underbara texter och bilder

Om ni inte kollat dem här bloggen. gör det! Lelove

sweet

Hemma Dag.

Med rinnande ögon, mensvärk hosta huvudvärk och nästäppa sitter jag här och väntar på att äggen jag har på spisen ska bli klara. måste nog kila ner till affären sen och köpa mig lite halstabletter och sånt! gör sjukt ont i halsen :/ vill ta en promenad med så jag får lite frisk luft, men inte själv känner jag. ska försöka få med mig freja om hon har lust. hehe. Missade en redovisning och ett prov i skolan idag, lyckat adelinn! lyckat. näevars. men får se när jag gör provet då. nu ska jag hämta mina ägg och sedan forsätta läsa historia!
hoppas ni får en bra eftermiddag mina vänner. 

Jag vill inte spara min längtan

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Godmorgon Ångest.

Varför har man jämt sådan himla ångest dagen-efter-lördag ? Eller jag vet varför jag har ångest, fan(!) förstår mig verkligen inte på vissa människor. kan alla bara sluta vara så jävla sviniga och iallafall försöka tänka lite på människor dem har omkring dig. fyfan vad jag hatar det här! orkar inte med dig, men ändå tänker jag på dig hela tiden. Nu borde förstå precis hur jag tänker och tycker, men tydligen inte.
Förövrigt bra kväll igår! tycker om alla personer som gjorde kvällen igår lyckad, och jag älskar min freja♥

man kan väl få dansa lite.

P  P   P P P PAAAAARTYYY!
jag är sjuk, men who cares? man måste väl få dansa liteeeeeee.

ciao, ha det gött ikväll babes.

sjukling

sjukling
ser ut att bli fotboll ikväll. Ska iallafall mysa med Mia och Freja, sen ikväll drar jag mig hemåt till Vimmerby. (: imorn ska mammi och jag till linköping, lämna tillbaka och kolla på skor! hoppas jag hittar några snygga boots som passar den här gången. Får se om jag dricker imorn. annars blir det att stanna hemma i vimmerby till på måndag. Någon snäll själv kanske skulle kunna komma hit med ett sjuk-kit, med massa halstabletter tidningar hostmedicin, te och sånt? skulle vara underbart!

pusspåer. 

det är kul med förändring.

kenza
Vart tillfrågad av Louise om jag ville vara hårmodell på Tisdag. Vart superglad och tackade ja direkt! tänkte att jag skulle vara lite modig och färga ljusare nyanser. så det blir lite lyster och djup i håret,(som kenza?) mitt mörka är så himla tråkigt, är så trött på det nu! 
vad tycker ni? 

fryser.

Vill hem och sova. men ändå inte. asså, jag vill ju vara med och bada idag på idrotten, men det kanske inte är det bästa när jag håller på, eller är sjuk. :/  blää. Jag vill ha varm choklad, en filt om mig & någon som tar hand om mig, då skulle jag vara glad. hihi. Ska krama alla jag ser idag bara för att smitta! HAHA. närå, men kramas kommer jag för att trösta mig själv. nägud vad emo jag har blivit! hahaha. jag är verkligen inte såhär i verkligeheten. eller?

Host Host på er. 

sjukling

sjuk?

Är i skolan och har dötråkigt. Gick upp vid sju idag för att fixa tvätten i tvättstugan. det hann hänga på tork i ca en timma, och INGENTING vart torrt! :s så åkte fia och jag till skolan vid 8.10 idag. hann precis i tid till tjugo över åtta. tummenupp. Skulle gjort prov nu på morgonen, men övade ingenting igår så kände att det inte ens var någon idé. jag fick läsa igenom provet, så satte hon IG eftersom jag inte kunde. sen blir det omprov på måndag. lyckat adelinn. lyckat! :( Dessutom har jag hostat hela natten, har huvudvärk och värsta ont i dem här ögongloberna. ååhåå, jag vill inte. ska hem till vimmerby imorn och på lördag åker jag och mamma till linköpnig, sen på kvällen blir det palladium med frejababe, och på söndag hoppas jag på att kunna åka på dansuppvisningen i vimmerby. mina små kusiner ska dansa, och massa andra gammla kompisar! Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Nu ska jag nog gå och hämta mig en gitarr och sjunga ut all ilska!
PS. neh jag är inte arg.
peaceandlove

Le Love




wannabeee me

Hej!
Idag har jag hunnit med att vara i skolan, gått på stan, tvättat, ätit och färgat fias hår (till samma färg som mig) Hon är wannabee me! och dagen är fortfarande inte slut. resten av kvällen består av plugg till Naturkunskapsprov imorn. bläsch. önska mig lycka till, för det behöver jag. Hade även möte om balen idag. bestämde att vi inte skulle ta med folk "utifrån" att gå med. Så får väl se vem jag går med! det löser sig alltid! :)
PUSS

En månad till Julafton.

julafton
En månad kvar till Julafton. jag längtar.
Freja ligger och dampar, snart kommer jag bli trött så vi kommer nog dampa ihop! haha. Nu ska vi "sova". vi ska iallafall försöka somna emellan 22.00-24.00. då sover man som bäst fick vi lära oss idag på idrotten.
Puss och godnatt.

DRÖMKLÄNNING.

bal
den till höger vill jag ha! eller iallafall färgen. :)

Städ och sånt

Kom hem från en hel timmas avslappningslektion för ett tag sedan. Så himla skönt! sånt borde man ha oftare tycker jag. Nu har jag suttit här ett tag och spelat gitarr så fingertopparna är helt ömma och blåa. snart kommer freja hit och då kommer hon antagligen sätta sig vid dator. vilket är ganska bra idag. för jag SKA städa. Önska mig lycka till. gud vad fint det kommer vara när jag är klar! haha

PUSS

That's me.



en illustrerad (heter det så?) bild av therese, föreställande mig.

sånglektion

Nu ska jag snart kila upp till Jessica och ha sånglektion. Får se hur det går, är verkligen inte på topphumör! Kommer nog vara negativ till allt. som vanligt på mina bad(hair)days! närå, nu ska jag inte vara emo-tinal. ska hem och tvätta och städa, väldigt välbehövande. om det finns något som heter så? haha. Sen ikväll ska Julia komma till mig.
<3
längtar ♥

mat mat mat

nu är jag hungrig. har haft håla i typ en och en halv timma. Puss

puss

texten jag lade upp av melissa återspelglar nästan det mina tankar snurrar runt just nu. ska väl försöka sova, sänd en tanke till mig som ligger sömnlös inatt.

Melissa Horn

Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
O nu släpper du min hand
På varsin sida av vägen som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor

Bra helg!

Fredag
Vart lite fest hos mig. Trevligt folk & så! Julia och jag drog hemifrån mig vid ca 23.00, drog till stadt där det mest var en hel del fjortisfolk. Men hade kul med mina babes Julia och Emma. Träffade även ricky aram oliver raimond toodi william och massa annat härligt folk. Julia och jag gick hem ganska skapligt eftersom det var öppet hus på lördagen. Måste tillägga att julia och jag körde i med cykeln på vägen hem, så det vart en buckla i kedjeskyddet så den lät som en gammal skrothög. men nu är det nästan fixat. :)
Lördag
Upp och hoppa vid ca. 08.30. ganska segt efter en partykväll. Var fortfarande påverkad när jag vaknade så var inte bakis alls faktiskt. Kom till skolan, och på musiklektionen var dem sega som as och skapligt bakis allihopa. haha. min baksmälla kom int förän vid elva någon gång. hade skitont i huvudet och gnällde på allt. usch. men dagen vart ändå bra när man tänkte på att det var party på kvällen igen. Palladium here we come liksom. var hemma hos freja med mickis och henne innan det vart förfest hos mathilda. runt elva drog vi ner till palladium allihopa! de va nice. HADE EN ASBRA KVÄLL. även om jag bara ville att det skulle hända mer.... hatar det här!
Söndag
Vaknade utan söndagsångest! skönt. Men man har ändå massa tankar i huvudet. finns massa grejer jag inte förstår mig på, och inte går att lösa om inte du visar något. Har varit hos freja hela dagen, vi har sovit och druckit vatten för att dämpa bakisen.  nu är jag hemma och ska ta mig en dusch och sova lite. även om jag inte är ett dugg trött!

Puss

Bridget Jones

bridget jones
"-Hur går det med din terapi?
-Jag tror att du är min terapi."

Kollar på bridget jones. underbar film, och supersöta scener. jag vill med vara kär!


Bakis

Tjafan, Freja här...
Adelinnfan och jagfan ligger i sägenfan typ, vi är fan lite bakis asså. Gårdagen va fan skit nice fan. Adelinnfan hånglade med någon randomfan och jag kollade på fan. Mickisfan skakade rumpa mot folk fan och jag kollade på fan. Adelinnfan drack cider, jag kollade på fan. Mickisfan fixade skjuss hem, jag kollade på fan. Adelinnfan köpte pommes på Åhmans fan, jag kollade på fan. Nu ska vi fan däcka!

Conversekväll

Trätt på mig något gammalt plagg jag hade i garderoben och julias SNYGGA kjol. hoppas på en bra kväll i mina converse! :D
P som i.....PARTY! ciao

P som i Party

Mätt i magen och nyduschad. ska snart dra mig vidare till F. blir nog en film sen vid åtta ska jag möta upp Julia, blir nog lite häng hos mig ikväll om det blir som planerat. efter det blir det nog att vi drar till stadt. nähää´ää om jag skulle kolla om jag hittar något att bära ikväll. Ciao 

HJÄLP MIG!


skulle behöva hjälp med en banner, någon? vet inte hur man lägger in den i "stilmallen" eller vart man nu ska lägga den. HAHA
godnatt

new moon


Hans blickar alltså, loveit. rawr

"Lät du henne komma närmre...."

..var hon vackrare än mig?

Nöter Melissa Horn! hon är bäst.
Ska ner och sola nu, gud vad skönt. fryser snart ihjäl här uppe. hoppas ni har det bra mina vänner. imorn blir det party hoppas vi.
puss

till mamma och pappa


                                                                  

Historiaplugg

Sitter uppe på skolan kallaste ställe. Ska väl ta mig an Historiauppgiften snart, som ska vara klar typ.. IMORN? haha. kommer aldrig hinna klart det för idag ska mamma komma hit och gå på utvecklingssamtal vid fyra. sen efter det ska nog vi dra o handla(hoppas jag), sen blir det solning för hela slanten! ;D älskar att få ett "solstreck". mmmm..i'm lovin it! 

Old good times


öland

öland

1år

Fia&Maks

Har varit med Maks och Fia idag. Har skattat så jag har gråtit och nu sitter jag här själv med fia hemma hos mig. Hon står i köket och fixar lite isvatten,popcorn och glass till oss. gulligt ju. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER. blir att kolla på american pie-the naked mile för andra gången den här veckan. haha

julia


Här är min söta Julia Lundström, skulle bara visa er vem hon var, och hon är underbar♥

Svenska C

Julia snodde min cykel idag, så var meningen att jag skulle ta bussen till skolan. MEN jag bestämde mig ju såklart för att sova lite längre, så jag får skylla mig själv som fick gå till skolan. fy! Men hoppas jullan hade en härlig cykeltur iallafall. Ska återgå till mitt arbete nu "Skivbranchen hindrar musikens utveckling"
Vad tycker ni om den frågan, stämmer det?

*


"Jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt"

Babyolja

har världens bästa babyolja i mitt badrumsskåp. köpte den i ullared när jag var där. Om man duschar på kvällen kan man smörja in sig med den när man ska sova. Den ger typ en lugnande effekt och får en att slappna av, plus att man luktar ljuvligt. Nu ska julia och jag sova.
förresten, gulligt gästinlägg hon hade gjort ju ♥  Så nu vet ni lite om mig som ni inte visste. bra va? 

GODNATT

"gästbloggaren"

Hej, Julia här.
Den här bloggen tillhör min bästa vän Adelinn.
För er som vill ha lite fakta om Adelinn... här kommer den: Adelinn är 18 år och fyller år 14 juni. Hon läser sista året på Östra Akademin i Västervik, linjen är samhälle med inriktning musik. Hon är alltid glad, trevlig (iaf 99 % av alla årets dagar) och hon sjungen ungefär 22 timmar/dygn. Hon bor i en liten etta som innehåller mycket kläder. Kläderna finns för det mesta överallt. Adelinn älskar att festa och drar ibland till med ett litet party i sin lilla etta, dvs, när hon själv inte är ute och skakar rumpan på något hippt ställe här i Småland.


Min favorit bild på Adelinn. Tog den i Göteborg :)

Ett skratt om dagen är bra för magen

Goddag! Har precis kommit tillbaka efter en låång lunch. Freja och jag satt och skrattade som vanligt. Så hörde jag några gamlingar(60-70år) som satt vid bordet brevid oss som sa: "Jah, dem är i den åldern nu, det var härliga tider" HAHAHA. kunde inte sluta skratta. så jefla skön. Ville bara att ni skulle få veta det.
glöm inte bort att skratta, man får magmuskler! fast om det stämmde borde jag vara väldigt vältränad nu. (vilket jag inte är) :/
Puss.

FREJA ♥ ADELINN

"åh vilken kul blogg"
nu får du ge dig din bitch! nu är det KRIIIIG

nya idoler

Anna Ternheim
Joshua Radin

ta en stund för deras musik. det är värt det

www.dorina.se

Åh, blir så himla stolt när jag ser alla som är med i Dorinas musikvideo. Ryser i hela kroppen(!) vad duktiga dem är. gå in på www.dorina.se och kolla!

I don't care what they say

And I know it's easy to say
But it's harder to feel this way
And I miss you more than I should
But I thought I could, can't
get my mind off of you

I know you're scared that
soon I'll be over it
That's part of it all
Part of the beauty of
falling in love with you
Is the fear you won't fall

My Dogs

hundar 3jenna 1
hundar 2

Sänghäng

Godmorgon.
Min kropp är inte på topp idag, har ont i magen och mår dåligt. Stannade hemma för att kunna ta tag lite i skolarbeten. det går nämligen inte så bra för mig på den fronten. Hoppas jag blir klar med någon uppgift idag iallafall. Jomen det tror jag nog vi ska klara av. tihi
Ha det fint! saknar mina flickor.

skinn&sammet


1.

2.

3.

GODNATT

PÅ BUSSEN



sitter på bussen med freja, chauffören har kursen mot oskarshamn. Blir party ikväll, utan alkohol måste jag tillägga. Hoppas på en bra kväll.

see ya.♥

FÖRSTA RIKTIGA INLÄGGET.

Ska snart hoppa in i duschen. sen blir det packning och bussfärd mot Oskarshamn.
Ha en bra dag. puss

om ni vill se vart jag höll hus förut kan ni ju kika in på adelinn.devote.se .

NEW.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0