borta bra men hemma bäst


sitter och myser i emmas tröja från lindex. det är sjukt mys :)

hemma hos familjen i vimmerby

KÖKET




VARDAGSRUMMET



HALLEN



seriöst, dem gör om hemma hela tiden. är något nytt projekt varje gång jag kommer hem! haha. men nu fick ni er iallafall en liten inblick. det är värsta mysigt :)

bussresa

sitter på bussen på väg hem till västervik. får se vad som dyker upp ikväll, men blir nog plugg (om jag orkar). jag som har lovat mig själv att ta tag i skolan nu sista terminen måste verkligen skärpa mig om jag ska ha någorlunda bra betyg. men just nu strävar jag bara efter ett jobb! usch vad jobbigt det är att ha no money. nänu ska jag  lägga ifrån mig datan och sova en stund. börjar må lite illa.  
puss

yeah




Nu ska jag gosa ner mig i soffan ett tag till, lyssna på Melissa Horn och äta choklad! senare bär det av till västervik igen. ska bli skönt att få komma hem! :)
nu börjar vi peppa inför nästa helg!!













jag ligger ju här!?

nu börjar jag bli riktigt seg i huvudet! kanske var tur att jag stannade hemma ikväll ändå, har ätit massa gott som ananaspaj glass jordgubbar och så lite godis på det. mmmmm. hoppas att folket som är ute och festar ikväll har sjukt tråkigt. fast det lär dem ha, för jag ligger ju här!? haha. började se "jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren", men den vart för läskig. vill inte se den själv. så jag stängde av. bäst att sova kanske. kul om någon skulle höra av sig till mig här i min ensamhet.
pussochkramochgodnatt

jag vill inte spara min längtan


jag har tänkt men aldrig fått tala
så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

men jag vet att jag döljer en sanning
att väntan inte leder någonstans

ALLT EN TJEJ VILL HA


underbar film och jag vill ha honom ! ! !

var precis ute och lämnade över ansvaret på min lägenhet till Therese och Cicci. men dem kommer sköta'n galant och hoppas ni får en bra kväll nu tjejor. och ni andra som ska ut, dansa lite åt mig med. :D

klänning på G

skön...t! äntligen är jag på god väg till en balklänning. var i Storebro och kollade tyger och sånt. hon skulle höra av sig om hon hittade någon liknande variant i USA. Men det ser ut som att hon ska sy. jag vill hellre att hon syr en åt mig. det var sjukt billigt med, min klänning skulle gå på 1200-1500 kr totalt. så om ni inte vet vart ni ska vända er kan ni alltid gå dit! :D hon är tysk men jättetrevlig och så, hon hjälper gärna till. :) hon hade inte så fina klänningar på hemsidan, men som sagt hon syr ju med!
puss

livet är en resa genom en okänd värld.

Jag är inte någon ängel
inte nån som gud har sänt

GODNATT MINA KÄRA.

myskväll

myskväll i vimmerby, min kamera ligger på laddning. äntligen är den tillbaka igen så nu blir det mycket kort framöver hoppas vi på. imorgon ska mamma och jag åka och kolla balklänningar. kanske blir lite foton dåmed. men det får vi se. hihi. har mensvärk ikväll och det är verkligen det värsta som finns!!!!!!!
hur ser eran helg ut?
puss

JuliaJullan


min alldeles egna datanörd, jag behöver verkligen dig. bara så du vet.♥

kommer sakna julia freja mia o allihopa, blir en helhelg i vimmerby. höhö. ni kan ju höra av er, smsa mycket och hålla mig uppdaterad om västerviks uteliv! haha. PUSS

hem till vimmerby

tre månader i kos? låter superfint. ååh nu är jag så sjukt sugen på att åka utomlands. orkar inte med kylan mer. idag är det ju svinkallt ute med. Var och köpte mig en jacka idag, 250kr på rean. inte alls farligt! den såg grön ut i affären, men i vissa ljus är den brun. vet inte vad den är i för färg, det förvirrar mig lite. men jag bestämer att den är grön, för det var den färgen jag ville ha! haha. kanske kommer en bild påren ikväll så får ni avgöra själva. blir att åka hem till vimmerby i helgen iallafall. får väl se hur det blir, kommer nog bli ganska uttråkad alltså. höhö

puss

filosofi

sov hos freja inatt, och försov mig till halv tio. fy mig. men vad gör det? har ändå inget att sträva efter! höhö eller hur frejus? <3

NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER


Nu har Freja och Jag klippt bort våran Hultsfredband från -08 och -09. kände att det började bli lite skabbigt. skönt att få bort dem. men lite sorgligt och tomt med såklart.

NU PEPPAR VI INFÖR ÅRETS BAND ISTÄLLET. freja mia nea, HULTAN2010!

sola sola sola

Har precis varit och solat. man känner sig värsta gosig och mysig efter en sväng i solariet. Nu ska jag gå och dra mig bort till sängen och krypa ner under täcket så mina fötter slipper frysa ihjäl. hihi.
PUSS

FREJA 19ÅR


grattis baby.

överraskade freja igår med tårta, mia och jag hade kontakt hela kvällen och hon hade inte en aning. en halv tårta för freja, och en fjärdedel för min och mias del. Och idag hade jag kontakt med frejas syster Carråh mest hela dagen, så när vi gick till stan kom hon och överraskade med. freja är blåst! haha.  men överrasknigar är kul. hoppas du hade en bra dag gumman. ♥

Don't be afraid



I'm not the girl I used to be
Open my eyes and I begin to see
This is my game, I'm in control
Proud of my name, I can't defend my soul

Better start reading my lips
When I'm telling you
Come on now

It's my life and I do what I feel right
Tell the boys that it's my life
When I walk the night
It's my life, my decision
I want you with provision
It's my life when you hold me tight

Look in my eyes, what do you see
Love can be right if you agree with me
Don't be afraid, don't let you stop
Look at this girl who's got her mind made up

It's my life and I do what I feel right

Hår!!!!!!!


hade inget bättre för så roade mig lite med att locka mitt slitna hår. fy! nu börjar det bli extremt slitet och fult, ska be mami klippa mig lite i helgen tror jag.

häng med Julia ♥

julia
När vi kom hem förut tog jag en jäääättelång och skön dusch. efter det vart det att städa, har dammsugit o diskcat och grejer.  och julia hängde upp lite kläder oså. var tydligen inte sista gången du gjorde det förra gången gumman? ♥ haha. men nu är det värsta fint iallafall. ska ta och platta håret nu så jag får en rejäl sovmorgon imorgon. hihi
SOVA TILL KLOCKAN 10.30! fan vad skön...t

colors


mina nästa inköp hade jag tänkt mig. Julia har erbjudit sig att köpa ett par lila converse till mig när hon är i götet. och såklart hon gör det för mig liksom. ett par hallonröda skulla sitta fint till sommarn med, ska nog önska mig ett par i födelsedagspresent om jag fortfarande är suga på ett par i juni.

FELSMS.COM



haha. älska felsms.com alltså! :D

bal



balklänningar, hade tänkt mig något i den här stilen. vad tycks?

JOBB PÅ KOS


Har tackat JA(!) till jobb i grekland i sommar nu. hoppas bara på att therese och freja är på nu med för jag tänker inte åka dit själv. skulle vara så himla kul att åka iväg ett tag, till GREKLAND! :) är sjuuukt pepp. hoppas bara vi hamnar på ett bra ställe.

vår sista dans

sånglektion med jessica, underbart! och det känns som att hon känner mig utan och innan. hon kom med en låt som Melissa Horn har skrivit. "vår sista dans". ÅÅH ÄLSKART

växtvärk och sovmorgon

har värsta växtvärk. gud vad ont det gör. nu ska jag ta mig lite te sen är det sängen som gäller. sovmorgon imorgon med. fint! :D
puss och godnatt.

innan du dör kommer du också fatta



det blev aldrig sagt men det var så stort
det finns ingenting som jag inte skulle ha gjort
för & få bli din, för att få va med dig
men det var lixom aldrig upp till mig

jag kanske är dum
men innan du dör kommer du också fatta
att du också är dum

-markus krunegård

extrajobb och sommarjobb

har varit duktig och varit ute i lite olika butiker och lämnat cv idag. gick inte till hälften av alla jag ville gå till så blir att ge sig ut någon mer dag, ska fasen lämna ut till alla affärer/kiosker/älderboende som finns. hoppas på jobb nu. HÅLL TUMMARNA! :D

ADELINN


Turkiet 2009, ristade in mitt namn i/på en växt där. hoppas på att få åka tillbaka någon gång och se om det står kvar.

fryser ihjäl, är skitkallt här i skolan. har bara t-shirt. och eftersom jag sov hos freja fick jag bara bita ihop och gå till skolan i t-shirt och jacka. tur att jag har dubbeltights och en superskön halsduk som värmer lite. :)

mitt mål är andra sidan staden

ska börja traska hem till freja. kommer ta ett tag eftersom vi bor så himla långt ifrån varandra. men i don't care. vill träffa henne och då kan jag göra vad som helst! (typ) haha. hoppas ni haft det fint ikväll mina vänner. jag har lyssnat på melissa horn hela dagen. hon är helt underbar en dag som denna. nu ska jag dra mig. 
puss puss puss puss puss
& puss

när jag går där ifrån

UTAN ETT ORD. SÅ VET VI BÅDA TVÅ...

söndag


129kr IKEA

som sagt, var på palladium igår. kom en jävligt full tjej och ramlade på mig så jag fick en redig smäll emot kanten på ett staket. Är blå på höften nu och det gör ont! :( jävla fyllo! HAHA. hoppas inte jag är likadan när jag dricker asså. hon kunde ju iallafall sagt förlåt. muää. (a)
Nu ska jag gå hela vägen till freja på andra sidan stan. haha, gött!
puss på er.


sista gången nykter på palladium.

det sög getballe igår på palle, jullan och jag försökte vara duktiga genom att ha en nykter lördagkväll på dansgolvet. men det var det sämsta beslutet på länge alltså! nästa gång kör vi på stenhårt. och ni som inte var där igår. TUR FÖR ER!! nu ska jag laga mat.
ciao

en tung sten har lättat från hjärtat

har verkligen INGENTING att ha på mig ikväll. blir väl att trä på mig tights converse ett vitt oversizelinne plus ett nitbälte i midjan. för nitar är väl fortfarande på topp i modevärlden?
freja va här igår. var länge sedan vi umgicks hemma så det var skönt att ha pluttan här igen! Hon drog sig hemåt runt 00.00 så jag var gullig och följde henne till stan. hihi. väl hemma igen runt 01.30 såg min säng ganska lockande ut. somnade dirr och fick en välförtjänt sovmorgon idag!

måste bara säga att en jättetung sten har lättat från mitt hjärta. var sista dagen igår att lämna in massa arbeten sedan höstterminen. så det känns underbart att jag hann även om jag kanske inte ansträngde mig alltför mycket på den sista uppgiften. men har fortfarande något kvar som tynger ner mitt i hjärta, men hoppas att det släpper ikväll då det blir lite utgång. dansa av sig lite! var ju en heeel vecka sedan. :D haha. nu ska jag sova lite.

PeaceandLove

DU FLYGER HÖGRE ÄN OSS ANDRA. MAN FÅR SE UPP VARENDA GÅNG. FÖRST NÄR DU TAR DIG NER PÅ JORDEN, FÖRST DÅ KAN JAG VA DIN VÄN. JAG MÅR BRA OCH DET BLIR VACKERT. OCH LIKA SORGSET SOM FÖRUT, HÄR FINNS INGA BRUSTNA HJÄRTAN, ALLA SER LIKADANA UT.

 

vi har blivit som dem

ganska stjärnklart ute, friskt och skönt med en promme. nu ska jag ta mig en banan sen blir det sängen. låååång sovmorgon imorgon. gud så skönt! sen ska jag nog lämna ut lite cv i olika affärer. tihi. usch, sånt är så pinsamt. men jag måste verkligen ha ett jobb så jag får stå ut.
GODNATT


och fast vi båda vill mer än någonting annat så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest som väcker en annan.

PIGG OCH GLAD

klockan är tjugo i ett och snart ska jag ha medeltidenprov. (om ca en timma) hihi hoppas det går bra!
Gick upp tidigt (!!!!) och duschade, kände mig så himla duktig! han och plugga lite medeltiden med. är skapligt stolt. och jag är värsta pigg och glad idag. tror att den där duschen gjorde susen idag på morgonen. Kom fem minuter FÖR TIDIGT till skolan, och jag var typ..först till musiken. Spelade in en låt och det gick superbra. :) idag blir det attva med freja.

PUSS

01.18

kom hem nyss, har haft en mysig kväll här i viken, nu blire att läsa igenom medeltiden-häftet en gång till! hoppas på att inte faila imorgon. :) Puss&Godnatt Älskade Vänner

P.S imorgon blir det freja.b för hela slanten. godis och film i hope. eller vi kanske drar till med ett lan! HAHA.

syster sol



Snubblade in på några tjejers myspace, himla duktiga...hörde deras musik och kom och tänka på syster sol. det ledde i sin tur till att jag tänkte på Olov, våran gamla musiklärare (som förövrigt är i Spanien) som fick mig att börja sjunga & lyssna på lite systersol-stuk! sjukt skön musik.


helt okej men synd för dig.


Sova Middag

en skön dusch och lite sömn är precis vad man behöver innan plugg. blir en riktigt hård kväll för mig!
nu blire duschen.
peace and love

torsdag




Åh nu känner jag mig värsta duktig, har gjort klart två arbeten på en och en halv timma. :) hihi. är pepp inför italiensnack på söndag, hoppas det blir ett positivt beslut. skulle vara så himla skönt att åka iväg, bara freja och jag en heeel vecka! :D mihi. ♥ hoppashoppashoppas.

USA

en försening och en försovning ledde till att jag inte får hänga med till USA. fyfan. tack för att jag fick ca 10 dagar att skärpa mig på, hade alltså inte kunnat försova mig en enda gång på hela terminen. hade jag ändå aldrig lyckats med så hade väl slutat såhär hur eller hur! vilken chans jag fick, verkligen generöst alltså! usch vad alla löften och grejer sprack nu.

men hoppas på att kunna åka till italien med freja och hälsa på några bekanta till familjen. skulle vara sjukt gött.

natti natti

luktar sovolja, jättebehaglig doft och är nu är jag redo för sängen! mycket verkstad det var på skolarbeten idag, NOT! imorn ska jag se till så att julia kan hjälpa mig lite. jag ska klara av att lämna in alla arbeten innan fredag. :) imorn ska jullan och jag träna. hoppas på träningsvärk på torsdag.
PUSS OCH GODNATT.

fa-an

tappade nyss datan i golvet så nu är hela undergrejet sönder! yey. lyckat. så låter fläkten konstig ibland. måste säga att min dator ser ut som en skrothög. usch. ska skaffa mig en ny när jag tar studenten. längtar dit så man slipper all stress! och jag drar förhoppningsvis till grekland och jobbar i resturang/strandbar!! :D

halv outfit




linne-klocka-ljusgråatights-marinblåkofta-vitaconverse-svartkappa-vithalsduk

alla fattar utom du

Hade drog-temadag! Leffe, föredetta alkoholist/narkoman (och allt va han var/är) var på vår skola och hade föreläsning. jätteintressant och hemskt. hoppas att folk inser hur jävla svårt det är att ta sig ur droger och dylikt. och att man efter första gången man testat kan vara fast i det för evigt. om man inte bestämmer sig för något annat. tänk....ett helt jävla liv!!!!! det förstörs på några minuter/timmar/veckor/år. det är så sjukt! 
och ni som redan har testat, tänk efter en extra gång nu. visst, om man mår dåligt vill man såklart ha något att "se fram emot, ha en lycklig stund", om man nu ser det så. är det värt det? men då finns det fan andra sätt att fixa det på och få hjälp! Om man väl är fast så kommer man aldrig bli så lycklig igen som man var innan. Och det är verkligen inte värt det!!!! plus att det påverkar omgivningen otroligt mycket.


Det är så logiskt,
alla fattar utom du
du har inte en aning
att jag tänker på dig precis just nu.


MONKI


Känner att jag så småningom kommer att komma in i en mintgrön/ljusblå period! känns bra.
så jäkla snyggt

duktig nu?

Har lagat pannkakor så det luktar mat i hela lägenheten, men nu är jag mätt iallafall! har precis storstädat i köket. är jättefint där nu. är bara stora rummet kvar. det värsta och jobbigaste av allt. har en hel hög med kläder som jag borde hänga upp på massa galgar och grejer. men åh jag orkar inte! nu ska jag ta och dammsuga här inne iallafall, hoppas jag inte väcker några grannar som sover. men dem kan väl inte sova såhär tidigt? ajah, jag tycker att man borde få vara "högljud" till 22.00. haha. nästa vecka har jag massa planer. ska träffa massa nytt folk. ser jag fram emot! :D men nu fokuserar jag fullt på denna vecka, PLUGG PLUGG PLUGG mest varje dag. -.-

aj, jag har ont i knäet. jag förtjänar en stor varm kram nu tycker jag. kul att det inte är någon här som kan ge mig det.
puss

converse


Här har ni Ida med världens snyggaste converse! ska nog fasen ta och lägga vantarna på dem jag med. sen blir det BJÖRKLUNDSGATAN-POWER!
SNYGGT!

svullen?

har värsta ont i knät. var klantig förut och "slängde in" benet i dörrkarmen. seriöst, känns som att det imorn när jag vaknar kommer vara dubbelt så stort som det andra benet. haha. men så illa är det nog inte. fast det gör ont!!!! skulle bara gnälla lite. har haft en bra dag och vi har skrattat som ett gäng pårökta hönor. gött gött! sådana dagar måste man med ha. dessutom kan vissa personer här i världen vara lite för seriösa. men vad gör det om hundra år!? nu kör vi...pluggtoffsen på huvudet och teét på G. 
puss 

jobb



Ingen mer som är sugen på att söka jobb med oss på Kos?
hade varit gött om vi var ett gäng som drog dit fan :) 

rosa och blå klocka!

sitter och har håla i en hel timma. skönt. jag och julia har bytt klocka, så nu har hon blå och jag rosa! kände att det matchade min outfit idag :) Hoppas allt är bra med er.
P.S bilden är från en annan kväll.

puss

sängen nästa

Har precis skrivit klart historiaredovisningen till imorgon! huh, skönt att ha det klart. ska upp tidigare imorgon så att jag hinner öva lite på det med. :) nu blir det sängen.
puss och kram.

från steven i Grekland!

"Hey babe!!
your cv sounds nice!!!we are interestede in finding a happy girl to work with us!! we could say that yo can come and work and if u like u can be working a bit in barstreet also!wwe have a bar there also!will be nice to hear from u to know for sure that u will come!!
take care and keep the smile!!:0) puss"

ÅH SÅ JÄVLA GÖTT, NU HAR JAG NÅGOT ATT SE FRAM EMOT IALLAFALL!

palladium

Grym kväll med brudarna! ♥








avslutar bildbomben med kvällens hetaste bild! haha. LILA, fint va?

långpromenad

nu ska jag klä på mig lite kläder, kan ju inte sitta här insvept i täcke hela dagen. tänkte pallra mig iväg till freja som förövrigt bor på andra sidan stan. gött med en promme ju! kommer lite bilder sedan förhoppningsvis. hade sjukt kul på palladium igår iallafall! :D tack mina vänner. ♥
PUSS

jag saknar göteborg med Julia!

röda sten


grafitti är nog det snyggaste som finns! love it

du får inte

du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål.

har haft en softdag med julia, hon har tagit outfitbilder och sånt fint. hihi hon kommer vara snyggast ikväll! så ni kan ju hålla utkik efter en blond, kort tjej med en grå "tunika", vita converse, en grön klocka och lite smycken. så om du ser henne kan du ju ropa Julia! jag lovar, du kommer inte ångra dig. hon är bäst♥
nu ska jag vila lite till sonja aldéns fina röst.
puss

grease


nu har julia och jag precis kollat klart på grease. man blir ju bara så kär i kärleken i den filmen. sött! Och killarnas stil är så sjukt snygg asså. skinnjacka, converse och bra stil helt enkelt. snyggt! lyssnar just nu på melissa horn medans julia ligger i sängen och läser. blir nog att sova snart. är trött som bara den. peppet på imorgon.
men vet inte om jag ska köra på spets eller paljetter. hmmm...

puss och godnatt

det är din själ jag är ute efter....

Har filosofi, sitter och läser om meningen med livet! det är väl...spännande. men sjukt svårt. tänkte ta ett citat ur texten:
"Äkta kärlek" är något annat än bara sex, brukar man säga. Känns det här igen: "det är din själ jag är ute efter....?"
men är det verkligen så. himla intressant text måste jag säga. kul men ansträngade att tänka på meningen med livet. det är väl bara att leva.... eller?

hultsfred 2009




hittade snyggaste bilden sedan hultan. i miss it!

hej!

hej jag heter adelinn och jag har kommit in i världens depp-period! :o allt är så jävla stressigt. blä.

hoppas på det bästa


JAG HATAR MIG SJÄLV JUST NU! hade ett snack i måndags med rektorn, det första jag gör idag är att försover mig! fan fan fan.  det är verkligen inte värt det. ska börja sätta två klockor om mornarna.

Nu vill jag slippa tights & massa kläder

sommar
Ge oss sommar!

cv och hultanbiljett

Sitter i skolan, har precis skrivit ut massa cv-jobbansökan, så nu blir det att ta tag i det nästa vecka hade jag tänkt. :) har även skrivit ut biljetten till Hultsfredsfestivalen 2010. ååååååh vad jag ser fram emot sommarn nu. hoppas på jobb i grekland med.. snart musik på schemat efter typ två timmars håla. gött! haha, efter skolan ska jullan hänga med mig hem. och jag ska tvätta. kul, verkligen kul! tvättade igår med så emma fick hjälpa mig och plocka ner tvätten. hihi men vi hade mysigt, kul att umgås med henne! :D
puss.

jag minns varje sekund

försov mig idag, lyckat! nevars. kom ca 20 minuter för sent till historian. usch, jag som hade lovat att börja skärpa mig. måste gå och lägga mig tidigare så jag är utvilad på morgonen. går iallafall superbra i historian nu, det är jag glad över! :D ska dessutom träna imorgon, duktigt. sen efter det blir det att sova hos julia. hoppas det blir kul.
Är riktigt pepp och längtar till lördag nu, behöver verkligen dansa och festa av mig lite. hoppas på en toppenkväll med massa positiva händelser. på söndag blir det väl chilldag. får se vad som händer.  måste nog ta tag i redovisningen vi har på måndag.

Jag såg dina ögon den natten, dem följde varje steg
.

Historia

historialektion, peppet på det!  höhööhöh.

ISKALLT!

det är seriöst kallt som i en iglo här hemma hos freja! fan så bad.... plus att jag glömde sovtröja, så kommer frysa ännu mer. men får hoppas att det blir varmt när jag krypit ner och när freja och jag har dampat av oss lite! haha, sov gott. det ska jag göra! :D

man kan ju släcka också!



"ah för fan kommer han ju säga...för han är kille och kåt och bög! är ju asnice."

freja idag!

eftersom jag var själv hela eftermiddagen och kvällen igår är jag värd att va med freja idag! ska på stan en sväng sen, hon ska köpa foundation. fattar inte varför man har det? fjooortis asså. 
början halv tio imorn, upp och hoppa!

sleep tight



turkiet-alanya -09

jag kommer iallafall sova riktigt gott inatt känner jag. ska gå och ta mig en dusch, tända vanillaljus, smörja på mig lite olja och byta sänglakan! lääängtar tills jag får krya ner i min nybäddade säng och sova skönast ever. :)
tomorrow will be a good day.
puss och godnatt.

hot picture.




puss på er!

Because I had a bad day

började dagen bra med att vakna upp med Jullan. gick till skolan och hade historia, det gick hyffsat. och skönt att vi inte började jobba stenhårt första lektionen efter lovet. lunch. naturkunskap som faktiskt gick jättebra, är straxt klar med cancer-uppgiften. måste verkligen jobba ifatt allting nu för att kunna ta mig igenom det här!!!!!!!!!
och sista timman innan min sånglektion (som jag lääängtat efter att få ha) så gick jag upp till rektorn och snackade. ville veta hur jag låg till o så, men frånvaro o grejer. fick beskedet om att INTE få hänga med till USA p.g.a att jag hade waaaaay to much frånvaro dem senaste veckorna innan lovet. och det fanns inget att göra! (våran skola har lite lustiga regler, alltså om man har för mycket frånvaro eller står i skuld till skolan får man inte hänga med på resan vi treor ska göra i maj!) ganska töntigt, i know. men så är det iallafall. jag har skött mig bra tidigare, och jag vet att jag sista tiden var hemma ganska mycket. har blivit alltför skoltrött, plus att jag var sjuk en hel del sista veckorna med, men glömde sjukanmäla! klantigt. jag fick inte chansen att kunna bättra mig. vart i chocktillstånd, både arg och ledsen! har nog inte gråtit så mycket på länge nu... BAD JÄVLA DAY! men efter mycket tårar o prat kom rektorn och ville prata lite med mig igen. Han hade kollat igenom min hösttermin och övervägt! vart så glad och chockad så fick gråten i halsen igen. som det ser ut nu får jag följa med trots allt. skärpning adelinn! tack tack tack tack.

känner på mig att det här kommer bli en känslofylld vecka. gav dessutom MASSA kärlek till mina vänner. om dem märkte det eller inte, det kvittar. men jag kände att jag kramades ganska mycket iallafall. hihi

LOVE

SÅÅÅÅÅNGLEKTION!

sånglektion med Jessica, sen hem och plugga! yey. blir nog en luuugn kväll. :)

Almost lovers always do

Well I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?

skor?



nu har dem sänkt bootsen 100kr. inte speciellt mycket. men ååh jag vet inte hur jag ska göra, ska köpa ett par av dem snart... converse är ju så sjukt praktiskt och SNYGGT. plus att dem är underbart sköna. bootsen är fodrade, lite mer höst/vinter/vår sko! men känns lite klumpiga tycker jag. fast så var det med conversen i början med. så det löser sig nog! 

converse eller boots?

det är bad asså

kom precis ur duschen! så himla skönt att det är rent här hemma för en gång skull. är bara disken kvar. ugh! JAG HATAR ATT DISKA. ingen som vill låna ut sin diskmaskin till mig?!
skärde mig på rakbladet när jag duscha med, så nu har jag ett gulligt litet plåster på ankelknölen. gött! haha. Nenu ska jag fanimej plugga! kul att jag bara har hunnit klart med en uppgift av fyra på hela lovet. det är bad asså.

vanilj

Fick ett ryck och började städa lägenheten! så nu är det rent och fint & luktar vanilj. hihi. Har borstat tänderna och trätt på mig sovkläder. snart sängdags.
puss och sov gott.

paradise hotel


"knullar han vilt tror du?"

asså herregud, vad är det för program!? HAHAH. fan så pinsamma alltså!

Saturday

med fiaplutten

Sitter här med fia. är ganska seg, sov i tjugo minuter förut. skönt som fan! nu äter fia glass och jag ska nog med gå och ta mig en skål. Nu ska vi deppa ihop med glasskålen och chokladsås.
Var och inhandlade mig två nagellack idag föresten, jag samlar på't. och i sommar kommer jag ha en ny färg typ...varje dag! SUPERSNYGGT!
ciao.

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1257499/adelinn?claim=jscp26vyg9q">Följ min blogg med bloglovin</a>

puss och godnatt



en liten gullig bild jag delar med mig av!
therese ligger och sover så sött. skönt att hon somnade. ska se till så att hon får sova ut ordentligt imorn.♥ det är hon värd.
PUSS

viken nästa.

jag saknar mitt egna hem nu. om en timma ungefär är jag tillbaka igen. skön....t! får se vad som händer i helgen, men jag kommer nog ha fullt upp. som vanligt. haha

3:00 am. i'm tired



sleep tight.

En...vadå...kick?


tänkte bjuda er på en härlig bild......något jag inte glömmer, första snusen under läppen! aldrig mer. haha.

Freja: Oj oj, nu kanske du får nikokick.. Haha
Adelinn: Vadå, vad är det?
Någon: Haha, vet du inte det? 
Adelinn: Nej?
En stund senare
Adelinn: Asså hallå, jag börjar bli värsta yr.. Vad konstigt allt känns.


en nickokick tydligen? HAHA.

lila converse?

har varit i linköping idag. inhandlades en klädhängare, ett lager doftljus, gardiner, tre par tights och lite smågrejer bara. eftersom jag inte hade några pengar över huvud taget. det suger! OCH jag åkte till linköping för att hitta mig en jacka eftersom min gick sönder på nyår. men hittade inte en ända, det var heeelt slut på långa modeller. överallt! ugh. men hittade mig ett par skor, LILA CONVERSE! sjukt snygga, men vet inte om jag ska slå till på dem eller om jag ska satsa på att köpa dessa boots/kängorna istället. för vintern är ju inte över än! men vill jättegärna ha conversen innan alla i hela viken har dem! haha. är inte riktigt sådandär färg på dem jag har sett, för det verkar vara en ny modell, och jag ska ha dem förr eller senare! :)

vad tycker ni?

alanya


stekarn

therese-dag

mjukisdressen på, sitter här och kollar på massa bilder från turkiet. snart kommer therese och hämtar mig. trevligt! hoppas ni får en bra dag. :D puss

för evigt ?

"Jag vill ju att vi ska hålla kontakten för evigt, men sånt kan man juh aldrig veta."

åh, jag sitter med gråten i halsen. har inte tänkt så mycket på dem negativa sakerna att gå ut gymnasiet. jag vill inte längre. men jag ska iallafall se till att ha kontakt med alla mina vänner även efter skolan.
PRECIS SOM VANLIGT.

P.S

har även visat intresse till en vit hörnsoffa på blocket. hjälp mig att hålla tummarna så att jag får den! d.s

hej mitt vinterland

det slutar aldrig snöa. stackars pappa som måste upp för att åka in till stan och skotta snö klockan fyra, om bara 45 minuter. usch! och jag har inte ens gått och lagt mig. på torsdag ska jag och mamma till linköping, och eftersom min långa vinterjacka har gått sönder blir det att kolla efter en ny! funderar på en svart igen, man kan matcha bäst med det ju. eller kanske ska köra på en mörkgrön? ska även inhandla mig ett lager med doftljus från ikea med när jag ändå är där. nenu fick jag lite ångest och tyckte synd om pappa. så borde gå och sova nu. GODNATT.

snö snö snö, det är ganska mysigt ändå, hellre det än massa blask iallafall. men just nu längtar jag bara till våren. och jag ska gå klädd ungefär....såhär

AmandaBerg

Lockigt hår

med lockigt hår, iklädd ett stort vitt linne och trosor sitter jag här med tekoppen och är inne på andra omgång! såå gott, och det är skönt för magen. man blir avslappnad av att dricka te faktiskt :) hihi. med lite honung i blir läpparna lena (har julia och jag fått för oss) och halsen blir bra! klockan är 02.10 och jag hade tänkt att sova snart. imorgon ska jag äntligen få träffa Tesa. jag har saknat henne. ♥ blir att söka utomlandsjobb. hoppas på positiva svar så vi kan framåt hösten dra oss här ifrån i några månader. :) skön..T

flanellskjortan på

har precis duschat, dragit på mig en av pappas flanellskjortor och ett par sockar! hur mysigt som helst. pappa har eldat i öppna spisen och sånt mysigt. MEN jag får näsblod hela tiden, vet inte vad det är :( kanske är stressad eller något? men det är kanske inte så konstigt, har massa skolarbeten som ska vara klara till måndag, känner typ press på mig till jag går ut skolan, inte en aning om vad jag ska göra! usch ibland är livet inte värt det alltså. nenu väntar sirapsdoppade köttbitar och klyftpotatis med bearniesås! mmmmm
smaklig måltid till lilla mig. :)
puss

summer'09



Today i've got nothing to lose
I could go wherever i wanted to

puss


fin bild från lelove IGEN.

jag pratar med freja nu. åh vad mysigt! så saknar jag julia♥

telefon

ÄNTLIGEN FÅR JAG PRATA MED FREJA!

har gjort klart ett arbete ikväll med, bara tre kvar. blir att jobba på imorgon.
nattiii.

sorry 2009

jag har Å N G E S T. alla gånger jag har skivit här på bloggen att jag har pluggat/ska plugga. jag har ljugit. sitter nu med en hel bunt med papper och böcker ifrån höst-terminen. jag ber om ursäkt till mig själv. usch! men jag får nu stå mina kasst. 2010 ska bli ett år då jag tar tag i grejer, inte bara säga det utan jag ska göra det också!!!! julia och jag ska följa med hennes mamma och träna en gång i veckan till att börja med, och powerwalka en gång i veckan, plus att vi måste plugga körkort och jag ska ta tag i skolan på riktigt. jag behöver verkligen någon som peppar mig och julia är utmärkt till det. minus några kilo kankse! och jag behöver inget lycka till, för jag ska klara det ändå! sådeså. nu väntar John Locke i min säng, ska ta tag i honom nu.
kyss och smek.

välkommen 2010!!!!

vi har blivit som dem


Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

känner att jag har lagt upp en hel del "obetydelsefulla" bilder nu på senaste tiden, men dem ät ju typ underbara. från LeLove

Turkiet -09



Väntan, leder den någonstans ?



Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Jag vill inte spara min längtan





colors



LILA TURKOS KORALL ROSA
det är färgerna jag kommer smycka min kropp med i sommar iallafall!

låt den rätte komma in

har precis kollat på "låt den rätte komma in". skummaste filmen på länge. och flickan är sjukt läskig måste jag säga. bläsch. sitter just nu och kollar in vårens/sommarens kollektioner av kläder. tror att lila och rosa kommer bli mina färger i sommar! LÄTT.

i vimmerby

hemma i vimmerby för tillfället. blir nog att stanna här i några dagar innan jag drar mig tillbaka till viken. måste hinna träffa freja innan skolan börjar. och jag slår mig i backen på att vi kommer att sitta och prata i 24 timmar i sträck, om inte mer! för det har hänt så sjukt mycket för både henne och mig. längtar tills jag frå prata med henne. Hade förövrigt en sjuukt lyckad nyårsafton, var hemma hos julia på dagen och hade spa, något som tydligen skulle vara bra för hyn var havreröra som luktade dressing, haha sweet ju! men i vart lena iallafall. och det var ju det som var grejen.:) på kvällen åt vi mat och spnt mysigt hemma hos jullans granne. och vid niotiden hoppade vi i ytterkläderna och tog bussen till västervik. hem till mig och fixa oss lite och peppa inför sista kvällen 2009. kände att vi vart mer peppade av att vara bara vi två än att va med folk vi knappt känner. eftersom alla våra närmsta vänner var på annat håll. vi drog till palladium, och vid tolvslaget sprang vi till fiskartorget och hälsade 2010 välkommen. vart massa nyårspussar. Jag var superlycklig och jag vet att det här året kommer bli det bästa ever. <3

Gott nytt år!

nyår
Så här snygg va Adelinn igår. Hennes paljettklänning från VeroModa kan hon vara säker på att jag tänker sno ganska snart ;) Hoppas ni hade en fin nyårsafton! Puss Julia
RSS 2.0