win a date with tad hamilton







världens snyggaste skådespelare är han med. Jag hade gärna vunnit en dejt med tad hamilton.

hej fisken!





Nu ska jag keka fläskpannkaka. är vrålhungrig.
peace oså. tjaa

30november







idag har jag röjjt upp i köket så nu är det rent och fint! fick en bild på bryschan albin med :)
puss

nyårsnojja

Jag är så sugen på att dansa, nyår är nog min nästa chans att få köra några moves på dansgolvet. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. panik på't!

min fina vän.





i helgen ska jag äntligen få träffa min fina freja. drar till stockholm för några trevliga ärenden. :)

dragkedjor





Idag har julias mysiga tröja varit till stor nytta, och så är den riktigt snygg med. svart med guldiga dragkedjor = hott! har inte hänt så mycket idag, har legat inne i sängen och myst hela dagen med tesa, var bara ute en sväng för ett litet fotoprojekt. men vi frös fingrarna av oss så det vart inte länge alls, knappt 10min! haha. LYCKAT!

pepparkakssockerkaka

en bild ifrån första advent. mamma bakade en supergod sockerkaka med pepparkaks-smak!! mumsigt



En sen adventshälsning till er mina vänner.

1+1=2





Saknar jonathan(!!!!) & i det här läget önskar jag att jag hade en dubbelgångare så jag slapp vara ensam. sitter i sängen, dricker glögg och äter peppisar. gottit! Ska skicka iväg ett godmorgon-sms till j eftersom det snart är morgon där borta.. men vet inte vad jag ska skriva eller fråga, har ju bara ett sms på mig att säga allt jag vill att han ska få höra, man vet aldrig när jag hör något ifrån honom nästa gång och jag har verkligen ingen ork till att skriva en novell på mobilen, även om jag gärna hade velat och kunnat.

puss

jag är luuugn ikväll. skön...T

gosat vilda kängrur.

Har precis tagit en liten powernap, är sådär gosig och fryser lite, känner mig helt hängig dessutom, är nog en riktig förkylning på gång. Har ont i nacken med, så lite massage skulle ju inte skada. någon frivillig? Det enda som kändes varmt i hjärtat idag var att jonathan hörde av sig ifrån vildmarken på andra sidan jorden, äntligen. och när han skriver att han gosat med vilda kängrur blir man ju inte mindre sugen av att dra till australien kan jag ju säga! ååh

COLOUR

ar inget kul att säga idag tyvärr. Har varit på stan och kollat efter skor och jacka, men har inget annat i huvudet än denna just nu....


fast jag har paintat bort knapparna på en av dem. vart snyggare så, gillar inte massa små detajler. och en rosa mössa till med tack! haha.
Men..vad tycks?:D

lördag




a sweet dream or a beautiful nightmare.

många bollar i luften.

skriver cv och söker jobb. Det här är ganska kul faktiskt. Har några andra bollar i luften med, fick svar ifrån en superspännande grej som skulle bli ett minne för livet om jag fick uppleva det. Kanske inte blir någon norgetripp riktigt än. eller jag vet inte, är såsjukt sugen pånorge. men jag tar det som dyker upp och lever i nuet, även om jag längtar efter att få umgås och leva med världens bästa Fanny !!! :D

jag återkommer. damm damm damm daaaaam

nya tag

                                         

Imorgon är det nya tag som gäller, jag ska söka massa barnflicke-jobb & norgejobb genom mail och telefonsamtal. Sen på måndag ska jag ge mig iväg till vimmerby och västervik för att söka jobb där, åh jag som hatar att bara gå in i en butik o fråga om dem behöver "hjälp" eller "arbetskraft". usch, så ni får peppa och tipsa mig nu. jag vet att ni är bra på sånt

puss & godnatt gott folk.

 

 

fina människor

det är ju så jäkla kul att uppdatera, men ibland får man blogg torka, tur att jag känner massa fina människor som bloggar då. länkar finns i "menyn" här på sidan... så kan ni kika in på carros blogg med bara för att hon är så söt.

att göra innan jag dör-lista



6. gå en bartenderutbildning.

7. besöka alla världsdelar.

8. hoppa fallskärm & bungy jump.

9. simma med delfiner/hajar.

10. besöka kinesiska muren.

11. vandra till fots i regnskog.

12. jobba som aupair någonstans i världen.

13. vara med i ett tv-program, t.ex. Paradise Hotel, Kungarna av Tylösand, Big Brother.

PS.
det är ju en personlig lista, och alla människor har ju inte samma mål i livet. men det här vill och ska jag ha gjort innan jag dör! (fast jag ska nog aldrig dö) hihi

svårare än jag trodde....

det här var svårare än jag trodde! åh, jag vill jú göra massa sånt som är omöjligt. haha. men snart är listan klar. ha tålamooood:D

på g med en lista!

nu är jag igång med att göra en "att-göra-innan-jag-dör-lista".. det låter bra va? kommer nog bli en riktigt lång lista. men jag ska klara't!! måste nog begränsa lite...så det är bara upplevelser jag tar med, inte att jag ska gifta mig & skaffa barn o sånt..

junkyard.se



fyfasen vad jag är tjatig med alla dessa jackor. men nu är det ju riktig vinter & allt jag behöver är en varm,stor&mysig jacka. någon av dem här skulle passa utmärkt! så sjukt snygga, eftersom jag oftast har tights passar dessa i en stor storlek alldeles utmärkt, så dem täcker rumpan ! snälla snälla tomten.

snö&pyjamas

hejhopp. stan är täckt av snö och jag ligger i sängen fortfarande. yes, bra dag!ska se till att få skjuts/fixa bil så jag kan ta mig till julia. det verkar svårare än jag trodde om jag ska vara ärlig. hatar det här.

jag tänker så mycket.



undra hur lång tid det tar för ett sms att komma till andra sidan jorden.

5039 - far away



beautiful

weheartit





tatueringar är vackert.

daniel adams-ray, ett nytt album tack!



Är rätt sugen på daniels nästa album nu. skulle passa perfekt med ännu fler låtar av honom i vintermörkret, jag får inte nog av killen. så om du som gjort dem här underbara låtarna läser det här . . . sätt igång och skapa!!!

zac efron

när jag såg den här bilden på zac tappade jag andan, älskar ögonen och ansiktet, håret, ögonbrynen... HUR SNYGG ÄR HAN INTE ?!

vad hände?

11:26



och några timmar senare....

14:32

oneoff - my new home?



Något utav det första Jonathan sa när jag kom till Karlstad var "kom, vi ska gå till ett ställe jag tror du skulle gilla". jag började tänka massa och till slut var vi framme i den här fräscha butiken ONEOFF. fullt med skateboards, snowboards, jackor, kepsar, skjortor..o.s.v. allt färgglatt. så sjuuukt FRÄSCH! jag skulle vilja flytta in därbokstavligt talat.

11.30

tidningsläsning & frulle!

så ni som har vimmerbytidningen kan ju klippa ut dem där "röstsedlarna",ringa in numret på kandidaten ni vill rösta på och skicka in. om ni inte har tidningen så är det ju inte så svårt att be mig eller någon ni känner rösta åt er. sen är det ju bara att vänta och hoppas på det bästa.







aprikoskräm och mjölk är nog något ibland det godaste som finns!

09.25



dagen började ungefär såhär klockan 08.30. Har skrivit ett litet meddelande till jonathan och nu ska jag äta frukost. jag är döhungrig. sitter även och läser lite på lelove. den sidan är så himla vacker och alla texter är underbara. här kommer ett smakprov:

"We stayed up all night and we talk about everything and nothing, and the whole time I’m thinking that he is the most adorable thing I’ve ever talked to. We talk for hours and I just want him to kiss me. When he finally does.."

jag gillar kramar

jag har ingenting jag vill dela med mig av för tillfället = bloggtorka. ska bara säga att det nu är 14dagar sedan jag fick en hejdåkram av jonathan som är på andra sidan jorden, närmare bestämt i australien. nu ska jag sova. godnatt

kärlek är....

kärlek är ett spel som alla vet reglerna på men som ingen följer.



FESTBLÅSA ifrån gina tricot!



gina tricot - 99kr !

här har ni uppdateingen jag lovade er. det där mönstret ni fick se tidigare var alltså en klänning. väldigt kort på den här bilden dock, det ber jag om ursäkt för. Och nu orkar jag inte gå och ta om bilderna!

puss

fanny 20 år!!

Igår firade vi bäste fanny, hade en grym kväll!! men den ballade ur i slutet & ibland(nu) önskar jag att jag att fick fler minnesluckor & att jag kunde tänka på konsekvenserna innan jag gör något.

puss

en gång är ingen gång, två är likamed noll! nu köööör vi

har precis fixat klart mig, ska snart dra mig vidare till julia och fira veronica lite, sen vidare för att fira bästa fanny & göra viken fett osäkert! la laa laaaa.

p.s jag vet att jag lovade er att visa vad det var jag hade köpt i linköping, och jag brukar hålla vad jag lovar. men har inte hunnit idag, timmarna har sprungit iväg fort som vinden. Jag visa imorgon istället! ver nog jullan ta en fetingbild med hennes fetingkamera! raowr.


kvällens accessoarer är röda naglar och rött läppstift.
PUSS

linköping



Ni får en liten ledtråd av plagget jag köpte idag,ska ha på mig den/det i helgen. så imorgon får ni bild på helheten. det blir bra va?...och här under är en grej ifrån dagens "vill ha". madicken-kängor, såå fina. in love



hetare än glöden på en cigg




jag är trött & ska upp tidigt imorgon.
GODNATT

caaaaaaaaam

jag vill ha cam-party med någon, typ julia!!!! tycker att hon borde skaffa cam NU. sen skulle jag vilja ha cam-mys(inget snuskigt) med jonathan. ville bara säga det. hejdå.

studenten 2010



ge mig sommar & student en gång till !

hos jullan (utan julia)

har precis ätit makarongrejs, värsta gott! :) är själv hemma hos familjen lundström med hundarna. har varit ute och gått och försökt få igång kamingrejset/öppnaspisen,för den slocknade! huh,kommer bli kallt utan den. men hoppas att den gick igång nu, jag hör spraket iallafall. hiih. hoppas ni har det gött. 

PÖSS

hundvakt





Sitter hemma hos jullan och är hundvakt åt tre vovvar idag. vi ligger och kollar på madicken. sååå mysigt! men saknar julia här under täcket.grr. PUSS

hejdå

nu ska jag sova. ni kan få en bild bara för att fylla ut liite.



sämst ju, skulle tagit när solen gick ner & det röda syntes, men det hann och försvinna innan jag hittade kameran. fan också! godnatt nu, ska upp kvart i fem imorgon, YES ALLTSÅ!

KÖRKORT !!!!!

wrooooooom.....

nystädat..typ





ser bättre ut än när den där himla kometen hade landat i mitt rum iallafall. eller hur?

önskelista

Hej mamma&pappa!
jag vet att ni läser, så det är bara att klicka in er på nelly.se! haha. strl.40 typ!

6 dagar känns som 6 år.

hej å hååååå!
Jag är inte så nervös ÄN, ska göra en stor grej imorgon & jag bara måste klara det nu. idag har jag gjort ingenting. och nu gör jag ingenting. pappa vill åka till åland på "julbordskryssning", jag är pepp. men inte mamma :( får se hur det blir. pappa jag och mina bröder kan ju åka annars, paarty party... nä nu sitter jag bara och babblar om sånt som ni inte bryr er ett dugg om.. det jag skulle säga egentligen var att mina fjärilar gick aldrig och lade sig så fick ringa med med dem i magen, jobbigt läge liksom. sååå idag jag pratade i telefon (det gör jag inte med vem som helst.) och jag har längtat sååå efter att få höra hans röst, måste säga att det inte vart sämre av att få höra en nyvaken jonathan. ;) känns som att killen har varit borta i 6 år, fast egentligen har det bara gått 6 dagar.

nu ska jag sååva, puss o kram lovers!♥

i wish



önskar att jag fick ha den här outfiten i helgen! ge mig

jag är kandidat nummer 1.

Så skaffa dig en vimmerbytidning och se till att leta reda på en liten röstsedel, sen äre bara att ringa in kandidaten du vill rösta på, och skicka in.

här får ni alla kandidater en gång till!


såååvtajm

jag kan inte sååva, som vanligt! har nog lyckats vända på dygnet rejäält. ligger och läser massa bloggar, är just nu inne på söta Carros blogg...(hej carro, jag var bara tvungen att försäkra mig om att du inte uppdaterat en gång till!!) hihi. nu ska jag baraläsa lite fina texter på http://leloveimage.blogspot.com/ . sen ska jag sova!

LOVE TO YOU GUYS

.


kompishjärta.



åh kolla här då, hur sött? Ett bästishjärta jag och min dåvarande bästis Natalie delade.

mat=det bäste!

äntligen lite mat imagen, så nu är jag mätt!!!

fick ett litet gölligt sms förut med men det går ju inte o svara på så du som befinner dig 7timmar framåt i tiden får faktiskt ge dig in här o läsa om mitt liv. nerå, ska ringa när mina fjärilar i magen har gått och lagt sig. (: hihi.

la laa laaa! söta ju

Nu är vimmerbys luciakandidater utsedda.

LUCIAKANDIDATER

isn’t that how these things work?





"you always want what you cant have isn’t that how these things work? Or do I want him because I like him, I like talking to him, I like seeing him, he gets me, when I talk to him I get so excited, I tried ignoring him, but I cant, I cant even bring myself to not text him back, because I want him."

"smile to hide the pain"



musik är det bästa som uppfunnits. någonsin.
musik hjälper i alla lägen. glad som ledsen, lycklig som olycklig.

jag och min bästa vän har lärt oss att man inte kommer längre av att dölja sina känslor när man är ledsen, om det är något som tynger en ska man bara lyssna på deppig musik, tänka&gråta.

SO DON'T HIDE THE PAIN.

diggar dig.

du är den sötaste som finns, du är den finaste jag vet
du har allt det där som alla önskar sig.
och vet du? jag diggar dig

13november i vika













på bilderna ser det rätt öde ut på palladium. men det ärför att vi söker oss dit det är minst folk, eftersom det är mest plats där. jag lovar. det var folk! Tack för kvällen boys and girls. puss

ett nytt inlägg ifrån en snygg kille i australien!

JONATHAN <--klicka


vet inte om han gillar att jag länkar han på massa ställen, men jonathan...du vill väl att folk ska se hur gött du har det? ;D

peace. love. understanding. ♥

KVÄLLENS!



be careful what you do.

Ikväll är det all in som gäller med Julia Lundström!♥ But people always tell me "be careful what you do." yeah, I will! :) promise.

05.23



så snälla, kom & ge mig en godnattkram! I need it
vad fan gör jag ens vaken nu?!?!? crazy.
pussochgodnatt boys'n'girls

LUCIA KANDIDAT 2010!



hej. nu avslöjar jag då. haha svååårt det va att fatta att jag skulle ta kort till lucia då?! näeva.

nu sitter jag deppar lite & peppar tills imorgon. då är det partyyyy va! har haft myskväll med massa härliga b-rudar(klasskompisar ifrån 9:an) här. åh, kul att träffa dem igen efter alla år. men nästa gång blir det en festkväll, myskvällen vart booooring i längden. partypinglorna nummer ett juuuh. 
peace

hemliiiis



nu ska jag keka frukost, sen drar jag mig in mot stan för att fotas! iklädd vitt såklart. ni får uppdatering om vad det är sen. hare gött;)

Don't let yesterday be a to big part of today.


I so not get it. At all. I am involved with a guy. A good man.
He is one of the most beautiful persons I ever met.
On the inside and the outside. 

Alice Hagenbrant – Samson

förlååååt. jag bara uppdaterar massor! kan ni inte kommentera lite med? hihi. (:
ÄNTLIGEN kom alice version av samson ut. HAPPY

SAMSON  --klickaaaa

daniel är riktigt bra med, har nog aldrig hört någon så ton-säker i idol. gryyyymt
Daniel Norberg – Don't Look Back In Anger

låtsas som det regnar.

HEJ HEJ!

har varit o sökt jobb idag, på dagis :) åh jag älskar barn!!! imorgon ska jag nog söka jobb på restauranger osånt. jag vill verkligen ha ett jobb, jag måste ha pengar annars dör jag. sen vill jag till australien och jonathan! seriöst. hej vilken depp-period jag har nu, och min själ är nog väldigt mörk. (he he) det är inge bra. shit, jag måste verkligen sluta låtsas som det regnar.

lö löö löööö

jag kan inte såååååååva. kan du sjunga en godnattsång för mig ?
snällaaa

jag grät och vi kysstes.

jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.



 
på andra sidan jorden. på andra sidan stan. 
finns ingenting att göra, jag har sovit hela dagen.
för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig.
jag vet att det går över men det är lika svårt för mig.

den brännan skulle ju inte va fel alltså.



ge mah!

hej hej vinter



det är snöigt och kyligt här. ge mig sol och värme.

sms.


"för dig ska jag göra det tusen gånger om"

australien



Har sovit riktigt dåligt inatt. kändes som att jag skulle missa ett viktigt telefonsamtal i morse om jag somnade ordentligt. så jag försökte hålla mig vaken. haha. idiotiskt ju! men jag sov iallafall, och kl. 08.03 ringde jonathan och sa hejdå innan dem skulle gå ombord på planet. :') Så nu är han på väg till australien. rinner små sådanadär saltdroppar ner för kinderna och det här gillas inte speciellt mycket, men han kommer att få det så sjukt nice, är glad för hans skull. Så om minst ett år får jag träffa honom igen. känns ju bra, not. jag vill också till andra sidan jorden!! det är så mycket man vill här i världen.

"from hell to heaven"




landade en jättestor komeeet i mitt rum idag, vart typ asrädd. går inte ens att vara där inne som det ser ut, så jag flyttar ut till tv'rummet sålänge. fast bara tills någon börjar röjja bort allt från golvet! :)
puss

äntligen, klarade teoriprovet



yes, jag klarade teoriprovet!!!!!!!!!!!!! glad tjej.
om någon vecka ska jag ha körkort. WAAAH

-



..och snart är du på andra sidan jorden. see ya honey ♥

yoooyoo





kom hem ifrån körskolan för ett tag sedan, ska keka lite. sen ska jag dit igen! YES ALLTSÅ

sen skulle jag bara säga att jag hade en döbra helg med julla & tyra bland annat. thanks guys. :*



Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu

Watching the air that you breathe, so far away.





Hope, oh what a funny word.

djupa grejer

my heart is set on you

käre gode gud....

..gör så att jag aldrig mer behöver vara med om det här. amen

När man möter någon långt borta som någon man känner känner säger man ju "vad världen är liten."
Men i den här situationen känns det som att världen är så sjukt stor.

but we always share the same moon.

I have to sleep



nu har jag packat klart. imorgon åker jag till jonathan och karlstad. kommer hem på lördag...OM jag någonsin kommer hem. nu ska jag sova. ingen sovmorgon imorgon. :(
PUSS

TILL SALU:


"NIKE DUNK PRO" herr.UK 7
aldrig använda.

någon som är intresserad?

herre min gud

nu ska jag ge mig ut o springa av olika anledningar. så här borde det va jämt. nu har jag iallafall en anledning till att springa. käre gode gud, hjälp mig nu.
puss

O´boy vilken bra dag.



La la laaa, det här vart en riktigt bra dag!


började dagen med att få ett telefonsamtal av therese. alltid kul att få prata med bra människor det första man gör på morgonen. då blev jag glad! Sen fick jag ett sms av jullan som skulle komma hit med lite stuff jag glömt. och en kram av henne = bra start på dagen! ... käkade frulle för att senare dra mig in till körskolan. men var fullproppat vid alla datorer så fick bli några mysiga timmar hemma hos therese. och nu kom jag nyss hem ifrån körskolan efter att ha suttit där några timmar. och det gick sjukt bra på teorin ikväll. ibland är det riktigt avslappnande och mysigt att sitta på körskolan måste jag säga :) allt känns bra!
nu ska jag dricka Óboy.
Puss

my love



någon du kan säga allt till. någon du litar på till 100%. någon du kan skratta och gråta med. någon du kan prata med genom blickar. någon som ser direkt om det är något som inte står rätt till. någon som fortfarande är ens bästa vän hur dum man än är vissa gånger. någon som finns där 24timmar om dygnet. någon du kan va med som om du vore själv i rummet. någon du inte klarar dig utan.

den där "någon" är min bästa vän Julia. ♥

men hur många gånger jag än skriver eller säger det så kommer ni inte förstå.

hej hej sommar!

sorry

jag är säämst på att blogga nu för tiden. men det händer inte så mycket in my life så att säga. bara typ dåliga saker. hoppas att det vänder snart. att jag klarar körkortet. får åka till norge inom kort. lyckas fixa jobb. träffar massa mysiga människor. hittar boende. jobbar till mig massa feta löner. och är happy.

 puss
RSS 2.0