höstmarknad

Hemma efter några timmar med Allie på astrid lindgrens värld's mysiga höstmarknad. Hälsade på familjen i katthult, rasmus på luffen & pippi, drack lite glögg & gick runt o kollade på alla fina grejer dem hade. just idag var hösten mysig. (för en gångs skull). men nu ska jag ta en powenap, sen hoppar jag på bussen mot dynestad och familjen lundström! ha det fint.

puss

halloween, last year

en kväll i oktober tog jag det sista tramptaget på min cykel. den pallade visst inte tre pers nerför en skyhög trottoarkant. oups! HA HA. men kul hade vi. ♥

on my ownom en vecka befinner jag mig i karlstad. ville bara säga det. godnatt.

morning sunshine

godmorgon, ser inga solstrålar ute just nu & det suger. dumma höst, eller vinter eller vad det nu är. idag ska saris komma hit och hämta lite clothes jag har lånat av henne. kul att få träffa henne igen. var sista avsnittet av kungarna av tylösand igår, sorgligt! jag hoppas på en ny säsong nästa höst, då ska jag söka. hepp hepp, nice ju :)
nänu vetni, jag ska gå ut och röra på fläsket. planera dagen lite så jag inte ligger inne och slöar idag igen. ska dunka in lite trafikvett i skallen med. hoppas det ger något resultat. hihi.


Peace

hur snygg ?megan fox måste vara världens snyggaste kvinna. hatar henne.

I'm not the girl you're taking home !magaluf. öh, skaru med på ett åk eller?

onsdaglåter bilden tala för sig själv

bästa dagen i mitt liv

nu börjar det visst bli dags för 92:orna att prova ut studentmössor. herregud vad tiiden går fort. det är sjukt. jag måste bara nämna en grej innan ni säger att ni längtar till studenten. NJUT AV SKOLTIDEN, för det är inte lätt att få jobb idag. och det är det värsta som finns att bara strosa runt här hemma. visst, soft att kunna träffa folk när man vill, göra vad man vill när som helst på dygnet. men det är inte så rockigt i längden. men jag säger inte att studenten inte var rolig.. det var typ den bästa & lyckligaste dagen i mitt liv hittils!

kärlek är vackertkörskolan rocks

har varit på körskolan i flera timmar idag, för snart gäller det ju. huh ! men nervös har jag inte hunnit bli än, men det kommer väl det med såsmåningom!

ni får några bilder.


Peace

äntligen !!!!

Ett steg närmre mina möjligheter till körkort. motivationen är tillbaka !

Mörkbrunvärldens hetaste tröja & spotifydunk sen är det bara att köra, nu ska jag färga min fuuula utväxt!

Peace Love Understanding

19 oktober. grattis mamma&bryschansony ericsson x8my new lover

körkort på g

förlåt, jag har varit sämst på att uppdatera på senaste tiden. men jag har fullt upp med körkortet som förhoppningsvis ligger i handen snart. nu ska jag duscha och fixa mig för en näst sista körlektion.

peace

maybe one day.When he texts me saying he really wants to see me, I light up inside.

vill tillbaka !träffade på världens sötaste unge som kom och joinade oss på stranden.

snurrigt

det är rätt snurrigt i skallen nu. och körkortet tar upp väldigt mycket plats i hjärnan. men tänker även väldigt mycket på andra grejer här i livet. vad kommer jag göra om en månad? är det norge som gäller eller vart hamnar jag? vad gör jag i framtiden? mina drömmar är att få upptäcka. vill jobba i norge och tjäna pengar, lära mig snowboard, gå bartenderutbildning, resa, resa, resa & resa ! jag vet iallafall vad jag vill och.....

If there is a will, there is a way

11 oktober

idag börjar jag min intensivkurs för körkortet. kommer bokstavligt talat bo antingen i en bil eller på körskolan. give me five

Puss

mallorca

MAGALUF.. la la laaa

HEMMA IFRÅN BÄSTA VECKAN I HELA MITT LIV. la la laaa. Julia och jag har haft det så sjukt bra. upplevde och råkade ut för en miljon grejer i magaluf, saker som vi inte ens upplevt under hela vårat liv (bra saker alltså!) va har åkt trampbåt med några sköna dudes, badat, festat, solat, spanat och festat. känns konstigt att vara hemma, och nu ligger jag helt själv i soffan, jullan har precis åkt hem. saknar ihjäl mig efter henne redan.

ni ska få se en grej av allt impulsivt vi gjorde.....

det ser ljust ut.waah, peppa peppa !

i love hugs

"nästa sommar är jag med i tylösand"


"Nästa sommar är jag en av deltagarna i "kungarna av tylösand" ! det ser jag fram emot."

det där vart min facebookstatus som väckte en liten debatt! hahah, jag hade inte tänkt vara med alltså, och folk som känner mig vet det. resten kan ju få tro vad dem vill. Men ärligt, jag bryr mig inte ett dugg om vad dem har för sig i det programmet, det är deras liv och om dem har sex, går runt nakna, super & skämmer ut sig är det deras problem. jag tycker att dem är sjukt sköna. några spontana partypinglor som lever livet i tv-rutan. ;) Jag skulle lätt kunna tänka mig att delta i programmet alltså, som en kul grej! Bara för att man är med där behöver man inte skämma ut sig inför hela svenska folket, om man sköter sig och håller sig hyffsat nykter är det ingen som kommer bry sig. och uppmärksamhet, hmm.. visst, dem flesta kanske tänker att dem som söker dit gör det för att få uppmärksamhet. men om jag hade vart med hade det inte varit därför. jag hade bara sett det som ett äventyr och något man kommer minnas och skratta åt när man blir äldre. herregud vilken jävla debatt "kungarna av tylösand" verkar ha startat... alltså vem fan bryr sig? vad gör det om hundra år om man är med i ett program utan någon som helst mening?! ni som läser det här tycker säkert att jag är helt dum i huvudet nu, men orka disskutera emot det då. grejen är ju att dem i programet har valt det helt själva och dem öppnar upp sig för hela sveriges befolkning bara för att ge oss underhållning, dem blir ju inte kändisar genom det där programmet direkt! jag tycker att dem är sköna som gör det, är ju precis samma grej som att vara med i paradise hotel, melrose place eller big brother. ingen big deal, och man lever ju bara en gång.

tack och hej. nu ska jag sova, hoppas inte att det här vart värsta stora grejen nu.
men kommentarsfältet finns ju här nedanför om ni vill något! :)
puss

RSS 2.0