Nu är du död för mig.

Dags för lite uppdatering kanske. Hur har ni det? Saknar er närvaro känner jag. Har iallafall haft en riktigt intensiv vecka bakom mig. Jobb varje dag & utgång hela 4 dagar. Josen och jag körde all in på dansgolvet. Har mått bra trots alla sena & sömnlösa nätter. Förstår inte att vi pallar, men vi är hårda som sten tydligen. Har vi klarat oss genom en av dem värsta veckorna på säsongen så klarar vi vad som helst. Hey, i heard you were a wild one, oh ooh! (nya favvolåten) jag älskar den

Kan även meddela att det blir en sommar i ystad. Jag älskart. Och nästa vecka kommer la familia hit. Åh

Och nu ska jag sova, har inte somnat innan tre dem senaste nätterna. Min säng är rätt skön!

-

Brev!

Åh, kom ett gulligt litet brev till mig idag. Hälften räkningar & hälften kärlek. <3

Full troslåda & flygande hjärtan.

Alla kläder är tvättade, inklusive ett ton trosor! Så nu är strump/troslådan överfull. Älskart! Kom precis ett chokladhjärta flygandes från andra sidan klädhäcken.;) Söt roomie jag har!

Pannkaksfrukost klockan två!

Stay in bed.

Yes! Josephines & min enda lediga dag tillsammans och båda är sjuka. Josen är typ dödssjuk, och det känns som att jag är på väg åt samma håll. DET HÄR SUGER.

Veckan som var.

Har hunnit med mycket nu på senaste tiden. Träffat josens vänner hemifrån, party all night. Åkt pulka i natten. Rockat i nitar och läder med Magnus uggla & anders timell. Även hunnit kekat Frulle med kockarna på wärsan. Bra drag!

 

En liten update.

Yes, har haft en sjukt bra dag på jobbet. Lagom med folk & enbart danskar som inte förstår ett ord av vad jag säger. Artikulera är något jag lärt mig iallafall! Något positivt. Haha. Men dem flestaär faktiskt riktigt trevliga och önskar mig en god dag. :) i måndags var jag och Sabine en sväng i backen, men även inne på saunan och njöt lite i bastuvärlden. Sjukt värt! Stod dock i någon stråle som skulle ge någon slags massage, men gav istället en rejäl smärta för både mig och Sabine. Riktigt massage nu tack! Någon frivillig kanske?

Josen är sjuk stackarn, och vi som skulle ha världens mysigaste lediga dag tillsammans på torsdag. Hepphepp, sängen nu. Godnatt!

 

 

-

Ni förstår inte hur mycket jag saknar filuren på bilden. Min lilla vovve.

julia lundström.

OCH NU GÅR DET ATT KOMMENTERA IGEN.

ÖS!

04:30

04:30 & jag ligger vaken i sängen. Vart nere och hämtat vatten och fått i mig lite kex. Har sovit oroligt hela natten, och nu kan jag inte sova alls. kan liksom inte varva ner, jobb jämt känns det som. Vill bara ta ett break och åka hem på visit. Vill ha sommarjobb & boende och hela den biten klar. Många tankar på samma gång. Livet här uppe är som en bubbla, man har ingen koll på någonting runt om. Jag gillar mina sambosar supermycket, och Josephine kan vara den allra bästa roomiesen. <3

Nu ska jag försöka sova.

 

Bra kväll med Sälenpersonal!

Arvingarna!

Igår var arvingarna på Harrys. Josephine & jag var helt hysteriska efter denna kändisbild. ;) Bra kväll!

1 februari.

Sabine Maja och jag tog en sväng till Harrys, solade & relaxade. Rätt värt!

RSS 2.0