Sälencrew.

En dag på jobbet denna vecka bakade vi wienerbröd. Godaste på länge. Och samma vecka fick Josephine och jag tillbaka Sälenenergin, drog på oss festblåsan och skaka våra lurviga så länge vi orkade. Sjukt bra kväll.

TOMAS LEDIN.

Veckan med världens största V har börjat! Tomas Ledin väntar & imorgon drar jag jessan & josse till Köpenhamn och gottar oss ordentligt!! Efter 193h jobb denna månad är jag mer än värd detta. Huh! En sak har jag lovat mig själv, aldrig mer såhär mycket jobb en sommar.

INGET POSITIVT.

Jag är less på precis allting! Skönt att få komma hem till sambon och prata av sig lite. Less på jobbet & allt därtill. Jag längtar hemhem. Saknar mina vänner. Saknar min familj. kom igen Adelinn, en månad kvar.. P.s önskar brorsan lycka till i armbrytningstävling i helgen. Kooom igen Olle!

"IDAG SKA JAG SOLA BAKSIDAN"

Ännu en stekardag med mina fina töser. dagens mål var att ligga på mage och alltså få lite färg på lår, rumpa och rygg, jag gick all in och nu ser jag mer ut som en kräfta bakifrån. kul

UPPSKATTA DET GODA I LIVET.

En ledig kväll tillsammans är så uppskattat. Ätit god mat, druckit gott, träffat osociala killar, druckit öl hos Jens & spanat på Kurt Wallander, en gammal och sliten gubbe, men precis sån röst som i filmerna. Coolt.

BRA FINT.

Har hunnit med att hänga med jos, jobba, sola och dricka rosé. Igår hade vi en heldag på stranden. Ibland är livet bra fint.

MEGAN FOX.

Hade mys med Linn och Anneli en kväll med, åt gott och kollade på megan fox. Inte lite snygg.

HARD WORK.

De närmsta dagarna har och kommer bestå av enbart jobb, 11-22. Känns sådär, men ikväll kör josse och jag näst intill en repris ifrån Sälen. partyhattarna på!

THANK YOU.

Åh jag är så tacksam över att Paula låter mig bo här, utan henne hade inte detta gått runt. Tackar Josse och Jessica för att de är här nere i ystad med mig, även att det ändå känns väldigt ensamt ibland. Är glad över att jag äntligen får se tomas ledin, undrat i hela mitt liv om jag någonsin skulle få se honom. Nu är den tiden inne, tackar Anna för det!! Tusen tack. Jag är lycklig över att jag får åka hem i mitten/slutet av augusti. Det känns bra och jag bara lääängtar dit!! Sleep tight.

KIVIK.

Godmorgon. Ligger och tar igen mig efter en natt på Kiviks marknad, kände mig som femton igen och hade verkligen en supertrevlig kväll med skånska pågar, tält, husvagnar, karuseller och munkar. Några inköp blev det, två fräscha linnen jag kommer ha nytta av i greece. Peace

PICTURES.

Eftersom ni inte har någon aning om vart och hur jag bor kommer lite fina bilder på lägenheten jag spenderar en månad till i. Enjoy

DRÖM.

JAG KAN GE DIG MIN KROPP, JAG KAN VARA DITT HOPP.

MOR & DOTTER.

Bjuder på två bilder ifrån mammas och min dag på stranden, blåsigt och molnigt. Precis som vi ville ha det... Kom nyss hem ifrån jobb, bra kväll, bra personal & underbara gäster på beach house! har det fint här nere i Ystad men tänker såklart på er där hemma, och er fina i Norge och australien! Saknar så det gör ont. ❤

Too good to last.

It happened like something out of a movie. It was perfect and in my stomach I knew it was too good to be true - too good to last. I prayed I was wrong but now that everything has fallen apart I'm afraid I was right.

HEY HO, LET'S GO.

 
Efter tre härliga lediga dagar med familjen har jag nu återfått energin efter hårt jobb! Hade inte världstur med vädret, men helt okej. Har suttit på saltsjöbaden och lyssnat på ljuva ballader och visor, druckit drinkar och haft det hur bra som helst. Mamma och jag har trotsat molnen och de kyliga vindarna och hamnade visst på stranden. Fick nog & tog en tur till ales stenar, så nu har jag lite koll på ystad. Fick ner min lilla pärla till bil också så nu kan jag på egen hand utforska ystad och allt här omkring. känns bra.  Har hunnit med en hel del sedan imorse när la familia styde bilen hem mot småland igen. Jag är numera väldigt mörkhårig, har tagit min första springtur på sjukt länge, var riktigt svettig och härlig efter den turen. like it! har städat här hemma i lägenheten, hunnit se sex and the city-movie.nu ligger jag i soffan och jämrar över att jag vill vara ledig lite till, helst alla sommarens soliga dagar. åh! Imorgon ska josse, jessica, jag & deras vänner lyxa till det med hotellfrulle & bubbelbad innan jobb klockan 14. GÖTT ÄR ORDET.

I WANT TO ROCK!

Och denna nyckeln är min. Har det så bra här i lägenheten med bästa hyresvärden. Idag kommer min familj hit & ystad bjuder förhoppningsvis på sol! ♥

ÄNGLAR FINNS VISST.

Godkväll på er mina fina.Eftersom blogg.se appen fortfarande är ur funktion så får ni nöja er med ett inlägg utan bilder ikväll. Bloggar iallafall ifrån min nya säng, fan vad den är skön i skillnad från den ihopfällbara "gästsängen" jag sovit i de senaste två veckorna. Har fått nyckel, fixat iordning i rummet & gjort mig så gott som hemmastadd här hemma hos Paula. Jag är alltså numera kontaktskriven som inneboende. Känns bra än så länge! men nu är jag trött efter en dags flyttande med eleonor. Tusen tack för hjälpen. 
 
Godnatt.

BEACH.

Ledig idag & fick en god nyhet, my familia kommer hit snart. pappa fick en fisketur som avgår ifrån ystad i fördelsedagspresent & därför måste dem ta sig hit nästa vecka. idag är jag ledig och ska nog försöka utforska stranden innan det är dags att packa flyttkartongerna!

BARNSJUKAN.

 
Satte mig på hojjen runt tio och cyklade till jobbet, men när jag kom dit var det bara att vända om igen, bytt pass och börjar visst 15.00 idag istället. GÖTT med en cykeltur sådär på morgonkvisten. nu sitter jag på uteplatsen hemma hos anneli och läser en uppsats mamma skrivit till skolan, ganska intressant ändå, men jag blir INTE sugen på att plugga direkt. Har ett dagis precis brevid mig här och fasen vad jag saknar att jobba med barn!!! nuuu kommer solen fram med, kanske blir att svira om till bikini snart då. hoppas.

GRATTIS PAPPA & BROR.

Började dagen med ett sjungande samtal till lilla pappa som fyller år idag! Och på fredag fyller albin år, stort grattis till er.♥ 

oh, sunny day.

ledig lördag & jag har solat, lagat shorts & skrivit brev, härlig dag!

malmö med fina sambo.

 
på våran lediga dag blev det att åka till malmö och tömma plånböckerna. blev en hel del kläder med hem, bland annat TRE PAR byxor.är nog mer än vad jag hittat under hela min livstid. känns helt okej! och pank blev jag inte heller.

ROCK'N'ROLL

 
I fredags hade vi en grym kväll på "LITEMER", rocktema, fina vänner och en grym avslutning på gatuköket med min fina sambo!

vimmerby.

 
i miss you. ♥
RSS 2.0