adelinn lat andersson.

lat är vad jag har varit idag. Igår var saris och jag en sväng i hagadal, tog några simtag & hoppade därför gymmet igår, efter det var det jobb på julbord i mässhallarna som gällde mellan 18-24, var riktigt roligt och stod knappt stilla en minut! :) Sov inte så gott inatt, och hade helt sjuka drömmar, vaknade av kräkningar och illamående. timmarna har gått och nu sitter jag här. seriöst så har jag knappt rört en fena idag. Bara det inte är massa baciller på ingång! jag vill vara frisk. imorgon ska jag iallafall till gymmet & se hur det känns i kroppen. back on track efter två dagars uppehåll från gymmet.

En ny bil tack!

Japp, idag har jag sysselsatt mig med detta. Fint va? Men helst av allt vill jag ha en ny bil.

Hallihallå.

Är helt skakig i armarna efter ett sjukt pass på gymmet! Vågen visar några kilo mindre än när jag kom hem efter Grekland & det känns så sjukt jävla bra!!!!!! eftersom jag aldrig någonsin tränat innan så är säkert dessa små kilon sådana som kommer tillbaka direkt om jag slutar med träningen. Men jag gillar min nya livsstil med gymmet som ny kompanjon. Tackar pt'n för peppning. Varje gång någon frågar om jag tränat får jag ångest om jag inte gjort det. Så bättre att köra 6dagar i veckan och slippa ha dåligt samvete. Eller hur?!

Nu; hem och vila, sen göra mig redo för kvällens work!

Fredag kväll.

Och fredagskvällen slutade med ett glas rött, & popcorn. Med Persbrandt som sällis. Kunde det bli bättre!?

Idag ska jag dra till solen några min, bättra på brännan. Gymmet för arm-träning. sen ikväll är det julbordsjobb på pumpen som gäller. Kan bli en bra dag!

Tippar.

Ska testa dethär med tippar. Första gången jag gjorde det & visst finns det grejer jag gör annorlunda nästa gång. Men är helt ok nöjd.

Välkommen fredag!

precis kört slut på mig själv på gymmet. Ben vart det idag! igår tränade jag mage & trots att jag hade bra sällskap på gymmet var det nog det mest oseriösa passet jag haft. Överskottsenergin tog över & jag var inte alls i träningsmode. Idag var det betydligt bättre och det känns gött i kroppen! ska slänga i mig lite kesella, sen ta igen mig lite. Ikväll är jag chaufför. Nyktert är skönt ibland. :)

21 - GEKÅS.

 
Helt slut i både kropp & knopp efter en dag på gekås. Träffade på en stressad och rakryggad VD, Boris! Coolt. Och hur stört är det inte att det gick på 1000spänn mer än vad vi räknat ut? Fick en liten liten chock bara. Men nu är jag lugn. time for powernap

Work hard, dream big.

Ett medelplus-pass på Friskis! Härligt och svettigt! Tänkte på hur ofräsch jag var & hur sexigt det faktiskt är med en snygg svettig kille.

Mänsklig tid..

 
Har precis dragit på mig träningskläderna & peppar på ett friskis pass efter en heldags jobb på dagis. Barn är mysiga. Barn är gnälliga. Barn är trotsiga. Barn är underbara. Försov mig imorse, det ska jag inte göra imorgon för då styr bilen mot ullared kl 04.30. mänslig tid... verkligen.

rygg axlar & Illamående.

Började dagen med ett träningspass, skulle tränat rygg & axlar, men det negativa med att vara tjej satte stopp. mensvärk och illamående efter 10min gång & 20min styrketräning. Så gick ut och gick i friska luften 40min ist. Imorgon är det jobb som gäller, 07.30-16.00, känns gött! Jag som precis vart hos jonathan och lånat med mig 24 beckfilmer. Det får väl vänta då. Nu ska jag steka körv och sparris. ha´t gött

Aldrig nöjd.

Är ganska så sugen på det svarta igen. Att jag aldrig kan vara nöjd!

Helgens bestyr.

på bild: Jag, Allie & Didrik som kör.
 
Sov till 14.30 idag. riktigt jäkla gött kan jag säga! sovit igen alla timmar sedan helgen. Idag ska jag inte göra ett enda knop. eller jo, kanske ge mig ut på en promme. men träningen får vänta till imorgon, även om kroppen skulle behöva den. Igår var vi som sagt på enduro i vrigstad. Det var kul att se killarna köra, och ännu bättre med gött sällskap! Är redan taggad till nästa gång. Avslutade kvällen med ett glas vin & singstar.♥
 

Enduro - lagtävling.

Sitter i bilen tillsammans med Allie Jonas & Simon, ska passa på att se lite enduro! Inte sovit mycket inatt men jag är taggad ändå. Hade velat ligga kvar i sängen liiiite till.

Bästa känslan.

Jag gillar när jag pratar med någon jag inte träffat eller hörts av på evigheter & allt bara känns som vanligt, pratet rullar på och det känns som att vi inte vart ifrån varandra en dag. Bästa känslan.

Mitt mål.

bild på caroline & våran jättegamla vovve Muffe.
 
I onsdags kväll var jag hemma hos familjen Svensson. Blev bjuden på köttkorv och rotmos, hade det trevligt & Carro fick en dejavu. mätta och belåtna trippade vi upp på carros rum och fullbordade packningen hon ska ha med sig på sin livs resa till Australien. Pratade om livet & hade det mysigt, Carro Evve och jag. Avslutade med ett mindre roligt program på tv, stalkers. gottade oss under tiden med rostat bröd, ägg(PROTEIN) och räkor. Även räkorna är ju faktiskt proteinrikade. Påtal om annat så tycker jag lite synd om den där per som måste banka i folk att proteinintaget måste vara högt för att man inte ska tappa muskelmassa, och tappar man det kan man heller inte få bort fett! En viktig grund som jag skamligt frågat till mig en miljon gånger. Haha. för jag fattade rätt va?
__________
 
I helgen ska jag sätta upp ett litet mål med träningen. göra ett schema för att jag ska äta så regelbundet som möjligt. Gå upp innan 11.30 varje dag. Inga undanflykter. Styrketräna 5 & löpa 6dagar i veckan. Löpningen är det jobbigaste OCH tråkigaste. någon pw lite när jag känner för det skadar inte. Allie är på't ganska ofta så det är skönt!:) Idag ska jag träffa Jonathan & ha lite kvalletid innan han drar till det underbara vinterlandet. Se "the vow" som jag velat se såå länge nu. Sen ska jag TRÄNA. Längtar nästan. Jobbigt att jag glömt bort vilken muskel som ska få arbeta idag. ha en bra dag. 

snorkla lite.

 
bjuder på lite snorkelbilder med världens minsta & sämsta snorkel, men 50spänn var den väl värd. haha!

bor du i stan?

 
Utan att jag ska få detta till någon slags träningsblogg skriven av en amatör så vill jag bara länka en asbra sida för magövningar. Jag hamnade visst på gymmet idag också, gick med inställningen att träna mage & bröst. väl där får jag helt black out och vet inte hur jag ska börja eller gå till väga, fantasin flödade inte direkt. körde 15min pw/jogging (borde egentligen hålla ut och köra 30min, men seriöst...jag.pallar.inte.det) + sökte på google efter övningar som var bra. hittade denna sida. ganska bra ju?  Ja, det är väl det enda jag gjort idag, vart på gymmet 1 timma. OM jag känner för det ska jag ta en morgonpromenad imorgon, men det är ju så tråkigt att gå ut och gå på landet där det inte finns någonting, absolut ingenting att kolla på. Evve ifrågasatte mig när jag var och myste hemma hos familjen svensson igår.. "bor du i stan eller varför ser jag alltid dig gå ut och gå där?" ehm, jo här har ni ju svaret.. jag tycker att det är tråkigt att gå ut och gå själv på landet!!! så brukar passa på att ta med joggingdojjerna in till stan om jag är där på något ärende eller så. hihi. nu ska jag äta torsk och bli smart. tja!

Onsdag.

okej, jag känner av ryggpasset igår & det känns riktigt riktigt bra, då vet jag att övningarna jag gjorde tog på rätt ställe. inte helt lätt det där. Allie & jag var även ute och gick 1h igårkväll. Idag blir det lår/rumpa-pass, är dock inte jättetaggad på det just nu. men det kommer väl. 20min pw/löp ska jag palla med!! koom igen. 15.20 är det besikning av lilla pärlan som jag hoppas får blankt papper detta år. sen ska jag hooka upp med carro för lite update från senaste året. känner att det kommer bli en fin dag om allt går som jag vill!

Dagens pass.

15min kondition och 25min rygg. Kände att det räckte för idag. Har ju lärt mig att man ska dela upp träningen av musklerna så de får vila ibland med, istället för att hoppa omkring och träna hela kroppen på vid samma tillfälle. Det känns bra. Gäller bara att lära mig vilka övningar som tränar vad. Tur att jag inte är blyg för att fråga. Sen finns det ju något som heter google.

"Den perfekta vaginan"

 
Sitter framför tvn och är helt fast i dokumentären "den perfekta vaginan". I Storbritannien tycker 67 procent av kvinnorna enligt en undersökning att de har ett fult underliv. Det är heeelt sjukt vad tjejer/kvinnor är utseendefixerade, till och med när det kommer till deras kön. Många i den här dokumentären har opererat deras blygdläppar, klitoris, fettsugit och "lagat" mödomshinnan. varför är det ens nödvändigt? Vissa av er tänker väl detta som vilken plastikoperation som helst. men kom igen, vem bryr sig egentligen om hur underlivet ser ut? Hålet finns till för att trycka ut barn & kissa. resten av vaginan är ju endast till för njutning egentligen. skaffar du en kille som på något sätt avtänds(vilket jag tror är väldigt ovanligt) eller kommenterar något om det så gör dig av med honom. tror dessutom att killar har minst lika mycket komplex över hur deras kön ser ut. det har bara inte blivit så pass uppmärksammat än. 
 
Var en kvinna i dokumentären som hatade sitt underliv och mådde dåligt över detta. Hon hade växt upp med sina morföräldrar, i deras hem med den generationen var det skamligt att prata om könet, mens, sex och hela den biten. Hon har liksom inte fått det inbankat i huvudet att man ska vara nöjd med hur man ser ut, inklusive underlivet. Hon fick åka till en snubbe och blotta sig totalt för att låta honom avgjuta hennes vagina. Hon fick i samma veva se alla skulpturer han hade gjort innan & insåg då att verkligen ingen ser likadan ut. Man ska vara nöjd med sin kropp & allra mest de delarna man knappt visar för någon. Dokumentären är som sagt inspelad i storbritannien & här har de till och med terapi i grupp där man lär sig att tycka om sitt underliv. Varför finns inte sådana terapier i Sverige? Är säker på att det är flera hundra tjejer som vill operera sig där nere och är beredda på att lägga flera tusen kronor på en operation. Jag kanske är väldigt opåläst om ämnet men känns inte alls som att det är lika vanligt här, har inte hört talas om en enda som gjort ett sådant ingrepp. Kan ju också vara så att det är för skamligt att ta upp.

Forever alone.

Idag körde jag ett riktigt köttarpass på gymmet, helt själv bland maskinerna och det var riktigt skönt. Låter som att jag är värsta ensamvargen, men det äe verkligen det sista jag är. Tycker bara det är gött att vara själv på gymmet.;)

Söndag.

Bakis-dag. Fars-dag. Mormors födelse-dag. Blev en hel del bus med kusinerna.

Livet är nöjsamt.

Och lördagskvällen på pumpen blev så jäkla lyckad. Trots opepp på dagen var vi snabbt på banan igen och hade roligaste kvällen på länge! Drack morbergs vin & ger betyget 3 av 5, inte det godaste jag druckit. Allie hatade det.

Suburban Girl.

 
 
Sarah Michelle Gellar & Alec Baldwin, vilken succé!  se den!

...

idag har jag inte vart i bloggmode. återkommer imorgon.

Frukost & sånt!

Idag fixade Tesa frulle till oss, scrumbled eggs med massa gott i. Te & knäcke. Bra start på denna lördag.

Nov. 10, 2012

En afton med vin.

Gick du all in?

Hallihallå. igår var Saris & jag på gymmet, helt själva! Det var så jäkla gött. Sprang runt som ett barn på julafton och testade näst intill alla maskiner. Var dock inte ett "all-in" pass så det får jag ta igen vid nästa tillfälle.

träningshuset.

Ikväll har jag varit på friskis, intervallträning! Vet inte om jag körde hårdare idag, men svettades iallafall dubbelt så mycket än vanligt. Och imorgon ska sara och jag svettas ännu mer på träningshuset. Jo förstår ni, jag har fixat mig ett såndär litet plastkort som ska få mig i form! nu bara måste jag ju gå till gymmet iallafall 5-6dagar i veckan. Tagga Adelinn, du vill, ska & kan bli fit!!

vettigt inlägg,

Förbannad över att jeffrey campbell skorna är för små i största strorleken!!!! finns inget mer vettigt att skriva. godnatt

annons.

Ligger och kollar bilar på blocket, hade faktiskt tänkt byta bort min älskade bil. det är såklart lite brister på den som med allt annat, rutorna där bak är näst intill kaputt, är enbart elhissar och det är nu dessa som gått sönder. går såklart laga men har inte orkat eller känt för att lägga pengar på det då det inte stör mig som oftast åker själv i bilen. Är dessutom som ni ser på bilden lite rost här och var. Men det är verkligen en bil att lita på, Har sommar och vinterkörts, startade hela min säsong i ett -40grader kallt sälen, lilla pärlan svek mig aldrig. helt fantastisk att ha under vintersäsong & en perfekt första bil! Kommer inte kunna få jättemycket för den, men hör av er om ni är intresserade eller vet någon bekant.

Dagisfröken.

Godkväll på er! Ännu en dag har gått och idag har jag JOBBAT 07.30-15.45! Hur gött som helst, jag bara gillar "dagislivet". älskar det. Fick även äran att arbeta med min gamla dagisfröken jag hade för 15år sedan. var kul att se hur en av mina favvofröknar var mot barnen, eftersom hon antagligen inte ändrat sin personlighet och sitt sätt att vara sedan då. Ikväll har jag och ally varit på friskis & svettis. Jag känner ärligt talat att jag kommit in i livsstilen nu med träning och nyttig(are) mat. känns så bra.

 

Bilmekaniker nästa.

sitter med svarta fingrar och skriver detta inlägg. Idag har jag varit näst intill bilmekaniker. Bytt däck, lysen & vindrutetorkare. fyllt på olja & spolarvätska. tvättat däck, sprayat på färg så de rostiga fälgarna (eller heter det så?) vart lite fräscha.... blev dock tvärt om så nu ska mamma och jag ta en sväng till mekonomen för att köpa några grejer man sätter på däcken så rosten slipper synas åtminstonde. Sitter och kolla ny bil nu med. jag ääär så taggad!

L.O.V.E

 
Sitter och funderar lite på om sälen egentligen kommer klara sig utan oss. Vem ska nu springa fram till Victor på harrys och be han knäppa tio kort innan vi blir nöjda? Vem ska flörta med dj'sen för att få höra Tomas Ledin på dansgolvet. Vem ska dra av sig tröjan på dansgolvet. Vem ska springa in i grannhusen och be om skjuts till harrys varje kväll eftersom vi är för snåla för att ta taxin. Vem ska dra på sig rånarmössan & solbrillorna för att smyga över till stugan mitt emot för att möblera om och bädda sängar. Vem ska lägga burkar bakom bildäcken.. skrämma grannen i tvrumsfönstret. äta nattamat med telia-Johan. Ha soffhäng med 7B tjejerna.. du hör ju hur det låter själv, det kommer ju bara inte gå utan oss & jag kommer inte riktigt vara helt hel utan Josen. Bilderna talar ju lite för sig själva & kan bara konstatera att det var min bästa vinter någonsin innehållande bortamatcher, bakisfrulle, trerätters, korvar, hamburgare, 70meter kö i kiosken. teamwork. skratt. gråt. kramar. pussar. lofthäng. vinboxar. och. MASSA. KÄRLEK. ♥

Främst till Josephine.

 
 
  
 
 
Här har ni då två bilder på mitt hår. Har i stort sett haft svrt/mörkbrun i hela mitt liv. tills jag för någon vecka eller två sedan tog steget och bli snäppet ljusare. Jag tycker att det är asfint men inte på mig helt enkelt. varje gång jag ser någon med mörkare så blir jag så sugen på att färga tillbaka igen! Men nu ska jag försöka att färga sådär så det blir lite effekt på det hela, mörkare i hårbotten. kan bli bra, annars är det nog svart som gäller hädanefter. haha!

Musikfyrverkeri.

En upplevelse i sig. Alv & Mikael Ahlerup slutar aldrig överraska.

Jeffrey Campbell.

 
Jag har åkt i fällan. så jäkla snygga. skiter i om jag blir 185cm lång & ser över alla andra.

NOLL!

 
jag är tillbaka på noll. Ingen aning om vart jag vill bo i världen, vad jag vill jobba med eller vad jag vill bli. Jag är helt och hållet på noll just nu. gött tycker vissa, jobbigt tycker andra. Jag tycker inte så mycket, det är väl bara att gilla läget helt enkelt. allt löser sig.

brunett=hett.

okej, såhär är det. varje gång jag ser någon med svart/mörkbrunt hår så vill jag inte ha min ljusbruna look längre. erkänner att det inte alls kommer dröja länge tills jag är mörkmörk igen.. tråkiga mig!

Fredagspepp!

Godmorgon, eller Godkväll för vissa! Therese och jag ligger iallafall fortfarande i sängen. Bra där tjejer. Men känns ändå helt okej efter en fartfylld kväll igår. Nya utestället Cheers levererade och hela Vimmerby var i stort sett där. Kul! har hunnit med ett par pass på Friskis & Svettis denna veckan med, skivstången gav mig världens träningsvärk. Skönt ju. Nu får jag ta tummen ur & köpa mig ett jävla träningskort med!!

Marknad.

RSS 2.0