Kalispera.

Äventyret på skiathos börjar nå sitt slut. På fredag morgon tar vi båten över till grannön Skopelos. Där vi bland annat besöker kyrkan & beachen i Mamma Mia the movie. Vi är glada att vara på skiathos, men nu börjar rastlösheten komma. Måste vidare.

P.s om jag sagt att solen inte tar så tar jag tillbaka det nu.

Skiathos - dag 3

Vi har det fint.
Ville bara säga det.

 

Blödig tjej.

Just det, måste bara nämna att jag började gråta igår. På busstationen bland avgaser, massor med folk och ingen mat sprang det runt en smutsig liten valp, och vart han än kom var det folk som chasade bort den, lyfte foten och sparkade mot den. Hunden viftade på svansen ändå och sprang vidare. Blödig som jag är började jag gråta & hade det i tanken hela kvällen. Det finns jättemånga hemlösa hundar och katter här, även människor som går runt och inte har det så bra. Sett flera som har blodiga sår, blodfyllda vader och "kisspåsar" de går och bär runt på. Känns som att det inte än många son har råd med sjukvård här. Snäll som jag är la jag iallafall några cent i en burk till en dam på gatan. Jag skulle aldrig klara av att åka till Afrika och se människor leva på samma sätt. Fy!

Greece.

Jag älskar allt vitt och blått här i grekland. Min dröm har alltid varit att få bo ett såntdär typiskt grekiskt vitt och blått hus. Det har nu slagit in. MYSIGT!

Agios konstantinios.

Är nu 3,5h ifrån Athen, pireus. Tog visst mer än en timma med buss. Chauffören släppte av oss på fel station först så blev lite väntetid där på nästa buss som skulle ta oss till den rätta stationen. Är nu iallafall framme & har till och med spenderat natten här i världens oskönaste säng. Hård säng som knakade värre än värst bara man lyfte lite på armen. Oljud ifrån vägen utanför och greker som haft högljudda diskussioner Sent in på natten och tidigt på morgonen. Kul.. Men alla är trevliga här och vi får ett mycket fint välkomnande överallt. Sitter nu på ett café och väntar på att klockan ska bli 18.00 så vi får åka till vår efterlängtade ö, skiathos. Fick in världens äckligaste kaffe, grekiskt kaffe som smakade en blandning av kaffe,potatismjöl,mjöl och klumpar. Mmmmm..

Serifos.

Har det ganska gött här på serifos. Har lärt oss att greker som hyr ut rum är rätt bra på att luras. Men vi är ganska smarta vi med, även om det är svårt att vara bestämd mot uthyrare. Efter att ha spenderat två och en halv dag här på ön drar vi oss nu vidare till fastlandet och Athen igen för att sedan ta buss en timma till närmsta hamnstaden där båten ligger som ska ta oss till paradiset skiathos.

När det inte blir som planerat får man tänka om och mellanlanda på en annan ö. Skönt med spontanitet.

Terminal 5.

Nu åker viiiiii

Nu har den kommit..

dagen då vårt lilla äventyr börjar. En månad i Grekland är planerat, om vi inte får för oss något annat när vi väl är där. Möjligheterna är många. Känns skönt. Men måste erkänna att jag är flygrädd, den sidan kommer alltid fram i mig några dagar innan jag ska flyga. Just nu håller jag på att spricka. Tänk om vi får nödlanda? tänk om ett annat plan kör in i oss? Tänk om det är en självbombare på vårt flyg? Och tänk om allt bara slutar i katastrof.. Men OM något skulle hända så kommer vi inte känna av det själva, utan ännu värre.. Våra medmänniskor kommer må dåligt. Usch, sluta tänk nu Adelinn. Den här resan kommer bli hur bra som helst, inte minst spontan och händelserik.😉

Sitter nu på tåget mot arlanda och packningen som tog ca. en vecka är med mig, snart möter jag upp Malin och då blir allt bra. Puss

Väntan..

Börjar dagen på arbetsförmedlingen. Kul start! Bara hoppas att de ringer ifrån Sälen så jag är garanterad ytterligare en fantastisk vinter.

Båtluff.

Om en vecka sitter jag & malin på flyget till Greklands Athen. Tyvärr kommer jag inte ha med mig dator så kommer inte kunna uppdatera er så mycket. Men vi börjar med två nätter i Athen sen luffar vi vidare runt öarna. Pirrigt & Spännande.

Min helg ||

Kattungar. Underbar ridtur i skogen. Och träff med lilla kusin Kristin som faktiskt inte är så liten längre. Som sagt, en bra helg och det bästa, än är den inte slut.

Ungdomsdagar.

Denna helg har verkligen varit ett helt stort lyckorus. Träffade Emma i fredags & spenderade natten hos jullan. Kollade step up 3, gamla bilder från vår vecka i magaluf 2010 & sjuka videos ifrån ungdomsdagarna. Förstår först nu hur sjuka vi var, mitt härliga tjejgäng & jag. Men kul hade vi & jag tror med största sannolikhet att jag har haft de bästa människorna i världen omkring mig, speciellt under gymnasiet. Saknar allt och alla ibland. Undrar vad ni gör i era liv. vad ni ska bli. Drömmar. Visioner. Händelser. Besvikelser. Framgångar. Jag vet att ni lyckas om ni vill, om det var något vi var bra på på vår lilla friskola så var det peppning. Jag lärde mig så otroligt mycket, och den tiden gjorde i stort sätt MIG. så tack.

Västervik 1.

Igår hade mamma och jag en heldag i västervik, fick med oss en hel del hem & vi är riktigt nöjda. två fårskinnsfällar platsar nu i köket, och jag älskart! En fin dag med mammi helt enkelt. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för lunch med emma. ciao.

Utkast: Sep. 05, 2012

okej,om jag ska få någon motivation till att blogga MÅSTE jag ändra designen. hjälp.någon?

mitt livs bästa.Bästa vintern i mitt liv,och josen var största delen till att den blev som den blev.
 
 

fullt upp.

Jag kan nog vara den sämsta på att blogga. ber om ursäkt för det.
RSS 2.0