Träningspepp, var är du?

Körde igår mitt första skivstångspass på 4månader. Flåsade som en kossa och tyckte inte alls att det var kul. Fan att jag åkte iväg mitt under tiden då jag tyckte att träningen var kul. Vaknade varje dag och var aspepp på träning under ca 2månaders tid.

Nu är det bara att försöka få tillbaka träningssuget & göra det till min livsstil!

en gång såg min kropp ut såhär. Är inte superstor skillnad, men jag känner att jag inte ser ut riktigt sådär längre. Men med lite bränna kanske jag hade kommit ett snäpp närmre.;)

du är för stor för mig.

Ansiktet , andra gången denhär säsongen.
Vi gamlingar hittade till Metropol & minglade runt bland 97orna, rockigt liksom.

Leka lite i landet.

im not alone, im lonley.

Inte som vilken lördagskväll som helst. det regnar och jag är dyngsur efter att ha varit ute och promenerat en runda. tänkt på livet. på kärlek. på hat. på brustna hjärtan. på lyckliga stunder, och på mindre lyckliga stunder.
 
Halkade in på en blogg med kanske världens bästa lista för er som har ett brustet hjärta. Läs!
 

Tar ett åk!

4dagar hemma i Småland och det börjar kännas helt okej iallafall. Rastlösheten kommer jag nog snart över. Imorgon får jag lön, och då ska jag shoppa! Skönt

FAKTA

Jag är på hemmaplan & redan efter en timma klättrar jag på väggarna! #rastlöstjej

Torsdag.

Vaknat hemma hos therese och ätit dunderfrulle. Kramats hejdå, packat grejer och legat i soffan är vad jag gjort idag. Ikväll har Eleonor köpt godis, jag köpte en zooklubba & nöjer mig med det för ikväll. Har dessutom ätit mina sista chips på ett bra tag. Inte ens sugen!

Love food.

Lite av veckans middagar, Det är kul att laga mat!

1. Honungsmarinerad fläskfilé, örtsås & pommes.
2. Lax med cashewnötter, crème fraîche & kryddor. Ugnsbakade morötter och sparris.
3. Lyxig tacopaj.
4. Bakad potatis med tonfiskröra och sallad!

Mmmmmm..

En sommar i Småland.

Fina vänner.

Efter att ha spenderat ett bra tag framför spegeln med locktång i handen är Eleonor äntligen nöjd. :*

Morgonstund.

Börjar dagen med att inviga nya morgonrocken. Värst vad lite tyg kan göra!

1maj!

Första maj flyttar jag till mitt egna lilla crib. Över sommaren, ett år framöver eller bara några månader. time will tell. Men det jag skulle komma till var att jag numera drömmer om inredning. Så fort tvn åker på hamnar jag alltid framför bygg och inredningsprogram. Kul och pirrigt. Men jag tror att jag vill mer än vad min lilla etta kommer klara av. Haha!

Sluttampen!

Det börjar dra sig mot sitt slut här i Sälen, säsongen är alltså så gott som över. veckan har än så länge mest bjudit på regn och blask. Men vi är glada ändå för det betyder myskväll nu efter tre dagars festande! Kul har vi haft men nu är det vila som gäller, iallafall en dag! :) första dagen jag var på måndagsklubben igår och jag frågar mig själv varför jag inte varit där innan. Många kramar här sista tiden nu, det är mysigt!!

Ses snart Vimmerby!

https://cdn2.cdnme.se/1525933/7-3/pic_516d92e7e087c31889c2104f.jpg" class="image">

Beslutsångest.

Oj, nu går det fort i svängarna. Hinner knappt uppdatera er mina vänner. Men jag har det bra. Solen skiner varje dag & jag har vart ledig tre dagar på raken nu. festat en hel del. Hunnit se artister, ha myskvällar & lagat middager. Börjar nu komma in i den delen då jag funderar på om jag ska köra en säsong till. Svårt detdär må jag säga. Ibland känner jag nä, jag är klar med säsongslivet. Och ibland har jag bestämt mig för att jag ska tillbaka! Beslutsångesten är inte min vän! Men nu har jag sommaren att se fram emot & jag längtar till sena kvällar i Vimmerby!

RSS 2.0