Opus.

Denna veckan har jag bland annat hunnit med att strö nummer omkring mig, gett dricks till snälla bartenders, åkt icekarting & skrattat ihjäl mig åt världens sämsta förlorare. Haha. Bra vecka.

Ber om ursäkt...

Inlägget innan detta vart visst några dagar försenat. Ber om ursäkt. Men.. Igår provjobbade jag på big horn steak house. Känns bra, mycket att lära in & en miljon viner att kunna. (kändes det som) mitt nästa mål är att kunna föreslå rätt vin till maten. Svårt. men allt går, bara man vill. ikväll ska vi brudar ut och dansa på borden. Ha de!

Morning sunshine.

Ligger i sängen och vrider och vänder på mig. Fortfarande ont i svanskotan sedan den enstaka timman med brädan i backen. Jag behöver något starkt, och det ska jag fixa ikväll, branschekväll på fjället & sindrebrudarna hoppas på en fullspäckad kväll. Men först är det jobb som gäller för min del. 10.30-17.00, ok tid. Även om jag mest av allt vill ligga i sängen och vila rumpan. imorgon är det alla hjärtans dag, jag är ledig & vi ska dra till Sälen för en kväll på is, icecarting it is! på fredag är det åter jobb & jag har även lyckats få en provjobbskväll på big horn steak house. Wishmeluck. Sen är det lördag, helvetesdag på jobbet med massor av otacksamma människor som skiter fullständigt i att plocka bort ens ett glas efter sig. Tack för den säger vi på Sindre. Sen är det söndag och jag jobbar förmiddagspass, drar hem till stugan och packar & åker till Sälen, Therese och brorsan. Så kul!

idag känner jag såhär..

Adelinn, du känner inte alla bara för att du fått i dig några öl. okej?!?!!!

Gnäll gnäll, jag vill hem!

Sämsta dagen i världshistorien. Allt är idiotiskt & alla är idioter. diskat efter en trerätters middag, glas och grovdisk för 130pers. Aldrig mer om jag inte får dubbel lön.

Igår var Erika Sofie och jag på Kvällsåkning, rätt så gött!

Om en vecka åker jag till sälen & hälsar på brorsan. Jag saknar min familj.

Jag ger dig min morgon.

Igår var soffan och jag ute i backen några timmar, jag skulle ge mig på brädan ytterligare en gång. Hann knappt ställa mig innan jag föll bakåt och landade stenhårt rätt på svanskotan. Efter det bytte jag till pjäxor, åkte några åk i sämsta vädret och uppkörda backar. avslutade dagen med hemmagjord raggmunk och bacon. Mmm.. Har inte kunnat sova inatt, antagligen en spricka i svanskotan. Allt är riktigt jobbigt för kroppen just nu, gå sitta & stå. Men jobb återstår idag och nu ska jag keka frulle. Ha det!

Mörk.

Just det, jag har visst blivit riktigt mörk i håret igen, känns bra vissa dagar & mindre bra andra. Dessutom har jag nu insett att jag borde läsa den berömda boken, jag har JÄVLIGT höga förväntningar.

Glider fram.

hallihallå! helt okej arbetsdag 11-16. Allt känns fint och jag mår bra. Saknar mamma & Vill åka utomlands. Det är väl de enda begären jag har just nu. gör inte mycket annat än myser med tjejerna, jobbar & dricker öl. Soft!

RSS 2.0