Cash is king.

Har som sagt börjat jobba & har redan hunnit med 40h på tre dagar. Gött att jag får ihop lite pengar nu innan hemfärd kan jag känna. Men har även hunnit spendera några kronor på Harrys med, Petter ison och fille intog scenen & svettades tillsammans med oss! Förövrigt har jag det fint på jobbet. Börjar 07.30 med pålastning av varor och vattendunkar, kör 4km med scooter, väl framme tänder vi igång gasolspisen och vedspisar. Kokar upp flera liter vatten, gör kaffe, tänder ljus och bär ut renfällar. Med varken el vatten eller toalett klarar vi oss alldeles utmärkt & mysstämmningen är alltid på topp i den lilla stugan.

P.S vill ge guld till eleonor & från och med imorgon jonathan som hjälper mig med boende.

Glider runt

Idag har jag enbart glidit runt, promenerat några mil, sovit ett par timmar och färgat håret. Känns bra. Imorgon börjar jag jobba! Wishmeluck

Vad var det jag sa?

Ögonen rinner så trött som jag är! Hatar människor som uttrycker sig som meningen i rubriken, men jag var helt enkelt tvungen! ;) dagen har vart lyckad. Raceat runt i en fet Volvo, köpt vin & provat jeans. men dagens höjdpunkt är ändå att jag kirrat jobb. Sådär bara på stört och jag börjar klockan 07.30 på torsdag morgon. Omänsklig tid! bara att bita i det sura äpplet och vara glad över att ha ett jobb!!!:)

Godnatt

ingen sol framme, men vi är glada ändå.

Nightmare.

Och just det, jag har helt glömt bort att berätta några små små detaljer för er.

har lärt mig denna vecka efter att en kväll ha spenderat 6h som dörrvakt på ett uteställe bland enbart 40plusare att utelivsbranschen verkligen inte är något för mig. Män & gubbar som kramas, pussas, tafsar & tjafsar är min mardröm. Kvinnor, milfar och tanter som tror att dem äger stället, är sjukt otrevliga och bokstavligt skriker emot mig är min värsta mardröm. höll ärligt talat på att bryta ihop, springa rätt ut genom dörren och tjuta som en liten 3åring.

andra grejen är illa, men inte riktigt lika illa eftersom jag själv hade några cider i bagaget den kvällen. Men jag och mina vänner skulle ut och chilla lite en kväll. Kommer till första stället där det inte finns en enda kotte. Är nära på att ge upp kvällen och dra hem istället, men bestämmer oss för att kolla in de andra ställena. Möts förvånandsvärt av mer än 200 danska ungdomar som kör loss på dansgolvet. Vi glider in och njuter av en spontanutgång. Jägerbombs och öl slinker ner, vi dansar oss svettiga och drar till nästa ställe, alltså där jag jobbade en kväll. Likadant denna kvällen. Enbart 40+, kommer inte fram någonstans, får trycka oss igenom ölmagar och push-up bh;ar. står folk längs kanterna och hånglar upp varandra värre än nykära ungdomar. vi blir näst intill nedslagna av några mongon som tror dem är på en dansbana, när dansgolvet här är ca 4x4m, knökat! Dem dansar bugg mitt bland oss. Får några knockar i sidan & vi tre under 25års åldern bryter oss loss och ger igen!!

Värre än lågstadiedisco. Ne, vi var inte bittra.

Hajar och hallucinationer.

En liten sammanfattning av senaste veckan! Erika blir dyng, kan inte ens gå själv. Ramlar 3448gånger, utan något som helst medhjälpande ifrån patienten ger vi upp och som en räddande ängel får erika hjälp av en liten kille som precis kommit ifrån bussen. hon ramlar ännu en gång och slår huvudet i isgatan, ligger nästan avsvimmad och drar till med kommentaren; "jag ser något jag inte sett på väldigt länge." Visade sig visst vara hajar som simmade runt när hon låg där på gatan klockan 03:45 en helt vanlig afton i mars. wierdo tänkte vi, killen vart rädd och sprang hem.

END OF STORY.

Stämplar ut - i Sverige.

Ligger nu nerbäddad i en för mig känd lägenhet hemma hos Eleonor och tjejerna i Sälen, Lindvallen. I och med att uppsägelsen i trysil gick att fixa fortare än väntat bär jag numera titeln "arbetslös". Det negativa med det är att jag inte alls har många kronor på kontot, och det positiva är att det är sjukt gött väder uppe i fjällen just nu. Fräknarna börjar visa sig allt mer & brännan i ansiktet börjar ta sig. Åkningen i trysil är bäst, men gemenskapen och utelivet är betydligt skönare i Sälen. Saknar mina kära roomies i trysil redan efter en dag ifrån dem. Helt sjukt hur de har påverkat mig. Visst att det vart gnabb om städning och dylikt, som i de flesta kollektiv. men när vi går och lägger oss är det alltid fin stämning.

Ovissheten är min vardag. Jag har dragit till Sälen med all min packning i hopp om jobb. Är här i en vecka beräknat & imorgon ska jag ut på alla ställen jag ser och göra en riktigt bra presentation av mig själv. Therese är ledig och vi ska sitta och mysa hela dagen. Jag gillar detta redan. Men som sagt, ovissheten finns. Känns spännande och adrenalinet i mig går på högvarv. Haken här är ju om jag inte lyckas fixa jobb. då har jag inte en aning om vad jag ska göra. ber om ursäkt men jag vet att jag alltid drar till med "det löser sig" -mottot. Men det gör verkligen alltid det. Mamma och vänner får damp på mig när jag är i detdär "skiter i allt, det löser sig"-mode't.

ärligt talat förstår jag inte hur jag kan vara så positiv när jag varken har jobb boende eller en aning om vart jag ska.

Nu får det vara nog med snacket, jag ska sova. Godnatt!

Lunch.

Sjukt mycket mat. Kocken verkar tro att jag är biff & kan äta tio ton mat. Haha

Hinka bärs hela veckan.

Det känns lite extra jobbigt i magen just nu. Lämna fjället & mina fina vänner. Usch! Men back in trysil i april igen. Då ska vi skapa kaos!

Måndagsmorgon.

Perfekt start på veckan, ledighet, nyponsoppa, glass & mello. 👌

Sälen - Trysil

Oj, har hänt en hel del sedan sist. Mamma var inte glad över min dåliga update, så jag får väl försöka uppdatera er så gott jag kan. Jag har hunnit med en weekend i Sälen, träffat therese & brorsan och sovit på soffan hos nyfunna vänner. Varit på lyckad förfest, följt av höjdpunkten.. Wait for it.. HARRYS! Överraskningar, kramar & återseenden. följt av matefterfest och dagen efter, häng i backen. Och som pricken över i;et hamnade jag i en fet soffa med största colaglaset. Så värt! Och där var min vistelse i Lindvallen.

Här i trysil är det inte lika rockigt. Diskussioner, dåliga stämningar och uppsägning har min sista tid på jobbet bestått av. Hemma i stuen är det dock hur bra som helst, världens bästa sambosar, verkligen! vi har kommit varandra nära och numera känns boendet värre än en ungkarlslya. Hur jag menar då får ni lista ut själva. Men som tur är skäms vi inte över att bjuda hem folk. Imorgon åker stockholmsbruttan hem, och på söndag kör jag min sista utgång i trysil, taggar dit!

RSS 2.0