Idol.


Erik rapp fick mig att gråta ikväll under Bruno mars låt. Jag har endast gråtit till Melissa horns & "i love the way you lie" (säkert ett antal till, haha) men the point här är att Erik faktiskt berörde mig på riktigt. 

OCH HELVETE DÅ ATT KEVIN TOG HANS PLATS I FINALEN!!! Bitter och riktigt riktigt upprörd. Nu ska jag stänga på Erik på repeat och gråta lite...

Födelsedagsfest & utgång en lördag i november.



Sötsuget & egoismen som väcks till liv efter några glas vin. Inte alls charmigt.

It's Killing me.

Dagens helt sjuka bröstpass kommer ge mig en känsla av att jag är döende imorgon, helt seriöst! Men så gött. Imorgon ska jag mörda rumpan. Om någon har bra rumpövningar mottages det gärna! 

Tummen upp.



Godmorgon solstrålar.


Godmorgon!
Utanför fönstret har vi världens mysigaste väder, lite småkyligt & strålande sol. Skulle vara perfekt för en promme just nu, men tror jag drar mig i sängen en stund till. Dessutom är frukosten extra god när man är vrål.

Igår var jag på hockey & hade turen med mig att få se en match där Vimmerby vann! Grymt. Och hockey är faktiskt spännande, kan vara hunkarna ute på isen som gör det också.;) *blinkblink*



Novemberkåsan 2013, Eksjö.




Jag är så himla stolt över att få hejja på Vimmerbys grymma killar i en sån tävling som novemberkåsan. Minst 6h i skogen på en hoj, det är inte många som gör om det!

Så värd detta.

Hatar att sluta kl.18, precis i tid till ett fullproppat gym. Är hemma och äter godis och dricker vin istället för att gymma. Så jävla gott!!! 

-

"When people walk out of your life, let them. You might miss them, but remember that you are not the one that give up."

Ibland blir jag så jävla stark av att läsa små ynka meningar och citat.

Grodis.

Sitter och beundrar vårt fina mästerverk jag och barnen gjorde idag på jobbet. En groda med små söta fossingar.

Och här har vi gårdagens inköp, äntligen en kalender. IPhones kalender och jag är inte vänner..



Sex centimeter.

Dagens glada nyhet är att jag har minskat 6cm runt magen. Och jag som häromdagen inte kände att det gick framåt. Mätte mig runt magen i början av november och hur mycket jag än putade och blåste ut magen så kom jag inte upp i samma mått som innan. Jag kan inte tro att det är sant. Det går sakta men säkert!!! Wohoo.

Dagens mindre glada nyhet var att det var snöblask imorse, mötte lastbilar som nästan sköljer bort min lilla bil ifrån körbanan. Dags för vinterdäcken att göra sitt snart tror jag. 

Nu; friskispass med Emma! Heja oss.

Wok-mästare.

Ni förstår inte hur god mat jag lagade idag. Drog ihop någon slags wok med kyckling bambuskott kastanjer och champinjoner. Och Massvis med sallad till var som pricken över i;t.  

Hets.

Okej, ett litet tillkännagivande. Jag har tränat stenhårt, både kondition och styrka & varit bättre än någonsin med kosten, i 20 dagar nu... Och har inte ens gått ner ett enda kilo.

SKÖN MOTIVATION!

Filmning...

Jag brorsan och pappa kollar fotbollen. en spelare får gult kort och jag förstår verkligen inte varför! Pappa och Albin förklarar att spelaren i Sverige "filmade". Jag fattar ingenting och frågar vad som menas med det i fotbollsspråk. Pappa utvecklar förklaringen med "ah, han hade med sig telefonen ute på planen och filmade med den i närkamp, och det får man inte göra."

Kul att man har en familj som försöker lära mig saker jag inte förstår.... -.-

Hello miss charming!


Jättecharmig bild efter dagens konditionspass! 

You wanna play a game?

Paradise hotel
Vad är det som får mitt adrenalin att koka som aldrig förr när jag ser falska, underbara & heeeelt sjuka dokusåpor?!?

En gång sökte jag till BB, blev helt pirrig och supertaggad när dem ringde mig dendär kvällen hemma hos min bästaste vän. Började tänka "men vad kan jag sticka ut med, varför ska dem välja just mig och vad är det i min personlighet som kommer att vinna svenska folkets hjärtan?" 

Någon vecka senare; drar till Göteborg på casting, asnervös och lite tveksam. Men hade redan känslan i kroppen att "nä, vadfan gör jag här?" Sitter framför en kamera och babblar om saker som ingen bryr sig ett skit om och sånt som jag egentligen inte själv fattar varför jag sitter och tjötar om. Men innerst inne vet jag att det är sådana personer som kommer med i sådana program. Jag var en sjukt överdriven och självisk version av mig själv, jag gillade den inte riktigt. går man inte in med inställningen att "jag ska vinna" till 100%, då kommer man inte långt. Sagt och gjort!

Men då återigen är det något med dessa underbara lekar och experiment med människor som fascinerar mig. Och utan tvekan att jag skulle anta mig utmaningen, om jag fick chansen att koppla bort min sjukt ärliga sida, stänga av all känslomässig touch och våga spela ett så sjukt fult spel med personerna i min omgivning.

Kick ass måndag!

Kikade as riktigt ordentligt ikväll. Nervös, taggad & förväntansfull drog Sara med mig på ett kickboxningspass. Nu efter är jag redan så jäkla taggad till nästa gång! Måndagar kommer hädanefter bli "kick-ass-måndag". Fan vad kul det var!!!!

2011...

Bilden är ifrån sommaren 2011, jag har alltså hunnit med två vintersäsonger sedan dess och kroppen är inte riktigt vad den var förut, men jag är på rätt väg
Tillbaka!! 


Överladdad.



Efter hela dagen i sängen och framför tvn var jag så jäkla utvilad att jag körde 1,5h ben på gymmet idag. Dessutom efter 20min på gåbandet fick jag fint sällis och körde 60min till! Det går fort när man har roligt. Och såååå gött det känns i kroppen! Imorgon är det nog magens tur att jobba lite.

Dreamdress.


Oklart om nyår, men denna skönhet skulle lätt få pryda min kropp. Blålila långklänning med djup rygg & fantastiskt tyg. Hur bra låter det inte?

This feeling

Dagen bjöd på jobb 6-12 & häng med bästa jullan resten av dagen. Hon agerade shoppingstöd & klädhängare. En mycket bra sådan!! men trots 40% på hela sortimentet på bikbok ville inte en enda topp av 1000 möjliga passa på min kropp idag!! Jag är så jävla sur. Men känner någonstans att det nog var lika bra, för mer pengar behöver jag inte göra av med. Haha! Efter Telefonsamtal hit och dit och dagens meeting saknar jag mina bästaste vänner mer än någonsin. även om vi inte är bästaste vänner längre så kommer det alltid gå att plocka fram den känslan, för även om det går år och dagar så vet man vilka vänner man bör hålla hårt i!

Nu ska jag sova, sovmorgonen imorgon ser jag fram emot! Mmmmmmm

High five!

Alltså, allvarligt! Jag har tränat alla dagar denna veckan och jag är så jävla stolt. Dock har några pass känts mindre effektiva, men jag har gjort så gott jag kunnat, lär mig med tiden.

Dagens high five kändes så jäkla bra! 

Vinter vår & sommar.

Beslutsångest om nästa sommar har redan infunnit sig i mitt liv. Erbjudande ifrån stadsmästargården, skitkul!! Men.. Jag behöver lite mer utmaning. utvecklas och få känna på mer ledarskap. Nästa sommar ska bli bra! Redan nu tänker jag på vart och vad jag vill göra. Men först är det vinter och vår. Haha.

Lite disciplin.


 
Min frukost i oktober. Crunchyn har bytts ut mot frukt nötter och bär & mackan är numera knäcke. Är för en gångs skull motiverad. Men känns nästan som att jag är överladdad på alla goda recept jag har på g att jag vill äta två portioner mer än innan. Inte bra! Disciplin Adelinn, Det vet du vad det är va..

Svanken fick ta ordentligt med stryk.

You know what? Har två veckors ytterligare jobb på dagis & jag är igång med träningen igen. Det enda jag behöver jobba på är mina kökskunskaper & sötsuget. Det sistnämnda är verkligen boven i mitt liv. Choklad, glass, paj, godis och vitt bröd är verkligen det näsa som finns. (Vattnar i munnen bara av att skriva det.) Men bort med det alla dagar, utom en helgdag.:) 

Idag gjorde jag fetaostbiffar, broccoli och sallad till middag. Faktiskt sååå himla gott. Kroppen är helt slut efter dagens 40min supersnabb pw, 50squats & 40min intervall flex på Friskis och Svettis. Svanken pallade inte  hela passet så fick avbryta med 20min kvar. Men jag är nöjd med dagens insats. Imorgon är det jobb dom gäller. Upp med tuppen!

Guldbyxor.




Det är väldigt väldigt synd att ni inte kan få möjlighet att se den lilla snutten jag filmade på kvällens avslutningsfyrverkeri  i mattisborgen. Jag blev helt sentimental, fällde tårar inombords och kommer verkligen sakna detta! Mitt gäng på stadsmästargården. Åh! ni är mina klippor. Och till råga på allt åker min bästaste Therese iväg om en vecka. Hur ska jag klara mig?!? 

Får ta och se fram emot josens och min weekend vi hoppas blir av framåt jul. Och en liten visit i Sälen ska jag nog hinna med också!!:) vill utomlands däremellan med. Men om allt detta ska funka behöver jag nog köpa mig ett par riktigt bra guldbyxor, haha! Godnatt.

Grillen dag 4.



RSS 2.0