Dinner.

En kväll var det middag och mingel för personal på Astrid Lindgrens världs Majkens. Kockarna är värda mer än guld & jag invigde mina nya randiga kalasbyxor!;D

Världens mysigaste Höstmarknad.


Veckan i grillen.

Långpannan när den är som bäst!

Död i fötter och ben efter ett 12-timmarspass på höstmarknaden. Kvällens sittning var helt fantastiskt & mina kollegor är verkligen i världsklass. Att ha hittat arbetskamrater som kompletterar och passar så pass bra ihop är verkligen guld värt. Lyckorus i kroppen efter en fin afton på stadsmästargården alltså. Imorgon står jag i grillen på lilla torget, alv, mellan 10-19. Kom och hälsa på vettja!!

Oktober.

Två veckor av ups and downs, jobb & dunderförkylning. Känner mig fetast i världen efter att ha hävt i mig godis, tårta och mackor utan någon som helst träning, Mamma & Olle har hunnit fylla 50 respektive 20år! Stort grattis till dem. Två år sedan jag fyllde 20, tiden går så sjukt fort, i sommar fyller jag 23 och bor fortfarande hemma utan några som helst planer på framtiden. Detta är frustrerande, skönt och jobbigt!

Nu vill jag bara att min hemska förkylning ska försvinna så jag kan börja träna, slänga godsakerna & sluta ligga i sängen hela dagarna!!!! Nästa helg ska jag träffa mitt fina gamla gymnasiegäng, sen kommer Michela och Elin hem, det betyder utgång på bonn-pumpen! Blir en bra vecka! 

Noll inspiration, noll träning och noll motivation. Jävla förkylning!!!

Fyf*n vilken tråkig blogg tänker ni. Det tänker jag med.  

Dagisbarn & pluggfunderingar.

Rast på dagis, ibland blir jag skvatt galen på barn som inte lyssnar!! Men när dem är snälla och lydiga går det fint! Imorgon är sista ansökningsdagen till skola i vår, och jag har beslutsångest. Vill jag bli förskollärare, vill jag vara personalchef och gå ledarskap, vill jag hjälpa människor som har det svårt, vill jag vara undersköterska eller psykolog. Det är frågan. Jag får söka lite av varje, och hoppas att magkänslan hittar rätt i vår!

Back to work! Ha det!

Black Beauty


Jag älskar mitt numera näst intill svarta hår.

Charlie hunnam.Och här har vi honom. Skådespeladen som fått äran att gestalta den attraktiva, mystiska & framgångsrika Christian Grey. 

Vem som helst skulle väl bli oemotståndlig i den rollen.

Trilogin på film.Kom igårkväll över andra boken av trilogin fifty shades. Har fortfarande bilden av att mrs grey är en blandning av enligt mig de snyggaste männen(kändisarna) i världen. Jag hoppas på att en dag hitta min egna mrs grey. Men helst inte lika beroende kontrollfreak som han i boken. Ser verkligen fram emot att se filmen när den kommer ut. Är redan övertygad om att skådisen som ska spela "Christian grey" redan uppfyller måttet. 

Som en liten morot.

Hej!
Efter fyra motvillig men behövlig vila är jag nu redo för att svettas igen. Men kände på dagens pass att det är
Något i kroppen som fortfarande säger ifrån. Fick yrsel och frossa, dessutom svettades jag mycket mer än vanligt. Vi får se hur det går imorgon. Efter en stadig frulle & jobbansökningar kan det väl inte bli annat än bra!

Nya träningskläder, vinterjacka, boots & gummistövlar är högst på listan. Kanske ska sätta upp lite mål, och när jag nått ett får jag belöna mig själv. Men vad för mål...hmm. Lite hjälp tack?!

De tre systrarna & jag.Dagen har spenderats i Ullared med de tre systrarna. Och jag är så chockad, hittade 2hela jeans idag för..wait for it.. 149kr/st. Slog till såklart. Och nu är jag lycklig jeansägare. Nu förstår inte hur stort detta är!

söndag.

Melissas album kom precis lägligt. Nu ska jag lyssna på henne dag in och dag ut, tills alla låtarna är sådär äckligt uttjatade.

Jag vantrivs i vimmerby, och hemma, har inget heltidsjobb, saknar mina vänner något sjukt och vill ha nya bekantskaper, behöver ett lyft i min nu tråkiga vardag. Dessutom känner jag att årets förkylning är på g. Låter som världens mest deppigaste person, men allvarligt, just nu behöver jag bara en kram och någon att dela med mig av mina tankar och mitt liv med.

Mellanmål.Jag orkar inte bli sjuk nu!! sovit 15h inatt/idag & nu ska jag käka mellis. 

55 squats.


Ingen bullmamma.Hatar bullar, ugnar, formar, jäst & allt annat som hör ihop med bakning. Mina bullar vart sämsta ever. Men med gammal jäst blir ju ingen gäst glad. 4h av min dag förbrukad och bullarna åkte i soporna. Glad? Nej

Jag hatar jäst, men älskar gäster.Kanelbullens dag, jag har fått ihop allt till en deg när jag ser att jästen är för gammal... Sämst på att baka!

Day 1.Idag började utmaningen. 50squats utspritt under gårkvällens träningspass! Idag ökar vi med 5, är ni med? Huuuur mongo man än ser ut så kommer det vara värt det. hur snygg är man när man tränar över lag?! Svettig, andfådd och röd som en tomat... Jo, rätt hett ju.

Ta det med en nypa salt.

Min blogg som ni märker är väldigt osammanhängande, personlig, töntig, rolig, ingående och ganska platt egentligen.

Idag diskuterade jag och två av mina vänner detta. Då den ena av dessa är näst intill journalist, skriver mycket texter & är petig(duktig) inom ämnet i och med att hon jobbat med just detta. Hon tyckte det var tråkigt att läsa bloggar som egentligen inte handlar om någonting, då jag tycker det är skitkul att läsa om andras liv, händelser, resor, kärlek, hat och allt vad det kan innebära. jag är mer för det slarviga, som inte märker(bryr mig) eller ens ser vissa grejer som Therese kan störa ihjäl sig på i en artikel eller en text.

Vi är helt tvärt om när det gäller att organisera, planera & kontrollera. Jag är kaos och hon är ordning. Även om hon tycker att det är kaos i hennes planering är det ingenting emot vad det är i min just då. Och det är därför vi kompletterar varandra så bra! 

Vet inte alls vart jag ville komma med det här inlägget, men det vet jag inte i något av inläggen. Men tack för att just DU läser min blogg. Du motiverar mig.

Mens & squats.
Jag är så förbannat arg på mig själv och på grejen med mens. Jag är snart inne på värsta veckan i månaden och idag har jag ätit choklad, mackor, chips och glass. Heeeelt sjukt. Suget slutar inte! var på gymmet 60min för att jämna ut dagens onyttigheter. Men tror att det blev +-0. Och så vill jag inte ha det! Imorgon ska det bli - på skalan!

Har tänkt köra igång med en liten challenge med, om någon är på. Mycket roligare med sällis, även om det är på olika orter. Pepptalk is good.
RSS 2.0