Friday night @gym.
Ikväll var det grabbinvation på gymmet. Fredagkväll & korvfest med andra ord. 
Gillar't!

osund livsstil, än så länge.

Live ifrån sängen. Legat och kollat på tv/film hela kvällen. Efter dagens benpass kände jag att det var ok! Och ja, jag ska sluta att tjata om att jag är på gymmet hela tiden... när jag fått det till min livsstil. 

Godnatt!

Lagom till löning.

Igår var det bröst/axlarnas tur att jobba, sökte på mitt bästa hjälpmedel Google efter bra övningar med vikter och stång & känner faktiskt att passet gick riktigt bra. Idag morse var det knappt att jag kunde hålla fönen över huvudet. Haha!

Och just det, kanske ska berätta lite om min incident igår med, bara för att få lite action här på bloggen.;) jag och Antonia var ute och gick...tills det började regna. Sprang tillbaka och satte oss på fiket. När vi sen skulle gå hemåt upptäcker jag att min nyckel är borta. Har ju då
Självklart tappat den på rundan, på elljusspåret som endast är uppbyggd på bark. Min nyckel är bara en nyckel och alltså näst intill omöjlig att hitta på spåret. Men vi går tillbaka, letar en stund utan framgång. Letar och letar..

Ringer pappa som får bogsera min bil ner till verkstaden.(då min reservnyckel inte är kodad och iochmed det inte går att starta bilen med den. 500:- för att koda om den och både jag & venton är fit for fight igen. Sköna pengar sådär precis när lönen trillat in på kontot.

Inte alls bitter.

Var på gymmet, några timmar senare än vanligt. Fasade för att just de ställena jag planerat vara på idag var upptagna. Såklart var fallet så. Jag ställde mig på gåbandet 20min pw, ingen flyttade på sig. Vätskepaus för att dra ut på tiden. Efter det var det fortfarande upptaget, tjejer som står och flummar....folk som ligger ner och vilar mellan intervallerna för att dem inte pallar, eller kollar sig i spegeln för att fixa håret eller för att se så sminket inte förstörs av svetten. Vafan?! Hur egotrippade kan folk vara? Och just idag hade jag bara inte lust att försöka komma på en bra lösning till mitt eget träningspass. 

Men en chans till...Hoppade på stepmaskinen 10min för att vänta in någon av dem.... Men icke! Så nu är jag hemma & kommer aldrig mer åka till gymmet efter 14 en vardag. #jävligtbittertjej

Australia, sunrise.

 
Jag har så många ställen jag vill åka till, världen överraskar verkligen med vackra platser och fina stränder, god mat, bra service och underbara solnedgångar. Men min absoluta drömresa just nu är till en fin vän som är bosatt med sin käraste sedan några år tillbaka i Australiens Monkey Mia Dolphin Resort. Tidiga mornar med strandpromenader & delfinmatning, dagar på stranden med sand mellan tårna, härliga kvällar på med gitarr och sång. Och framför allt, många fina stunder med min vän och ett glas vin. Miss my friend.

give me a break.

Var meningen att jag skulle haft vilodag idag, men kunde inte stå emot. Innan middagen drog jag till gymmet och satte magen på plats. Nu några timmar senare känner jag verkligen av att dagens pass var givande. F*n vad bra det känns. har även hunnit med 1h promenad med mamma och vovven. Imorgon är vilodag.

Victoria SecretJag lovar, jag luktar ljuvligt efter att ha försett kroppen med en av dessa. Vanilla'n är dock lite för skarp i doften för min smak, men om man tar ytterst lite går det bra. Om någon får för sig att kanske ge mig en liten present såhär mitt ifrån ingenstans, då önskar jag mig en av vs's parfymer. 

hjälp mottages.

1,5h på gymmet idag. 20min crosstrainer & 10min step, är så jävla nöjd över mig själv att jag stod ut 20 j*vla minuter på den där maskinen!!! Dagens pass skulle gå ut på att träna rygg, vilket jag fick hjälp med olika övningar av Felicia. Grejen är bara att jag känner inte av något i ryggen, allt sätter sig i armarna och efter dagens pass skakade mina armar som om det var dem jag hade köttat hela passet. vad gör jag för fel!?! vill poängtera att jag faktiskt provade en mängd olika övningar som tränar ryggen. nog att jag är sjukt svag i armarna, men ryggen ska väl med få sig en omgång ibland.

Mjukstart.

 
Idag köpte jag äntligen det där träningskortet. SKÖNT! mjukstartade med 15min löp & 15min ben. Dagens pass vart alltså 30minuter sammanlagt, och jag känner syran i benen redan efter det. haha! Kan ju inte säga att jag har 100% motivation efter ett pass, men det kommer, precis som förra hösten. och då tyckte jag det var kul med träning! lets do this.

Skräckfilm om kärlek.

VI.


Filmen "Vi" är en av de sjukaste jag sett. jag vet inte om jag vill rekommendera den till er eller om jag ska råda er ifrån att se den. Man får ont i hjärtat, och man blir riktigt jävla arg, sådär att man vill slå till någon riktigt riktigt hårt. det är så illa att jag tror att jag kommer drömma om detta inatt. Att människor beter sig och har det såhär, HELT JÄVLA SJUKT!!! 

höstigt värre.

När hösten närmar sig kommer den roliga beslutsångesten...att leta höstjacka. Här har jag hittat några som faller mig i smaken, den ifrån cubus är precis som jag vill ha det, lite längre, lite mer figursydd & skinndetaljer på. dock lockar ju inte priset lika mycket. någon som möjligtvis sett en liknande i mer budgetpris, min plånbok är inte gjord för att jag ska shoppa just nu.

Nästa mål.

Godkväll. Okej, jag ska sluta lura mig själv med att ljuga om att jag ska träna. men fasen vad jag ångrar att jag inte gick nu. intervall flex på friskis och svettis är ju det roligaste passet på hela veckan. f*n att jag missade det....

barnflicka till lilla estelle.

Och där kom den nyheten med!

Pain.

inget speciellt charmigt inlägg ikväll. Men jag har bokstavligt talat sovit hela långa dagen, och det har satt sina spår. Jag kommer inte kunna sova inatt & jag har sjukt ont i kroppen som knappt gjort 1 knop idag. Imorgon ska jag träna. punkt och slut .

Life it's about taking chances.

Okej, till alla er som inte fattar varför jag jobbade mindre än en vecka på mitt "nya jobb". Jag är egentligen inte en person som bara ger upp, men just i denna situationen kände jag direkt att "här ska inte jag vara". Hade känslan redan innan jag tackade ja, men gav det  iallafall en chans. Kände direkt att det inte var någon vidare sammanhållning i teamet & det enda som gjorde mig glad var gästerna. Så ska det inte vara på en arbetsplats, och allra minst en krog där man hamnar i alla möjliga situationer och konflikter med missnöjda eller fulla gäster. 

Utgår återigen ifrån mitt lilla citat; If there is a will, there is a way. Det är mycket man inte vill här i världen, men har man ett val avstår jag helst ifrån att göra något jag inte mår bra av. 

Ångrar inte en sekund att jag sa ifrån och flyttade hem igen.

Bring it on.

Hösten närmar sig & jag trodde jag skulle flytta, börja jobba på sportbar och leva livet i linköping. så blev det inte. Nu sitter jag i min säng 5km utanför vimmerby. återigen. Höstångesten skulle visst få hälsa på mig två gånger iår, vad trevligt. Allt börjar om, tillbaka på ruta ett. förra hösten jobbade jag på dagis, båtluffade i grekland med fina malin, åkte till trysil  & avslutade vintern med sälen. Året innan det gjorde jag min debut i lindvallen med världens bästa josse, och hösten innan det levde jag i någon slags kärleksbubbla, hjärtat bultade hårdare än någonsin. vad denna höst har att erbjuda blir spännande att se.
 
bring it on, please.
 

A new version of the old me.

Ny stad. Nytt umgänge. Nytt jobb.


RSS 2.0