Rostig korg.


Denna sjukt rostiga korg är numera grå av sprayfärg. Resultat får ni se i dess rätta miljö, om en månad alltså. Håll uuuut!

600,400,300...


Hur ofta händer detta liksom?! Jag har idag fortsatt mitt målande. Nu projekt korg, ni får se senare!

Lady in pink.


Efter 1,5h pw i kortärmat & finfin musik i öronen tänder vi på grillen. Mmmm

Projekt vitt.


Tro det eller ej, men idag har jag suttit på trappan och målat sko/klädhylla, rotat fram några gamla horn och fräschat till de lite. En månad till flytt, låt det gå fort! Imorgon ska jag köpa sprayfärg och ge mig på nästa projekt. Wooopaaaah. 


Hej beslutsångest.Lägenhetesvisning x2, jobb & 1h pw. Idag fanns det inte mycket att klaga på. Nu ska jag försöka få bort all jävla tvätt i tvättrummet och all skit på mitt rum, den ska jag fundera på sommaren och boende. Slår knut på mig själv ibland..

Licens och höga krav.


Frågan är om jag inte efter helgens tävling är lite sugen på att ta licens för folkrace! Så jävla kul, en bana där man näst intill får köra hur galet man vill. Passar inte det mig som handen i handsken? Det enda jag efterlyser då är en händig man som kan laga bilen när jag kör sönder den. Du får gärna göra så mitt hjärta slår volter. Du ska helst kunna snickra vårt framtida hus också. Och älska barn. Kunna laga underbar mat. Och Hålla mig i trimm. Om du finns så kan jag lova att ett liv med mig kommer bli det bästa som hänt dig.

Steker lite..Här ligger jag! är glad och lite nervös inför sommaren. Kommer spendera så mycket tid som bara är möjligt med mina vänner, vid sjön, i solen och vid grillen. Jag ska bli supertrion och bara njuta av att inte jobba så mycket som jag gjort alla andra somrar. Håller tummarna för lägenhet med! Kooom igen

My body needs this


En mycket fin bild ifrån helgens bravader.

Idag gick jag 40min pw genom Vimmerby stad. Är förvånad över hur jäkla fort det går att gå tvärs över vårt lilla Vimmerby. Men där var jag iallafall igång med promenaderna igen, har inte tränat på över 2veckor. Idag svettades jag som bara den, en anledning var nog den stekande solen, men största anledningen är nog mina dåliga träningsvanor sista veckorna. Haha! 

Brunbrända ben!


Älskar att ha brunbrända ben. Ska göra allt för att underhålla brännan nu!

Lanzarote bildbomb.Bye Lanzarote & tack reseledare och hotell/restaurangpersonal för sämst service men en underbar vecka!

Lyckligare nu.


På min morgonpromenad här om dagen kände jag mig så jävla lycklig! Med musik i öronen, en fin soluppgång & känslan av att inte kunna stöta på någon jag känner. Jag har inte speciellt stora problem i mitt liv just nu & borde därför vara världens gladaste. Men personer omkring mig mår dåligt, och jag känner för dem. Jag orkar inte se individer i min närhet må dåligt, känna sig otillräckliga och känna att de alltid måste förklara sig för sina personliga val i livet. Jag blir både arg besviken och ledsen av detta.

Alla ni som är olyckliga i en relation, av ett jobb eller av stället ni bor på, förstå att det aldrig är för sent att vända på klacken & förändra för ett lyckligare liv.

Ibland önskar jag att andras problem slapp hamna på mitt samvete.

Fröken fräken.Dagarna 5 & 6 kommer vi spendera vid poolen efter gårdagen vid havet!


21.30.
Igårkväll satt vi och myste till det innan läggdags. Är fortfarande lite kyligt om kvällarna, som en sommarkväll hemma i början av juni.

Det blev en dag på stranden.

Ikväll är Julia rosa som en gris & jag röd som en kräfta! Inte ens värt att lägga upp bild på liksom.;) såååå osmickrande. Har iallafall åkt buss till playa blanca, kollat i affärer(pga dåligt väder). Och sen när det sprack upp sprang vi till närmsta strand och började steka. Ynka 2dagar kvar nu, don't want to go home!

Tisdagsmode!

My ears hurts!När man bränt sig på öron/hårfäste får man göra det bästa av situationen och knyta på sitt ett linne som hårband! Great

Arrecife!

Några timmar vid poolen & en eftermiddag/kväll i Arrecife, huvudstaden här på Lanzarote. Inhandlade perfekta sommaroutfiten! Träffat trevliga killar som visat oss vägen och försökt att förklara sig med knackligaste engelskan. MEN de har försökt och det är bara så jäkla guld värt. Vi har sett hundratals fina boys här borta! Belive me.

Mm, imorgon är det riktig frukostbuffé som väntar efter dagens urusla "frukost" här på hotellet.. 5€ för; gamla korvslamsor, vattnig juice & torra brödskivor. Mm liksom, precis vad jag var sugen på efter 40min promme! Äe vafan. Imorgon ska vi frossa på frullen för att senare hitta en fin strand här på teguise!

Godnatt gott folk.

Uppdate; vi lever men är brända.
Efter att första dagen ha bränt mig lite på bröstet fick vi införskaffa oss solskyddsfaktor 30! Nu ska vi väl se till att inte bränna sönder våra stackars små kroppar. Men vi har det bra som bara den! Känner mig lycklig ända in o själen.

Trevlig helg på er!


Efter 40min mage, 30min på cykeln & en pw runt stan är jag så jäkla redo för helg. Unnade mig en ny VS-doft. Kände att jag måste komma ifrån min vaniljcrush och ge mig på något nytt. Även att vanilj faktiskt passar mig som handen i handsken så måste man ju våga prova annat med!

Trodde inte det kunde bli värre!

Om jag någongång sagt att Michel har näst intill dödat våra kroppar på hitpassen så var det ingen skillnad mot idag!!!!! Man klarar fan av mer än man tror. Och jag hoppas att han fortsätter i samma spår, jag vill vara död. Men idag var jag inte superbra på att pressa mig själv lika mycket. Bättring Adelinn!

RSS 2.0