Aldrig någonsin.


Sitter på tåget och lyssnar på Melissa horn. Hon är nog en av de bästa låtskrivarna som finns. Blir glad och ledsen när jag lyssnar på henne. 

Idag tänker jag på hur jävla ont det gjorde i mig för några år sedan. Det onda är så himla svårt att bearbeta, och även om man vill så går det inte tvinga en själv till att glömma och förlåta. Jag kommer nog aldrig förlåta förresten. Hatar relationer som bara tar stopp utan någon som helst förklaring. Jag tål det inte & mina känslor bara blossar upp när jag tänker på det. Har lovat mig själv att aldrig sluta någon relation på det sättet igen. Aldrig någonsin.

Utmaning nr 1.


Snyggaste bikinisarna, och himla snygga rumpor! Denna veckan är josens och min utmaning att springa 1mil. Behövs inte vara vid samma tillfälle. Har sprungit 4mil än så länge, helt jävla slut efter 2km alltså! Haha. Idag måste jag klara 3km under samma tillfälle. Kooom igen. 

Största problemet nu är att mitt knä börjat krångla...

Komplimanger som peppar!


Helgen spenderades i Jönköping hos fina Elin, i hennes supermysiga våning. Emma och jag tog bilen upp i fredags, lagade middag, pratade loss och hade fredagsmys. Lördagen bestod av shopping och lite utgång. Helgen har i sin stora helhet varit så mysig.

Idag invigde jag mina nya pjucks på intensiv-hit passet. Död kropp och sjukt sköna skor! fick dessutom en komplimang efter passet, en tjej hade sett mig gå armgången och lagt det på minnet, så hon utbrast "shit vad grym du var på armgången". Åh vad jag älskar när människor man inte känner ger en komplimanger. Nästa gång ska jag ge tillbaka. Jag brukar inte vara snål med min peppning men är just nu inne i en period då allt känns lite extra jobbigt. Så lägger hellre energin och peppningen på mig själv. Även att jag faktiskt mår så himla bra av att ge andra vad de förtjänar!!!:) 

Det är fredag fredag freeeedag idag.


Tidiga mornar är väl egentligen inget för mig. Men tummen upp på att sluta tidigt! 

Pilatesbollen å jag.


Axlarna är riktigt möra efter en dejt med bollen! Skönt

Halleluja moment.

Efter att ha haft en icke förståelig telefon i nästan tre veckor så är jag nu ägare till en iPhone igen. Känns ju som att livet är på topp!

Greece.

 
 
halloj! skön dag, jobb 12.30-18, och veckan bara fortsätter på samma sätt. imorgon 06.30-12, hur skönt? Körde ifdag 40min mage och 10min pw+10min löp. igår hade jag sjukaste rump/benpasset, var faktiskt att det tog emot lite idag att sätta sig på toaletten. LIKE IT! Har nu efter mina uppehållsveckor(pga. sjukdom) haft ena riktigt bra pass. är back on track och tycker att det är kul! nu är det bara kosten som ska justeras. Har i tankarna att dessutom åka på träningsresa till något varmt land, om ingen vill hänka får jag väl ta och boka en resa för singlar. Ja, det finns.. så sjukt. träningsresa för singlar. där kan man ju hitta sig en riktigt vältränad hunk tänker jag då ;) eller tvärt om kanske..
 
har jag ett sånt himla värme.sug.

Känner mig faktiskt rätt snygg trots att jag legat under täcket hela dagen.

Och nu efter hela dagen i sängen ska jag faktiskt dra mig iväg till gymmet, har hävt i mig en low calorie bar måltidsersättning, sockerkick delux.. och nu ska jag faktiskt ta död på rumpan, & benen ska skaka! jävla tjat om detta men idag har jag insett att om jag inte fixar iallfall minus några kilo på vågen inom några månader så kommer jag inte köpa en enda bikini i sommar, och därmed inte kunna gå till stranden. kul sommar liksom! nu kör vi.

wooopwooop

Så jäkla lägligt att Jullan skulle gå och bli sjuk när vi skulle ha en kravall,plugg och myshelg i linkan.. Men jag är inte bitter, det kommer fler gånger. och jag har faktiskt varit en sväng i storstan ändå med, mamma och mostrar. Mamma fick en överraskningshelg av släkten, och det var då den de var iväg på nu, skulle bo på hotell, äta middag och gå på musikal. mys ju! Dagens shopping slutade i att jag inte ens hittade hälften av vad jag sökte, men lite svarta plagg fick jag med mig hem iallafall. En ASSNYGG byxdress, dock i något slags sidentyg som bara smiter åt och visar minsta lilla kurva. gäller att smörja in kroppen med massa lotion, spraya hårspray och ha en sköljmedelsspruta i bakfickan när jag bär den dressen. haha! Någon som har fler tips på vad man kan göra med sådana plagg? :)
 
Jag har förövrigt idag sett snyggaste mannen/pappan/hunken på väldigt väldigt länge. stötte på honom flera gånger till och med.. Han gick där så fint. Med skäggstubb,ruffsigt hår, skitsnygg jacka, halsduk, boots... & som pricken över i;et, sin lilla dotter i vagnen. herregud, att jag inte kan ha turen med mig och träffa en sån man! jag behöver komma ifrån vimmerby, på riktigt!!!! Har precis tröstätit både kladdis och chips. mm, magen mår bra. not! imorgon är det träning som gäller igen. att jag inte kan ha den minsta pli på mig själv och hålla mig borta ifrån allt onyttigt.
 
God kväll!

To die for.

 
Alla hjärtans dag och jag önskar att någon typ kunde ge mig denna bikini. Lite för dyr för min budget just nu, men någon gång ska jag ha den! bild lånad ifrån hannalicious.

Happy valentine.

Ledig fredag spenderades på stan med hundra ärenden och lite shopping. Var så mycket jag skulle hinna med att jag glömde det viktigaste, nagelborste och räkneblock.. bra där! Men här nedanför är iallafall dagens inköp, stor fin scarf. Älskar mönstret. Imorgon ska jag till linkan och leva rövare. hörs!
 
 

1februari.

OK, såhär såg alltså min kväll ut innan min iphoneskärm gick i tusen bitar..
 
 
 
 
 
och efter att ha lyft på mobilen efter att ha tappat den på dethär vackra cementgolv såg jag ungefär ut såhär på snapchat, och i verkligheten....
 
 
men sen efter några minuter var jag lika glad igen och knäppte kort trots en skärm med glassplitter, självklart lite gnäll och "tycksyndommigsnack" däremellan med, haha...
 
 
 
 
 

Ni gör kaoz med mig.

Japp, hallå där! Jag ligger i sängen med mina nya naglar jag fixade idag. ovant & sjukt fräscht! önskar att mina egna naglar växte så fint som tipparna. Jag har träningsvärk också, lärt mig lite nya övningar för lilla rumpan, och det känns gött idag kan jag lova. efter 1,5vecka uppehåll med mycket jobb och förkylning är jag nu tillbaka i detta igen. har dock inte kommit över sötsuget efter helgerna med godis, semla alkohol och allt möjligt som sätter igång detdär som kallas sug. Min kropp har såklart reagerat på detta och jag är nu tillbaka i "jagvillgånerivikt-träsket". haha. ibland är jag asnöjd över allt som har med mig själv att göra, och ibland vill jag bara slänga alla mina kläder, gå ner i vikt, försvinna och raka av mig håret. haha! crazy me!
MEN,... det är väl inte det som är planen direkt. jag ska nu fram till 10mars ha mitt vikariat på dagis, sen kan det bli sälen en sväng. fundera på sommaren kanske. Världens somrigaste västkusten, hemvändarsommar med fina vänner, äventyr i norpan, upplevelser i strömstad eller en tripp till värmen eller ut på havet. Allt är ju en enda röra. jag måste börja planera lite, fast nä det är ju sååå jäkla tråkigt egnetligen. jag är ingen planerar-människa. däremot gick helgens planer till slut förträffligt bra, hade tjejer över på middag och badning i tunnan! allt därinnan 18.00-slaget behöver vi inte ta upp. det håller jullan och jag för oss själva. nämner ordet "kaos". så får ni nöja er.

Imorgon ska jag räkna matte, läser ju matematik 2b nu ju, går helt ok. Sen i mars börjar jag på etik, intensivkurs. och om 25dagar ska min allra första tenta vara inne, i samhällskunskapen. Stressad? njae, inte än! Men heltidsjobb, träning, plugg och fritid... kommer det gå ihop? JORÅ, ALLT GÅR! nu ska jag sova, kul o få stöta på er en snabbis. puss!
RSS 2.0