!?

julia är min inatt

sitter hemma hos julia, idag har jag träffat bästaste ida & myst hela dagen med bra människor. var en sväng på studion och grabbarna där skrämde upp mig rejält. he he. nämen nu ska jag nog tvinga julia att sluta prata med bobbo & sluta kolla efter resor på datooorn, för nu är hon MIN! okej?
pussssss

på spåret



balklänning.










Tänkte bara berätta vad vi(mamma&jag) råkade ut för till min bal i sommras. var hos en sömmerska som skulle sy upp en åt mig. eftersom jag är kräsnast i världen vart det bättre att jag fick en uppsydd! och när klänningen hade börjat bli klar gick det utför & vi hade råkat ut för den sämsta sömmerskan ever och vi hade blivit lurade på hela skiten! en klänning som var sydd helt åt h*lvete, sne, ojämn nere vid fötterna, fult sydd vid bysten & felsydd vid dragkedjan, fel mått även om vi mätt ca 7ggr på samma ställe...fusk överallt & en tjatig kärring som slutade med att jag grät och hon ville ge oss pengarna tillbaka, bara någon dag innan balen tänkte hon nu slänga klänningen och ge oss pengarna tillbaka. hon kunde inte se eller erkänna att hon gjort fel heller. hata!! det var det värsta jag varit med om, helt seriöst! bal har man en gång i livet och hon förstörde den! men mamma gjorde så gott hon kundeoch sydde lite hemma på symaskinen.. och vips så vart den mycket bättre och jag kunde ha den på balen. Den vart långt ifrån min drömklänning, men det funkade. Och jag hade en superduperbra baldag! tack till klassen & min baldejt typ. puss

FILMER NI INTE FÅR MISSA.












-THE NOTEBOOK
-P.S I LOVE YOU
-LAST SONG
-DEAR JOHN
-MY SISTERS KEEPER
-TITANIC
-UNDERBARA ÄLSKADE
-HOW TO LOSE A GUY IN TEN DAYS
-40 DAYS AND 40 NIGHTS
-WHAT HAPPENS I VEGAS
-SÅ SOM I HIMMELEN
-AIR BUD

jag vet om hundra till men minns inte titeln på dem. men om ni inte har sett dessa MÅSTE ni se dem, okej?
nästa film för mig att se är....LETTERS TO JULIET.

tipsa med fler fina filmer hörni! puss

ett paket till stockholm!



Har pysslat ihop paketet som äntligen är på väg till stockholm och kattis. i hope you like it babe...även om du vet vad som finns i. ;) haha

day 10 - underbara älskade.

(day 10 - a movie)






sitter och kollar på underbara älskade och bara längtar till sommaren. huset dem bor i i den här filmen är helt underbart. när jag får familj ska jag ha ett sånt hus i skärgården. åh

kusiner.

.



tjuvar.

Vaknade av att hunden skällde när någon snodde våran bil! vafan ?

mamma ♥


hade en heldag i linköping med mamma igår. tog ut min julklapp av henne som bestod av en shoppingdag. vart en del grejer på mellandagsrean. Ãlskart!

lilla ville!

 

jag och min lilla sötis till kusin på julafton!

och här har ni min nya bästa vän.




vi delade faktiskt kompishjärta på julafton. älskar't.
sägs att vaniljdoft ökar lusten för både män och kvinnor. nu vet ni ! :)

Jag går nog hel ut ur det.

juldagen



hej ohå, vart harrys igår. hade en great kväll med massa trevligt folk, bland annat felle o tesa. hihi. hade hellre dragit till palle men någon gång måste man väl va i vimmerby & jag ångrar det inte. är det hemvändarkväll så är det. jävlarna i garderoben hade "tappat bort"min jacka med så det vart lite kaos, men allt löser sig till slut med hjälp av snälla människor. hihi.
PUSS

chill !

är chaufför ikväll & ska hämta min bruur sen. är fan dötrött redan, hur ska det här gå?
Och förresten, jag taggar min första gadd. gillar't!! har haft en superbra dag.


Mamma&Pappa är bäst♥

02.30. jag tror jag önskade att du var nära.

herregud, jag glömmer helt bort tiden när jag sitter vid datorn, väntar typ på att jag ska höra tomten i skorstenen, hä hä, nävars, vad jag ljög nu! jag sitter i min egna lilla värld och lyssnar på julmusik & sänder en tanke till andra sidan jorden. ska sova snart.. men lyssnar på musik så har inte tid att sova, textsnutten i "tänd ett ljus" som går på repeat just nu...

jag såg en stjärna falla, det var inatt när alla sov.
jag tror jag önskade, att du var nära.
För en minut sen brann den, en sekund sen försvann den,
var det bara jag som såg.

..och jag såg på kartan, du är på andra sidan jorden.
men det är samma himmel, det är samma hav och stjärnan som jag såg
föll för alltid som vi drömmer, föll för att vi aldrig glömmer.

PUSS

bryyyschan.


jag och min bruuur albin sitter här och skriver julrim! huh, nu är det inte långt kvar tills tomten kommer.
pussss

uppesittarkväll

nu har jag gjort årets godis, så jäkla bra! och knäckisarna är framme med. julen och kvällen är räddad!





sista innan jul

nu ska vi åka och julhandla det sista. ha det fint. ciao.

andreas weise i let's dance!






Flög upp ur soffan när mamma berättade att Andreas Weise ska vara med i Lets Dance. Jag kommer följa programet slaviskt och ringa tusen samtal för att få ha kvar och kunna följa honom i tvrutan. ingen kan undgå det längre, andreas har tagit mig med storm och jag är kär i en kändis! men andreas, du har inte sagt att du har fru ? ... fast jag ger inte upp för det. sådetså.

Julstök!







knäckisar, risalamalta, köttbullar & små katter.
sen har jag faktiskt städat idag med. såå 2-0 till mig. imorgon ska jag göra julgodis. kommer nog sluta med 10-0 till mig innan julafton. sen har jag varit jättesnäll också, hörde du det tomten?
peace

får jag

Och jag, jag nynnar mycket men jag sjunger knappt längre.

Jag gick dit ensam
anna sa hon sett dig på stan 
Hon sa du såg glad ut och hade ny frisyr
Hon sa den klädde dig, ah
Och jag, jag nynnar mycket men jag sjunger knappt längre

Och är du fortfarande arg?
Är du fortfarande trött?
Önskar du fortfarande,
att vi aldrig hade mötts?

middag !


mm,jag är så jäkla grym. har lagat färdig-wok & rivit morötter. 1-0 till mig.
tjaaa

kommentarer tack



jag har nog bestämt mig, kanske ett annat teckensnitt och lite längre utåt på sidan. skulle vilja ha lite åsikter och kommentarer ifrån er.
kom igeeen !

jag var blind



syskon



ÄR KÄR I ANDREAS!



OPEN UP YOUR HEART.

som tyra säger, musikalitet är så sjukt sexigt & fint. love it !

neonrosa !



och jag älskar mina nya termobraller. fattas bara en blå jacka nu. kooom igen!
puss

så mycket vackrare på engelska.

allt man säger blir så mycket vackrare på engelska. efter att ha pratat engelska ca 12timmar har jag kommit fram till att jag älskar det språket. "vacker = beautiful" är nog det finaste ordet än så länge, även att mitt engelska ordförråd är väldigt litet i nuläget. haha. allt snuskigt som sägs i svenskan blir helt plötsligt fint på engelska. så sjukt, i love it !

peace and love

ni får en puss & en egobild bara för att ni är bäst!

''



STRÖMAVBROTT !!! åh vad jag älskar att bo på landet... not.
godnatt dudes

BB-casting

Har haft en galen helg i göteborg med åtta tyskar ifrån New York som grannar. vart inte så mycket sömn när dem förfestade,festade & efterfestade med världens partymusik. Jag och Alex var med ett tag och dem bjöd på groggar med 3/4 sprit och 1/4 cola. hmm. gott...näe! dem ärnågra jävlar på att dricka dem där tyskarna. haha. Hände spännande grejer det dygnet och på morgonen vare dags för casting till Big Brother för min del. Jag hade huvudvärk och var inte peppad för fem öre, trött och illamående var jag istället. usch, sämsta ever !!! Men det var ju riktigt kul att få komma dit på casting och veta att det var något hos mig dem fastnade för. ;) får jag göra om det?

göteborgmys


en bild ifrån bilresan.. sitter just nu på vårat fem stjärniga hotell i göteborg ;) har sovit lite, och ska straxt ge oss ut och keka hade vi tänkt! :)
puss

day 09 -your favorite dress


min favvo här ibland klänningarna i garderoben är helt klart denna. har fått många fina kommentarer och komplimanger när jag haft på mig den.


Annars nu bland jul & nyår skulle jag vilja ha på mig någon av dessa, eller en klarblå snygg klänning. :)

Båda är ifrån h&m, men den svarta skinnklänningen har dem även på lindex. så sjuukt snygg, jag vill ha den på nyår! dragkedja fram och korsett på ryggen, raowr!


en helg i göteborg

Jag ser fram emot en helg i göteborg med alex. på söndag händer det grejer, hoppas det leder till det positiva. nu ska jag keka frulle. ciao.

frukost!


hallonkräm är den bästa frullen!!! helt klart

day 08 - the boy of your dreams

Här kan jag inte lägga upp ett foto på någon person för insidan räknas lika mycket, eller kanske mer än utsidan för mig i den här frågan. Men the boy off my dreams är blåögd, är mörkhårig eller ljushårig, svensk eller icke svensk, lång eller kort. Jag har ingen aning, eller klart jag vet lite hur han ska se ut på utsidan, men alltid så är det så att när man lär känna människor och utgår ifrån deras personlighet blir dem alltid antingen fula eller snygga, hur man än såg på dem ifrån första början. Men det finns undantag med såklart. Vissa är döheta och har världens finaste personlighet. Skulle ju vara guld om min framtida man var så.

ciao

day 07 - ten things you like

1. kärleksbrev (alla personliga brev)


2. musik




3. tatueringar


4. pussar,kramar,mys


5. dansgolv


6. killar






....så tråkigt att bara ha bilder på såna grejer jag inte tagit själv så fortsätter listan i enbart ord.
(bilder ifrån arkivet, facebook, weheartit.)

7. spontana resor
8. sol
9. ljus
10. sängar

GÖTEBORG?

jag behöver allas hjälp nu, så ni som ska åka till göteborg eller ifrån göteborg i helgen. och alla ni som bor där! 

jag behöver dig.

viken, julia, tyra...

nu ska jag ta bilen och köra jätteförsiktigt till västervik ! hem till jullan och hämta upp henne o tyra, sen skajag ta en sväng på stan o lämna tillbaka skor. ha det fint.

PUSS

if there is a will there is a way.

kanske en stötande bild men det finns ju tusentals sådanahär bilder på internet med massa snygga tatueringar människor vill visa upp, så jag tog mig friheten att visa er ungefär vad jag har i tankarna. och kolla så (ursäkta språket) jävla snyggt. vet inte om jag skulle klara av det men vilket ställe gillar ni mest?

JAG VILL & hoppas att jag får en tatuering i julklapp!!!


skulle inte bli exakt såhär, kanske annat teckensnitt, men paint och jag samarbetar inte så bra så det fick bli såhär nu. haha

beautiful.





Kom precis på vad jag ska önska mig i julklapp - en tatuering. Och i samma veva hittade jag min framtida man(bilden längst ner). kan vara en av världens snyggaste. åh, vilka vackra barn vi kommer få.

day 06 - your friends

Har vänner överallt och även ni som inte är med på bilderna, kan ju inte lägga upp en miljon bilder.. eller jo det kan jag väl, men orkar inte. vänner är det bästa man kan ha & jag tycker om er mer än allt annat! ni vet vilka ni är.♥


















körkortet har kommit.



Har haft det här hemma i några dagar, jag orkar inte åka och hämta ut det. vill inte se fotot heller. HAHA.
puss

day....

mina day-grejer fortsätter när jag har lust. dag 6 är jag på. hihi.

Hade en great helg o jag är inte peppad på att blogga.puss

spännande !


huh, nu är det spänt här hemma i soffan. vem vinner ?

flyt och oflyt !

efter fyra dagar i magaluf var pengarna slut....


vilken tur då att det fanns gator där man kunde tjäna sig en slant...


det var hårt o bo en vecka på magaluf utan pengar, men vi klarar oss alltid! Det flöt på som det skulle framtill sista morgonen kl.08.00 när vi skulle med en buss till flygplatsen. vaknade 08.30 och insåg att vi kanske får stanna en vecka till. hade inte gjort oss ngt, lite jobbigare med ekonomin dock. haha. men allt slutade bra, tog en taxi som körde 200km/h & chauffören var snäll. gick vilse på flygplatsen, hamnade på fel våning och sprang runt som yra höns på mallorcas flygplats. som sagt...allt ordnar sig när det gäller oss och vi kom med flyget hem!

julia är bäst & det var den underbaraste veckan på länge.
älskart.

en dag i snön med Therese.






day 05 - a kiss



kände att jag var tvungen att ta en personlig bild nu, så therese letade igenom arkivet och hittade denna ifrån skolavslutningen i nian. är alltså 4 år sedan nu. so sweet ju! ha ha ha

day 04 - someone's wardrobe you want to steal

Hej, jag har ingen ork eller fantasi till att hitta den perfekta "wardroben", men kenzas garderob och skor hade jag inte tackat nej till! klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg.






i want this one



skulle göra allt för att få en stor röd halsduk i julklapp. så fin.

day 03 - a trip ... to Magaluf



















den bästa resan med bästa julia. ♥

juletid



gör gröt för första gången i mitt liv! hoppas att det slutar som jag vill. 
puss 

day 02 - something that makes you smile



att sjunga och förmedla känslor är något som gör mig väldigt glad. får en kick varje gång jag går upp på scenen.

we always share the same moon.



emmabodafestivalen

bjuder på lite bilder ifrån emmaboda10! ett lerigt ställe fullt med tält där alla går runt med stövlar och nerklottrade kroppar! i love it












nu ser vi fram emot peace and love.

Peace & Love 2011



Ni fattar inte hur sugen jag ärpå festivallivet just nu. peppar på peace and love med jullan. hänka vettja!!

korpa!

hej jag saknar sommaren på korpa! huh.



day 01 - introduce yourself.



Adelinn Andersson, 19år ifrån småland. är lång, har mörkt hår och isblå ögon. Ser det positiva i allt och alla och har alltid ett leende på läpparna. är väldigt öppen och social. tog studenten i juni. jag tycker om att sjunga, spela gitarr, pussas, kramas, dansa, festa, måla naglarna och mycket mer. några av dem där grejerna jag skrev att jag tyckte om utförs i vimmerby. men hoppas att jag inom en snar framtid, från och med januari få utföra det i Oslo och jobba som barnflicka under en tid. jag vill tjäna massa pengar så att jag får råd att komma ut och se världen. vill ha en miljon pengar och har en miljon mål med livet, kommer kanske bli svårt att uppfylla dem helt själv. men jag tror att om jag bara har någon att uppleva och dela dem med blir det nog superbra! får se vart vinden bär mig. Här i bloggen får ni en massa personliga tankar och jag skriver ner det mesta jag har på hjärtat. jag ägnar många tankar till mina vänner, och typ hälften av dem går till australien. om typ tio år vill jag vara kär och galen, vara lyckligast i världen och befinna mig någonstand på jorden med en eller flera underbara människor jag tycker om. Även om jag har sjukt mycket planer och drömmar så lever jag i nuet. Imorgon kanske jag sitter och skriver ett inlägg här ifrån andra sidan jorden, vem vet! (ja, man kan ju hoppas iallafall). vet inte vad jag ska säga mer, det kommer bara bli rörigt om jag fortsätter skriva. haha. så nu får det räcka & om ni undrar något kan ni ju slänga in en kommentar.

bara för att jag gillar att pussas så får ni en puss

THE LIST - in pictures.

day 01 - introduce yourself
day 02 - something that makes you smile
day 03 - a trip
day 04 - someone's wardrobe you want to steal
day 05 - a kiss
day 06 - your friends
day 07 - ten things you like
day 08 - the boy of your dreams
day 09 - your favorite dress
day 10 - a movie
day 11 - a picture you can't take your eyes off
day 12 - your dreams
day 13 - your hero
day 14 - a memory
day 15 - the perfect day
day 16 -your favorite blog
day 17 - ten things nobody knows about you
day 18 - another memory
day 19 - what you wore today
day 20 - what you wore to a party

in pictures

segla jorden runt.




Hittade den här killen på vt.se. jag vill med segla jorden runt! synd att jag inte har så mycket pengar, annars hade jag lätt tagit kontakt med killen och hänkat!

Dear j.



"J, kan inte du komma hem nu?"

egentligen var det en jättedum fråga som jag inte ens vill veta svaret på. så om du läser det här...skriv något jag blir glad av istället för att skriva att du inte kommer att komma hem, för det vill jag inte höra.

love

det är inte som det en gång var.

jag saknar alla människor jag en gång kände !

peppa råå

sitter hemma hos therese och chillar lite, funderar på att gå ut ikväll. jag vill till Palladium, gäller bara att fixa skjuts dit och hem! huh. det här fixar vi ;) peppa rååå.

PUSS!

fläta



ska snart dra mig till en vän, får se vad kvällen har att erbjuda. Kör iallafall på fläta och röda läppar. :)
puss

puss

jöbb jöbb jöbb



YES, har fått massa svar ifrån barnflicke-jobb i oslo!! hoppas att jag och någon familj klickar så jag kan börja packa och se fram emot en flytt till norge i januari. :) och på söndag får vi reda på vem som blir vimmerby lucia, spännande.(håll tummarna med mig.) Efter det blir det förhoppningsvis en tripp mot gamleby-hållet. bynn-here I come med min racerbiiiil.

puss

madicken-kängor

Här har ni mina nya vänner! nästan madicken-kängor iallafall. :) jag gillar dem massaaaa.
399kr på dinsko.



kängor & chill

har varit i västervik idag och inhandlat lite grejer med mamma.skor köpte jag iallafall. suuperbra, och dem är snygga! kommer bild imorgon :) hihi. nu ska jag åka in och ta en sväng på relaxen :) hur gött?

puss

YOU.


you are everywhere.

GODNATT

we always want what we can't have.



superkocken adelinn!



Jag har lagat middag idag, duktigt va? Även att jag har bott själv i mer än ett år i västervik är jag inge bra på att laga mat. Jag behöver verkligen lära mig det, jag vill vara proffs(!!!) så jag började med den lättaste rätten. ;)
nu är jag på g.

nänu ska jag ge mig ut i snön och skjutsa albin in till ishockeyn.
puss

posten har många fina anställda!


foto: tony

har precis pratat med postis-jullan(på bild), och sekunderna innan det fick jag ett samtal ifrån Geraldton(australien) av föredetta postis-jonte! så kul att höra ifrån båda två. åh.
pussåkram.

uppfinningar!



den bästa uppfinningen är musik.
den näst bästa är plattången.

peace

vimmerbybor!


bilder lånade ifrån vimmerbytidning.
foto: Thornbergs foto.

ni som bor i vimmerby, glöm inte att rösta! ni finner röstsedlar i vimmerbytidningen.

en halvmeter snö



har varit ute och pulsat i snön, sitter nu och dricker lite varm choklad. vad har ni för er mina vänner?
peace

klicka in och tävla om årets julklapp.



Den här julklappen kan bli din.


"sweet adeline" - ett märke uppkallat efter mig!



ett smyckesmärke uppkallat efter mig helt enkelt. en hemlighet ni inte visste, mitt namn stavas egentligen Adeline..men var så många som uttalade det fel så har nu stavat om mig själv till Adelinn. ska se till så att jag stavas adelinn i alla papper med !

men det får bli en annan dag.
puss och godnatt
RSS 2.0