underbart

hämnden är så jävla ljuv!

börjar med del två på frågorna. är sjukt många, får se om det kanske blir en rond tre med! höhö.
jag har ont i huvudet, ska ta mig lite isvatten!

söndagshäng i min säng

hade en jävligt bra kväll igår trots allt skit med hyresvärdar och grejer. men människor som är bjudna på fest kan väl visa lite jävla respekt. till och med mina närmsta var värre än folket jag knappt kände. dåig stil. och ännu värre att dem personerna som känner sig skyldiga hör av sig och ber om ursäkt......tack. verkligen.
Men hoppas att ni som skötte er som var här hade kul iallafall, det hade jag!:D och avslutningen på kvällen vart sjukt lyckad. tack alla som kom och gjorde min kväll bäst! GULD TILL ER som stöttade, städade och hjälpte mig igårkväll med. hoppas ni mår bra idag mina vänner.

vaknade upp med allie, möte med hyresvärden klockan 9.00. GÖTT! är skapligt bakis med. fyfasen, inge bra att dricka vin alltså. även att jag hade en döbra fylla igår mår man bara dåligt av det! :) emma har varit här och gjort mig sällskap och sagt hejdå. för imorn drar hon till göteborg och stannar där i en hel månad :/ kommer sakna henneeee. nu ska jag dra mig över till ida på lite söndagshäng i hennes säng.♥
tjingtjing.

P.S. du kanske borde tänkt på något mer än bara kicken, idiot!

lördag!

ska gå och möta Juliababe, och dra med Ida till coop och panta flaskor. hon skulle visst ha apelsiner? 3 st. haha. så söt. dessutom var vi på stan idag, köpte mig ett par brillor till sommarn och ett par tights. alltid bra att ha! ida köpte gardiner, när hon väl öppnade det visade det sig bara vara en våpa i förpackningen. en jävla längd för typ 350spänn. dyrt!
ikväll blir det party, hoppas på en lyckad lördagkväll. vad har ni för planer i helgen?

ta hand om er.

ännu en snöig bild, nu ska jag sova. GODNATT!



GODNATT!

svar; rond ett

Vad har du för framtids drömmar?
Jag vill bli den nya melissa horn!

Vad gör dig riktigt lycklig?
Alla underbara människor omkring mig, och att se mina nära och kära må bra.

Snyggaste plagget i vår?
Den korta skinnjackan











Favoritglass?

Solero-vilda bär.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Resa och shoppa!!!! Okej, det lät väldigt ego. Men jag vill upptäcka saker. Och just nu är jag desperat efter pengar så det skulle vara guld värt. Men jag tror att om jag verkligen vann så mycket så skulle jag åka till något fattigt land och hjälpa familjer och barn, tror det skulle vara sjukt intressant och mycket givande. Man skulle nog ge livet en helt annan mening efter att ha sett hur dåligt människor i världen har det.

Favorit märke?
Märke på vad? Kläder? Hmm, ingen aning.

Längsta förhållande?
har inte ens vågat ta klivet in i något förhållande än. hur töntigt det än låter så blir jag aldrig nöjd!:/

Vilka platser i världen vill du besöka?
Ett ställe jag ska besöka innan jag dör är där ”MammaMia” spelades in. Grekland- Skopelos.

Vem är din stilikon?
Jag har nog ingen sån. Jag inspireras av er och av människor jag ser på stan.

Vart handlar du oftast dina kläder?
Väldigt blandat, men halva min sommar-garderob består av gina tricot kläder.

Vad är din favorit godis?
Choklad & rött godis är det bästa som finns

Va använder du för smink?
På vardagar använder jag bara vanlig foundation, solpuder och rouge.
Till fest blir det samma+mascara,glitter,eyeliner,ögonskugga,kajal. det som faller mig in och passar outfiten helt enkelt!

Vad ska du göra efter studenten?
Som det ser ut nu blir det nog att åka till grekland-kos i några månader och jobba som servitris i en bar där. Sen får vi se vad som händer, inga planer alls. Skulle vilja hålla på med musiken. Eller assisten lockar ganska mycket med. Skulle vara nice o flytta till Sthlm eller Gbg.

Hur gammal var du första gången du pussade en kille?
haha, pussades gjorde man ju hela tiden! 6år kanske.. inget jag lade på minnet tydligen. Kan inte ha varit en så romantisk puss! Haha.

Favorit-tuggummi?
Extra

Har du något namn som du tycker är speciellt, som du skulle kunna tänka dig att döpa eventuella framtida barn till eller så?
Min son ska heta William. 
Fina flicknamn jag skulle kunna tänka mig är Alicia, Moa, Molly, Tilda, Agnes……har sjukt många.

Hur många kossor har du?
Jag har inte en enda. Men min pappa har väl en del. Har inte räknat men det är MÅNGA!


Vad skulle du göra om du såg någon hoppa över en 5cm hög kant och ändå ramlade?
Hahahahahahaa, garva ihjäl mig.

Vilken stad bor du i?
Jag bor i västervik



svar rond två kommer inom kort. ha tålamod! :)
peace

godis och panodilbrus

tillbaka i viken. sitter och vräker i mig godis och dricker panodil brus. har världens huvudvärk. :( blää.

Tack för alla era frågor söta ni. ska sätta mig och knyppla med dem nu.
puss

ikea

nu drar vi oss mot ikea. får se vad jag kommer hem med idag. ha en fin kväll kära ni.
PUSS


träningspass bland djuren


kom precis in & har tagit en lång skön dusch. har varit nere i ladugården och hjälpt pappa&farmor = ett rejält träningspass!!! mina armar känns som spagetti och om man skulle göra det där varje morgon i några månader skulle det absolut synas resultat. så ni som har djur hemma, ge er ut och hjälp till. det är värt det fan! haha. dessutom hjälpte det min lite på traven till en tröja "rikare". gött (Y)
nu ska jag sova lite. puss

Det går bra nu!

Mina föräldrar är bäst. mamma har hjälpt mig med räkningar och imorgon ska jag hjälpa pappa med en massa grejer här hemma på gården(såjagfårlitemoney). länge sedan jag var nere hos kalvarna och kossorna. haha. på den gamla goda tiden bodde jag i stort sätt nere i ladugården bland djuren. tänkt vad allt kan förändras på "bara" några år. Ajja, tillbaka till nutid...Imorgon kväll då ska mamma och jag åka till sömmerskan som ska sy min balklänning, kolla tyget hon har fått hem och välja ut en modell. är pepp på det. på fredag ska mammi och jag även åka till ikea och se om vi hittar något golv till mitt ruttna kök! hoppas på det bästa, om det blir som jag tänkt kommer jag ha ett nytt golv på fredag! coweet. har dessutom fått en kontakt till jobb, guld värt att du frågade chrille, så himla snällt! så nu hoppas jag på att dem hör av sig inom en snar framtid. Tesa skulle lägga in ett bra ord för mig på någon annan grejs med. gött! nästa vecka ska jag på intervju i stockholm om jobb i grekland/kos. så håll tummarna för mig nu! Känns som att det mesta flyter på. allt känns bra för en gångs skull.


idapida klickade hem dessa två t-shirtarna åt mig med tillsammans med ett par feta skor åt sig själv! sweet

snöigt värre!



dagens

här sitter jag igen, försöker att förstå vad som har hänt


I det sällskapet, under den helgen trivdes jag bra.♥

en dag i backen!


drog till med en snöig bild innan färden mot skidbacken. bor denna vecka i sandras söta mössa, bad hair day. hade lila/cerisa braller till det med. hett som bara den. haha. är jag riktig nöjd med dagen på skidor! vurpade bara en gång, EN GÅNG(?!) så jäkla värt. nästa steg i min karriär blir att lära mig snowboard, hoppas på en tripp med michelle snart.:) och såfort snön är borta har jag och ida privatlektioner på skateboarden! nice. har alltid velat lära mig. 

skidåkning

får se om jag överlever dagen. om det blir så återkommer jag ikväll
ha en fin dag. puss

mint/turkos/grön


blir nog att satsa på en turkos/grön/mint/blå färgad bikini i sommar, och en massa lila, korall & rosa såklart. kommer nog vara en stor enda färgklick. haha. gött!
vad kommer ni strosa runt i i sommar?

ge mig ett extrajobb

söker jobb som en dåre & hoppas nu på att få svar från något av dem. eller någon av er kanske har ett jobb att erbjuda mig? skulle vara guld värt.♥

allt annat än lugn

har luggit framför tv'n mest hela dagen, såg nyss lite på brothers and sisters, superbra serie.
Imorgon ska vi in till stan och byta in min mobil. vet inte vad jag får för någon över huvud taget. så det lär ju märkas om några veckor då jag får den! :) på tisdag blir det skidåkning i Kisa med familjen och Julia. sen på torsdag ska vi till ikea, köpa golv till köket, doftljus och jag ska även inhandla ännu en vit klädsel, fast till min andra soffa som just nu är svart. känner att den inte riktigt passar in hemma hos mig! haha. resten av veckan blir lugn. men lördag, den blir allt annat än lugn!

ta hand om er!

fan, jag glömde sladden till kameran. så denna veckan får ni klara er utan bilder. kommer se skapligt tråkigt ut. får väl kontra med en massa bilder nästa vecka istället. nu ska vi ut och köra fyrhjuling om det går i all snö, men det borde det väl göra. ;) 

Hörde på radion att det var en som hade avlidit i Åre efter att ha åkt in i ett träd eller vare va. är ju sjukt mycket folk man känner som är iväg och åker skidor o grejs nu på lovet. hoppas ni tar hand om er och tar det lugnt i backen! Peace and Love

ida min vän ♥

här har ni björklundsgatans, eller ne, västerviks snyggaste/hetaste/coolaste/sötaste brud! ida molander.
 
jag vet vad ni tänker boys, in your dreams att ni får henne! ;)

"FUCK YOU!"

Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot

Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat!

Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

vanilj och skidor

luktar lavendel och vanlij hemma hos mig nu. mmm, nästan så jag inte vill åka hem! men gud så skönt det blir när jag kommer hem. städat och fint! :D den 27 blire party hos mig om det blir som vi tänkt. :) gytt ju. så ni som bor i viken och känner mig, hör av er.
nu ska jag packa sedan blir det att bege mig till vimmerby. på tisdag ska vi till kisa och åka skidor!! åh vad kul, vi får väl se hur det går. :D haha. puss

my sisters keeper


underbar&hemsk film, resulterade i en blöt kudde. verkligen värd att se!

in the heart, in the head



för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
jag vet att det går över men det är lika svårt för mig
jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är

jag tror att jag har valt något som inte gör mig väl.

omelett kanske?

KUL, jävla personal-tant i affären på netto! jag råkade tappa ett ägg-paket och hon vart så upprörd/arg så hon vart helt röd i fejjat. kunde jag råför att jag tappade äggen? en olyckshändelse liksom, kan hända alla. hon ignorerade mig när jag stod och försökta få kontakt med henne tills dess att jag gick framför kassan och tog kontakt. jag: -ursäkta, vart ska jag göra av äggen? tanten: -jadu, vad ska du göra med dem?
fasen vad jag störde mig på henne! men hon var iallafall så pass snäll att jag slapp betala för dem. haha, kärring alltså! något jag kommer störa mig på hela kvällen nu när jag ska vara hemma och storstäda. höhö kul? not. drar mig till vimmerby tidigt imorgon iallafall. skönt att bli lite bortskämd. nu ska vi snart baka kladdis freja och jag.<3
puss 

TRÄNING

sitter hemma hos jullan o grottar. vi är rätt trötta o möra efter ett "hårt" träningspass! höhö. nae men vi var duktiga och det var gött. kan inte säga att jag känner mig som en ny människa direkt, har samma gamla tankar och drömmar kvar fortfarande. /: 
imorgon är det fredag = LOV! behövligt.
Godnatt och sov så gott

en pose på det.


sägs det inte att det är männen som ska fixa grejer och kvinnorna ska vara hemma och ta hand om barnen? fast jag har ju inga barn ÄN, så jag drar till med en pose istället. ;) HAHA

beach2010

träning ikväll med julia och hennes mami. skönt. hoppas på lite bastusittning med, fasen vad gött! :) bryr mig inte så mycket om beachen2010 om jag ska vara ärlig. men jag kommer känna mig som en ny människa ikväll efter jag har tränat, det behövs! och det är inte varje dag jag gör det. shit, de som tränar en gång om dagen borde få en ny personlighet varje kväll?! I dont like it.

skoltrött? jovars

-hur var det att vara barn......
-vad innehåller frukost för näringsämnen....
-var källkritisk..

wah, nu dör jag lite! orkar inte med skolan längre!

sweet


sweet unge!
eller.....coweet unge. hahahaha vad säger du ida?

bad hair day



dagens

converse svartlinne adidaströja tights och som pricken över i:et, bad hairday-mössa. (lånad av söta sandris) 

alanya´09


nu vill jag ha sol och värme. freja, vi drar en sista minuten på looooovet jöh?!

You like it. right?

efter skolan, plugg, massa mys med brÿdarna ida&sandris, blåbärspaj, en sjukt intressant föreläsning och en hel bunt inspirerande bloggar är det nu sovdags! (klockan 01.30, waaaaaaaay to late!) tänkte dra med mig kameran imorgon och slänger kanske upp lite bilder i sånt fall, outfits oså. would you like it?

pössåkram♥

sång sång sång

sånglektionen gick superbra, har precis avslutat "vår sista dans"! nu är det "bruten vinge"-Ola Magnell som gäller. superfin låt och jessica gjorde den bättre än vad någon annan någonsin skulle kunna göra. lovar! jag har verkligen VÄRLDENS BÄSTA SÅNGPEDAGOG!
pussokram snart ska jag ha matte.

sovknut

sitter här med en slarvig sovknut i håret. är svinkallt här ikväll. fyfasen. nu ska jag försöka plugga lite indianer och lite blodomlopp kanske. låter inte så dumt va? hö hö. hade en bra dag i skolan idag, kom värsta långt på mitt arbete på naturkunskapen. känner mig lite stolt nu. imorgon blir det att vara med sandris och ida! :) mihi. kul!
nu ska jag dra mig till köket, kirra lite te. sen blir det naturkunskapsplugg för hela slanten. gud vad duktig jag är.

peace

outfit


glömde lägga in denna förra veckan. får bli som "dagens outfit" för en vecka sedan. höhö

summertime


Kommer falla dirr om jag ser boys med sådanahär läckerheter i sommar.

alla ♥-dag

en ny favorit! åh vad mysig röst han har, kolla upp Magnus Weideskog.



nu inväntar jag besök av några brudar,  jag mår som jag förtjänar och sitter med ett stort glas isvatten just nu. har precis satt mig ner i sängen efter att ha röjjt upp lite här i lyan! om några minuter är freja här. äntligen, klarar inte av att vara själv en sekund till! hoppas ni får en fin alla ♥-dag mina vänner :)

tonight is gonna be a good night.

nu drar vi oss, kommer bli en bra kväll! :D

Utgång

ikväll blir det utgång med marika och sumseven-gänget! det ser jag fram emot. weey, iki o jag på palle kan bli farligt!

godnatt

this time

This time i don't wonder what I am doing, this time I wonder what the fuck you are doing!?

ANGELICA

ablick

bästa bloggen just nu! HAHAH så jäkla skön tjej och jag håller med henne helt och hållet. visst, en lite pösig halvkort funkar bra. snyggt med tights-rumpa ju! vad tycker ni, leggings med kort tröja?

om du vill ska jag låtsas att allting är som det ska

har tänkt på en sak. shit vad jag släpper in er i mitt liv. helt sinnessjukt, och nu tänkte jag släppa in er ännu mer. inte för att ni behöver läsa. jag vill bara skriva av mig lite....

.....sitter och fäller tårar för dem underbaraste och bästa vännerna någon på jorden kan ha. och det värsta är att från och med ca.4månader framåt kommer jag aldrig i hela mitt liv träffa er/dem så mycket som jag gör nu. kan inte föreställa mig hur det kommer bli. eller jag vill inte föreställa mig heller. jag är så himla lycklig över att jag har fått träffa er och att ni har släppt in mig i era liv. tårarna slutar inte rinna nu för jag är så otroligt tacksam/glad/ledsen. jag har verkligen kunnat vara mig själv med er och ni tar mig för den jag är. kommer aldrig någonsin glömma gymnasie-tiden i västervik, dem här tre åren har gett mig så mycket mer än jag någonsin trott, både positivt och negativt. och man lär av sina misstag. hoppas ni vet själva vilka ni är. ALLA som känner mig ska bara läsa och ta åt sig. när den här dagen jag pratar om kommer får den väl bli som den blir, fylld av massa känslor. men i nuläget vill jag bara stanna tiden, kanske spola tillbaka eller framåt i tiden lite och vara kvar med er föralltid! få och ge massa kärlek och kramar till er resten av mitt liv, och till dig som jag tydligen inte har hittat ännu. ingen anar hur mycket kärlek och känslor jag har som jag vill visa. och det suger att behöva hålla det inne. men lyckan kommer, lyckan går och ibland önskar jag att den består. men man kan väl inte alltid vara lycklig. right?

om du vill ska jag låtsas att allting är som det ska
om du vill ska jag le och säga att allt är bra om dem frågar mig om min dag.

dagens hängställe


hade mensvärk när jag vaknade. hemskt! dessutom känner jag att det är en hel del som händer nu, och skolan är sjukt stressig så jag kände att jag behövde en dag hemma i min ensamhet. Så jag och datan har tillbringat dagen i sängen. men hade inte klarat att vara själv hela kvällen och natten. hade jag väl deppat ner mig totalt, som tur var kom emma hit, så himla skönt att ha henne här. nu ligger hon är och sover så sött, ska ta och blunda lite jag med nu.

00.00

nu är det sovdags. har haft en...helt ok dag. eller har mest luggit hemma och levt mig in i musiken, lyssnat på Melissahorn,Markuskrunegård och även lite Petter. skön..t! emma kom hit förut, mysigt med lite sällskap ikväll. var precis vad jag behövde. och vilket sällskap är bättre än emmas? mihi. nu ska vi alldeles straxt sova. skola imorgon ju och jag är pepp på helgen! det blir party. massa ♥♥♥♥♥ till emma.
godnatt

Vad hände här egentligen?


Gud, gud om du finns hjälp till!
Hade nästan börjat tro
På mina egna kloka ord om att allting ordnar sig
Men det var innan jag kände dig

hundtricket

Har myst med ida ikväll! vart att ta en promme bort mot brevik, hade tänkt gå och kolla på innebandy men lyckades inte hitta stället. HAHA. så svårt kan det väl inte va. men till slut gav vi iallafall upp och gick hemåt igen, ingen innebandy för oss inte. nu har vi sett på film, drukit te och ätit chirre! fan vad gött. och filmen var ju så himla underbar och hemsk på samma gång. linus wahlgren måste typ vara världens sötaste kille. Ida och jag hade tänkt hitta oss en sån som han. så good luck till oss nu! :D

sovdags straxt, Godnatt.

♪ ♫

jag försöker att strida mot känslan
men den är rädd och den spelar ett spel nu
jag får för mig att jag kan va kvar, men vet inte hur


MUSIK ÄR DET BÄSTA SOM NÅGONSIN HAR UPPFUNNITS.♪ ♫

dagens, 9 februari


6 februari

Häng hos mig med dessa bruds hörni.♥ vart en lugn kväll. :)

12.13

mat och två koppar kaffe. nu är jag allert igen! sitter och ska plugga lite matte! yey. duktiga mig. Måste bara säga att jag är sjuuukt irriterad på att mitt arbete försvann när batterierna på datan tog slut. surt!!! nu har jag verkligen ingen motivation till att göra det arbetet.

peace love and understanding

Har precis skickat iväg massa cv'n till lite assistentjobb. hoppas på det bästa nu helt enkelt! :) är i stort behov av jobb just nu och vad skulle vara bättre än ett jobb där man får hjälpa människor? och fyfasen vad jobbigt att vara...pank! nu kurrar det i min mage, ska gå och lage till ma lite mat. peace

en välförtjänt sovmorgon

Har inte blivit alltför mycket sömn i helgen. och inte minst inatt! var sjukt svårt att somna igår. hatar det. när jag väl vill sova så går det inte och när jag har bestämt mig för att vara uppe blir jag skittrött mycket tidigare än vanligt! så jag tog mig en välförtjänt sovmorgon, missade en lektion. men hellre det än att vara död på den lektionen och få läraren att "må dåligt" när elever är oengagerade. idag ska vi ta kort i skolan som sagt och jag vet inte vad jag ska ta på mig. får bli någon mysig outfit. kanske slänger in en bild innan  jag drar mig till skolan. men nu ska jag vila lite till. pussochkram.

myskväll

sandra drog precis, var och handlade förut. har lagat mat, ätit choklad. kollat sköna tv-program och pratat massamassa! skön kväll, var mysigt att ha henne här! :) mihi. nu ska jag kolla klart på spiderman3, sen MÅSTE jag plugga lite på naturkunskapen. har prov imorgon. lycka till Adelinn! haha. sen påminde mia mig nyss om att vi ska ta skolkort imorgon! PANIK på det, vad fan ska man ha på sig liksom! höhö. blir nog en sen sängläggning ikväll skulle jag tippa på.

PUSS

söndagshäng med sandra

nyduschad och nystädat. förutom kläderna som ligger i en stor jävla hög i ett hörn! hatar att ha massa kläder ibland. nu ska jag fixa mig sen blir det att gå hem till sandras place, gå och handla. sen ska vi hit och laga maaat. gött! Hade förövrigt en bra kväll igår. den var helt okej alltså. inte superkul, julia och jag gick hem rätt tidigt. fyfasen. puss

You know I can't do anything about it.

krunegård

ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det.
ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det
IBLAND GÖR MAN ABSOLUT INGENTING MEN DET BLIR FEL ÄNDÅ.

pepp



nu är det så att jag börjar bli riktigt pepp och sugen på att dansa av mig lite! ikväll smäller det. då blir det danse av. :D GÖTT! snart kommer min babe hit med. längtar. idag blir det förövrigt en lugn dag så man orkar med kvällen. vad har ni för planer ikväll?
pussochkram

stjärnfallet är jag



Trött som döden, vinterns korta dagar är långa i år
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen jag föll från den dag.


nöter sönder den här låten. så fin. får jag vrida tillbaks tiden några månader, eller kanske resa framåt i tiden några veckor?! nattinatti. nu ska jag krypa ner och sova.

lelove

lelove.

ÖMMA FINGERTOPPAR

Har suttit här med massa ackord och text papper i en timma nu och mina fingrar gör förbannat ont efter att ha spelat stålsträngad gitarr med ovana fingertoppar fööööör länge! ömmar som bara den, så jag kommer nog gnälla över det ett bra tag till! haha.

HAR IALLAFALL HITTAT VÄRLDENS BÄSTA BLOGG/SIDA.
är fullt med texter/ackord/videos med massa artister. sjukt bra.
Så alla som sjunger och spelar, detta är något för oss! :D
http://tobbelindqvist.blogg.se/musik/

ensam-hemma-mys

sitter hemma i min lägenhet med lite frukt och "solsidan" på tv'n :) MYSIGT! Har färgat håret idag, emma var här och hjälpte mig. gulligt av henne:) fick låna hårförlängning med så nu kommer jag vän bli löshårs-narkoman. Imorgon ska jag ut och dansa med julia och tott! ser jag fram emot. En låååång kall dusch väntar, är så sjukt varmt här hemma hos mig. men kommer nog frysa när jag kommer ut från badrummet sen. så är det alltid!

men nu saknar jag någon, är skönt att vara ensam men lite tomt också :/

nyfärgat


vad tycker ni? ska jag införskaffa mig löshår. jag trivdes bra i det måste jag säga, kanske behåller emmas ett tag om det är okej för henne. det blir lite...fylligare! (: ny färg med. känns bra!

dötrött

waaaaaaaaaah vad trött jag är. kan knappt hålla ögonen öppna längre. men jag måste ta tag i tvätten, hänga upp på galgar osånt tråkigt. TVÄTTA är det TRÅKIGASTE som finns. :o
men med lite musik går allt mycket lättare.

i hope you enjoy


här har ni ett litet sång-klipp med mig. sjunger och spelar melissa horn-vår sista dans. lärde mig nyss ackorden och jag är inte bäst på gitarr, men det gick ju bra ändå! fick visst in lite brytning av ful västervikiska med hörde jag. haha, thats life! kanske får bli lite sångklipp då och då, eller vad tycker ni?!

babydoll-klänning

Chiffong Baby Doll Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

Nelly.se har precis fått in den här underbaraklänningen. nu väntar jag bara på att dem ska få in den i vitt så får det bli min studentklänning. så himla sött!

torsdag fjärde februari


eftersom jag har fått tillbaka min laddare till kameran nu ska jag försöka att fixa lite dagens-outfit om ni är intresserade av det :) och dagen till ära KANSKE det blir ett litet sång-klipp! :D

09.50

en timma och tio minuter kvar till lunch nu. min mage kurrar hela tiden! hatar att vara hungrig. Har historia just nu, pratar om källkritik, inte världens roligaste måste jag säga. men försöker att hänga med så gott det går iallafall.
pussokram

óboy

efter lite städning och lite sömn känner jag mig nöjd. fast är riktigt seg så blir nog att gå och lägga mig snart så jag orkar upp tidigt till skolan imorgon. hoppas ni haft en fin dag mina vänner. nu ska jag gå och ta mig ett glas oboy! så värt.
PUSS

NEW



fick för mig att jag skulle ha ett vitt ryggurringat linne. resultatet vart inte så lyckat. det syns liksom att man har klippt i det. men who cares? är väl snyggt med lite trashigt stuff. ;) Köpte den här übersnygga bh/toppen igår på lindex för 50:- ! kommer nog användas flitigt i sommar.

origenterings-outift sp07


övre raden: freja adelinn julia
undre raden: diba kajsa mikaela

mjukisar va poppis den här dagen, kul att vi fick origentera i SNÖN!

sconesmys@idas place



199:-



hittade snyggaste exemplet på att bära den här tröjan jag tänkte kirra till helgen om jag har råd vill säga. men det ska jag fan ha. (a) här har vi tjejen på bilden!

maksen




MAKS, vart haru den där rosa tröjan?
kanske borde ta och använda den någon dag? :D
söt ju


två av mina snygga vänner! ♥
RSS 2.0