cool...T







har tagit första steget in i skatevärlden, nu är jag på G alltså. fan så cool..T!
HAHA, bjuder på lite posebilder med en bräda vi inte ens kan åka på. har ramlat tre gånger. men jag är faktiskt nybörjare så det är helt okej. man blir ju inte proffs på en gång. känner mig astuff nu när jag kan ta mig fram på en skateboard, kanske kommer en film sen.. sitter hemma hos ella, men ska ge oss ut nu igen, proffs-skate med henne nu. :D Puss!


you don't need to....

riktigt het(t) alltså!





har haft en härlig dag i skolan, vid tre mötte jag upp emma och vi tog en promme i solskenet. kul att träffa henne igen. Senare åkte vi och mötte upp idababe. drog hem och lagade oss lite food. bakad potatis vart det. fint alltså! vart att ta cyklarna till skogshaga och kolla innebandy. BK Brunk spelade och kvällens match vart riktigt het. när jag väl kom in i spelet var jag koncentrerad till hundra och brunk har ett nytt fan! haha. näevars så seriöst äre inte. men nu ska jag öva lite till på mitt svenska tal. sen ska jag slagga.
PEACE LOVE UNDERSTANDING 

dagens 30mars


my outfit today!

today is a good day



kommer upp bilder på dagens sen med, har idas lila härliga skjorta på mig! mihi

something


adress?


ännu en döhet bild från helgens bravader på palladium! bästa partyhelgen på länge måste jag säga. förutom att alla flickor drog ifrån oss tidigt av massa olika orsaker. och att vissa människor beter sig som svin, men man får väl ta det som en man. hö hö. hade dökuul med Diba ♥

har pratat med cornelia numed, en gammal barndomsvän. ska våldgästa henne någon dag hade jag tänkt mig, så om någon vet adress & trappuppgångsnummer till cornelia dunge så langa en kommentar va!:D
länkar uteiviken.blogg.se, in och kika vettja. om ni vill va med så dra er till västervik i helgen!! :D

uteiviken hörni!







så jäkla hott alltså! kommer fler egentagna bilder inom kort.:)

festis

är det det här som kallas pepp?'
är sjukt stressad och lugn, pepp och depp, ledsen och glad, lycklig och olycklig....osv. snart bär det av till freja, kim ska skjutsa julia och mig. väldigt snällt av honom :) snart kommer sandris och hälsar på med. puss ha en fin kväll mina kära.

har världens beslutsångest med. men nu ser det ut som att det blir ett svart linne med ryggurringning, nitbälte i midjan, converse och skinnjacka! låter det bra?
en svart yta och ett vitt inre. höhö. vitsigt! PUSS

party all night!



"Dreaming with a broken heart"

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for the moment you can hardly breathe
Wondering was he really here?
Is he standing in my room?

skaplig ölkagge ALLTSÅ


en gång i tiden var jag gravid.
HAHA. not

sunshines




bilder från en kväll när maks och jag repade till ukm! gick faktiskt bra på vårat framträdande förra veckan. och vi kör igen den 16 april i oskarshamn. men vi vet inte vad vi ska köra för låtar sen. ska fundera lite mer på det. men visst är det riktigt heta stekarbilder på mina söta vänner? höhö

bloggbloggblogg


man blir typ beroende av bloggen.
kolla in jullans eller frejas blogg vettja, etfersom min inte är så intressant idag.(än så länge) tare chill, det kommer uppdatering senare. :)

köpa ut alkohol?


har precis skrivit ett helt jäkla tal om alkohol och langning, om det är okej som förälder att köpa ut till sin 18 åriga dotter/son.
vad tycker ni? är det okej?


nu ska jag sova, har en liten sovande freja här på golvet med, mysigt ju. jag har färgat håret idag med. och räknat matte. ska upp tidigt imorgon lovade jag mig själv förut och göra klart power pointen till mitt tal imorgon. good luck! haha. godnatt

pictures





freja 23 mars
skor from h&m
tights
tröja
jc 
jacka h&m


adelinn 23 mars
converse
jeans
julias
linne gina trickot
grå hoodie
jacka
h&m
halsduk h&m 
lovika vantar frejas

That makes my heart beat fast.

There's something in your eyes
Makes me wanna lose my self,
Makes me wanna lose myself in your heart,
There's something in your voice
That makes my heart beat fast

oh sunny day


måndag och sol idag, jag älskart! :D plus att det är mikaelas födelsedag. grattis på den plutten. tihi.
PUSS

på bild: julia milla mikaela

99% av allt som sägs här är ändå lögn.

oj.....vart visst lite alkohol igår ändå. var med ida och flickorna för att fira att ida blivit 19år, grattis på den baben. 19, den onödigaste åldern ever känns det som. och snart är jag med där. haha. fasen vad fort tiden går! snart ska man skaffa barn med. Vart iallafall en göddig kväll igår med härligt folk!!! men ibland säger man och gör saker man inte borde, allting händer en lördagkväll, in the big city västervik, mitt i centrum, på palladium. dessutom finns det vissa människor som borde skaffa sig ett liv än att lägga sig i andras, såå jävla sjukt hur mycket folk snackar här. vad får dem allt ifrån! jag har slutat lyssna på skitsaker folk jag knappt känner säger. 99% av allt som sägs här är ändå lögn.

Somnade rätt sent igår, kom väl i säng ca 05.30! så idag har jag sovit hela dagen. shit fick ångest över att jag hade luggit inne och sovit hela dagen så jag drog mig över till fam.roos place. hängde med idababe, rajje och maks! :) kollade på film och tjockade med chips. det var gött! menmen, nu är jag rätt trött ass. tänkte försöka få på "i taket lyser stjärnorna" sen sova.

P.S Min lilla själ har tagit en hel del stryk denna vecka/helg. och allt är bara så sjukt jobbigt! ida är världens finaste, freja och julia är underbara. så en ros till er, och en puss kan ni få med. D.S

Kär var det sista som jag ville bli

Jag ligger i sängen kan ej finna ro
Vet inte längre vad jag ska tro
Jag hoppades länge på svar ifrån dig
Att du skulle vakna och tänka på mig

Jag menade allt men jag ångrar mig nu
♪♫ ♪♫ ♪

skål utan alkohol

vart visst lite party ikväll ändå! höhö. SKÅL utan alkohol! :)

kramkalas?

har precis varit en sväng hos ida, bara för att jag tycker om henne så mycket. sandra kom en sväng med och vi snackade om massa viktiga saker i livet innan dem drog sig ner till stan. känns typ som att jag är bakis idag, allmänt seg. känner mig helt tom och är dessutom på väg att bli sjuk känns det som. allt jag behöver är en kram nu. fia och maks kommer snart och gör mig sällskap och då hoppas jag på massa mysiga kramar! hihi.
PUSS

VIDARE I UKM

maks & jag vidare ett steg i UKM, den 17 april in tha big city Oskarshamn! NICE. var underbart att stå på scenen ikväll, älskar det även om jag var nervös så jag höll på o svimma! haha. skönt att få sjunga en låt av den bästa artisten ever också: melissa horn! jag är kär i henne. hoppas ni har haft en fin kväll. och att ni som var och kollade på ukm gillade det ni hörde. imorgon ska jag prova balklänning. ska dra med mig kameran med hade jag tänkt.  puss


jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans.

20.00 ikväll

kom hem precis efter en skön dag i skolan. lite låångtråkigt vissa stunder eftersom jag är så sjukt nervös. haha! men nervös är väl bra att vara. right? ska käka lite fort innan jag beger mig hem till linnea och checkar kläder. hihi. sen klockan halv sex blire mejeriet, massa soundcheck och häng med människorna som ska vara med. kom och kolla vettja, 20.00 på mejeriet/västervik. PUSS!

städdag


kolla vad fint det vart! :) nu ska jag sova.
GODNATT!

dötrött & dönervös

Jag är väldigt dålig på att visa vad jag har på mig om dagarna. jag som lovade att ni skulle få se typ varje dag. menmen. om ni bryr er (som jag vet att ni gör) så får ni två outfits här ifrån denna vecka!! nu är jag dödstrött och dödsnervös. så godnatt!


 OUTFIT 17 MARS



OUTFIT 18 MARS
   

pepp!

Peppet på helgen! på fredag ska jag och maksen sjunga på ukm. :) så himla skönt det ska bli att få sjunga ut allt på en stor scen inför härliga människor. på lördag ska jag och allie åka iväg och jag ska prova min balklänning. hihi. nu ska jag sova, nu när jag var gullig och sov hos freja så har hon varit osocial hela kvällen och pratat i telefon... dumma henne. så godnatt♥

lista


(bild från igår dock, kommer nya snart.)

Dagens humör:
neutralt.
Dagens mående: helt okej.
Dagens borde: klätt på mig mer kläder. (outiften kommer sen) 
Dagens frisyr: utsläppt och mössa.
Dagens smink: foundation & rouge
Dagens klädsel: converse. jeanstights. sweet-tischa. färgglad hoddie. mössa.
Dagens planer: Hade planer att hänga med folk, men kom annat emellan och nu är jag hos freja. planer för kvällen: gå ända hem och sen sängen, tidigt för en gång skull!
Dagens materiella vill ha: PENGAR & kläder.
Dagens fundering: vet ingenting känns det som. 
Dagens beroende: vänner
Dagens tråkigaste: mattelektionen.
Dagens längtan: sommar
Dagens låt: Sara Löfberg - kär var det sista jag ville bli

en vanlig dag


bästaste bästaste vänner


ida är verkligen världens bästaste granne och vän! och jag tycker om alla mina vänner så grymt mycket. Julia och jag var på körskolan idag jah, (like i told yaaa). och vi skulle klara B-fasen men det gick åt skogen. istället gick vi till fängelset, våran skola, och jag repade med maks till på fredag! har två låtar på G nu. :) låter fint va? ska se om vi hittar någon mer. tänkte plinka lite på gitarren nu innan sovdags, klockan är 00.28, waaaay to late att spela gitarr och sjunga. men det skiter jag i! grannarna får stå ut. PUSS!

en outfit


DAGENS!
converse. jeans. vitt linne. grå hoodie. skinnjacka. rosa halsduk.

wöwöwööw

http://stephaniekiratsopoulou.blogg.se/2010/march/g.html#comment


rösta nu. sista dagen idag innan 22.00. skulle vara så sjukt kul att vinna, jag som aldrig har tur i tävlingar!
puss på er, hoppas allt är fint. jag har haft en helt okej bra dag idag. men den började dock med tårar, dels för filmen vi såg om slaveri och sånt hemskt. och dels för andra saker. jag avskyr det här. har haft sånglektion och övade till på fredag, som jag nämnt förut ska jag och min kära vän maks ställa upp i ukm här i västervik, på mejeriet klockan 20.00. gratis. (om någon var intresserad). haha! snart ska jullan och jag vara duktiga och dra oss till körskolan. wey. FAS B ska vi klara. :D wish us good luck.

ger er en sådan här romantisk kyss! mysigt va. :D


"P.S I LOVE YOU"




har varit med lilla ida, myst i soffan med nötter och "p.s i love you" på dataskärmen. filmen är så himla vacker. om jag helt plötsligt fick reda på att jag skulle dö skulle jag förberett en lika underbar överraskning åt mina nära och kära! fast han i filmen kanske drog ut på det lite för länge. tyckte synd om henne till slut, att hon inte fick glömma honom och gå vidare även om det var det som var syftet med allt han gjorde så påmindes hon ju bara om honom ännu mer. om ni inte har sett den, SE DEN!

Jag känner dig så himla väl, samtidigt som jag inte har en aning om vem du är. och det skrämmer mig.

melissa horn



JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG NU ALLTSÅ!!!!!! det här gjorde min dag bra. melissa horn till hultan. kunde fan inte bli mycket bättre. är sjukt pepp nu!

you kissed my soul




pusspusspusspusspuss

ida och adelinn
ska över till den här bruttan nu en sväng. c ya.
kommer fler bilder inom kort. :)
PUSS!

lördag 03.10 -I didn't say half the things I wanted to

kom precis hem från palladium. bra/underbar/hemsk/jobbig kväll! en blandning av allt helt enkelt! jag luktar sjukt gott nu med massa babyolja på mig. mysigt! sitter dessutom och lyssnar på musik. nu ska jag och allie sova. tycker om flickorna som var med mig ikväll. ♥  tycker om er som läser med såklart. puss och kram!

I've been holding back this feeling
So I got some things to say to you
I've seen it all, so I thought
But I never seen nobody shine the way you do

I could give you fifty reasons
Why I should be the one you choose
All those other girls, well, they're beautiful
But would they write a song for you?

NY MOBIL


mamma skickade ett mess och sa att dem hade fått hem min mobil. så skrev hon namnet på den. sökte på google och fick denna som resultat. så har alltså gått ifrån den röda till den silvriga! NICE

s w e e t


nu har jag trätt på mig denna fräscha tischa. visst är den ganska sweet? höhö. ska dra mig ner till stan och göra Lisen sällskap på jöbbet. Milla kommer sedan med, så det blir skönt häng med dem ikväll. trevligt trevligt
puss

BEHÖVER ER HJÄLP NU!


har visst kommit med i en bloggtävling hos en söt tjej vid namn stephanie, så himla kul!
KOMMENTERA HÄR FÖR ATT RÖSTA!
nummer 6.

You’re the only one I wish I could forget.


Too bad you didn`t try, you don`t know what you`re going to miss one day.

I really want to call, write or send smoke signals but I know that is a bad idea. I am hurt and my imagination of love has been shattered in some way that`s why I am scared of saying something I will regret

11mars

nu ska allie och jag dra en film. sen är jag pepp på helgen! kanske blir häng hos William med gött folk imorgon och på lördag blir det utgång med allie och mikaela! jag är sjuukt pepp.
PUSS

filmmys med allie


dagens:
converse
jeanstights
lång svart tischa
svart kofta
bad hair day mössa

har spenderat min kväll med Allie, men sitter här en stund medans hon snackar i telefon. Har haft en supertrevlig dag, vaknade hos freja, drog mig till skolan ca 12.30. hade möte med min lärare om projektarbetet. det ser ljust ut och det är jag så himla glad över. hade dessutom häng i studion med bland annat maks. vi har spelat in och helt impulsivt fick jag köra en vers och en stämma i en låt han mixat med. vart sjukt lyckat och jag hoppas att vi kan få upp den på youtube. tummenupp på't! vart även bestämt att maks ska ställa upp och spela åt mig på ukm nästa fredag i västervik på mejeriet klockan 20.00 :D pepp på helgen är jag med, dance!

händelserik dag!

header jullans tröja
gick upp typ kvart i åtta, sa hejdå till mitt sällskap...sprang hem och hämtade datorn och fixade mig lite. tog cykeln tillbaka fort som bara den för att möta upp maks som jag fick sällis av till skolan. på g till skolan såg vi även ida och rajje stå och glassa i solen med en cigg i mungipan. så drog över dit och fick skjuts av söta ida. såå himla skönt, för det var rätt kyligt ute även om solen var framme... 8.20-16.00 skola.
sen drog jag hem, tog en tupplur och väcktes av att dörrklockan ringde! haha. upp och klä på mig bare, sen iväg till lager157 med ida, rajje och engan :) sweet. så fick vi för oss att laga mat osånt, tog ca tre timmar för folket att bestämma vad vi skulle käka. sen fick det bli lite andra ärenden med! bilresa hem till ida och laga mat, där vissa hade damp och drack öl! spelade lite kort "bluff" medd porr bilder på korten. vet inte vad ida har dem till annars asså! hahaha. jag förlorade iallafall båda gångerna. :( nu ligger jag här i frejas säng och är typ dötrött. PUSS!

VECKANS BLOGG.

IN PÅ HENNES BLOGG OCH RÖSTA PÅ MIG I VECKANS BLOGGTÄVLING!
NUMMER 2.

RÖSTA

sprider kärlek och sånt


både julia mia och freja är sjuka idag. blöö, men har haft en supermysig dag ändå. :) mihi. solen sprider värme och ljus & människorna sprider kärlek och glädje omkring sig. i eftermiddag blir det hjärtbrillorna på , grillen och filten under armen ut med gött folk.
nu ska vi kolla på betner på våran historia. PUSS

OLOV ERIKSSON


kom hem för ett tag sedan, har kollat någon äcklig blodig film med rajje. den var inte döbra direkt. hehe. nu är jag typ astrött. ska bara lyssna på olov några gånger till. saknar honom på skolan. för dem som inte vet vem han är/var. olov var alltså våran musiklärare förut. DEN BÄSTA EVER! ! ! han är just nu i spanien och spelar på gatan. om han är lycklig är vi lyckliga för hans skull. imorgon ska jag vara med julllangullan. mysigt.får se vad vi hittar på. men nu är det sängen som gäller, om jag vågar släcka lamporna.
PUSS

PUSS!

har bytt header

do you like it? jag jobbar fortfarande med den, får se när och om jag byter. haha.

Hade förövrigt denna på mig idag, plus converse, julias tröja, tights & svart vinterjacka

midsommar på öland


öland förra året med mina babes var så himla mysigt. nu ser jag fram emot årets tripp dit och till hultan!
peppet. nu ska jag och julia "sova". godnatt på er pluttisar.

Julia

sitter med julia i ossians säng. hon sitter och sjunger Melissa Horn och svarar på kommentarer och sånt man brukar göra. checkar facebook..m.m Snart ska vi nog ner och käka lite innan vi ska gå och soova. jag är astrött, känns som att det var typ hundra år sedan jag sov ut ordentligt. haha.
Puss

the notebook

the notebook är den bästa filmen som skapats!
ville bara säga det.
puss

dagens bilder.



eftersom ni inte fått några bilder idag så slänger jag upp dessa som jag tog efter filmhänget! :)
PUSS

melodifestivalmys med sara

Vart ingen kvalitetstid själv ikväll, bjöd över sara på melodifestivalmys istället. bra val! jag har haft en supertrevlig kväll med en hel del snack. :) vart och kolla notting hill med. men vi var rätt trötta båda två, så nu har hon gått hem! får hoppas att det går bra på hemvägen. skickade iväg ett sms nyss, men hon svarar inte! blir fan orolig asså. kolla in hennes blogg med. (klicka på hennes namn).
puss

UKM



som jag sa i förra inlägget är min bästa tid att få fram känslor NU.
Hade iallafall tänkt uttrycka mig på UKM den 20 mars på mejeriet i västervik. om jag vågar!? vad tror ni om det? melissa horns låtar berör mig verkligen och jag hoppas att jag ska kunna beröra andra lika mycket när jag sitter på scenen. :) och om ni inte har ett bättre förslag hade tänkt köra denna:

lördag

hej mina underbaringar.
vart igår att gå och kolla på musik direkt på mejeriet. sjukt duktiga och fräscha band :) jag vill med kunna förmedla känslor genom musik, och nu är den perfekta tiden för det. jag lovar! eftersom det händer så jävla mycket hela tiden så hinner inte min kropp med. hjärtat klarar inte av allt. folk är ego och vissa har inte en tanke på vad dem gör eller på konsekvenserna för det dem gjort. det är så sjukt jobbigt! tur att mina vänner är dem bästa som finns!♥
 
Klockan åtta i morse började larmet på en mobil låta, och jag var dödligt trött, klev inte ens upp ur sängen, öppnade knappt ögonen, så låg kvar och fick en hejdåkram. somnade snart om igen och sov till ca tolv då ida ringde och fick liv i mig. hoppade in i duschen. sen var jag pigg och glad. vi drog oss vidare mot corner med raimond och engan. dem var fetton och drog en frulle med nuggets och pommes. ida och jag var nyttiga och satt och kollade på! haha. efter det vart det hem till rajje och tare lugnt framför bröllopsfotografen. och nu sitter jag här, spelar lite gitarr och väntar på bättre tider. blir en lugn hemmakväll med mig själv. skönt. :)

tack för söta kommentarer, mer sånt vill jag se.
ni är så himla bra, vet ni det?

ellas äckliga råtta

chill hos ella. har precis ätit nudlar så nu håller jag mig ett tag till. men jag har värsta ont i magen idag, och är allmänt skabbig. fick bli en ofixad skoldag eftersom jag var lat och inte orkade gå hem igår, skulle tagit typ 2 minuter. haha. menmen..hade trevligt sällskap så det gick före min tomma lägenhet. snart ska vi möta leni, sen ska dem dra och hämta någon äcklig råtta som ella ska ha! brorsan heter den visst. haha.

tjarrå.

Always Midnight


You're right,
I must be crazy.
You're out getting high,
I'm here pretending I'm in love.

häng hos superkocken Molander

kom nyssens hem från ida, hon har lagat supergoood mat åt mig och raimond. jag tycker om ida väldigt mycket, hon är typ är världens gulligaste tjej. LOVAR! har varit hemma i ca 15minuter och ska snart dra mig vidare och chilla med film ikväll. sweet ju, och juste!!!! mina sweet-tröjor har kommit hem. är überglad. :D kommer bilder imorn.
ciao.

i hope you enjoy

ÄNNU ETT SÅNGKLIPP UPPE HÄR NU! :)
sitter och tycker synd om mig själv som har fått ont i fingertopparna IGEN på grund av gitarrspelandet! haha. lyssnar även igenom alla mina miljoner sångklipp jag spelade in nyss! är jag sjuk eller? sitter och spelar gitarr vid två på natten. haha. men såhär är det......man får, eller jag får och känner mig mest känslofylld såhär sent på kvällen/natten. känner inte ni så med? jag är alltid så sjukt pepp på att sjunga och spela fina gitarrlåtar sent på kvällarna. Här får ni iallafall ett väldigt hastigt och slaffsigt klipp som jag kirrade på några sekunder. är inte superbra, har lärt mig låten idag med. 10 points till mig den här gången! ni får nöja er med det här nu,men det kommer mer. . . . . .snart!

bruten vinge-ola magnell



kom med låtförslag på sånt ni gillar och vill höra. :)

27/2






lite bilder ifrån helgen. puss

Att veta vad du vill nu är inte alls lätt.

Ditt horoskop för vecka 9







Alldeles i början av veckan rör sig tvillingarnas planet - merkurius - in i fiskarna, och då går du från att ha varit upptagen med svåra frågor om meningen med ditt liv, till en tid då det kan vara svårt att få klarhet i hur du vill ha det framöver med yrkeslivet. Att veta vad du vill nu är inte alls lätt. Det som fungerar bäst är om du kan följa med i flödet utan att söka påverka riktningen själv. Allra helst bör du låta dig guidas av partners eller ledare som du känner är värda respekt. Visionärt lagda personer med en alldeles egen dagordning vet hur landet ligger. Du kan tryggt slå dig ihop med dem och låta deras idéer om framtiden smitta av sig på dina egna.

idag är en bra dag, idag är det bra

var på körskolan i en timma förut idag, gick superbra. behöver bara klara några frågor till så är jag redo för fas B. eftersom det var så länge sedan jag var på körskolan så ville jag hellre börja om allting så jag inte kuggar på provet sen! efter körskolan hänkade julia hem hit och jag städade och tvättade(vilket jag inte är klar med). sen lagade hon mat åt oss. vart supermysigt med ljus och sånt. nu ska jag ner och hämta mig tvätt. sen är jag förtjänt av en lååång skön dusch! juste, fick faktiskt vg i idrott och hälsa. yey! poäng till mig.

simhallen och c-vitamin



har varit och simmat 40 längder med ida ikväll, bastade och masserade. så jäkla gött! jag behöver ida till det här, hon var bäst på att peppa! precis vad jag behöver. sitter och dricker beroendeframkallade C-vitamin. jag har faktiskt blivit beroende. det är ju dögott och bra! haha. nu kommer jag definitivt inte bli sjuk. ska fortsätta med indianarbetet. ska redovisa imorgon. skönt att jag har sovmorgon. sitter och lyssnar på ola magnell, har "bruten vinge" i sångläxa till imorgon. hihi. superfin! sitter och sjunger lite tyst för mig själv, får ju inte störa grannarna. även om jag tror att dem inte skulle ha något emot min stämma ekande i trappuppgången. haha! kanske ska dra till med en nytt sångklipp snart. det är ni värda!!!!
puss

svar; rond två

Vilket plagg går du helst klädd i?
Tights, det är det bästa som uppfunnits!

Vad gör du på din fritid?
Jag umgås med vänner, festar, roar mig och förhoppningsvis jobbar jag snart med.

Tränar du något?
idag började idas och min träning inför beachen2010, vi simmade!

Varför gråter inte sälar?
Gör dem inte?

Varför äter benny så mycket öl?
För att han är som han är kanske?

varför blir jag aldrig full?
Du, kom inte och säg att du aldrig blir full maks!!!!

Om du ska festa, vad dricker du helst?
Jag dricker helst baccardi/sprit eller cider.

Röker/snusar du?
Nepp. Inget av det!

Bästa danslåten?
Hmm, kommer ju nya hela tiden. Tycker nog mest om de gamla hitsen.

Hissar eller dissar du "One-night stand"?
Dissar för min egen del, skulle vilja ha känslor inblandat. Men visst, vill man ha något för kvällen bara för det är gött, så varför inte.

favorit årstid?
Sommar!

jeans eller leggings?
Leggings. Äger knappt några jeans. haha

vad gör du helst på en fredag/lördagskväll?
Fredag kvällarna brukar vara lugna, mysig hemmakväll med vänner eller familj. Och på lördagar blir det oftast party!

hur gammal är du?
18, fyller 19 i juni.

på killar, brunetter eller blondiner?
Både och, ingen betydelse alls!

bruna eller blåa ögon?
ögon är det jag faller för ofta. blåa står högst. Men väldigt mörka bruna är superfint.

varför vill du inte sova i samma säng som mig? trångt är väl mysigt?
För att du snarkar och jag vågar inte peta på dig. :/

Samlar eller sparar du på något?
Nej det gör jag inte. Men jag har en hel hög kvitton som jag borde slänga.

hur länge har du hållt på med musik?
sedan jag gick i fyran. Det var avslutningen i sexan som jag sjöng inför folk över huvud taget. Och då slog vi på stort med ca 600 pers. DET VAR STORT!

när började du blogga?
två år kanske.

såg att du skulle till Grekland och jobba, man får inte hänga på?
Såklart du får fanny, vill du ha mailen till dem så kirrar jag det åt dig gullan!

Hur ser din dröm man ut & hur ska han va?
oj! sjukt svårt att sägam har ingen drömman, vet inte om han finns. men man får väl hoppas. det här kan bli långt...

okej, leonardo dicaprios charm, romantik, sensualitet och talang. richard geres(pretty woman) hemliga, underbara och mystiska sätt. robert pattinsons blickar, trygghet, kallhet och sexighet!
Min dröm-man är världens gulligaste, behandlar mig som jag förtjänar och berättar allt som tynger ner honom. utseendemässigt har jag inget ideal heller, skulle kunna falla för vem som helst. positivt eller negativt? hmm, vet inte. men det är personligheten som spelar rollen för mig, men såklart han ska vara snygg. killar kan ju vara snygg på olika sätt! om han är världens goaste inombords så blir han snygg automatiskt. så är det faktiskt.
någon jag inte skulle tacka nej till är heta Josh Duhamel......

hjärta



dessa ska jag gå runt med i sommar och sprida kärlek!
LINDEX 49,50

plugg

ligger i sängen (ovanligt) och pluggar naturkunskap. har typ tusen papper kvar att göra. fyfasen! jag hatar skolan :( var hemma från idag med eftersom helgen inte bjöd på för mycket sömn. har varit skönt att få sova ut. ida och jag ska till simhallen sen med, sandra kanske hänkar också, så skönt att få simma&basta av sig lite!! behövs.
puss

du är hård som is och jag är mjuk som snö

Jag är trött på att bli
Behandlad nonchalant
Men jag kan ge igen
Det ska bli intressant
Jag kanske gör nåt dumt
En gång när jag är full
Sen kan du sitta där och gråta
Men framför allt få känna skuld

Så det är bäst du hör upp med
Att göra mej nervös
Ja, det är bäst du hör upp med
Att vara hänsynslös

VÄSTERVIK - STOCKHOLM


INGEN SOM SKA TILL STOCKHOLM I VECKAN OCH HAR EN PLATS LEDIG I BILEN?

hör av er.

tack för kvällen mina kära




några söta bilder som visar hur kvällen var = suddig!
tack babes för att ni gjorde min kväll. ♥
RSS 2.0