valborg.

Hör russmänniskor (studenter här i norge), dem är uppe på fästningen och festar järnet. fyfan vad kul. låter lika mycket som en festival alltså, alla sjunger i kör tillsammans med artister, mörde mah. jag vill bara springa dit och köra all in med russarna!!! måste berätta en liten hemlis för er med, jag har blivit hemligt kär i en söt gutt här i norge! ni skulle träffa honom, verkligen supergullig. Nu ska jag bara vänta på att sofie kommer hem så vi kan gå all in ikväll med. sååå sugen!
puss

jumpsuit.

idag har vi varit i sverige en sväng, sen jobb mellan 17-23. bar dagen till ära sofies snygga jumpsuit ifrån h&m! skapligt hott alltså.

hard work work.

jobb mellan 17-23, hade en helt okej kväll på jobbet. Imorgon ska vi åka till sverige igen. jag och sofie och två random killar. det märks att vi saknar vårt hemland va? haha!
peace..and love.

9 days left.

Hej å hå. nu ska jag nog lägga mig ute i solen ända fram till klockan två. (bra rimm vaaaaa?) he he. Sen klockan fem måste jag gå till bussen. jobb ikväll alltså, mellan 17-23! fett ju. ha en bra dag guys. juste, jag såg klart "2012" igår, och min slutsats är att VI KOMMER ÖVERLEVA, jorden kommer bara göra en total makeover. punkt och slut. peace

hejhej.

Idag tog vi en liten tripp till sverigelandet igen. Bytte mina brillor som var kraschade redan när jag köpte dem, världens gulligaste tjej som gav mig ett par nya trots att jag hade varit klantig och tappat bort kvittot. Inhandlade även lite heta underkläder. känns bra! Nu ska jag kolla på någon film keka mat.
puss

i rymden finns inga känslor.

en fin film som verkligen är värd en titt, och jag vill jobba med människor som har något slags handikapp eller sjukdom! jag vill bara hjälpa människor. ska det vara så jävla svårt att hinna med allting man vill? näe jag tror inte det va, allt går om man vill. gäller bara att se till så det blir lika mycket verkstad som snack. killen på bilden...är sjukt s to the nygg.

2012.

Har tänkt asmycket på jordens undergång nu på senaste tiden så jag bara kände att det var dags att se "2012". kommer antagligen gråta mig till sömns inatt. vi får se om det är värt det.

AMOS LEE.

Amos Lee – Keep It Loose, Keep It Tight

April 24, 2011

Mys hjemme hos marius (killen på 4 bilden). Grill, öl vin och ålesundsdialekter. ålesund ligger längst upp i norge så dem har en helt annan dialekt än här i halden. sjukt svårt att förstå ska ni veta. men man lär sig väl,. som med allt annat här i världen. Körde som sagt en kväll ute med soffan och massa norrmän, hade en grym lördag med svensk musik, "brun"brända kroppar & vårrullar! great

om två veckor åker jag hem, bara så ni vet.

mongon.nu

två härliga bilder på sofie och mig + brännan, precis innan vi tände igång grillen. I LOVE IT!

wonderful day in sweden.

idag gick jag klädd såhär. hur underbart är inte det då? jag älskar sommaren!

I want to be nobody

hej jag heter adelinn och mitt mål med livet är att bli "nobody"! skulle vara så jävla fett att vara ingen liksom. Iallafall, under denhär tiden då jag inte har hunnit eller pallat med bloggen så har jag  jobbat på fotbollsstadion som servitris, sjukt kul jobb och jag önskar att jag hade kunnat delta på resterande matcher. levde verkligen in tha dream-jobbet den kvällen. Sen har jag varit i strömstad med ole, päeeer & ida! kekade pizza och flummade bland svenskar. efter maten saknade vi norge lite så vi drog till halden igen & hängde på donken med varsin mc flurry! wonderful ju. :) sen åkte vi runt och dunkade musik. ole hänkade på oss hem för att hjälpa min dator med dens problem! har antivirusprogram & en ny design på internet bland annat! haha. dendär ole, han är bra han! Sen har jag och sofie hängt mycket i solen, gått promenader osånt mysigt. Igår vart jag uppplockad av daniel och hänkade på han till sarpsborg, låt och chillade, lyssnade på musik by daniel, fick oväntat besök av 4 boys som stormade in i lägenheten. sen åkte vi på träning, jag frös ihjäl medan han och grabbarna svettades! har ändå haft ett par bra dagar här i norge. men jag längtar hem, mer än någonsin! Jag har jobbat ikväll med, och fyfan, värsta kvällen på längee, fulla raggare i hela halden, men dä ä ju nice. Min drömkille kom och handlade av mig förut med(inte raggare), han såg mer än ok bra ut så att säga, så nu ska soffan och jag ge oss ut en sväng i byen och hitta honom. eh he.

sleep tight.

bild: weheartit

fullmåne i ett annat land.

Jag jobbar och jobbar hela tiden. Mellan 10-17 idag har jag inte stått still en sekund. Men det är nästan lite skönt, tiden går mycket fortare då. Har gjort typ 500 mjukglassar & 7890 hamburgare, dä ä najs. Och när jag inte jobbar kollar jag på bb, sover eller har skypedate med någon av dem människorna jag saknar ihjäl mig efter.
imorgon ska jag jobba på fotbollsstadion. pepparååå. godnatt mina vänner.

U.N.D.E.R.B.A.R.T

är så himla vackert med människor som kan tala från hjärtat och förmedla känslorna genom musiken.
JAG ÄR BERÖRD.

new in.

 

jag vill hem!


Idag har jag och sofie varit i sverige, inhandlade svarta byxor som jag kan ha när jag ska servera på måndag, och även denna jackan fast i jätte-ljusgrå. Just nu vill jag bara döööööö så jag är inte ens nöjd med inköpen. är inte glad över NÅGONTING i hela världen, förrutom att sofie är väldigt bra! men jag vill hem nu.

dressbyxor.


Imorgon ska sofie och jag till sverige och handla mat, alltid lika kul att lägga pengar på det..not! Måste även hitta ett par svarta byxor i liknande kostym-material som jag kan ha när jag serverar. För på måndag jobbar jag första kvällen som servitris på fotbollsstadion i Fredrikstad. taggad till tusen.

melissa horn!



åh. den här gången ska jag inte missa henne. OM det händer tar jag självmord. ärligt.

dream.

innan läggdags.

ger jag mig ut på en promme!! tjaa

La la laaa

 

hade jag varit kille...

 
 
...hade jag klätt mig i detta! så jäkla hett. kolla in honom hörni!
thank heaven for h&m.

bikiniiiiin åkte på. gött


Ännu en solig dag i halden. underbart! Var bara att hoppa upp ur sängen och ge sig ut. sofie och jag satte oss i solen och stekte lite. lät tillochmed magen få lite sol idag, fantastiskt. men känner mig fortfarande som ett liiiiik!(bilden gav ett jävla bra ljus, jag är inte i närheten av sådär brun på benen. haha) Ge mig en resa utomlands, nu tack. Följde sen soffan till bussen & tog i samma veva en liten promme genom the big city så att säga. he he. Idag har jag dammsugat,moppat,diskat & hängt tvätt. hur bra är inte det då? ska ge mig ut på en promenad ikväll med tänkte jag. kooom igen!

vykort.

 


fick kort på posten idag. how wonderful!

vad händer med megan fox?


Megan Fox - skandal!

Världens snyggaste kvinna har blivit smal som en pinne och är alls lika snygg längre. visst ser ni skillnad på "då" och "nu"? megan kom igen, du behöver inte svälta dig själv för att vara modell. det är snyggare med kurvor.

svar till anonym: jovisst, men varför skulle dem photoshopa så mycket att hon ser benig ut? helt sjukt.

lips.


på den här bilden har jag använt lite av det nya läppgrejet ifrån stylebytyra. dem blir faktiskt lite svullna av det. jag gillart!

jobb 17-23

JAG VILL INTE JOBBA.
mår dåligt av bara tanken. noll motivation. nu kör vi.

blue beauty.


klänning - weekday.
skor - nelly.

poliiiis


skulle haft denhär outfiten på idas&matildas party 2april, men det vart inte så. var inte så sugen på alkohol, fick därför bli en lugn kväll hemma i vimmerby. men hett vare va?;) jag gillar't

learn to live with it.

 

Ser ni hur svart mitt hår är? lika svart som tröjan jag lånade av sofie idag.


Hej. en händelserik och jobbig dag. 06.45 hänkade på ida till jobbet för att jag var tvungen att ha bilen till mitt eget jobb. körde efter en buss typ hela vägen hemifrån till hennes jobb så det var liiiite trisst att jag behövde hoppa upp astidigt bara för att kunna skjutsa henne när det gick bussar, menmen thats life. 07.00 hem och sova & kolla bb med sofie. 11.30 hoppade in i bilen och spenderade fyra timmar på barnehagen, mysiga barn som redan lärt sig mitt namn efter två dagar. alla ville gosa och pussas och kramas hela tiden. åh! (har hittat en partner att skaffa barn med också, gött för mig ju! haha) på ett flygplan kommer barnet bli till. spännande. 16.00 Kom hem och lagade fisk, åt..hade heta disskusioner om saker som är så sjukt larviga egentligen. alla här i världen går inte ihop som sambos, men det vet man ju inte förrän man testar. lite så känner nog både ida jag och sofie just nu. bara att acceptera och lära oss att leva med det sista månaderna. det klarar vi, måste bara uppskatta varandra mer tror jag. nu kör vi

bland nappar och blöjor

Har haft världens gosigaste dag på barnehagens lilla avdelning (0-3år). underbara barn som var myssugna hela tiiiden, åh vad jag tycker om barn!! supertrevliga arbetskamrater med, trivdes verkligen. ska dit även imorgon och vikariera. gött!

dagens lärdom: tänk efter före.

idiot.

lets start over.


perfect pictures.

mitt drömjobb.

 


Jag vill och ska se till att jag någongång i framtiden kommer jobba i en restaurang i antingen italien, spanien eller grekland. så jäkla kul!!!

bebis.

fan vilken tråkig blogg jag har ju. haha. Åker tillbaka till norge idag så jag packar lite, och kollar på förlossningsakuten. här om dagen ville jag ha barn, nu ångrar jag mig.

jag vill utomlands.

har inte vågat inse det.


Hur lång tid ska man behöva se en människa må så psykiskt dåligt? hur lång tid ska det ta innan man fattar hur illa saker och ting faktiskt är? Känns som om jag nyss var ett litet barn utan några som helst problem i världen, men tiden har gått så sjukt fort och idag efter snart 20år i livet har jag varit med om mer än ni tror, och den största grejen jag lärt mig är att man inte kan ändra på en människa. inte heller bestämma hur han/hon ska handla eller betee sig bland folk. Det enda man kan välja själv är om man vill spendera mer tid med den här människan. om denne tillför något i ens liv och om man är lycklig och mår bra tillsammans med han/henne. Jag hatar att se andra må dåligt, allra minst mina nära och kära. Jag har ganska lätt för att se på någon när dem inte mår bra men vågar inte alltid ta tag i det. visst, folk kanske inte tycker om när jag lägger mig i och försöker lösa andras problem. men jag menar alltid väl och vill se alla må bra. med ett finare ord kan man väl säga att jag är filantrop. ser positivt i allt, vill hjälpa och tillföra något till varje individ typ. Just för att jag sett att allt löser sig så har jag varit blind för vissa grejer. nu vet jag att; allt löser sig inte alls, allt blir inte bra med tiden, man kan inte bli lycklig om man inte vågar chansa. Men vissa saker får man bara lära sig att leva med, det här är en sån sak. 
RSS 2.0