skakig & frusen.


Nu har ida och jag varit ute och promenerat i 2 TIMMAR ! ! ! herregud vad bra det är att jag har henne som peppar mig, behöver verkligen en sådan människa när jag ska röra på mig, eller "träna". jag fryser nästan så mycket så jag skakar, så nu har jag burrat ner mig i en gosig filt & kekat risalamalta.

peace out.

"och alla levde lyckliga..."

 
Och dagen slutade lyckligt ändå, trots allt som hänt idag. Jag har idas hemmagjorda snygga pannband på mig med! här kommer hit-listan ;) koooom igen.

  • mitt norska nummer fungerar nu. ÄNTLIGEN! (en fakking vecka senare)
  • Jag är uppskriven på en vikarielista till en barnehage. ett litet steg framåt iallafall.
  • fick den bästa komplimangen man kan få typ, att jag var lik megan fox!!! döda mig va.
  • min kära vän ida har fått jobb(!!!) :D jag vill med ha. Hon har kommit hem nu iallafall & jag är pepp på en promme med henne typ.


     

Dagens puss&kram.



en puss och en kram vill jag ge till madde som är på andra sidan jorden. närmare bestämt på Bali just nu. Hon är värd det bästa & jag vill bara ta ett flyg till bali och ge henne en riktig kram. 

bad day.

Har varit och frågat om mitt nummer ännu en gång, en vecka har det tagit nu. VAD I HELVETE!!!! blir så irriterad på dem. Så var jag på adecco, bemanningsföretaget idag med och hörde om dem hade fått in något jobb. där var dem otrevligare än någonsin & dem gav mig inget bra intryck alls. dålig stämmning mellan personalen och en mindre trevlig anställd! och kul att ingen kan nå mig. kul. OH, BAD DAY

foto: Therese Hasselkvist.



fotograf: therese hasselkvist.
modell: jag.

klicka in på hennes blogg och se några bilder ifrån våran naken-fotografering. sjukt kul och spännande. kändes som att jag aldrig hade gjort annat än att gå runt naken i en fotostudio. haha. (hade stringtrosor dock) kanske kommer upp bilder här med någon dag i framtiden.
peace

scones!

 
 
 

scones blir alltid bäst om man bakar det med kärlek! har haft mys med ida, och snart ska vi se solsidan. sen är det sängen som gäller för oss båda. ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter. taggarååå!

ljuset i mörkret.


Freja -
den här tjejen kan jag inte leva utan. Du har verkligen stöttat mig igenom allt. Gör så ont i hjärtat när jag tänker på hur långt ifrån varandra vi är. Men jag vet att även om det dröjer 5år tills vi ses så kommer det alltid vara detsamma mellan oss. jag älskar dig.

  
Fia -
bruden som är bäst, snyggast och vackrast! Du är så himla bra, och alla stunder med dig är dem bästa. skrattar så mycket att jag nästan kissar på mig varje gång, ärligt talat! haha.


Julia -
min fina vän som känner mig bäst av alla i hela världen. trodde inte att det gick att bli bättre vänner än vad vi redan var, men under resan till magaluf kom vi varann så sjukt nära att vi vet allt om varandra.(eller hoppas iallafall att hon känner detsamma) Är så skönt att jag haft dig julia. du är verkligen en vän jag kommer komma ihåg hela livet. börjar nästan gråta när jag skriver det. huh, nu klarar jag inte mer, men ni fattar poängen. jag hade inte klarat mig utan henne. nu till nästa kille..

Maks -
bäste grabben som fanns där alla dagar och alla nätter. såg alltid när jag behövde en kram & kunde få mig så glad till och med på mina sämsta dagar. åh så jag saknar dig maksen.


Ni var mina ljus i mörkret
.
Åren på gymnasiet var verkligen den svåraste och jobbigaste tiden i mitt liv än så länge. Det hände så himla mycket då. flyttade hemifrån. utmanade alla öden. tog fler chanser är någonsin. gjorde saker jag aldrig gjort förut. var lycklig som bara den. fick starka känslor för en person jag knappt kände. men det var något med honom som jag bara ville åt. vart sårad på riktigt för första gången. grät mig till sömns. tog studenten. 


Jag är så tacksam att jag lät er komma så pass nära mig. nu är jag i ett annat land och flera timmar ifrån städerna ni bor i. jag saknar er.

s.w.e.e.t

  

inväntar ida, sen ska vi ta en promenad om hon orkar det efter att ha gått upp vid åtta i morse. Tog tag i hennes Canon-kamera förut med & tog några dagens-bilder åt er. slappt & skönt! hope you enjoy.

en bra start på söndagen.

 
 


Har precis ätit frukost, är mätt och go nu. Gick faktiskt upp klockan 10.00 idag utan att någon väckte mig. hur duktig? ;) Jag tänkte gå ut på en promenad, men har ingen nyckel här hemma nu, så kan inte gå ut,måste ju låsa lyan liksom. Får göra det sen när ida kommer hem ifrån städandet. Imorgon är en ny vecka med nya möjligheter, det ser jag fram emot. Har börjar prata om peaceandlove i borlänge med, gud så sugen jag är. ska kirra jobb nu! puss

pudding!


jag sommaren 2010!


jag sommaren 2011! (blond dessutom) haha.

Sitter och äter efterrätt här hemma nu, och snart ska ida springa till jobbet. muää. men sofie kommer hem snart som tur är. hoppas inte att hon är alltför trött nu så hon somnar direkt! men jag börjar faktiskt bli trött, eftersom en viss ida molander ropar på mig klockan 9.00 en lördagmorgon!!! fyfasen. men jag segade och hon lät mig sova lite till. he he. gött. Men åh vad mätt jag är nu, och vad jag älskar choklad. min passion i livet. Förra sommaren gick jag upp i vikt så det bara knakade om det, usch!!! det berodde nog på att jag shiftade mellan en godisaffär & en chokladbutik på astrid lindgrens värld. tur att jag inte har sökt jobb där i sommar, då hade jag nog inte kunnat visa mig på beachen 2011(och framåt)!!! huh. (suck!)

puss å hej.

18.50

Det här händer i halden en lördagkväll med ida.

 
 


japp, ni ser rätt, fruktsallad innan middagenkör vi med i det här huset. haha. ida sminkar sig och fixar håret eftersom hon ska jobba. och för mig består kvällen av massa soffmys! nu ska vi kila till affär'n, sen ska vi laga asgod mat! mmmm, najs. so long dudes.

 

-










hang with me.

 
   


spenderar dagen ungefär såhär. har tofflor på mig och sitter inlindad i världens mysigaste filtar. Så himla skönt. Har ingenting planerat förrutom att gå till butiken (där den söta pojken jobbar) och se till så jag kan använda min mobil. Har haft en fin chatt-stund idag med, med den där underbara j som befinner sig på andra sidan jorden. han och hans två kåmpizar drar till Bali imorgon, har dem inte fått nog av solen och värmen snart så dem kan komma hem? Nä, måste klä på mig lite kläder och invänta ida för en städdag, om vi inte tar den imorgon istället. vi får se. men nu ska jag fortsätta min "göra-ingenting-dag".
Ha det bra.
PUSS

kärlek.

 
 

I choose you.


En dag på svensk mark.

 
 


Idag har vi varit i sverige, och vilken jävla känsla att få smsa och använda min mobil! det bäste. Vi anlände till strömstad, virrade runt som yra höns och kom fram till att det inte fanns ett enda fik som hade stämpeln "GODKÄNT!" riktigt dåligt. Så vi drog till polisen istället och raggade loss på några heta poliser, fixade pass & gjorde lite anmälningar på folk som inte sköter sig. Sen åkte vi och storhandlade, jag köpte chocklad!!!! hur fint? Efyter det drog vi oss "hemåt"( till norge, shit, sa jag hem?) ,svängde förbi norby center och köpte lite smink eftersom jag var klantig och glömde mitt hemma i sverige!!! bra jobbat adelinn. Nu ikväll har jag pratat med den första söta norska killen jag sett. han hjälpte till och ringde lite samtal för o fixa så mitt norska nummer funkar typ :) har varit i den där lilla butiken 4(!!!!) gånger nu. om det inte funkar imorgon vet jag inte vad jag gör.. hoppar bakom disken och ger honom en örfil typ. he he. ne, han var så söt så. skulle jag aldrig göra. Ikväll har vi även varit borta hos frida&micke och fått ännu mer mat eftersom dem flyttar hem till sverige i helgen. så nu har vi mat så det räcker i ett år! haha. gött och slippa snåla. Kekade nyss blåbärspaj och skrattade så mycket att magmusklerna värker nu. sååå gött för ida som slipper träna imorgon ju. Nänu orkar ni väl typ inte läsa mer, och jag har kramp i fingrarna. ska dra mah mot toaletten och borsta tänderna, sen pussar jag ida & sofie godnatt och går och lägger mig. önskar att jag kunde ge er en riktig puss med, men puss!

blogg.se laggar.

Går tydligen inte att lägga upp bilder sååå det kommer när det funkar igen.
peace and love.

PAJ ÄR GOTT!

Nu ska ida och jag kila bort till några kåmpizar till henne & keka paj!
Ha det bra gott folk, och godnatt till er som ska sova.
puss

cv-utdelning.

 
 

Vaknade imorse av att det var så jävla kallt här i huset. huh, ingen hit direkt! Men upp och hoppa, vi kekade frulle, sen hamnade alla tre framför varsin dator. Checkade mailen och jobbmarknaden. haha. nu gäller det o få ett jobb alltså! Har även varit och skrivit ut massa cv'n. Lämnade in på lite olika ställen,men har inte ens varit på 1/3 av alla jag ska till. haha. det får jag ta i helgen eller på måndag. hoppas på napp nu! imorgon ska vi till sverige och handlaa. är så sjukt sugen på choklaaaaad!

PEACE

Frukost!



gröt & knäckebröd blir min frulle några veckor framåt. nyttigt & gott! Jag vill träna med, men kul när man inte har pengar till träningskort. åh vad sugen jag är på't!

Turkiet 2009



outfiten var ju inte den snyggaste, men skulle inte tacka nej till den där brännan alltså.

R.I.P



Navelpiercingen jag gjorde i magaluf åkte ut idag. är lite ledsen och jag saknar den, men det var inte det skönaste att ha i den nu på senaste, fastnade i allt och det vart irriterat. Och nu är det ännu mindre fräscht, men när det här äckliga hålet har läkt ihop & när jag fått pengar på kontot ska jag göra en ny! Det är ju så snyggt

Hoppas på en sommar på Rhodos!

 

bilder på Johannes & Patrik, kända ifrån paradise hotel.

Nu är jag så jäkla taggad. den 12mars åker jag till stockholm för intervju om servering/bar-jobb på rhodos. JAG SKA FÅ JOBBET!!!! håll tummarna åt mig gott folk. Här kommer två länkar till bartenderutbildningar jag funderat på. skapligt sugen!


BARTENDERUTBILDNING RHODOS

BARTENDERUTBILDNING MALLORCA

one piece!


Såg en tjej på terminalen i måndags som kom iklädd one piece , halsduk & uggs. Det såg sjukt mysigt ut och jag skulle mer än gärna springa runt i en likadan outfit. Hur gullig är inte killen här då? naaw

dag två & minus tio grader.

 
 


Har lagt in kläderna på rätt ställe & känns redan mycket hemtrevligare för mig. haha. Knäppte ett kort på våran granne som bor i ett hus utan fönster. huh, borde va rätt kallt. idag är det tio minus och jag kommer fryysa ihjäl i min jacka! nu skulle jag haft mina termobraller med. haha. Näe, ska hoppa in i duschen. Ciao.

gosiga flickor!

 


Idag har vi hunnit med typ jättemycket. klockan stod på nio, vi snoozade ca en timma. ha ha, ida som skulle upp "tidigt" idag ;) Var och fixade skattekort & d-nummer(typ norskt personnummer.) Fixade norskt nummer med, men fick fel "abonemangsbrev" så vi ska tillbaka imorgon och byta till det vi ville ha. skapligt virrig hon i kassan måste vart. haha. sjukt trevlig dock, så det gillar vi. Nu har vi kekat mat och är mätta o goa, ska kolla på eclipse, sen blire sängen. imorgon blir en lång dag, ska söka alla jobb som gååår o hitta! nu jävlar vill jag ha jobb. hoppas ni mår bra hemma in sweden. PUSS HEJ.

göteborgs terminal



Tänkte göra mitt första inlägg till nya kategorin "Dagarna i Norge". Sitter på göteborgs terminal & chillar. sitter två tjejer bakom mig som ska åka utomlands. dem har två jättestora ryggsäckar, sådanahär som man har när man backpackar nivet. Jag vill med åka utomlands. datorn dör snart dessutom har min mobil inte mycket batteri kvar heller, och det är typ 3timmar tills mitt tåg går. KUL. nevars. Men jag är iallafall peppad på att hitta jobb och jobba ihjäl mig i norge. få träffa bäste ida.är typ as-tacksam och jätteglad att jag får bo hemma hos ida&sofie. dem är ju så söta. puss på dem & er. ha det bääääst. puss

ut på äventyr.

Nu är det såhär att jag drar till norge imorgon och våldgästar ida&sofie. Två suupersnygga tjejer som låter mig sova på deras soffa. så bäst! Har hur mycket packning som helst här nu, dötungt är det. men s¨svårt att veta vad jag ska packa med eftersom jag drar dit på obestämd tid. Jag ska göra en ny kategori med, döpt till "Dagarna i Norge". enjoy.

puss

"MÖT JOE BLACK"



Kan ju säga att jag gärna hade velat möta den där hemlighetsfulla & sexiga "joe black", om det nu inte hade varit så att han var döden själv. Jag älskade filmen, handlingen och skådespelarna. så värt.


se filmen - bli kär i döden

Have you heard the news today?

Said that i'm leaving on monday morning.

Have you heard the news today
I'm leaving town
I'm cashing out
This town's too small for me to stay
The time is now
I'm heading out

Norge nästa.

välkommen vår.



jag har tappat bort mitt minneskort till kameran. oväntat? näeva.
Så nu får ni nöjja er med en bild tagen med camen. haha. Idag har jag ialláfall min skinnjacka haft premiär. äntligen! nu känner jag att all snö är på g att försvinna. välkommen vår.

klockan är bara kvart i två...

och känns som att jag kommer hinna med hur mycket som helst idag. haha, jag brukar sova tills nu, men vet ni? Jag har redan varit på stan en sväng, uträttat några ärenden, väckt therese ifrån hennes skönhetssömn & varit på biblioteket & kollat ut böcker åt felle. Nu är jag igång med jobbsökandet igen. huh, kom igeeen! ge mig ett jobb i norge tack.

PUSS

I'm crazy, but you like it.


foto: Therese Hasselkvist.
modell: Jag.

Jag och min kära vän har haft en galen dag i fotostudion. En hel del av bilderna är dock hemligstämplade, så dem kommer ni inte få se. Men vissa kan hamna på thereses blogg, några vackra och några läskiga. Här har ni iallafall en bild ifrån dagens plåtning. Måste säga att jag kommer sakna den här tjejen sjukt mycket när jag drar till norge. huh, kommer bli hårt!

Why so serious?



Call me up if you want gangsta
Don't be fancy, just get dancey

Why so serious?

halv åtta hos cicci.

  

foton ifrån therese blogg.

Hade en myskväll hemma hos cicci med "När och fjärran", morötter och dipp.
bra kväll.

BIG BROTHER!

BIG BROTHER 2011

klicka in på länken här över och "gilla" min kommentar!
Desto fler personer som gillar destostörre chans att ni får se mig i BB-huset i slutet av januari.

KÖÖÖÖÖR BAH KÖÖR!

LOST

 
 


TODAY IM LOST.

MEGAN FOX - snyggast i världshistorien.

skjut mig.



skjut. mig. så. snygg.

people.

food!

 


dagens rätt
pasta & min specialare; köttfärssås med hemliga ingredienser. hä hä
GOTT VART DET! skönt o lyckas med någon maträtt iallafall. :)

all my secrets.

 
 



I wanted to tell you all my secrets.
But you became one of them instead.

blir en lång natt! huh

och där gick sängen sönder. kommer bli en lång vecka utan min älskade säng. men kanske lika bra att vänja mig. drar ju till norge nästa måndag, och då får jag klara mig utan sängen på obestämd tid. tillbringar dem sista nätterna i sverige i min brors säng, han bor ändå i gamleby i veckorna. och i helgen sover jag i viken. gött!

PUSS

smider planer.



En fredag i vimmerby.

 
  
 
 


Hade en bra kväll i vimmerby igår. Umgicks med killarna på bilderna. och när dem drog till krogen gjort vi massa bus! en bra kväll med bäste tjejen.
puss

jag väntar på dig.

Nu sitter jag och tessi heeeelt ensamna i jonatans suuuuuupermysiga lägenhet/rum, våra coola kompisar drog till "chaplin", alltså gamla "harrys"... ända stället i stan. hä hä. nu ska vi dricka monsterdricka och bli monsterfulla monster tills dem kommer hem! rawr

01/14/2011



hej tessi!
här har du mig med mina hörlurar. höhö

day 18 - ten things nobody knows about you

1. är beroende av nagellack.

2. älskar choklad.

3. hatar folk som skryter.

4. vill gifta mig i grekland.

5. älskar brunbrända kroppar.

6. bor på en bondgård.

7. tänder på tatuerade killar.

8. melissa horn är min förebild.

9. mat är det bästa som finns.

10. är en riktig partypingla.

ojoj, en dagens.


oups, kom det en till outfit! haha. men nu när jag hittar på lite om dagarna så är det mycket roligare att visa vad jag har på mig. idag ska jag träffa lolloooo. puss & have a nice day.

"is this real life?"



världens gulligaste kille. jag dör så söt.

"I can't see anything"

13januari.

Har haft en händelserik eftermiddag med tessi & cicci. mitt ute i skogen körde vi fast med bilen... och cicci var iklädd endast linne o tights. huh, men en bra dag har det varit. Har ingen bild, så det får va ett tråkigt inlägg. haha.

P.S. kom på en grej igår. jag är typ världens snällaste D.S.
PUSS

day 17 - what you wore today



halvtranspar(ant)ent skjorta -cubus
sammetstights - bikbok
klocka - mammas
+största halsduken!

en dagens. haha. inte ofta detta händer hörni. njuuuuut!

jag gillar skypedater.



har haft skypedate med min fru therese hasselkvist hela kvällen typ. roa oss kan vi ju iallafall!♥

day 16 - your favorite blog


LELOVE

NORGE - 24 januari.


NU ÄR DET BOKAT. äntligen.
 
en billig och bra resa till Norge. tack mamma.
drar till norge och stannar på obestämd tid.

day 15 - the perfekt day

den perfekta dagen i min vilda fantasi. enjoy



wake up in another country and eat breakfast.



drink some coffee.



get ready for the waves.



meeting up with some friends.



be cool. surf.



do alot of crazy stuff.


go home. charge. chilli'n with the guitar.


go out for a picnic.



be close to someone you care about.



go home and cook in the bare-chested.


eat wonderful food.


sit around a campfire with people you like.


sleep with the person who always makes you smile. and look forward to tomorrow.

svar.



Anonym: du hade så rätt. det var inte så farligt. :)
Julia: en gullig tatuerare & jag gav 1400 för den.
JJJJJ: vill mer än allt. därför jag reagerade så hårt på det. sånt där prat i det här huset är ganska känsligt för mig just nu.

to die for.


seriöst. den. här. kvinnan. är. snygg.

tacos

idag har jag fixat maten helt på egen hand. tacos vart det... nog det lättaste man kan göra, men ändå :) det är ju tanken som räknas. hihi. jag vill lägga upp bilder& blogga massor, men vad vill ni se? vad vill ni veta?

Puss

day 14 - a memory

framträdandet på torget i västervik 2009, det året var ett bra år för min röst. Utvecklades väldigt mycket & trivdes sjukt bra i musikklassen med olov som lärare.

 
 


01.25



Jag har träffat nya människor & haft en riktigt gosig kväll, så jag bjuder på en gosig bild jag tog igår. haha.
Godnatt & sov så gott mina vänner. puss

ÅNGEST!

skaplig ångest. är beroende av nagellack & måste ha någon färg på naglarna hela tiden, men nu har jag varit utan i typ en vecka! shit asså. såå imorgon ska jag måla naglnarna. haha. jag vet inte vilken färg jag ska ha... ännu mer ångest!

nu ska jag keka, sen drar jag mig in till stan är det tänkt.
ciao.

rött!



kvällen till ära bär julklappen jag fick av julia! hihi. älskar'n

första gången.

 


premiärvisning av min förstgjorda tatuering på revbenen.
är sjukt nöjd!

den som väntar på något gott...

imorgon kommer jag visa er min nya vän på revbenen.
nu är det sovdags. PUSS

DET KLIAAR!!

Nu börjar tatueringen läka, det har blivit lite sårskorpor & det kliar något sjukt vissa ögonblick. fyfan! och min mamma vill åka till Bali, jag vill följa med. i slutet av januari blir perfekt. hejhej jonthää. nä, kommer troligtvis inte hända. det är mycket man vill här i världen. nu ska jag kolla på lets dance, och min favvo andreas weise är sist ut ikväll.

PUSS

day 13 - your hero

MAMMA & PAPPA.

 


tack för allt. vet inte vad jag skulle ta mig till utan er.♥

premiär av lets dance!

ikväll är det lets dance premiär & jag ska följa heela kvällens program.



Här har ni deltagarna, och ni ser ju vem som kommer vinna? killen som sticker ut mest av alla... andreas weise såklart! jag håller på honom iallafall. nänu ska jag ta med mig försvarets hudsalva, nässprayen & toalettrullen ut till köket. huh, hatar o va förkyld!!!

puss

It's complicated.

Sitter hemma hos bäste marika, har kekat massa gott & kollat på film. vart "it's complicated". en värd film faktisk, inte superbra..men man ska se den! marika sitter här bakom mig o spelar piano o sjunger så vackert. snart ska vi gå upp o mysa lite, kommer nog inte somna tidigt inatt alltså. flumm flumm flumm på hög nivåå.. elläääh?



peace

skypedate ifrån Australien.

jonathan sitter på andra sidan och jag ser honom genom camen. cam kan va det bästa som uppfunnits alltså. saknar den här killen. och hur snygg?




5 Jan. 2011

 

värt ett klick !


http://www.flickr.com/photos/gregmack/


20år - what ??



CIMON

 
bloggen är såå läsvärd, här kommer ett litet smakprov av cimons presentation av sig själv...

"Då tar vi det hela från början. Mitt namn är Jan Cimon Nicolaas Grenhagen Lundberg och jag föddes den 4:e mars 1990. Alltså 20 år för tillfället. -VA?, säger några utav er. Jo men jag har väl varit en aning brådgammal sen mycket tidig ålder, så det förvånar mig inte om jag lurat de flesta utav er. Som barn var jag otroligt väluppfostrad, bortskämd och "världsvan" redan som fyra år gammal...."

jag vill men kan inte soooova.





sitter här och hostar sönder halsen typ. vattenglaset är min vän inatt!
hoppas ni mår bra. nu ska jag läsa brevet ifrån J en gång till.
puss

En lyckolapp!

Har haft en mysig dag hemma, kollat typ tusen gånger på texten som pryder revbenen. Vill inte ta på mig någon tröja, så går runt här hemma i bh, bara för att jag varje gång går förbi spegeln kunna se texten utan att behöva lyfta på tröjan. Är så jäkla nöjd!

Den här lilla lappen fick jag här om dagen när jag, freja, milla, mia, micka & jullan åt på kinan i västervik. Åhå, den gjorde mig glad! Kolla…

day 12 - your dreams

min största dröm är att i framtiden få bo i ett äkta vitt och blått greklandhus och leva det grekiska livet. jag ska gifta mig i grekland med. nu vet ni!

 
 



U N D E R B A R T !

A LETTER.

...from australia.









I remember how I cried the entire 4 hour ride back because I didn't know when I would see you again.

njuuuuuuter!



Nu var det gjort !
smärtan var typ fyra gånger mindre än vad jag trodde ifrån början, så det var rätt gött ändå! ni ser väl hur jag njuuuter? ger lite pussar till jonna som var med mig. och måste säga att det känns sjukt bra & jag är så jävla nöjd. den omtänksamaste tattueraren fick jag med, cred till dig victor!

puss å kram, nu ska jag mysa med tesa innan jag åker hem.

nu gäller det ! huh



min första tatuering ska sättas på revbenen. alla säger att det gör så jäkla ont där, men det kommer ju inte göra mindre ont att göra den senare i livet. så jag kör, bah köör! är sjukt nervös.. *andas adelinn, andas*

day 11 - a picture you can't take your eyes off

 

_____

halsdukar.

Här är mina bästisar nu i vinter! älskart.


röd ifrån h&m - julklapp av julia. 
svart ifrån gina tricot - julklapp av pappa.
rosa ifrån h&m - köpt 2009.
vit ifrån ullared - julklapp av mamma.

NYÅRSAFTON! 2010/2011

Händelserik nyårskväll = Händelserikt 2011! gillar't


















♥, och kameran kommer ALLTID fram när jag sitter på toaletten.

nu peppar jag på 2011.

nyårslöften:
våga ta chanser.
få ett jobb.
flytta hemifrån igen.
lite snack & MYCKET verkstad.
lära känna massa nya människor.
lära mig snowboard.
bli surfingprofffs.
bli bartender.
hålla mig slimmad.
pussas mycket.
ta vara på tiden.
se hela världen.
bli brun som en neger. så fint!

det var tolv löften. ska jag fortsätta? hä hä

2010 - andra halvåret.


JUNI -



fyllde 19år & hade världens snyggaste klänning.




hade avslutningskonsert.



stekte rätt mycket med ida.





TOG STUDENTEN!!!



JULI -



visfestivalen.


pappa&albin fyllde år.



hade grillkvällar vid sjön.


tog massa cambilder med bäste julla.


började använda rött läppstift.


följde med nickan till bynn o fotade.


peppade!!


sara kom o hälsade på i vika.


byggdes en ny altan hemma i vimmerby.
 

badade med bryschan.




AUGUSTI -


 
målade naglarna.


vart hemlös.


åkte mycket fyrhjuling.


drog till malmö


hemmakvällar.


middag hos emma & en lyckad utekväll.


vart mycket festande.


jobbade i pippis godisaffär.


hade avslutningsfest med bra människor.


gjorde en ascool tröja som mamma slängde sen.





SEPTEMBER -




spanade in killar på fotbollsplanen


hade bästa och konstigaste kvällen ute i skogen med micka&julia + 4okända män.


va med mina bästa vänner.


saknade freja.


följde kungarna slaviskt.



OKTOBER -



packade min nya resväska.



drog till magaluf med julia.


piercade naveln.



mamma&olle fyllde år.




NOVEMBER -


åkte till karlstad & sa hejdå till jonathan som åkte till andra sidan jorden den här månaden.



det spökade i kroppen.



den här killens stämma spelades i högtalarna dag&natt.


blev utsedd till luciakandidat i vimmerby.


började undra hur lång tid det tog att åka till australien.



DECEMBER -



vart sugen på en tattooo.


åkte till ullared & göteborg med alex, emma och oskar. -var på casting till BB.


köpte världens fräschaste brallor.


gick lucia.


hade julbak.


vart kär i en kändis.

2010 - första halvåret.

JANUARI -


invigde året på bästa sätt iklädd paljetter.


älskade lägenhetslivet.


freja & jag befriade armarna ifrån gamla festivalband.


hann med att ta en del egobilder.


tyckte att sådanahär program var pinsamma. (nu har jag ändrat åsikter)




FEBRUARI -

"Vad har du för framtids drömmar?
Jag vill bli den nya melissa horn!"


lärde känna världens bästa ida.


sconesmys på b-gatan.


-


hade origentering i skolan.


myste massa.


hade otroligt mycket känslor i kroppen, kanske en liten förälskelse.


fick en ny stil.


vart cool och lärde mig skata.



MARS -


sjukdomens månad.


festade väldigt mycket.


repade.


deltog i tävlingen UKM. (sång&gitarr)....


..samma kväll chansade jag, lättade på hjärtat & grät.



APRIL -



solade=bränna. städa,tvätta=vara hemmafru.


var BK-Brunks trognaste fan.



hade fräscha outfits.


hade fest & fick en tillsägelse.

hundar 3
gosade med vovvarna.


hade planer på jobb i kos, men alla var tråkiga töntar och drog sig ur.



lagade mat & hade "halv åtta hos ida" med emma o idus.


skate.


studenten närmade sig.




MAJ-





valborg hemma hos grabbarna grus.


spelade kubb.




min älskade lägenhet hamnade på blocketpunktse.



sjöng med maksen.


aram & wille hade utställning.


gifte mig...eller gick bal.


fortsättning följer....
RSS 2.0