platinablond?

Av dem där tre alternativen ljusbrun,mörkbrun & rött blir jag nu platinablond!




eller.

08.00

Fick hoppa upp klockan 08.00 imorse för att min kÄra mongobror hade missat bussen. Vart 20min försenad till Jonathans och min skype-date! vafan. haha, nu har jag typ sovit några timmar, ska keka lite & sen kommer mamma hem & då ska jag färga håret! ÄNTLIGEN.

peace

spets


var en sväng hos farmor och norpade åt mig några tyger. jag vill kunna sy!

tadaaaa


Öppnade paketet ifrån tyra och fann detta! dränkte läpparna i det dirr & fyfasen vad det sticktes. blir ju inte världens förstoring, men jag såg faktiskt att dem blev lite fylligare. men jag vill ha större, läppförstoring nästa. botox vill jag spruta in!!

jag.behöver.förändring.



Nu är dendär jävla ångesten på besök igen. här är lite bilder från när jag hade lite ljusare brun. nu ska jag färga håret & har beslutsångest. hjälp!

ljusbrun, mörkbrun/svart eller röd - hårig ?

stylebytyra.


fick paket från tyra idag. ni får se vad det är i imorgon! :D
spända va? nu ska jag dra till stan och dra en raggarrunda. tja

swe-bus.

stavas U.N.D.E.R.B.A.R.T.

hejhejhallå. nä, fan vilken töntig inledning. haha, säger tja istället...låter coolare. så tja!
Är hemkommen till småland, vimmerby, landet igen. SÅ JÄVLA SKÖNT!

Igår tog jag tåget till göteborg, mötte upp aram & maks, fick en kram av gabbe & körde chattroulette med äckliga snubbar som blottade sig. hade några riktigt trevliga timmar med bäste grabbarna i en lägenhet i göteborgs centrum(där bratsen bor. hä hä) Tog mitt pick och pack och gick till centralen för att möta upp henke. Vi kör hem i hans snygga bil och hamnar till slut i världens finaste lägenhet där jag ska spendera natten. fan att jag inte tog kort.. men tänk er bara fräscht, vitt & modernt! waah, löve it! skulle kunna flytta in imorgon. kekade hemmagjord pizza och kollade snabba cash. sov. vaknade upp av solen, underbarT! jag spanade in utsikten, fan vad fint göteborg är alltså! mmmm. åt vi frulle & drog vidare till centralen, tackade henke så hjärtligt för vistelsen, mötte maks och hoppade på bussen hem. Hade en asbra resa hem med maksen, poser, bb & kaffeabstinens. YES! väl framme i vimmerby kekade vi pizza & tog en kaffe. kramades hejdå och jag mötte carro, vilken slump. men vad kul att se den lilla sötisen. även att vi inte känner varann så väl så finns det en del att snacka om. känns som att vi redan känner varann bara genom att ha snackat på fb, lite sjukt! sen kom tesa och sa hej. Och nu ikväll har jag kramat allie typ aslääänge, gått en promme, snackat som aldrig förr och ätit glass! den tjejen asså, bäst. Och nu sitter jag häär, har haft en händelserik dag och inväntar madde för en skype-date!

ont i magen.

Ett mål mat på hela dagen, är jag störd eller? hade så ont i magen att jag knappt kunde äta för att jag var så jävla hungrig. fråga mig inte varför jag inte käkade innan, för det vet jag inte. haha. Nu har jag kommit halvvägs i min packning, imorgon drar jag till sverige och stannar en vecka för att bland annat fira idas 20-årsdag. ska försöka hinna med att träffa alla er där hemma. annars kommer jag ju faktiskt hem snart igen, så ingen panik på det. MEN JAG SAKNAR TYP IHJÄL MIG EFTER ALLA!!!!!

svar till anonym angående: "57 000:-": Ja det vet jag, assnygg är den! ;) vill ha en egen. hihi

men tja ju.

57 000 :-


DENNA VILL JAG HA!

servitris är min grej tror jag.


Ikväll har jag jobbat på quality hotel, underbart rolig kväll & den märks att norska killar/männ gillar svenska flickor. (hehe) de vid mina bord var nog fullast av alla & pratgladast av alla. de känner mig innan och utan nu känns det som. men gud vilken rolig kväll! Servitris-yrket är mitt framtida jobb. åh! jonis sa att jag skulle passa som en såndär snygg tjej med kortkort & linne som åker runt på rollerblades. det är mitt mål! kanske ska lära mig att stå på ett par rullande skor först ;) haha. men bra idé jonis. nu har jag ett nytt mål! bli bästa servitrisen i världen! :)

p.s såg att det var någon liten sötis som slängt in en kommentar om att det fanns liknande byxdresser på gina tricot & bikbok. :) har även hittat en på h&m som jag är helt käär i. nästa inköp blir en jumpsuit. fan så hett!!!

det.är.faktiskt.sant!



Hej å hå. dålig uppdatering av mig, men har faktiskt jobbat! igår vart det en sväng till krogen med ida, hp & marius! Jag var inte full & marius fick mig att gå med på att sjunga karaoke på "im a barbiegirl" med aQua. jag dör. aldrig i hela mitt har jag sjungit så falskt alltså. DET.ÄR.SANT. helt sjukt dålig var jag. men vafan, jag kan ju inte vara bäst jämt. den bjuder jag på!

JAG VILL HA KAFFE.



just nu ekar oskar linnros underbara låt annie hall i hela lägenheten. fan så bra den är. Inväntar ida och hoppas på att hon vill springa ner till stan en sväng med mig och uträtta några ärenden. Jag har noll fantasi när det gäller bloggen nu alltså. ber om ursäkt för det. Var även väldigt längesedan jag sa något om min kära vän jonathan på andra sidan jorden. Han har klippt sig och det är snygg..T! In här på madeleines blogg och kolla bilder ifrån dem varma delarna av världen, finns en och annan bild på jonte där. :)

och när ni ändå klickar runt här kan ni få lite musica av bäste oskar med.
Oskar Linnros. enjoy.

allsång på jöbbet!

Kom precis hem ifrån jobbet. Huh, jätteseg kväll med typ 5 kunder på tre timmar. Men hade det riktigt gött med lena & eirik. några skrattattacker & allsång i köket! Sköna människor gör jobbet mycket roligare. tur att dem finns.

Guud vilket roligt inlägg kände jag. haha, men bättre än inget! ni vill väl veta vad som händer i mitt liv, annars skulle ni ju inte läsa ;) Nu ska jag äta fil & sova. tja

från kamerarullen.


idas föräldrar och lilla ollie var i halden och hälsade på idag. jag saknar min vovve nu. om en vecka så får jag träffa alla där hemma. åh. ♥

Ida 20år!



Jag & Sofie hoppade upp tidigt i morse, bakade tårta och väckte ida med både födelsedagsång & hemmagjord prinsesstårta! inte ille det va? skapligt söt tjej♥

happy ending.


Åh, nu är jag jätteglad. goda nyheter överallt typ! och sötaste arbetskamraterna.
NU ska vi till sverige & imorgon fyller ida år. 20 år, hon blir gammal alltså. hehe! närå, det blir man inte förrän man känner sig gammal, runt 50års ålder kanske. haha. innan dess ska inte jag bli gammal iallafall.
PUSS

sverige är bättre än norge

JAG SAKNAR MIN BÄSTA VÄN, ALLA MINA BÄSTA VÄNNER & MINA ANDRA VÄNNER SAKNAR JAG!

kissie


(bilder: magaluf sommaren 2010).

okej, vi säger såhär. Om man jämför kissie då & nu så ser hon ju betydligt sämre ut nu kan jag tycka. Idag ser det ut som om hon har anorexia. hon ser helt ärligt sjuk ut. . på dem här bilderna jag hittat är hon ju normal i kroppsformen, förutom dem enorma brösten!! hon är ju inte så fräsch på dem här bilderna dock, men så är det ju i magaluf.. allt dansande och all alkohol gör en ofräsch. vem bryr sig? haha.

BB-deltagare.

 


Här är två pics sedan helgen i göteborg med bäste alex. Åkte dit av en anledning, jag hade blivit kallad på intervju, skapligt gött att dem ville träffa mig iallafall! Men det var rätt hemskt att sitta framför en liten kamera och snacka om sitt liv, vilka killar man tycker är snygga, varför man faller för någon & hur bra/dålig ens uppväxt har varit. Just nu följer jag programmet every day & jag älskar't! Klart jag hade klarat detdär alltså! inte så jävla farligt tycker jag? vilket äventyr man hade vart med om. sjukt kul.
Åh, JAG VILL VARA MED.  

black and red.


kör på svart/vitt med röda detaljer idag,solen lyser och det känns underbart. Ska till staden och utgöra några ärenden. Ha en fin dag mina vänner.

jag ser framåt mot härliga tider.


vaknar upp med underbara Kenta!
(klicka på bandet)

servering/tåg/namn


Hej.
Var som sagt på utbildning igår på fotbollsstadion i fredriksstad, lärorik och superrolig dag. Tror att det kan bli en toppen-säsong med oss som personal, hoppas på att hitta ett till heltidsjobb nu till sommaren bara, wish me luck. Vi var ca 35pers på utbildningsdagen och 6st av oss skulle få  servera i logerna uppe på arenan. och JAG vart utvald av 35 oproffisionella/proffisionella människor. han sa att efter att ha sett oss servera på "träningen" så var det var något med oss sex som fick honom att känna att vi kunde ge kunderna/sponsorerna det där lilla extra. jag var nog mest spänd och stressad av allihopa som var där så jag vet inte riktigt vad han gick på men det känns sjukt bra iallafall, jag är stolt över mig själv faktiskt!.. och nu vill jag vara kvar här i sommar med så jag får ta del av allt som händer där. nästa vecka ska jag till fredriksstad och lämna ut cv till alla ställen jag ser. och hoppas på något napp!

trött

hej.
har haft en lång dag idag, upp 07.45, duscha & äta.. sen dra iväg till fredrikstad för upplärning på stadion mellan 11-18. hade en grym dag och det verkar vara ett underbart gäng jag kommer jobba med på matchdagarna. ser verkligen fram emot min första hemmamatch för FFK. Jag & 6 andra vart utvalda av ca 35personer att vara på ett annat ställe än jag räknat med. sjukt kul att dem valde just mig & spännande att få prova på något nytt. berättar mer imorgon. nu ska jag sova, PUSS 

you have no idea..

världens längsta inlägg. orka!

 


Tänkte köra ett litet inlägg om BigBrother. Fick redan första veckan mina favvisar i huset, dem håller i sig. men har även fått upp ögonen för några andra. presenterar aporna i buren här nedan. blir inte alls svårt eftersom alla personer i huset har sådana sjukt starka personligheter. nu kör vi...

Vi börjar med husets riktiga hunk, Martin! Underbar & härlig kille som jag verkligen skulle vilja lägga vantarna på. kanske lite för snäll för min smak, men gud så söt han är. ärliga & omtänksama killar gillar vi. någon annan som är omtänksam är Simon, min andra favvis. husets biffiga björn som ser det positiva i allt och ger alla en ärlig chans. Han kommer gå jävligt långt i tävlingen om han fortsätter såhär. Sara ligger med bra till i mina ögon. tråkigt att man inte fått sett så mycket av henne dock, men jag tror ändå att hon kommer hålla sig kvar, svenska folket har inte fått nog av henne ännu. vi måste ju se om någon lyckas vinna hennes hjärta! alla där inne är typ smått förälskade i sara verkar det som, inte konstigt, hon är ju sjukt söt. Gurkan är bäst, punkt och slut. Sonia & Vanessa(transvestiten) är sköna brudar och jag tycker faktiskt inte att det är någon big deal med att hon är transa, vem bryr sig. Christian är cool, dansar loss när han känner fört och liksom bara glider runt i huset som vilken stekare som helst. höhö. på tal om stekare, Nicky..mytomanen nummer 1, han kommer nog åka snart.. börjar bli lite mycket med honom i huset nu, samtidigt som det inte skulle bli densamma om han lämnade. han är den där killen man skämms över att se på tv-rutan.. och en sån måste vara kvar! haha. Roza, bitchen som raggar på allt som rör sig. måste ha uppmärksamhet 24/7 och har lite lätt kontrollbehov känns det som. hon är inte rädd för att uttrycka sig & antar sig lätt en disskusion med husets "geni" Rodney, idioten med världens sämsta livssyn, sjukaste åsikterna & hästballe, förlovad med husets snygging, sanna! rodney och Sanna alltså, två speciella individer. Även att sanna har silikontuttar och botox i läpparna så verkar hon vara världens tönt!! Katherina, falsk ful och "kristen". näe, henne gillar jag inte nånstans. Och Peter då,  han bara finns där och uttrycker sina smarta åsikter och tankar överallt! härlig & trygg kille som man kan lita på till 100%. Sen till det senaste tillskottet i familjen, hunken nummer två, Patrik... drömkillen & svärmorsdrömmen, allt i ett liksom. Han verkar vara lite mer badboy än martin, min smak. definitivt. vi har ju dock inte fått lära känna honom så bra ännu.. bildar mig nog en uppfattning om honom med snart. saknar Tobbe i huset, han var nummer 1 för mig hela programet. vilken bra kille alltså, trygg, smart & rolig! löve it. Jessica var med härlig, sjukt spontan & crazy. om jag hade fått bestämma hade dem fått komma in i huset igen. oj, glömde nästan Annie, just därför tycker jag att hon ska ut nu. hon är specialist på astronomi och tecknade serier & har sett en utomjording. En tråkig människa som blir rolig bara för att hon är så tråkig!

kul va? min syn på det hela & jag tror & hoppas på att simon, martin, gurkan eller sara tar hem hela skiten!

page.är.snyggt.


funderar på om jag ska klippa lång page, men samtidigt vill jag långt hår, älskar att ha i löshåret.
på bild: angelicablick

onyttig med stort o.


världens största gottegris har ni här. men jag har faktiskt gått en timma till jobbet två gånger nu + en timma tillbaka så det gör inget om jag äter lite kladdkaka ikväll. ska dra på en film med, får se vilken det blir.
peace.

F*ck you.



Fuck you - Lily Allen.
Fuck you - Cee Lo Green

pussel.


slängde på mig en stor tisha, hoddie, termotights, pannband och halsduk och gick ut i ösregn/snö för att ta en runda på second hand! ida köpte en superfin cape! perfekt i vår. nu ska vi snart äta, sambon är på g med käket va. sen ska jag krypa ner i soffan. skön...t

snöstorm

Idag har ida & jag varit på intervju på en barnehage. Verkade riktigt mysigt & barnen var helt underbara. Håller tummarna för att jag eller ida får jobbet. skulle vara great! Nu har vi kollat big brother & garvat ihjäl oss åt deras uppdrag i ryssland. HAHA, 4 personer fick straff och vistas nu bland gevär & vedhögar i en sjuk snöstorm. Har snöstorm här i halden idag med, men för att se det ifrån den positiva sidan så är det rätt mysigt ändå. Jobb ikväll/natt. pepparååå

sleep tight dudes.

oups i did it again.

ehm, morten kom hit & hade med sig choklad och cola. vi kollade BB och jag gjorde det igen, jag älskar choklad så mycket att jag hatar det. fyfasen. Men har iallafall haft en bra dag, jobbet går bättre och bättre för varje dag. kan nog bli bra ändå. börjar gå tillbaka till mina vanor och ser nu det positiva i det mesta igen. skönt det. äntligen! den här dagen har jag väntat på i två veckor nu. tror att det var chokladen som gjorde mig på bra humör!

men.det.är.inte.bra.för.min.kropp.
punkt och slut

bb-nicky

Sitter och gråter av skratt till BB-Nickys citat!

NU SKA JAG TORKA TÅRARNA OCH SOVA.
puss

weekday & nelly.


jag vill strosa runt i det här.
klänning: weekday
skor: nelly

the beat goes on.


nu ska vi äta blodpuddig. jag är nojjig med såntdär ibland men blodpuddig är gott om man inte tänker på vad det är. har haft mina perioder då jag spyr bara jag tänker på kött&blod. minns en dag vid middagsbordet hemma i lilla vimmerby då mamma&pappa hade lagat asgod middag med riktigt goa köttbitar ioch jag kunde inte äta dem. kände inte igen mig själv. det var hemskt! jag älskar kött ju!

död.nu

har gått 2 timmar idag, uppförsbacke ena timman. skapligt hurtig alltså. sen jobb mellan 10-17! jag är död, i kroppen i ryggen i fötterna och i huvudet. Mycket information & menyer att lära sig. funderar över vad jag ska göra i sommar. blir nog inte att vara kvar i halden iallafall, om jag inte hittar ett superroligt jobb som jag trivs med.

nu: big brother.

jobb jobb jobb


hej, det är jag som är döden, eller iallafall lika svart som döden.
jobb 17-23.

Just idag är jag stark.

 
solen skiner, underbart! det hjälpte min depression lite på traven (till det positiva alltså) eh he. fanns dock inte mycket att hurra för på stan så nu sitter vi här och myser i soffan igen. snart jobb som gäller för hela familjen på damhauggata. huh, jag får försöka stå ut helt enkelt. just nu tänker jag PENGAR.

only time will tell.

har en tendens att oroa mig i onödan, typ det jag gör just nu. Jag brukar ta dagen som den kommer men nu är det mycket i huvudet & jag har ingen som helst lust att sitta här och låtsas vara världens lyckligaste tjej. Ångest över allt som har med livet att göra typ. känner inte för att dela med mig av något här i bloggen heller. sorry mates. punkt och slut.

festival


vill ha festival. snygga brillor. snygga killar. nerklottrade ben. öl. öl. öl. öl & öl.

thats life. love it.

love the way you lie

hejhallå.
Jag är deppiga tjejen.se!
Har haft en asgo vecka med bäste sofie, och nu är även ida hemma igen ! kul jul.
Ska uppdatera er lite om dem små liven i australien, madde har settrihanna LIVE! döda mig, jag röööös när hon sa det. Och på måndag ska jag träffa jonathan (på skype) önskar att det var face to face så jag hade kunnat ge han en kram. men ikke. jag hatar det.

TJA

dag 1.

upplärningsdag och jag mår inte bra. värsta dagen hittils i norge. ärligt talat. egentligen borde jag vara glad att jag har ett jobb, är nästan tvärt om. men det var inte mitt drömställe, men lär mig väl med tiden. det är mycket nu.

1MARS




today!

det händer grejer in my life nu alltså. Denna veckan är typ fullproppad & i helgen blir det jobb på bensinstationen. är så taggad! Ikväll ska jag på info i fredriksstad. Ha en bra dag, det ska jag ha!

Do whats best for you, thats what I always do.

always do what's best for you.

 

skype-dejter.


Jag har blivit sjukt osocial att skriva med över internet så en del skype-dejter har det väl blivit på sista tiden. gud vad jag gillart. gillar tjejen på bilden med. (översta)

hej på dig bloggtorkan.

asså jag vet inte vad jag ska visa er här för jag klär mig inte anständigt om dagarna & jag gör inga intressanta grejer alls. haha. men imorgon ska jag iallafall göra några ärenden på banken & åka på informationsmöte på fotbolsstadion. det ser jag fram emot.

nu ska jag njuta som fan av min skål med vaniljglass.
Puss

RSS 2.0