Introduktionshelg i sälen.







foton från josephines blogg.

Har haft en sån sjukt grym introhelg i sälen. har ätit 40gånger per dag, sovit inte lika många timmar, lyssnat på superintressanta föreläsningar & inspirerats av johannes hansen. en kille som föreläste om personlig utveckling. ni kan klicka in på hans sida här om ni är intresserade. SJUKT BRA KILLE! träffat så fina människor. Känner på mig att den här vintern kommer bli grym! kunde inte få bättre arbetskamrater. vilket team.

randigt



Har varit och kekat lunch in the big city vimmerby. Nu sitter jag här och glor, väntar på att klockan ska ticka iväg. Ikväll hoppar jag in i en bil och följer med en okänd man till växjö. sweet.

Sara & Jag in action i magaluf!



new in!


Brände 1000spänn på nya träningsskor idag, sjukt snygga! sulan är lite mer neonfärgad än på bilden ovan. Bara vinterskor, tofflor & festskor kvar på sko-listan. KUL att köpa upp alla mina pengar på en ny skogarderob! haha. men känns gött, ett kliv närmre mitt nya sunda liv. knäckebrödet, SATS & jag kommer bli goda vänner i vinter!

MAMMA & OLLES FÖDELSEDAG.





Grattis mamma och bror på 48/18års dagen. hoppas ni hade en superfin dag.♥
kände att det var länge sedan jag slängde upp en dagens. sjukt tråkig, men fyller ut lite iallafall ;) peppar inför helgen, heldag på dagis på fredag, bastumys med julla på kvällen & party med gymnasiebrudarna på lördag! kan det bli bättre? näe. :) ska dra till stan va. ha det!

Till Mikan;


Märket heter Viva La Diva. färger "Really Pink" & "Hot Tulip". 
köpte mina på Lindex för 65kr/styck om jag inte minns fel.  supersnygga!

p.s

ska bara informera er om att jag går ut och går nu. viktig info.

Take me back.


Jag vill sjunga.

festoutfit.



hade inte tackat nej till denna outfit en festkväll! väskan är redan min, nu behöver jag bara klänningen, svarta pumps, ett stort fint halsband & mitt knallrosa läppstift. ska vi nog kunna ordna!

svenska namn.


Hittade en namnsida här. klicka er in och se vad ditt namn betyder. :)
ni undrar säkert varför jag tog fram två namn "Adeline" & "Adelinn". det är såhär att jag är döpt till Adeline med e, men har växt upp med att så många uttalar det fel, liksom nämner e;et i namnet, så jag ändrade själv till "Adelinn" & nu har jag inte haft några som helst problem med fel uttal.

"En Dag"





Har haft den roligaste helgen på länge. Körde kalas här hemma i lördags & senare på kvällen tog jullan och jag pärlan och styrde mot Lisen, hultsfred och inflyttningsfest i deras underbart mysiga hus. ni skulle se det!!!! dansade sjöng och var allmänt peppade hela natten. Däckade i sängen runt halv fem, vaknade till när alla ville ha fyllekäk, drog till sibylla. Och styrde sedan hem igen under söndagen. Julla och jag tog en sväng till biografen och kollade in "En dag". jag hade högre förväntningar. den var superfin.. men får betyget 4/5! Nu ska jag gosa ner mig i soffan och se om det är något bra på tv. ciao.

smörgåstårta!


Har gjort 2st smörgåstårtor till kvällens kalas för mamma och olle. vilke jävla jobb, aldrig mer!!! men gott skare bli ;D

dear god.


Jag måste bara erkänna en sak för er läsare. Jag tycker att jag är tjock, har under det senaste året gått upp sjukt mycket i vikt säkert på grund av allt som hänt i mitt liv & allt jag tryckt i mig har satt sig på ett ställe, magen! jag trivs inte med min mage för fem öre. På fester för ett år sedan hade jag tagit på mig en tight klänning & varit stolt över min kropp, nu för tiden har jag bara loose-fit! waah. HATAR DET. känns som att det är en sån jäkla lång process att gå ner i vikt och få bort fett. men det är väl jag som är för lat. i vinter måste jag ha någon som är med mig & peppar till träning och äta nyttigt. JAG BEHÖVER VERKLIGEN NÅGON SOM PEPPAR MIG! klarar inte av det själv. hoppas jag hamnar i samma rum som en träningsnarkoman. huh. käre gode gud.

EMMA 19ÅR.




hej och hå. har inte orkat eller haft lust att skriva något här idag så jag känner att nu när klockan är över 00.00 och datumet är 14oktober så gör jag ett inlägg enbart för emma som fyller år. GRATTIS HONEY, önskar att jag kunde vara med er och fira dagen. får bli nästa gång vi ses ju! p.s jag kan lova att jag har osmickrande bilder på emma, men ville inte utsätta er för dem bilderna (hö hö.. eller?), därför får ni istället två riktigt fräscha bilder på nah! :D puss

baciller.


hörni, jag är rätt glad trots bacillerna i kroppen. hittade dessa underbara tofflor & en ljusgrå look alike onepiece på h&m's herravdelning. 399kr. det kallar jag kap! hade tänkt skicka efter en ziperall för 700, nu kan jag lägga dem pengarna på annat. :) gillar dock inte det gula i luvan, men mamma kan sy. hon är grym. :)

dagisbarn.

Idag har jag varit dagisfröken, påt imorgon igen. så himla gosigt! men känner att jag kanske börjar bli sjuk bland alla baciller och snoriga barn. Nu ska jag färga utväxten, äntligen! ciao

p.s
bilden jag lade upp här innan är inte dödsseriös, men visst menar jag det.

this is for you.


you deserve it.

black and white.




långkjol ifrån cubus. vet inte om jag ska behålla den. när ska man använda den liksom?

"FOR ALTID"



Carro & Emma borta i bergen hittade här om dagen vår magaluf-song 2011. här har ni den. enjoy.

regn & rusk.






bilder snodda ifrån MichelleWegert.


Lördagen spenderades hemma hos anna. hon fyllde 21 & ställde till med girlys night! great kväll som slutade rätt tidigt för jullan och mig, men tur var väl det. vi var döda när vi kom hem! idag har varit en såndär regn och ruskdag. underbart om ni frågar mig, för då har man en anledning till att ligga framför tvn och keka popcorn, gå runt i mjukisar och vara insvept i täcket. gooosigt. nu ska jag hoppa i säng och se fram emot veckan. ny vecka, nya möjligheter. eller?  puss

A Shine of Rainbows:







En familjesaga om föräldralösa Tomas, en blyg och försiktig kille som växt upp och mobbats på ett barnhem. När han adopteras av den godhjärtade Maire och får följa med till hennes stuga vid kusten ändras hans liv totalt men rädslan finns fortfarande kvar. Maires man Alec gillar honom inte och tycker att han är svag men Maire ser till att han får umgås med grannbarnen, kallar på sälar från havet och visar honom en regnbåge den första dagen han ler. Men ingen lycka varar för evigt och när Maire bli sjuk står Tomas återigen ensam och han måste komma överens med Alec för att överleva. Men miraklens tid är inte förbi.

Jag grät konstant under hela filmen. svullet ansikte, hej!

fredagsbarn.

Kom hem ifrån dagens jobb för en stund sedan. idag har jag varit på dagis i några timmar. och jag har inte sovit EN ENDA BLUND INATT. min säng är den oskönaste som finns & jag har annat att tänka på än o sova. varför ska man sova när man kan tänka? hö hö. åter igen... i think too much.

psykolog kanske?

Dagen bestod av mys och fika med mickan & jullan. men hann med två filmer innan dess. den ena hette "FROZEN", handlar om 3 ungdomar som fastnar i en lift och tillbringar sin tid där under två nätter, under tiden hinner dem få köldskador, frysa fast händerna på handtagen & två av dem förlorar sina liv & blir uppätna av vargar. jag blir ju inte speciellt sugen på en säsong bland liftar och kalla nätter. men jag är sjukt taggad på en säsong i sälen ändå! he he. sen såg jag en annan film om mobbning och utsatta personer, en av dem mådde så dåligt att hon tillslut hängde sig, en kille vart slagen av sin pappa & en av tjejerna hade en mamma som var alkoholist. det fick mina tankar ifrån att utbilda mig till behandlingspedagog, nu funderar jag över att kanske utbilda mig till ungdoms-psykolog. fatta att man kan rädda liv genom att prata om problem och saker som tynger en. jag är bara sjukt rädd att man kan börja må psykiskt dåligt av sånt. jag vet inte. men efter att ha sett den filmen är jag beredd att ta risken. nepp, off to bed. imorgon ska jag och sara planera den närmsta framtiden!!

puss

tisdagen den fjärde oktober.

 
bild ifrån google.
Dagen har erbjudit massa barn och lek på lilla dagiset hattstugan. Har även hunnit hämta ut körkort & lämnat tillbaka massa kläder på astrid lindgrens värld. på fredag ska jag jobba på ett annat dagis. det går bra nu. har skypat med emma o carro, saknar dem små liven!

"jag har känslor utan uppehåll."

godkväll!
Har haft en kväll med Allie. körde en 45min promme genom stan, kollade hollywood-fruar & pengarna på bordet. sen kom jonas hem med  kex, vindruvor och philadelphia. GOTT! ligger just nu och avnjuter en renbäddad säng. Är insmord med lotion och lyssnar på melissa horns underbara stämma. hon är bäst.

är fast.

carro, like you said, jag har fått sex and the city syndromet! känns gött

good girls.







Tog en 3timmars fika & uppdaterade varandra efter helgens bravader.
ni är bra flickor. kommer sakna er nu när vi skiljs. skype kommer bli min nya vän. hö hö.

Får jag lov att presentera.






sveriges snyggaste kille. vilket leende. vilket ansikte. vilken kropp. oh my god.
andreas wijk

x-cidern är våran vän.



G to the reat kväll igår!
RSS 2.0