valborg iår = hemmakväll.

jag vill ha allting.





Ge mig en resa till värmen. min kropp behöver färg, tack.

I väntan på vadå



Hela familjen är sjukt lata idag, så jag känner inte att jag behöver ge mig ut heller egentligen. men känner mig asfet av att ha legat i sängen typ hela dagen. Har hunnit pratat med anneli, kollat resor & hittat perfekta skor till sommarkvällarna ystad kommer bjuda på. Nä, nu måste jag verkligen ta mig upp härifrån. ikväll ska jag iallafall röra lite på kroppen, promenad med allie väntar! skönt

Kalmar.

Igår körde julla & jag en heldag i Kalmar. Fick med mig lite sommarkläder hem, bland annat denhär klänningen som jag förmodligen bär på min brors student. Jag är kär i den. Djup rygg kan va det snyggaste som finns!!

Frukost 10.00

Morgonens superfrulle!

Upp & hoppa!

Nu är det en såndär morgon igen då jag vaknar och inte kan somna om. Men det är ju rätt bra, nu ger jag mig ut på en morgonpromme. Först; en kopp kaffe. Ökar förbränningen har jag hört ;) puss på er!

Känner att jag lever.

Okej, ikväll har jag tagit mig igenom mitt livs jobbigaste träningspass! Får se om jag kan gå imorgon. Time Will Tell. Om jag är kapabell till det så är jag påt snart igen! Har vilat upp benen några timmar framför tvn. Ska hoppa i säng nu & vila ännu mer. Vill shoppa loss, åka utomlands, få platt mage & jobba på dagis. Allt går om man vill! Ta hand om er!

Klippt!

...och där åkte håret av! Klipp & färg var vad som behövdes efter en tuff säsong för håret!

ångest är bra ibland!

Vill bara bekänna en sak, jag vaknar varje morgon runt 06, 07, kollar på klockan och känner mig orolig över något. det börjar bli lite läskigt nu & jag har ingen aning om vad jag är nervös över. time will tell, hoppas jag. Idag har jag iallafall jobbat på dagis, som jag har saknat det! barn kan vara det mysigaste som finns! har fortfarande träningsvärk så blev ingen träning ikväll heller. men imorgon är vi på't igen, 40min pw. Kom på mig själv vid lunch på dagis att äta ljust bröd! har lite ångest nu, DET är bra.

godissug!

okej, två dagar av enbart ägg, tonfisk, sallad, keso, avokado & vatten. förstår ni hur godissugen jag är? vill bara frossa i bullar, choklad, gelehjärtan & glass.

Godmorgon

Började dagen med en kopp kaffe följt av en promme på 40min ! GO

Fejka och le.

Finns flera tillfällen då jag knappt känner igen mig själv. Brukar alltid vara öppen och social, älskar att träffa och lära känna nya människor, och har inte svårt med att dela med mig av tankar. men nu har jag känt att jag ofta stänger inne mig själv. Något i mig säger att det inte är någon idé att prata och träffa människor som man inte ska eller vill lära känna på riktigt. Jag hatar kallprat, det är det värstja som finns. Om jag vet att jag och en person inte har någon speciell relation eller något att prata om säger jag hellre bara hej och går vidare istället för att låtsas bry mig, fejkle och kallprata.

Ni får anteckna.;) haha nä, ville bara skriva av mig. Nu ska jag sova, godnatt. Sussa sött

Im not gonna write you a lovesong.

Kanske skulle bli vän med denna herren igen. Jag gillar honom, när vi är sams!

LIKE CRAZY



har precis kollat klart på filmen "like crazy". har legat i sängen och gråtit i en timma nu. fanns liknelser ifrån mitt eget liv. helt sjukt vad den berörde.

d.ö.d

hårt träningspass på friskis & svettis = död. skönT

träna träna träna...



hej på er..igen. eftersom min framtida månad kommer bestå av enbart träning så kommer jag kunna uppdatera er däremellan! det blir bra va? ALLTSÅ, nu är det såhär att jag behöver en träningskompis. vägde mig nyss vilket var en riktigt bra kick för mig, och jag behöver VERKLIGEN gå ner en massa kilo, få bort fett. vågar inte ens säga hur mycket jag har gått upp av all alkohol borta i sälen, inget bra för kroppen detdär. har iallafall tagit mig till intersport och inhandlat ett par träningsbyxor. bra början! Nu får texten på revbenen hjälpa mig. imorgon står klockan på 09.00 PW, på g! 10.00 skypedate, 12.00 klippning.

allt som var på riktigt känns på låtsas nu.



Sitter i min säng hemma i vimmerby igen och det känns som att jag har drömt att jag varit i sälen över huvudtaget. men säsongskilon har jag lagt på mig & håret är så gott som förstört. imorgon är det jag som börjar träna, beställer klipptid & färgar håret svart igen. hade ju tänkt bli ljus till sommaren, men känner nu att jag trivs i mörkt & det är inte värt att färga tills jag blir nöjd. Eftersom jag aldrig är nöjd så kommer det sluta med att jag inte har något hår kvar snart! hård träning från och med nu. kom igen adelinn, you can do it!

Legendariska 7b!

Godmorgon! Nu har jag sovit min sista natt på finger 7b. Om några minuter rullar bilen hemåt. Vill ännu en gång tacka alla för en underbar säsong. Tusen tusen tack! Vi ses

Now you're just somebody that i used to know.

Och nu var sista partykvällen gjord här uppe med. Hade en sjukt bra kväll och avslutning. Är så glad att jag har fått lära känna alla underbara människor denna vintern. Och hoppas att jag snart får krama om alla igen. Idag har jag mått som jag förtjänat och nu ska jag sova, packa packa och packa. Tack Sälen för en UNDERBAR säsong, bästa vintern i mitt liv. Puss

Sista fredagen i vinterlandet.

Här sitter dem, kockarna. Avslutade kvällen med film chips och popcorn. Bra kväll! Idag har vi käkat avskedsfrulle, jag Josen och Jenny. Är fortfarande mätt, laddar nu inför en sista kväll med tjejerna! Åh vad jag kommer sakna alla. Josephine träffar jag förhoppningsvis redan på söndag, och kommer spendera sommaren med henne. Det är lugnt!:)

Hungriga tjejer.se

Och ikväll blir dessa flickor bjudna på mat av söta killar, Johan och Bullen! Gott

 

 

My heart really likes you.

Verkstaden

Pärlan får lite ompyssning. Avgasröret släpar inte längre i marken. Haha!

Säsongens Cafépersonal.

Personaldag och jag har sådan huvudvärk. Känns sådär. världens bästa arbetskamrater!

 

Lysekil!

En liten summering av gårkvällen nurå. Började mitt ute i skogen hos Lysekilkillarna. Bra gäng! Vidare till Harrys, spräckta byxor över hela skinkan & en liten blåtira på det. Jävligt bra kväääälllll! Tack alla

Pw!

Legat hemma halva dagen eftersom det var regnigt och ruskigt ute. Käkat lunch på Gustav, tagit 1,5h Powerwalk. Ifrån gubbis till nya personal, och tillbaka igen. ni som bor här vet att det är rätt långt. Och sista backen på g hem, då sved det rejält i vaderna. Känns gött! Har precis varit och fikat med Linda, välförtjänt & mysigt. Kanske svirar om till party snart.. Time Will tell! Puss

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Har haft en soft ledig dag. Trotsade vädret och gav oss på grillen, men inget bra samarbete där. Så gav upp & gav stekpannan chansen istället. Blev en sjukt god middag med glass, nougatsås & fruktsallad till efterrätt. Lyckat! Har precis vart och fikat med Sara, pratade av oss ordentligt eftersom nästa riktiga uppdatering sker i maj när vi ses igen. har tagit ett riktigt snack med mamma och pappa med. Skönt att höra att alla mår bra. Nu ska jag hämta Josen som vart och kollat fotboll. Sporttjejen ju;)

 

 

Jag ger dig min morgon.

Godmorgon mina fina. Igår hade bästa Josen och jag lite Kvalitetstid med ansiktsmask och nagelfilar. Nu är det bara vi två som bor kvar i stugan på finger och det är sjukt tomt. Det känns verkligen i hela kroppen att säsongen börjar leda mot sitt slut. Åh, jag vill inte åka ifrån alla. Kan inte personalen bara förflyttas till samma ställe så vi kan göra en sommarsäsong tillsammans med. Jag har haft det så himla bra här uppe. Idag är jag ledig, tackar gud för det. Pusss!

 

She is here.

Och världens bästa Sara är här! Har saknat henne.

Snö och brännskador.

Snön är tillbaka i Sälen & jag har fått brännskador på ögonlocket. Ge sig ut i backen idag kanske. Ha det

Bomb!

Känns fint att vakna och det första jag ser är detta: Dubbelsäng, bombnedslag trasiga galgar & blockerad dörr. Nu är det iallafall hyfsad ordning på rummet. Och stugan är städad. Lovely

Hög på livet.

Punkt och slut.

Håll hårt i din goda vän.

Gråtkalas, fyllekalas, grillkalas & myskalas igår. Allt i ett och jag hade en sjukt bra kväll!! En kvart sedan Sabine och Maja åkte ifrån fingersvampvägen för den här gången. Åh, jag fattar inte att säsongen redan är slut! Helt galet vad fort allting gått. Bara 3dagar kvar på jobbet nu, tråkigt samtidigt som det såklart är skönt. Ha några veckor här där man bara lever. Slipper tänka på att man ska upp dagen efter. jag har haft en sån grym säsong med människorna här uppe & är redan nu sugen på en till. Får se hur det går. Idag är jag ledig, så ska försöka somna om nu igen. Sen är det städning som gäller i fjällets näst skitigaste stuga. Tagga! Puss på er.

Life is good.

Ledig dag med majsan & Jenny. Brände pengar på mat, dryck & färdkost.. Känns sådär gött. Men nu är det iallafall påfyllt för ett tag! Och lite spontan after ski på det. Life is good

Födelsedagsbarn!

Yes, var på en riktigt fet afterskifest för falk som fyllde 21igår. Hade en grym kväll som självklart avslutades med Harrys. Vaknade ovanligt pigg och hänkade på Anneli ut på en liten promme klockan åtta imorse. Rätt stolt! Idag har jag hängt en del med födelsedagsbarnet eleonor, Hanna & stina. Lunchade på wärsan, som att jag inte har tröttnat på maten där efter att ha käkat p-lunch hela säsongen. Haha! har även hunnit med några åk i backen & släckt törsten med en stor stark. Ligger nu hemma i soffan & ska ta en nap efter dagens bravader. Tja

Underbart.

Skotersafari kan va en av dem roligaste grejerna jag gjort. Förstår inte varför vi inte tagit oss i kragen och gjort detta tidigare. underbart!

Maggio!

Var på en grym konsert med maggio igår, och ikväll kör vi all in på Harrys efter en gryyyym skotertur med jobbet. Fan så taggad!

RSS 2.0