på söndagar är det ok.

lataste tjejen, har legat i sängen i stort sett hela dagen. igårkväll var jag på bryggan och träffade några tjejer, dem drog till cheers och jag hamnade hemma hos min gamla barndomsbästis. filmmys och massa prat bestod kvällen av. Letar boende inför en vecka i sälen, det är som en djungel, men det ska nog gå fint. nähä, dags att svira som till träningskläderna och kötta gymmet någon timma eller två!

2012, januari - april.

 
Året började helt klockrent med en sälensäsong. Vi säsongare var där precis efter jul helt slut i kropp och knopp. full rulle och dubbelpass under hela jul & nyårsveckorna. Men lika glada var vi för det. Cafégänget unnade sig en kväll med trerätters. väl värda detta.
 
 
Jag hade blivit roommate med Josephine, även hela vinterns soulmate. Dansade oss svettiga näst intill varje kväll.
 
 
 
lärde mig att älska snön.
 
 
En kväll i 7B gjorde norrlänningarna pitepalt till stugan, var dock inte lika omtyckt av alla. men en fin kväll hade vi. Jnauri försvann. 2 månader går fort när man har roligt.
 
 
I februari roade vi oss mest, många kvällar på harrys. nyktra som onyktra. poserade framför kameran frivilligt & fick även med sångaren i VIKINGARNA, hur coolt då? he he.   .
 
 
Mars kom och det var blaskigt i backarna, men snökanonerna gjorde sitt jobb helt utmärkt och jag fick göra premiär med brädan. första gången jag satt fast med fötterna på en bräda. Jag var stel som en pinne, livrädd och såg säkert ut som en idiot. men efter några öl, 100 faceplants, 2000 volter & flera miljoner smällar mot svanskotan så var jag nöjd! hyffsat duktig på både sväng åt vänster och höger. tackar coachen.
 
 
 
Lärde känna massor med underbara människor genom kiosken där jag tillbringade många dagar mellan kl.10-19. utöver dessa timmar hann jag faktiskt med både ett och annat... Mars bjöd även på dryga 30+. lyxigt.
 
 
Början av april & LRAB tog med oss ut på scootersafari över en dag, och det är nog bland det roligaste jag varit med om. J och jag tog detta på största allvar, var sura över att ha hamnat sist i ledet & det resulterade i att vi till slut lekte ta fatt med snubben längst fram. KUL!
 
 
 
April som sagt, och säsongen börjar lida mot sitt slut. Tårar av att bara tänka på det. Gav oss på ett projekt med grillen som tyvärr slutade med att vi hamnade framför spisen. Jag hade magsjuka, josen lämnade mig i 7an och spenderade mestadels av tiden hos grannen med stort G tydligen. ;)
 
 
Bowlade med fina kollegor.
 
 
Hade avskedsfrulle som avslutning på en fantastisk säsong. En vinter i sälen var det bästa beslut jag tagit. Och ni som funderar på en säsong, sluta fundera. ÅK!

-

            
  Mormor
    Morfar
Jag & Olle

Julafton.

Julen är över och nu är det nyår som är nästa grej. har haft världens finaste jul. Känner mig sådär lagom rund go och gosig, precis som alla andra såhär några dagar efter julafton med julmat som frukost, lunch & middag. imorgon åker mamma och jag på mellandagsrea, ser fram emot alla härliga människor som har mord i blicken när de går in i en klädesbutik.. He he not.

Jordens undergång.

dagen har seriöst varit värre än jordens undergång. Jag har extrema ups and downs nu för tiden och jag gillart inte. vill vara på topp hela tiden. Men närå, dagen har bjudit på stora vattenblåsor på båda hälarna. två nya fel på bilen, 8000spänn för att laga. jävligt halt väglag. opepp tjej på gymmet. alkoholsug. kaos på rummet. mobilräkning och en miljon småsaker till. sådana här vanliga vardagsgrejer vill inte jag ha med i vardagen. men snart är det jul. gud vad kul.

Tack å hej.

Sitter i bilen på väg bort ifrån Lindvallen. Blandade känslor. Har träffat alla finisar här och det känns så himla bra. Tog några åk i backen när vi ändå var igång, nervös inför första, men det gick bättre än förväntat. Fan vad kul det var! har bastat, hoppat i snön..näst intill nakna. Dansat oss svettiga på Harrys. druckit öl & haft det gött! En riktigt lyckad "weekend" i Sälen. Tackar de berörda.

Rätt värt.

Fasen vad jag gillar detta. Sälen, vi ses snart igen, garanterat!

Återförenade.

- och allt känns som vanligt. <3

Mycket info i ett enda inlägg.

Fin lördag, snöstorm & förkylning. Sitter och kollar på klänningar till nyår som jag absolut inte kommer ha råd med. delar soffan med te, apelsiner & snorpapper. nyser stup i kvarten och nässprayet hjälper inte så värst.
Gör mig redo för en weekend hemma hos josephine i nora. äntligen. förkylningen kom ju väääldigt lägligt.. he he. ajah, mysigt med snö är det iallafall & ingen har ju dött av lite snor. Skidorna är framtagna och bara väntar på att få bli använda, hoppas att det blir inom kort. Saknar mina fina vänner i sälen. Men i januari ses vi kära ni, det är nämnligen så att 7-11januari har jag ett uppdrag som barnflicka för en ettårig liten tjeja. Ska bli så mysigt! får spendera 5dagar i lindvallen. Efter det får vi se vad som händer, har noll planer och jag har ingen aning om vad jag vill med mitt liv. Inte sugen på plugg än. Finns inget speciellt ställe jag vill åka eller flytta till alls. Inte ens sugen på värmen. hur sjukt låter inte detta? inte likt adelinn andersson.
 
Nehepp, nu powernap innan jöbb. ha det gött och ta hand om er.

julgranspynt.

Klä julgranen är mysigt en tisdagskväll. Lussekatter & mjölk är med rätt gött.

VARNING FÖR GNÄLL.

Okej, om du stör dig på gnälliga människor så bör du avstå från att läsa detta.
 
Men det här är nog en av de värsta dagarna i mitt  bil-liv, pank & sur...
Dagen började med frulle & en igensnöad bil. åkte till verkstaden klockan nio, får reda på att den kan bli klar runt 14.00, och jag börjar jobba 14.30, stressigt! ajah, lämnar bilen där iallafall och går 40min till gymmet, i snöstorm. KUL! kör 25min magpass, blir iakktagen genom hela passet, så ger upp och drar därifrån. går 20min till mammas jobb för att kunna låna hennes bil hem. 12.00 åker jag till allie, en liten glädjekick, pysslar lite. Klockan blir 14.00 och verkstaden har fortfarande inte hört av sig... får skjuts dit, lämnar mammas bil på hennes jobb OCH får såklart med mig hennes bilnycklar. kommer till verkstaden och bilen är inte klar eftersom det är en lite fakking grej som kostar 2000 att beställa som inte funkar, sen ska ju han som utgör jobbet ha en slant med, så räkna på 2500, minst. BILJÄVEL!!! jag som redan är sur över att jag är försenad till jobbet går in och betalar 2000spänn för dagens verkstadsbesök. tackar och racar till jobbet. Går bra att jobba & julbord är ju alltid trevligt. Klockan 19.00 är kvällens arbete done, sätter i nyckel´n i låset... och det har frusit fast. BILJÄVEL ännu en gång. fyfan vad jag är less på dethär nu. ännu mer problem eftersom det endast är ena dörren som låset funkar på.  jag har inte så mycket till val än att stå där och lirka och be till gud. jag som inte ens tror på gubben. nyckeln fastnar och alla rutorna åker ner på bilen, ibland är det så illa att rutorna inte heller fungerar & man får åka med nerdragna fönsterrutor tills de ger med sig. jag hade tur för en gångs skull, de åkte upp utan problem. Jag kör iväg & på vägen hem märker jag att radion inte funkar & klockan är omställd. VAD FAN?!?!?! klickar på alla knappar som går och radion fungerar ändå inte. verkadssnubben som klickat runt antar jag. men tack? hmrf. klockjäveln stör jag mig på men den kan väl inte vara så svår att ändra. radion kan jag inte klrar mig utan, så får väl åka tillbaka så han får fixat. idioti!! som salt i såren vill jag även meddela att 14dec får jag körförbud om jag inte klarar besiktningen, och reservdelarna tar inte 3dagar att få hem. Jag är rätt jävla körd.
 
och ytterligare, som citron i såren slog jag i huvudet i badrumsskåpet så hårt att det började blöda. världens huvudvärk, och mensvärk på det.
 
KAN DET BLI MYCKET SÄMRE? imorgon ska jag sova och äta godis. (så jag antagligen går upp de kilona jag tappat de senaste veckorna.. lyckat adelinn.) ORKA
 
 

Sweet home.

 
hittade dessa bilder ifrån http://smäm.se/ .
Underbart. såhär vill jag inreda när jag köper hus.

Maskinen.

Nu är jag i rätt mode igen. Hade en grym jävla kväll!!!

Hard to read.

hur är minnet egentligen.

idag finns det inte jättemycket jag vill dela med mig av. gårkvällen avslöjade nog tillräckligt...och idag stavas det å n g e s t. men kul hade vi.

dear santa - new years eve.

 
dear santa.
eftersom du kan fixa allt i din tomteverkstad i nordpoolen så borde du kunna göra min drömklänning till nyår.
Här får du lite inspo.. klänningen ska i stort sett vara som den silvirga, bara att jag vill ha ryggen några centimeter djupare än på den vita. Lite färgskifftning, helst glittrig, sådär så det känns extra nyårsfint. Den får gärna vara aningen längre med så jag slipper flascha hela rumpan.
 
Tack på förhand.
p.s seriöst, jag har letat efter en liknande klänning i ett jävla fucking år!

Torsdag kväll.

Känns i kroppen efter skivstången. nu bjuder bästaste paret på pastasallad, sen ska vi vara så seriösa att vi ska göra inbjudningar. Kul jul!

Torsdag kväll.

Känns i kroppen efter skivstången. nu bjuder bästaste paret på pastasallad, sen ska vi vara så seriösa att vi ska göra inbjudningar. Kul jul!

Aldrig nöjd.

insnöad och rastlös utan dator. Jag vill träna, skicka iväg cv, fika med Alex & gå på stan.. Kul att man alltid vill göra saker som inte går. likandant med kärlek, man vill ha dem man inte kan få.. Alltid! Är ju ganska mysigt med snö, men nu är det över knäna här ute & det är lite väl.. på med pannband och halsduk.

4dec - snökaos.

Dagens pass var för magen. Och jag har insett att jag tränar bäst själv.

Vill man vara fin får man lida pin.

Okej, jag har provat allt mellan himmel och jord för att töja ut dessa & iallafall kunna använda dem en utekväll. Haft i påsar med vatten och ställt dem ute för att det skulle frysa och på det sättet töja skon lite. Dragit på mig flera strumpor & dansat runt här hemma i vardagsrummet. fötterna får lida pin. Har dock inte lyckats så bra dock, så om någon är sugen på ett par Jeffrey campbell, hör av dig.

kyrkan.

Gårdagen bjöd på repetition i kyrkan, 3h.

1december

Lördagkvällen bjöd på gottigheter. Glögg & lussekatter.

2:a advent.

Utan ett enda rep ska jag visst sjunga i kyrkan andra advent. Wish me luck

Winter.

God lördag. Sovit som ett barn inatt, övernattning hos Allie. fick dock sova i gästrummet pga hennes dumma hosta. Idag har jag lämnat in datorn, ännu en gång! Blir förhoppningsvis klar i veckan så jag kan skicka in lite cv och grejer. idag ska vi baka lussekatter. vintern är så jäkla mysig.

Tack & godnatt.

Okej... Jag är livrädd. Men får väl tänka positivt & läsa detta http://www.aktuellt.nu/2012-12-21-jordens-undergang/

Kör, bara kör.

Okej. Idag köttade jag värre än värst, 1timmas enbart styrka. Och nu efter några veckors gymträning har jag vågat ta steget att öka vikten på maskinerna & även köra några minuter längre på stepmaskinen. Gick in med inställningen "jag kör tills jag inte orkar mer" & dagens benpass var näst intill dödligt! SÅ JÄVLA SKÖNT.

Hjärtan.

Igår fick jag en sådanhär fin bild av mina kåmpisar i Sälen, på förra vinterns favvoställe Harrys. Om jag saknar det? Jovars. Och dem också för den delen.💕

RSS 2.0