David Beckham

-

Dag med Maja.

Sista lediga dagen denna veckan. Maja & jag tog en mysig fika på fjällbagarn.

Efter regn kommer solsken.

Vaknade av regn imorse, och träningsvärk i hela kroppen, plus sjuk smärta i svanskotan, vilket faktiskt var väntat. Men fan vad gött med värk, vet inte hur länge sedan det var jag hade det. bakade scones till frulle, åkte med Anneli till byn och tillbaka igen, gosade sen ner oss i soffan och tog en powernap. Jävligt skönt och behövligt. När solen kom fram tog jag även på mig springskorna och gick ut och gick en sväng. Läggdags för mig på loftet nu, Godnatt.

Bräda & bärs.

Ledig dag med bästaste jos ! Började dagen med frukostbuffe. Lagade bilen och fortsatte med några åk i backen, släckte törsten med ett par öl, sen kände vi att parken lockade lite. Blev några åk där, dock 95% brevid flygen. Haha! Har åkt bräda för första gången med. Gick helt okej, bättre än förväntan. Höll mig på brädan hela liftturen, känns bra!! Nu ska vi ladda om, käka sova & börja tagga. Gött!

 

Det blir alltid värre framåt natten.

Sitter under showtimescenen & hör Björn skifs låt. "Det blir alltid värre framåt natten, Långt från alla ljusen alla skratten..." jag älskar den, och tomas ledin kan ju vara en av dem bästa också, josens och min favvis. I sommar ska vi se honom live med. Spikat!

Ett leende på det.

Haft en superbra dag på jobbet, underbara arbetskamrater & härliga gäster. Great! Avslutar dagen med ett kvällspass i garderoben. Längtar till tisdag, Josen & jag är lediga tillsammans, i två hela dagar!! Snälla Gud om du finns, gör så vi håller oss friska nu. Sen är jag kär med. Puss och kram

22mars

Hade en rätt soft ledig dag. Umgicks med Anneli & Karin. Åkte typ tre åk sen var tjejerna trötta och ville hem. Haha! Så jag fick ge med mig, drog ner till byn, hem och käka varma mackor med Karin. Och avslutade kvällen med kaffe på fjällbagarn med tre söta tjejer. Tackar för dagen och taggar jobb imorgon. Puss

21mars.

Vaknade själv uppe på loftet i morse eftersom josen inte vågade riskera att bli smittad. Men idag har jag sluppit både illamående & spyor. Har varit hela 30grader på altanen så svirade om till enbart topp. Underbart! Tänk vad fort allt kan vända, igår ville jag dö & idag är allt bra igen. Har fått i mig några raggmunkar till lunch, fasen vad skönt att kunna äta igen!

image description image description

 

Magsjuka?!

Yes, det flyter på här i Sälen, från att ha varit förkyld hur länge som helst åker jag nu på magsjuka en dag innan mina två lediga dagar i sträck. Solen skiner och jag ligger på toalettgolvet. Rockigt!

Första gången jag spytt i hela mitt liv. Och jag gillade det inte. Positiv tjej

Vitlök.

Vitlök är bra när man är förkyld har jag hört. Härlig andedräkt får man med. (Y)

Gina tricot.

Spetstrosor ifrån Gina tricot. Man kan aldrig få för många färger.;)

Power.

Är tillbaka på fingersvampvägen hos min andra hälft, känns bra! Började dagen med en 20min powerwalk genom kvarteret. Suttit på altanen, käkat superfrulle och njutit av solen ett tag med. kom på att jag borde ligga inne i sängen om jag vill bli helt frisk någon gång. Så nu hamnade jag under täcket i sängen igen. En powernap kanske! Tjah

12.00 Malung

Bosatt på en bänk i Malung en timma. Väntsalen är stängd pga renovering. Gött... Jag fryser!

Bussterminalen.

Yes, flera timmars bussfärd väntar. Laddar upp med Maggio i lurarna.

Bror min.

Sweet

Rätt söta grejer. Imorgon åker jag hem ifrån min fina vän här i Karlstad, tillbaka till det isolerade Sälen. Restaurangpersonalen som är hur grymma som helst. Skishoppersonalen som kommer ta rekordet i att handla mest choklad denna säsong. Liftvärdarna som är världens gladaste och trevligaste personerna. Harrysvakterna som vill verka stenhårda. Turisterna som klär upp sig som om det vore Nobelmiddag när det bara är en helt vanlig kväll på sälens hetaste uteställe, harrys. Nähä, färdigsnackat. Nu ska vi äta vindruvor & njuta av sista kvällen tillsammans på ett tag. PUSS

Remember me.

Befinner mig i Karlstad för andra gången i mitt liv. Förra gången jag var här försökte vi oss på att se Remember me, men gick inte alltför bra eftersom jag är sämst på engelska & mitt sällskap hade filmen UTAN svensk text. Nu gav jag det en andra chans och lyckades, utan text denna gång med, men med människor som kunde förklara vad som hände. Fin film. Nu ska vi sova och imorgon ska vi färga håret, vaxa benen och ta hand om oss. Jag har det bra, hoppas ni har det med.

I Karlstad skiner alltid solen.

Efter en heldag på stan är vi helt slut. Lite vin kommer sitta gött nu. Det är skönt att va ifrån sälenbubblan lite, men jag tänker på er! Puss

Fjällbagarn.

Hoppade upp ut sängen & raceade med bilen till fjällbagarn för frulle. Åkte hem, packade och bytte några ord med sambosarna innan min lilla biltripp här ifrån. Paus ifrån fjället några dagar, kan behövas det med! Ses snart underbara sälen.

 

Hälsningar Australien.

Hur glad blir man inte när det ligger ett brev i facket på jobbet?! dog

Torsdag!

Har haft en rätt skön ledig dag. Vart i backen några timmar med brorsan & pappa. Mamma hoppade skidorna idag, får se hur det går för henne imorgon. Haha! Kul att ha dem här. Jobb imorgon 10-00. Tagga!

A day off

Korvgrillning & stek med gött folk! Rätt värd dag med andra ord, brillerna på!

Vi lever i vår egen värld.

En helt okej dag på jobbet. Isigt & blåsigt i backen, alltså mindre bra om man frågar proffs. Slutade halv åtta ikväll och har haft det så skönt hemma i en öde stuga. Städade lite, tvättade & åt Äggmackor till Melissa horns underbara stämma ekandes i vardagsrummet. Fick paket idag med, efterlängtat smink. Igår var josse jag & Ida på Mange makers, riktigt lammkött! "Mange bjuder..." har fått lite Flashbacks här nu med, kollat bilder ifrån Maggan.. jag saknar min fina Julia där hemma. Satt och ritade ett hjärta på knät förut och tänkte på dig jullan! Magaluf Göteborg Viken Vimmerby Linköping stockholm Karlshamn, dynestad, borghult...Och alla andra underbara ställena vi har vart på.

Nog snackat om gamla fina minnen, ligger i sängen nu, har tvätt i maskinen som måste hängas upp. Orka!! Ilandsproblem, japp. Upp och hoppa adde

 

RSS 2.0