mot Lund!

Tänk vad fort allt kan vända. Världens otrevligaste konduktör och jag råkade beställa fel biljett. 200kr i sjön, känns sådär va. Jag var så nära på att börja storböla. Allt med den tågresan melln vimmerby & alvesta har vart skit. Har ni hamnat på tåget som ska ta mig till skånes lund & blir bemött av en supergullig man till konduktör och nu börjar det kännas bra igen. Vad människor påverkar ens beteende. Sjukt.

Fin kväll!

Igår var det öltält i Vimmerby. Började kvällen med grill och chill vid vattnet med massa fina människor. jag bara älskar livet just nu. <3

 

Tre land på ett dygn.

Pappa & jag tog en endagstripp till Danmark & Tyskland. Ett dygn i en bil är inte bra för kroppen!

Barn på nytt.

Spenderade en kväll i lekparken. Drack festis & åkte rutschekana.

Brännboll.

Brännboll och mys i källängen. Men vi gav upp rätt fort & drog till Sibylla för Natha var hungrig. Köpte mjukglass och gottade osa.

Med Therese.

Helgen har bestått av grill & kubb med trevligt folk. tagit in så mycket som möjligt av solen, varit nära första doppet & faktiskt ätit sommarens första twister! Gillart!

perfect.

steksöndag





Här har jag legat mest hela dagen. rätt gött. Även om det är lika bra väder och samma sol utomlands så känns det ändå som att solen skulle ta bättre i grekland. konstigt.

p.s om ni upplever dessa stötande så borde ni inte befinna er på stranden i sommar.

regnigt Vimmerby.

Små mysiga regnbilder från veckan. Flickorna kollar på Pippi!

dagen-efter.

Onsdagspub på köket(vimmerbys uteställe) och jag hade en helt sjukt bra kväll med massa fina människor, livet leker här i vimmerby & jag trivs. Idag har jag inte mått lika bra, bakfyllan är inte att leka med ibland. legat inne mest hela dagen, sovit och ätit hallonkräm om vartannat. imorgon ska jag unna mig ett par nya converse. FRÄSCHT!

15maj.

träningen igår gav resultat & idag har jag stått och stretchat när det har funnits läge till det. träningsvärken har lagom lagt sig tills det är dags för kvällens pass! nu är vi igång igen. sweet

Pippigodis.

Svirat om och hamnat på Pippigodis idag, väldigt blåsigt ute & inte alls någon värme. Men det är härligt att vara på jobbet trots det. Kom hit och hälsa på vettja!

 

 

hello you.





Här ser vi ut som världens finaste kärlekspar. Förstår inte hur jag ens fick till den blicken på översta bilden, för vi var inte kära.

Love is in the air, love is everywere.

Har haft en bra dag på jobb. Mycket kärlek ifrån både peronal & besökande. gäster som lärde sig mitt namn och nämnde det flera gånger, kom tillbaka och ville ha mera saker med inbrända namn på, små pojkar som tyckte det var superkul att få stå och prata med mig. fick mycket beröm över mina värk med brännpennan, det är inte det lättaste kan jag säga och vet inte om det blev supersnyggt, men det kändes fint i hjärtat att höra det första arbetsdagen sådär. Var dessutom en man i 40årsåldern med lättare utveckligsstörning som "blev helt knäsvag" av att prata med en av personalen i parken och valde att dela de tankarna med just mig. okej, det låter inte jättehärligt att en 40plusare stod och sa att han blivit förälskad i en vän till mig. men det var en väldigt söt liten herre som under många år varit stammis i parken, kunde utantill hur många år varje person varit där och jobbat och han hade tydligen träffat denhär tjejen förut. Jag tyckte till och med lite synd om honom, att han inte hittat sin livspartner. Men han skrattade och verkade vara världens lyckligaste trotsallt, man ska ju leva fullt ut ända till slutet och man har all tid i världen på att finna "the one". Ja, det finns en sådan för alla människor. Jag tror på att allt händer för en anledning och om jag någon gång skulle känna "jag har hittat honom", då fixar ödet det med lite hjälp på traven ifrån mig. Jag har varit med om att ödet styrt mig och en annan människa, även om det känts helt och hållet rätt i stunden så har det inte alltid slutat lyckligt. ibland är det för bra för att vara sant, och då rasar allt snabbare än man hinner tänka. sad but true. oj, nu kom mitt djupa jag fram och som vanligt fattar säkert ingen vad det är jag sitter här och skriver. josephine, nu känner jag mig sådär konstig igen... typ sårbar. hjälp.

P.s Jag tackar herrn för de trevliga pratstunderna han gav mig i min ensamhet på jobbet idag. dessutom mår jag illa nu, ätit marrängsviss & inte tränat på två dagar... INTE BRA FÖR DIN KROPP ADELINN. INTE OK. OK?

alms diversehandel.

japp... och skorna jag längtade såååå efter var för smala för min fot. K.U.L!
Har iallafall haft två intensiva jobbdagar på alv, packat upp massor med varor i vår nya souvenirbutiken. nu är det endast lagret kvar att fixa & imorgon är det preimär. kom och ta er en titt vettja.

Prinsessa.

Härlig kväll innehållande pw, träning & mys hos familjen Jonas&Allie. Dem bjöd på underbart sällskap, "prinsessan" på tv, varma mackor och munkar. Fint par detdär!

Välkommen sommar!

Bra start på sommaren, har hunnit med en liten myskväll med Saris, vin choklad och vindruvor. Satt hela kvällen & snackade om allt och inget. Firat farmors syster som fyllde år, åt god mat och tårta! Igår var det även introdag på Astrid Lindgrens värld, och jag är lyckligast i världen. Var nästan så jag fick tårar av att krama om alla gamla godingar! Alv är som en enda stor familj. Reunion på Vidar & redan hunnit lära känna massor med nya människor. Idag har jag varit på dagis och hjälpt till lite. Underbara barn. Sprudlande glad tjej!

Rock that body.

Mycket träning nu på senaste, älskart!

3maj!

Sommargarderoben är framme. Äntligen!

och juste...


ville bara meddela att dessa svarta (och snart dem corallfärgade med) är på väg hem till mig. sounds like music in my ear. ♥

Köpet är klart. - tack!


skulle klicka hem en bikini som jag suktat efter ett tag, SÅKLART var den slut i min jävla storlek! hatar't. men hittade visst lite annat istället. shortsen var med slut i min strl så chansade lite på att beställa 42 bara för att dem är så snygga! kan bli en snygg loose-fit. hoppas!

life is good!

jag älskar livet just nu. Har fått färg på kroppen, jobbar lite på dagis & blev inringd för att jobba i resursen på astrid lindgrens värld nu under min vistelse hemma. blev kallad till introhelg, åh så himla kul! jag som saknade alv direkt när jag kom till vimmerby, nu blir det lite pass där trots allt. Den 27maj drar vi oss iallafall mot ystad, anneli,linn eleonor och introhelg! Sen efter det förhoppningsvis en utomlandsresa med josse. Dock inte om vädret fortsätter såhär, då kan man ju hänga på altanen och njuta av värmen där istället. Nu ska jag get ready för ett sjukt hårt träningspass. det går bra nu

semester i maj.



Har haft ena riktiga bra dagar. Stekt som bara den & det visar lika bra resultat som det skulle göra utomlands, har gått pw & tränat friskis nu ikväll. känns bra i kroppen. sara har kommit hem till vimmerby med & jag bara gillar läget! men längtar lite tills jag får börja sommaren i ystad.
RSS 2.0