New years eve.



Laddar upp inför kvällens bravader. Sälen levererar regn och blåst, men jag är lika taggad för det! Hoppas bara att morgondagens bakfylla kommer vaa värt det! Nuuuuu ska jag ta en nap. Ciao

Nyår,



Goddag mina vänner! Jag sitter inne i stugan hemma hos Ellen och myser medan hon kollar på Pippi! Taggar till nyår och ångrar att jag inte har festat fler kvällar här uppe! Nu får det bli skärpning Adelinn. Om jag bara spenderar en vecka här uppe så ska jag faktiskt utnyttja den tiden med! Ikväll ska vi vara ett gäng och käka & dricka gott! Kommer bli fint. Det enda problemet nu är att hitta någon att kyssa på tolvslaget! hmm... Längtar till då när jag är lyckligt kär och har en kyss säkrad vid årsskiftet. Ne, nu ska vi fixa lite välling till lillan, så hon kan sova. Tjena. Ha en bra nyår! 

Juldagen.

Godkväll!


Jag sitter och myser i min nya morgonrock efter ett pass på gymmet och en sväng i solariet. Luktar Coconut/passion, målar naglarna & dricker vin. Ikväll ska jag och min fina vän Elin rocka loss på mässhallarna! Hemvändarkväll och alla är så sjukt övertaggade, jag tänker ta kvällen som den kommer och inte ha några förväntningar alls, för då blir det aldrig bra!

Men taggad är jag! Ciao 

Julen 2013 är igång.





Hej och välkommen jul 2013. 

familjen Andersson har varit hos farmor och ätit julmiddag mellan 13-19, tror ni vi är nå mätta eller?!?!

Ikväll smet våra två hundar iväg, och ni som känner oss väl här ute i Borghult vet att de brukar vara borta i minst 24h innan de är tillbaka och vill ha mat. Nu är den ena hunden så pass gammal att hon lika bra skulle kunna lägga sig i skogen av ren utmattning och aldrig mer komma tillbaka. Ikväll var en mirakelkväll, muffe kom tillbaka frivilligt & ligger nu i sin korg och myser! Kloka hund.

Ho ho!



Idag fick vi besök av ingen mindre än självaste jultomten. Han hittade inte till alla hus, så barnen började ropa ut gator och nummer och adresser. Haha. Så söta!

Sälen 2013/2014.

Godmorgon! Stängning idag, och jag är inte alls peppad, regn och blask är så jävla tråkigt! Allvarligt talat. Fy! 

Några fjuttiga dagar tills julafton & en vecka kvar tills jag testar mina skills i backen igen.;D 

Hej bebis.



Den jag saknar mest när jag är
Iväg är faktiskt min vovve. Hon ylar, skäller & knorrar varje gång jag kommer hem, även om jag bara vart borta o några timmar. Lilla hjärtat.

Merry christmas.




Kan jag säga annat än att fröknarna på dagis blev riktigt bortskämda idag. Fick en liten förtidig julklapp av ett barn & föräldrarna överröste oss med choklad och allt vad det var, knappt att man vågade gå in i personalrummet. Haha! Efter det kände jag att gympasset satt så jäkla fint idag! Sjukt bra pass med mage som huvudsak. Har även börjat köra någon del av ben/rumpa i stort sett varje dag. Känns gött i låren iallafall. 

JOBB, GYM & FASTA RUMPOR.

Jag vill bara informera om att jag är en människa som påverkas sjukt mycket av omgivningens humör. Idag var en sån dag då jag bara var så jävla less. på jobb har jag fått lära mig att man ska koppla bort privatlivet ett tag, hur jobbigt det än må våra och bara vara glad och trevlig. Och då ska det fan gälla alla också!!!! 
 
Tog ut min ilska på gymmet 1,5h. så jävla skönt!!!! gymmet ger mer än bara en fastare rumpa ;)

Min fredag den trettonde.



Fredagen den trettonde - Lucia.
Klockan 07.00 imorse virade jag om mig täcket och smög ut till tvn för att kolla luciafirandet på svt2. Käkade frulle och bara mös fram till åtta. Drog på mig kläder och slirade in till vimarskolans för att se deras luciafirande. Så sjukt himla mysigt! Jag bara älskar detta!!! Efter det har jag haft ångest över att jag inte hittar den perfekta klänningen. Tänkt över om jag kanske ska börja mitt liv som glasögonorm. Kört ett magpass på gymmet med saris efter en veckas uppehåll. Tänkt över mina vanor med bröd, lussekatter, pepparkakor och sockerkaka till frukost.. Och avslutat dagen med härlig julstämning på årets julbord i Mossebo! Hur härlig dag då? Imorgon ska jag göra precis likadant, men kör på julkalendern istället för lucia. Lööööööve it

Dessutom har jag planer att smida, cv att skicka, nyår att planera & julklappar att slå in. Godnatt mina fina.

Fredagen den trettonde är inte alls någon otursdag. Jag ska börja kalla den för min turdag! 

Dagisfröken.


Ytterligare några dagar som dagisfröken. Förkyld och jävlig, men är glad för jobb & alla mysiga barn gör en ju så himla glad. 

Linköpiiiing.


Ibland känner man sig såhär snygg. Bra helg med bästaste jullan & Mia.

Voltaren & panodil.

Okej. Igår körde jag totalt slut på benen och rumpan. Bar grått linne & hade mer än bara en liten svettfläck på ryggen. Men WHO cares? Jag kände mig fan inte ens äcklig, mer fräsch och uppumpad. Så skön känsla. 

Fick en fix idé att ge mig på vad-knäckaren... Skulle testa lite först och tänkte inte alls på hur många kg jag gav mig på. Efter första stå-på-tå-övningen kände jag att vaden fick ordentligt med stryk. idag har jag så ont i ena vaden att jag vill tjuta!!!! Stretchar och masserar timma in och timma ut. Fyfan! läste att det inte alls var stor skillnad på träningsvärk och muskelinflammation/bristning. Jag är så rädd att jag inte kommer kunna träna ben/vader på några veckor nu. Dessutom vaknade jag med täppt näsa och ond hals imorse. Rolig dag, verkligen! 

I helgen ska jag till linkan. Hoppades på att kunna gå i klackar, men det kan jag nog glömma. Åh!

Give me that!



Nanny på nyår!

Usch vilken dag. Barnen har varit bombstyriga & jag har haft en allmänt dåligt dag. 

Det positiva är att jag ska ta ut mig på kvällens kickbox. Dessutom kommer jag spendera en vecka runt nyår i Sälen, som barnflicka.

Happy birthday.






Idag har jag varit på kalas med släkten. 

I love challenges.


Ikväll fick jag en "så-jävla-stark-jag-är"-känsla & kände att vikterna jag hade tagit åt mig var alldeles för lätta. Jag är egentligen jäkligt feg med att öka vikterna för jag är rädd för att skada kroppen mer än att hjälpa den. Men ikväll tog jag steget, hantlarna blev några kg tyngre & vikterna på stången ökades. Vet inte alls hur snabbt eller långsamt man ska öka vikterna. Men jag provade mig fram och tog det som kändes lämpligt och som kroppen klarade av. Nu, efter att ha kört både triceps och biceps med massa nya, fräscha övningar så känns det så jäkla häftigt att jag har tagit träningen till nästa level. De vikterna jag inte klarade i början är nu kroppens och psykets nästa utmaning. Jag älskar utmaningar!
RSS 2.0