Kom igen.

Förfan Adelinn?!? Hur jävla svårt kan det vara att dra ner på småätandet & godisintaget.. Tydligen jävligt svårt. Känner mig inte duktig för fem öre. Fuck it! Jag vill träna. Jag ska träna.

Godmorgon!

Morrn morrn, när jag lyckas ta mig upp ur sängen ska jag idag passa på att städa, handla & söka kvällsjobb här i trysil, eftersom Sindre endast har öppet till 17.00 i vinter. Hade varit gött med lite extrapengar.

igårkväll slog vi på A little bit of heaven, och jag är kär! den har allt en film ska ha, glädje sorg handling kärlek vänskap hat. Jag satt med en klump i halsen under hela filmen, och jag grät som ett litet barn. Ärligt talat så är denna i nivå med the notebook.

Skulle bara säga det, så se till att se den!

Sindrestua.

Har visst blivit någon slags trend i huset att börja träna nu. Helt plötsligt ska alla vara duktiga och nyttiga. Känns bra faktiskt. Lite fight mellan sindrepersonalen. och hur kul ser inte det ut när fyra otränade tjejer gör entré på träningshuset? Vacker syn kan jag tänka mig.;) snart är det dags för oss två sälar som är kvar att skaffa oss ett litet plastkort vi med!

Time to sleep, jobb imorgon.

Update.

Japp, jag lovade att återkomma om huruvida åkningen var. Och här kommer det.... SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE än jag någonsin upplevt! Långa backar, puder och sköna liftar. Hur jag nu kan tycka att en lift är skön. Haha. Har precis slutat min första jobbdag. Helt okej, men fortfarande lite osäkert, jag saknar ju Sälen.:( bekvämlighet kallas det!

should i stay or should i go.

Tredje och sista utekvällen i Sälen var sååå jävla lyckad. Vill redan tillbaka!

Men i söndags började jag på mitt nästa äventyr. Flyttlasset gick till trysil. jag fick mitt lilla rum, mysigt och så, men första natten var ganska så ovekväm, låg helt påklädd med en miljon filtar och ett trasigt element. inte så rockigt!

är nu inne på andra natten & ligger här med både varmt element, kudde och täcke. Känns helt okej.

Första intryck av trysil då, SVINKALLT & assköna sambosar. resten är oklart & vi får se hur det går min första jobbdag på torsdag. Imorgon är det så kallat supertisdag här på fjället = utgång. Och på onsdag ska soffan och jag ge oss ut & testa backarna! Frågan är ju då om åkningen är så jävla mycket bättre här än i Sälen?

jag återkommer.

sista dagen i sälen.

vi har haft förfest, själva i stugan. Vi har haft det riktigt gött idag, varit i backen hela dagen. nu ska vi till harrys! köööööör ba kör

Lördag!

Sitter på lodgen och tar igen oss med en öl! Så jävla gött. Jobbade sista kvällen med lilla iris igår & jag saknar redan ungen. Så himla gullig! idag är Evelina och jag ute i backen, förstår ni vad vi njuter när jag säger 11minus & sol?! N J U T.

WARP.

Hallå där! Några dagar till har gått och vi har hunnit med en hel del. after ski, sväng i byn & självklart några åk i backen. Har köpt mig en ny jacka, hallonröd warp. Ska känna lite på den. Luvan är liten och jag stör ihjäl mig!!! Haha, men den är snygg. Hjälp

And I love it!

Har haft ena goa dagar här uppe i Lindvallen än så länge. Många kära åtetseenden. Men har även hunnit med att åka skidor, njuta av god mat & testat utelivet. Det är sig likt.

Måndag.

Okej, efter kl.17 igår låg jag i sängen hela kvällen och natten medan resten av Sälen var i deras bästa partymode. Inte likt mig, men skönt var det! Nu ska jag snart bege mig och träffa familjen & lilla tjejan. Jag är faktiskt lite nervös.

Ciao

Everything is fine.

Har haft en riktigt stressigt sistahelg hemma i Småland. Jag dör vad virrig, panikslagen och stressad jag varit. till och med min bror märkte det. "Men lugna ner dig nu." Var hans kommentar. Känns ju bra.

Efter snabba händelser i livet hade jag inte längre någon bilkompis att åka till sälen med. så Fredagen bestod mest av packning , samtal och bussletande. Igår, alltså lördag gick över förväntan. Började med jobbiga människor som inte passar tiden, dyker upp med hela sin familj och försöker göra så jäkla dåliga bilaffärer = dåligt humör. Sen inser jag att jag har 48tusen väskor att släpa på mellan bussarna, som tur är bara ett byte. men kvällen slutade bra, hittade en biljett till Sälen, hade movietime med bra människor. Kommer sakna Allie mest av alla. Världens bästa mamma som skjutsar mig 04.00 till Linköping för att jag ska hinna i tid till buss & morgondagens jobb med lilla tjejen. Och nu sitter jag här, på väg till Sälen after all. Äntligen!

Allt löser sig verkligen alltid med fina människor omkring sig!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1525933/images/2013/pic_50e9fd459606ee4c06c5381e.jpg" class="image">

Brunettes have more fun.

PERFECT.

 
För två månader sedan försvann ALLTING på hårddisken när butiken skickade min dator till skroten utan att jag visste om det. vissa dagar lider jag mer av det, och andra mindre. Foton ifrån student, bal, magaluf, grekland, sälen. Och allt ifrån kärlek till hat sparat i små mappar. saknar det ibland. Fanns även inspelade små filmsnuttar & kärleksförklaringar ifrån en tid jag hade lagt bakom mig för länge sedan. Jag är inte bra på att radera och slänga saker så tackar väl dataverkstaden för att dem hjälpte mig att få bort sånt jag själv inte hade mod till att radera. 
 
 
De fina stundera finns ju trotsallt alltid kvar i huvudet.

crazy frog.

GoddagGoddag!
 
Två dagar kvar tills malin kommer. och tre dagar kvar tills vi hämtar upp evelina och styr kosan mot sälen. En veckas jobb som barnflicka är det som gäller för mig, och däremellan skidsemester. Jag blir helt galen på packning, har rivit ut hela garderoben på golvet och är nu i fullt shå att vika ihop allt snyggt och prydligt igen. Ikväll ska jag kramas med alexandra och jonas som jag förmodligen inte kommer träffa förrän om tre hela månader igen. Känns helt crazy faktiskt!

Går det? Kan du? Vill du?

glömde nämna att jag faktiskt körde mitt längsta pass någonsin några dagar efter jul. 1h och 45min men sjuka vikter. tur att jag inte blev sjuk där lagom till nyår. Kroppen var slutkörd efter det och fan så gutt. Efter att ha firat jul (alltså tryckt i mig flera kilo julmat och julgodis) så behövdes det. men en gång är ingen gång. Vad hände med mitt träningshumör? under datumen 20okt-1dec körde jag all in på gymmet och var näst intill varje dag och hälsade på vikterna eller gåbandet. December har jag räknat lite som en "vilomånad", även fast jag vet att man inte kan vila ifrån vardaglig träning. men seriöst, jag har inte ens gått en promenad. bortförklaringen till det är att det varit föööör halt. Och den närmsta månaden.. vad kommer jag göra då? Jo, det ska jag berätta för er, om någon vecka eller två. men personlighetsutveckling och en paus från facebook kommer ske. nu undrar säkert ni hur detta ska gå? mitt svar på det är, allt går om man vill. och nu är det ju inte säkert att jag VILL ta paus ifrån fb och instagram och allt såntdär. så vi får se hur det går.

Årsskiftet.

Nyårsafton var hur bra som helst. Var med människor man verkligen kan vara sig själv med trots att man inte känner varandra utan och innan, jag gillar det till tusen. Glömde dock bort att jag hade kameran med mig och kommer därför inte bjuda på några bilder just nu ifrån denna afton. Men det kan komma senare, jag ska jobba på det. Hade inte hittat min dreamdress så gjorde om min guldiga paljettkjol till topp & hade till detta min svarta underbara långkjol. kändes helt okej, och mycket bekvämare än mitt superdupertighta paljettfodral jag hade dragit på mig ifrån början. alla var finklädda, vi åt trerätters som blev mycket lyckat. firade in det nya året med bubbel & började 2013 med lite ost kex och vinpimplande.
 
Tackar värdparet & alla er andra för en underbar kväll.
 
p.s. Jag trodde att jorden skulle gå under och mänskligheter utplånas år 2012. Men här sitter jag nu och året är 2013. tvåtusentretton, du är varmt välkommen.

2012, maj - augusti.

 
 
Maj kör igång och jag käkar frulle på trappan hemma i småland. underbart!
 
 
 
 
Tillbringar några dagar på världens bästa sommarjobb, astrid lindgrens värld. tillbringade så mycket tid som möjligt med mina fina vänner. välkomnade jonathan in i mitt liv.
 
 
 
 
Juni, och min 21-årsdag firades hemma med släkt och familj, bland annat mina små kusiner, som inte är så himla små längre. Juni månad var i övrigt olles månad, stort grattis till honom & kusinen som tog studenten.
 
 
Några dagar efter detta packade jag in hela mitt liv i bagageluckan på bilen och mamma & jag styrde ner mot ystad. Förväntansfull och nervös över hur sommaren skulle se ut. allt började med kaos.. efter några timmars funderande och disskuterande över boende var jag ca. 2500spänn fattigare och utan boende. bra start på min sommar. var nere i en depression och vände där under några veckor. Som räddare i nöden fick jag bo hemma hos anneli några veckor, tackar innerligt för det.
 
 
Jag & Josen började på säsong nr.2. nytt jobb, nytt boende, ny miljö och nya arbetskamrater. lärde känna jessica och hade som på alla jobb både underbara och förjävliga dagar. grymma kollegor livade alltid upp stämmningen.
 
 
juli - Jag fick ett samtal ifrån en okänd kvinna som visst blev min sambo. världens bästa paula lät mig bo i hennes dotters rum. det var för stunden det bästa som kunde hända. min livskurva gick upp igen, men jag saknade alla där hemma.
 
 
Jessicas vänner kom på besök och vi åkte iväg en bit för att njuta av räkfrossan i ljudet av sara vargas fina stämma. Fick även besök av bästa therese. Lyxade till det med spa och hade det hur bra som helst.
 
Augusti - Min efterlängtade familj kom på besök och vi hade det fint trots det dåliga vädret. Sjukt värt med lite ledighet & mysigt med besök.
Ledin bjöd på världens bästa konsert & helsingborg levererade ett par grymma dagar.
 
 
Denna månad hann vi till och med med några utgångar i malmö. alkohol. dans & kaos med skåpskoder, handväskor, mobiler och bankkort. Hade även oturen med oss då bilen gick sönder dagen innan jos och jag ska köra hem. Men allt löste sig, våra två iphones kom till rätta, bankkorten var våra igen och bilen lagades. Vi styrde kosan mot småland.
 
 
Jag välkomnades med kräfskiva hemma på altanen mitt ute i de småländska skogarna.
 
 

 
RSS 2.0