Ljus röd grön svart....

Nu har jag färgat håret...igen. Vet inte om det får stanna eller om jag låter det bli mörkt igen! Hard life

Rider omkring.

Vaknade av att Allie ringde imorse klockan 8.00 och ville ha med mig till stallet. Och eftersom jag försov mig förra gången kände jag att det var läge att jag hängde med denna gången. Så nu, klockan 10.00 är vi klara för idag. Bada sola färga håret gå på kalas och jobbmöte är planerna resten av dagen.

Polkagris.

Extraknäckte som butiksbiträde bland polkagrisarna idag på jobbet. hade pennkjol, vit skjorta, söt liten rosett & världens största doonut på huvudet. Fräscht!

Plusminusnoll.

Promenaden/springturen imorse blev visst +-0. Ikväll har vi tryckt i oss godis & tårta. Kunde dock hålla mig borta ifrån ostbågarna och chipsen. Bra självdisciplin Adelinn! 👍

iPhone 5.

And I am back in iphone-världen. Bättre bilder, lättare kommunikation & en ny vän. Känns bra med min 5a, nu är det bara ett fodral som fattas, sen ska jag nog kunna hålla telefonen både hel & hos rätt ägare.

Midsommar 2013.

 

släpp hästarna fria.

 
Helgens summering.
Fredagen 14juni, min födelsedag, albins avslutning och studenternas utspring. Hade tacomys med tjejerna här hemma hos mig, fortsatte kvällen med vinpimpling och lite festhumör. och kvällen slutade med dessa två mongon på sista bilden. min bror och hans studentvän! klockan 03.00 hade jag enbart min säng i tankarna, dessa herrar hade bara öl i huvudet och påbörjade ännu ett flak.
Lördag 15juni, tårta och mys hemma i borghult. på kvällen V.I.P invigning och ännu en afton då min arbetsplats gör mig sjukt stolt.
Söndag 16juni, första dagen på stadsmästargården & vi fixade det galant!
 
p.s. varför ska jag alltid lyckas le så pass att mina ögon knappt syns. mullvad. hatart!
 

life is pretty good.

Japp, första dagen på stadsmästargården är gjord, vet inte om det är bra eller dåligt men känns som att vi redan jobbat en månad & att alla redan är så sammansvetsade. vi liksom kompleterar varandra på något sätt. Förstår inte hur de har lyckats pussla ihop oss så bra! kommer bli en kanonsommar med gänget i katthult. Och nu tre dagar senare sitter jag här framför tvn och två dagars ledighet har redan susat förbi. Hunnit med några penseldrag på Jonas & Allies hus, inga amatörer här inte! Varit på astrid lindgrens värld (för ovanlighetens skull) med kusinerna. bränt ryggen. shoppat en snygg klarblå skinnjacka. Och det största av allt, allie och jag gav oss ut på en springtur. hur duktiga?!

Nu är jag dödstrött efter att alla dessa förbannade myggor sprutat i mig massa gift, så have to sleep. på fredag är det midsommar. jobb till 17, sen häng på familjen Karlsson/Gustafssons trädgård. MYS

vasågoda!

Japp, en liten snabbtitt på mina 40kvm. Vasågoda!
 
 
 

NU ÄR DET IGÅNG!

V.I.P kvällen på nya katthult har ägt rum & jag är så himla glad över att just jag får vara med om detta. Är så jäkla stolt över både mig själv och alla andra, och detta var helt klart en kväll man sent kommer glömma. Nya katthultområdet är alltså en stor restaurang för 300-400pers, leklada med hopp i hö, "hinderbana" och en vindsvåning med endast lek, utklädningskläder och rutschkana. känner att detta kommer bli en fantastisk sommar. Bästaste gänget på stadsmästargården & underbart samarbete mellan alla, verkligen. jag älskar mitt jobb!
 
p.s bilder ifrån helgen kommer inom kort.

Sagolik sängkappa.

Här är min fina fina sängkappa som min duktiga mamma har gjort till mig. istället för att köpa en sängkappa för 300kr köpte vi med oss två vita lakan för en billig peng och fixade ett eget. "nattduksbordet" fick bli en gammal sliten stol. precis som jag vill ha det!

 
 

ha lite överseende, tack!

Från och med nu får ni vara väl förbereda på att fotokvalitén inte är av den bästa sorten. Fram tills dess att försäkringsbolaget disskuterar och överlägger för vad som ska hända kommer jag att använda mig av en gammal hederlig casio-kamera med 14,1 Megapixlar. Förklaringen till detta är att jag är att jag under snart 3 veckors tid har varit utan telefon. Min då 3 veckor gamla iphone 5 blev snodd under en kväll här i vimmerby. Och om det nu skulle vara så att du som snodde den läser detta, lämna den till polisen.
 
Tack på förhand.

my crib.

Hej där. Sitter i mitt lila krypin och har precis städat klart, tänt ljus & hittat perfekta kärleksfilmen för kvällen. gissa vilken? min favvo.

Jag tänkte att när jag nu börjar få lite ordning på min lilla etta till lägenhet så ska jag inom en snar framtid slänga upp lite bilder. hade tänkt mig till på söndag, 16juni alltså. håll ut! ;D

ingen sommar utan kubb.

En kväll som bjöd på smygpremiär av emilmiljön & avslutades på bussvillan med grill och kubbspel.
 
 

här ska bli rent.

Dagen började bra. En liten promme med nicole & vovven + en riktig powerwalk = 60min. känns så jäkla bra i kroppen. varför gör jag inte så oftare! promenader måste bli till en vana. Nu ska jag steka lite i solen innan städandet tar över! här ska bli rent!

älgsafari i smålandsskogarna.

Idag har jag hunnit med en hel del. började dagen med en sväng på alv och kollade på pippi med mammas dagisbarn, passade också på att byta storlekar på arbetskläderna vi ska ha på nya restaurangen, stadsmästargården som den så vackert ska heta. Fortsatte dagen med lite stek på balkongen innan mamma plcokade upp mig för en tripp till västervik. Shopping stod på schemat och jag fick med två par byxor hem, riktigt riktigt välbehövligt! kom hem runt 18.00 & drog mig direkt til parken för att åka buss ut till virum där älgen harald väntade så fint på alla gottigheter vi hade med oss. supermysig dag med mamma, och ett härligt avslut med alvfamiljen i älgparken! imorgon är det visning av emil som gäller. so exiting!

Love this feeling.

 
Idag träffade jag världens bästaste carro. Prat och updates i flera timmar, en kort promenad och en glass hann vi med. Det har gått ungefär ett halvårn sedan sist & ändå känns det som om vi knappt vart ifrån varandra en vecka. älskar den känslan. 

Mamma & son.

 
 
Här om kvällen skulle sötaste ungen springas av lite innan läggdags, så Nicole och jag tog oss en liten sväng med en väldigt pigg kille. Promenaden gjorde nytta och efter någon timma var Leon tröttare är tröttast.

Myggmedel, jatack!

Grillen tändes, kubbet plockades fram & myggmedlet användes flitigt. kvällen vart riktigt mysig! tack fina ni.

Premiärfest 6juni.

Japp, min 5te(?) premiärfest på alv, och man känner att man börjar komma upp i åren. Med sämsta kameran, högsta klackarna och snyggaste kjolen dansade jag mig igenom denna trevliga afton. bjuder på några få bilder som kameran snappade upp.
 

Sol och gött humör.

Ännu en jobbdag i min lilla bod, som inte är min längre än till imorgon. sen har jag 5dagar att ta igen brännan på innan invigningen av katthult den 16juni.kommer bli hur kul som helst.

dagens plus: Trevliga mammor som ger dricks och står och pratar om allt mellan himmel och jord.

Dagens minus: Personer som inte vet att det går att använda blinkersen på bilen. irriterad tjej.

A DAY OFF.

 
Och dagen börjar med frulle på balkongen, nästa grej på kartan är pw & sen tar micha och jag en runda på alv för ovanligheternas skull. Idag känner jag livet i mig, skönt!

sommarkvällarna förevigas.

 
japp, här har vi några snodda bilder (ifrån allies instagram) eftersom min egna telefon och alla dess bilder är borta. Känner att jag vill minnas allting som har med denna sommar att göra, så bör nog skaffa mig en ny telefon snart som får hänga med överallt och föreviga ögonblicken.

Kontaktannons.

hallå där, hemkommen ifrån jobbet & sjukt hungrig. solen skiner & jag SKA ge mig ut på en promme lite senare. Nu är mitt mission att hitta en kille vid namn joakim som väckte mitt intresse något enormt idag när jag jobbade i lotteriet. finns du där ute så hoppas jag att du läste min namnbricka & att du söker upp mig. jag väntar spänt!

tack för mig.

Tips mottages vänligen.

Helgen är över och jag är en myskväll hemma i borghult, 2jobbpass, någon glass & några promenader rikare. känns fint, förrutom att min värsta fiende beslutsångesten är här och hälsar på igen. varje vår och varje höst + en miljon gånger till brukar han komma ungefär. jag är personen med den värsta beslutsångesten du kan tänka dig. men just nu ligger fokusen på HÖST, vad gör jag i höst? jag har verkligen noll planer, för en gångs skull. jobbigt, skönt och sjukt frustrerande. det finns så sjukt mycket att välja på.
RSS 2.0