Gymma gymma!Godfrulle.


Sovmorgon, snabbpromenad & dagens frukost! Bra dag på jobbet & härligt avslut med 1h gym. -500kcal idag & det känns sååå jävla bra. Ska fortsätta på samma sätt. I sommar pallar jag inte skämmas över min kropp. Rumpan är i sitt bästa esse efter fyrahundrafyrtiotretusen squats, nu är det dags för resten av kroppen!

❄️
Åter vid skolbänken.Friends 💛
Okej, senaste tiden har mina helger sett ut såhär! Världens mysigaste höst/vinter faktiskt. Har börjat plugga matte och samhälle, jobbar på dagis & drar snart upp till fjällen för ett andra uppdrag som barnflicka.

That feeling

Älskar känslan när vågen går 5kg åt rätt håll. Och älskar känslan när man verkligen drar iväg sig själv till gymmet, kör en sväng på crosstrainern & blir sååå jävla taggad på att ta ut sig totalt. 1,5h träning och jag är stolt över mig själv! 

Nu eller aldrig.Okej. Jag får börja någonstans, och imorgon sätter jag igång med skolan. Har bestämt mig för att jag just nu är i bästa läget för att plugga upp mina betyg. Inte så jävla rockigt, men kan inte tänka mig något annat tillfälle i mitt liv som jag kommer ta tag i det!! Nu vet ni, jag kommer spendera några månader till i Vimmerby.

P.s. Jag känner ett sånt jäkla glasögon-sug!!!!

Love.

Varför kan inte någon söt kille med härlig dialekt bara dyka upp och göra mig knäsvag, kär & galen?

Bästa nyår!!


For real, 2013-2014;s nyår var det bästa i mitt liv, hittills! Sälen levererade och jag var precis så glad och peppad på livet som det går att bli! Inga intriger och perfekt sällskap. efterfest till morgonen & en sjukt bra dagenefter. Ingen bakfylla och superhumör. Idag är jag barnvakt igen, lillan sover och jag ska på afterski kl. 15!! om två dagar åker jag hem. Känns tråkigt och skönt! Älskar att åka upp hit och träffa alla härliga människor jag lärde känna under mina säsonger i vinterlandet!
RSS 2.0