Armbrytnings SM.


Helgen har spenderats i en svettig lokal med Sveriges bästa armbrytare!

Fejkhelg.





Michan har varit hemma ett par dagar & det har verkligen känts som helg! Igår hängde michan jag och Madde hemma hos Sofia, körde igång grillsäsongen och drack vin. Dagen idag startade med en sjukt skön morgonpromme, sen mysfrulle med min dejt! Olle har tävlat armbrytning och tagit sm-guld i vänstern. Solbrillorna har varit på hela dagen & musiken har varit på högsta volym i min lilla fiesta! Älskert

Imorgon är det nya tag, armbrytning del 2! Ciao

Day eleven.

... Och natti & jag avrundade onsdagen på bästa sätt, på gymmet. Sjukaste armpasset & vi var så nöjda när vi gick där ifrån. inte så mycket folk, ökade vikterna och puschade varandra som bara den. Skönt med en ny träningskompis!!

Såhär glad är jag.

Intervaller med skivstång.


Mitt absolut snyggaste jag på bilden (ironi). Men såhär är ungefär hur jag känner efter kvällens skivstång intervallpass! Sjukt jobbigt och riktigt jävla kul. Men en sak jag efterlyser, fler snygga killar på dessa pass! Det skulle gå sååå mycket lättare och snabbare om hallen var överfylld med muskulösa charmiga och svettiga grabbar! Gimme a handsome man, thank you,

Vento vs fiesta!



Helgen erbjöd som sagt bilbyte. Min gamla GTH är numera pensionerad och får vila tills han ramlar ihop. Låter ju hemskt. Han har varit med om mycket min fina vento, två vintersäsonger i fjällen, en sommar i Ystad & några härliga år i Vimmerby. Det har gråtits, kramats och sjungits väldigt högt i den bilen. Han har varit fullproppad med resväskor, skidor, bikinis och peppade människor. Ölburkar och fyllon. Barn och vuxna. Bättre vänner & mindre bra vänner. Herregud! Inget kommer ersätta det nedsuttna sätet och det mullrande avgasröret. Bye -96, välkommen -10!!

Peace.



Och måndagen börjar med samtal ifrån förskolan. Love My job. Gick ut på en 30min lång pw, kom hem och åt god frulle framför Nyhetsmorgon. Älskar när man hoppar upp ur sängen pigg och glad. Puss på er!

Magic



Sov på hemmaplan inatt & var ute på en skön morgonpromenad med bästa vovven. Att få gå mitt ute i skogen och sjunga så högt och falskt man bara vill. Magiskt!

Dag nummer sex - klimakteriet innan 30?


Dagen började hyfsat, solen sken & fåglarna kvittrade.. Jag åt min gröt, stack ut tårna på balkongen och kände att stormen fortfarande höll i sig. Mitt sug efter en morgonpromenad försvann hastigt. Jag blev sittandes och liggandes inne. Blev sugen på jordnötssmör, åkte och köpte det. Åt. Var rastlös...började städa. Hade ångest över att jag inte ville ge mig ut i blåsten. Bestämde gymdate med mamma. Tränade mage i 30min, motivationen var som bortblåst och jag svettades av att göra i princip ingenting!! Rolig fredag tänker ni va? (He he) ne precis, den var inte rolig alls. Har börjat packa ihop mina grejer lite smått ifrån lägenheten. Killen som bor där är hemma inom kort.

Inatt sover jag hemma i borghult igen. Har kollat på lets dance och ätit ostkaka. Nu är jag dötrött, godnatt på er!

Pain in the as!

Jag rekommenderar spinning till er som vill svettas som grisar OCH har lite mer fett på rumpan än vad jag har. 

På riktigt!!! Idag ömmar mina "rövben" & ljumskarna gör såå ont. Spinning är bokstavligt talat en pain in the as-grej! Det är inte ens skönt.

Ge mig choklad!

Hallå bloggen, idag har jag jobbat.. på dagis. Men saknar fortfarande mina barn på det "gamla" dagiset. 

Har Förövrigt haft sämsta dagen, inte för att det hänt något speciellt, utan jag har liksom bara varit sugen på att inte göra någonting. Bara va, sova, äta och kolla på film. Men jobbet kallade och för första gången på väldigt väldigt länge har jag vräkt i mig mängder av kolhydrater; bröd, pasta och knäcke. Jag måste säga att det känns i magen ikväll, den mår inte bra.

Men jag är glad att Emma & jag drog oss iväg på ett gympass iallafall...Trots deppen! Hoppas på bättre lycka imorgon, DAY 6 here I come.

P.s. Som ni vet är jag mitt uppe i en tre veckors utmaning, utan choklad godis mackor sötsaker och kakor.. You name it! Och jag tror att denhär deppen beror liiiite på det enorma sockersuget just nu.

Allra första gången

Mitt första spinningpass någonsin. Började i grunden med basspinning. Jag körde verkligen mitt allra bästa, ändå var jag inte en flåsande kossa på cykeln. MEN svetten rann som aldrig förr! Det bara rann och rann, men jag kände liksom inte detdär flåset som kämparna runt om fick igång.. Undra om det var ett lite för easypass för mig. Kände lite att jag hade kunnat köra ett till likadant pass för att vara helt utarbetat. Så ska det ju inte kännas.

spinning var inte alls något för mig. Iallafall inte med det gänget, jag behöver ha någon ledare med de rätta orden, inte någon som enbart peppar med "lite till,kom igen". Ge mig en ledare med jävlar anamma som är way much better than me, så man har något att sträva mot.

Men till the point, jag tog mig dit och provade iallafall. Cred to meeeee

Bra start på dag 3.



Dagen började kl.06.40 med 20min riktigt snabb promenad. Svettades som bara den. (Mest på grund av att jag var stressad av att inte hinna till jobbet) men såå himla skönt det var. Jag erkänner, det är faktiskt minst lika skönt att gå ut och gå i soluppgången som det är att ligga i sängen och grisa.;) tror du mig inte? Men prova då!! 

07.30 åt jag frukost på dagis, mannagrynsgröt. Inget jag hade gjort frivilligt hemma idag men det var gott att få i sig lite frulle. Nu har vi precis ätit kyckling och potatis med väldigt god sås. Och jag känner att jag redan nu börjar äta med måtta. Den där "måtta" och jag har aldrig någonsin varit kompisar innan, men hoppas vi kan finna varandra nu.:)

Kvällen har bjudit på 60min hit-intensiv. Stenhård tränare och ett riktigt gött pass!

DAY 1 & 2.

Dag 1 & 2 har gått fint i vår lilla utmaning. Dock har jag fått jobb dessa dagar så har inte kunnat följa mitt matschema slaviskt, MEN det var funkat fint ändå. Igår hade jag dock huvudvärk och det blev bara 40min pw. Eller bara, det var ju skitbra att jag hann med det innan jag däckade och sov till klockan sex imorse.:)

En saknad vän.


I lördags hade Andréa och jag myskväll & frossade i godis chips och dipp. Ett bra avslut på godislivet.;)

Three week Challenge


Och imorgon börjar Julias och min treveckors utmaning. Jag har skrivit ett litet kostschema, handlat, bokat in mig på träningspass & gjort matlådor för denna veckan! 

Vääääldigt svårt att gå och handla utan att köpa något gott. Och riktigt jobbigt att chokladhyllan är det sista man går förbi. MEN jag höll mig. Starkt av en kvinna med enormt sockersug!

Egentid är så välbehövligt.



Jag har fått sådana himla bra mellanmål/frukost/efterrätts-tips senaste tiden. Ikväll har jag gjort busenkel bananmousse & igår åt jag kvarg med varma hallon & apelsin till frulle. Frukt är fan godare än bröd när man väl avvänjer sig ifrån det.

Ikväll har jag egentid och letsdance mys i Kalles lägenhet. Så värt! 

Fredagsfunderingar.

När man umgås med vänner och vissa i sällskapet fattas så orkar man inte med att det alltid ska kretsa kring dessa människor som inte är med. Klart man saknar alla som är långt borta, jag saknar sjukt många fina människor, men kan man inte för stunden njuta och uppskatta de personerna man har omkring sig just då?

Allt eller inget.

Rörig tjej som kan börja ett inlägg med träning och avsluta det med att jag älskar hästar & tror på ödet....Mer osammanhängande blir det ju inte.

Hög på träning.


Kroppen är bra mör efter kvällens hit-pass med Frida i spetsen! Like it

På riktigt nu,dethär säger jag inte för att verka coolare eller duktigare än någon. Men jag har under dessa dagar när jag kommit igång med träningen (efter förkylning) och gått flera promenader per dag känt att kroppen verkligen tackar mig för att jag för några år sedan tog tag i träningen. Under högstadiet och gymnasiet höll jag inte igång kroppen med någonting. Helt sjukt att jag inte har fetma egentligen, så mycket skit som jag hävde i mig. Som liten spelade jag fotboll, var ute mycket och hade mina fina pollar. Älskar hästar, men där under mellan/högstadiet hamnade jag i ett skede i livet då min häst bara satte käppar i hjulen för min framtid. Mitt öde var inte att jag skulle bli proffs på att rida.

 Inte för att min utbildning samhälle-musik gav mig någon som helst kändisskap eller push ut i livet, men jag hade iallafall en jävligt bra tid, lärde mig mycket om mig själv och bodde i eget för första gången. om jag inte sålt Bella  och flyttat till viken hade jag aldrig träffat samma personer & jag och julla hade aldrig blivit så bra vänner. 

Allting händer av en anledning och jag tror på ödet.

Godnatt!

Alone at the gym





Och jag är faktiskt tillbaka på gymmet. Nu orkar jag inte vara värsta sjuklingen mer!!

P.s. Josen, andra bilden är till dig. Axelträning med pilatesboll. Sjukt jobbig efter några rep. ;)

Friendship.



Även att vi varit ifrån varandra i flera år så känns det som att ingenting mellan oss förändrats. Åt frukostbuffé imorse, uppdaterade och njöt av varandras sällskap. Två timmar kändes som en kvart.

Ibland är det fint att bo på landet.

Underbar dag på jobb, glada ungar och solen skiner! Vart 1,5h promme när jag slutat. Gick i takt till musiken, pratade med bästa vänner & njöt av varje solstråle! Mmmmmm

Såhär såg det ut i Borghultsfönstret i helgen! 

Shine like the sun!


Premiär för högbrallorna! Så sköna. Solen bara gör en på så jäkla bra humör, så körde en gul topp till för att sprida lite värme. Puss!

Pannkaksfredag.




Jag har på riktigt bara ätit pannkakor, sovit och gått en promenad idag.

Nails.



Och mina naglar jag gjorde för en månad sedan börjar sakta men säkert nötas bort. Åh, jag vill inte!! Men försöker iallafall hålla dem så fräscha det bara går. Ikväll blev det rött gellack! Måste vänja mig vid andra färger än rosa på naglarna. He he 

Gimme a man after midnight


Vilken jäkla kväll egentligen. Har varit hemma hos världens sötaste tant och lämnat min kappa för en liten makeover. Hjärnan har gått på högvarv vid hemtentan, (bild ett med det organiserade kaoset på köksbordet) & onsdagsmiddagen blev mycket bättre än väntat.(bild två då såklart) Jag blir verkligen imponerad av mig själv ibland. Hoppas att jag har samma feeling imorgon. 

Ciao Bella 

Utmaning nr 2.



Och då kom vi till veckans utmaning! Två dagar för sent. Men bättre sent än aldrig.

Veckans utmaning är att varje dag göra 10x3 armhävningar. Så många du orkar på fötterna såklart. Annars kör du på knäna! KÖR

Vilket tjat om dieter.

Egentligen. Jävla tjat om "kalorier hit och socker dit, kolhydrater är skit"....Nä!!!! Jag sätter stopp! Ät vad du vill och känner för. Men ät det med måtta. Man behöver inte äta en hel godispåse om dagen, eller fyra bullar till kaffet. Nöj dig med det lilla, och njut av de stunderna du får med favvochokladen. Du kommer att uppskatta det mer om du äter mindre. På riktigt, när jag ser och hör människor som klagar över sin kropp (som enligt mig är hur fina som helst), då blir jag bara så jäkla arg och irriterad. Är jag fetto nummer ett då som är två dig liksom? Jag personligen är hyfsat nöjd med min kropp, men klart det hade suttit fint att få bort några kilon. Men det är inget jag lider av varje dag. Alla har väl sina ups and downs. Men varför denna hets om alla jävla dieter. Ät vad du vill, träna om du vill och umgås med människor som ger energi istället för att ta. du är fin som du är & det finns dem som har det så jävla mycket värre än du som klagar över lite för mycket fett på magen!!! Tänk efter för fan

Mycket svordomar, men jag kan inte hålla dem inne.

Dagen efter tisdag.



Tillbaka på jobbet. Lite täppt, men jag klarar mig. Vill träna kötta och gå ut och gå. Att jag är sjuk hela tiden är så jäkla tråkigt alltså!!!

Fettisdagen!

Efter att i stort sätt ha legat inne hel dagen och försökt krya på mig kände jag att en kvällspromenad med Emma satt som en smäck! Och eftersom det är fettisdagen gick vi och köpte varsin semla och mös ner oss hemma i soffan. Uppskattar vardagshäng!

Försöker ha det bra ändå.

Japp, och det var nu jag skulle plugga.
Har gjort te, men glömde köpa mjölk. Förkyld och jävlig, sjukanmälning till jobbet och massa arbeten som ska in. Livet på en pinne....


Vänskap är en själ i två kroppar.



Låt mig aldrig förlora en vän som dig.

Norrköpingsweekend

En helg i norrpan i Underbara vänners lag. Ätit god mat , kollat lets dance och träffat både trevliga och mindre trevliga människor. Det är något som väcks inom mig när jag träffar personer som är trötta på livet. Jag vill få dem att se det positiva och njuta av det istället. Det händer sällan att jag lämnar dessa i sticket, iaf inte på krogen! Livet kan inte vara så himla surt hela tiden.
RSS 2.0