!

Ännu en fartfylld dag på jobbet & allt rullar på!:) nyårsafton imorgon & jag är schemalagd 09.30-04.00. Gött! Ha det fint kära ni.

Här har ni en bild ifrån onsdagens bravader. Sara jag & bästa Josen! Jag och en kömpis var duktiga & åkte hem tidigt ifrån krogen. rätt värt

stugan.

hallå ifrån stugan i isiga sälen. Var ju ett tag sedan jag uppdaterade ordentligt här, så tänkte att ni ska få lite mer info nu. Yes, den 20december flyttade jag till sälen. firade lilljul hemma och fick fräsha skidor, pjäxor och tillbehör av familjen. lovely. har dock inte fått prova dem än då det är nollgradit här uppe och backarna fryser till is. inget bra underlag alls! hatart. jag är helt blåslagen på knäna och armarna, och lite smärta i huvudet efter att ha trillat omkull fem miljoner gånger. ingen som kan grusa ordentligt här uppe på fjället.. I måndags utforskade jag ponta och nathy byn och lindvallen. Hamnade på fjällbagarn (om jag inte minns fel) och käkade lunch. idag har jag varit ledig igen, sjukt gött! en ny diskmaskin har vi fått också, eftersom våran gick sönder..antagligen under festen i söndags! synd. här har ni lite bilder ifrån vår lilla mysiga stuga på fingersvampvägen. hit är alla välkomna!











24/12 2011

Började julaftons morgon med att vurpa på isgatan TVÅ gånger imorse. Som tur var var jag ensam just där och då, men fyfan vad jag har ont i knäna nu. Helt uppsvullet:/ men nu är julafton över och vi på lindvallens restauranger har haft en händelserik och fartfylld dag/kväll! Första julen som firas utan familj & kalle anka. Känns ju lite konstigt. Men har som sagt haft det supergött ändå med gänget på wärsan och cafeet. Hoppas att ni haft en underbar dag nu! God jul och godnatt.



Finger 7b!

Bra dag på jobbet! Det flyter på, och jag var redan på väg att få nummer ifrån några killar som stod och väntade på sina hamburgare! Och ett gäng coola 93or var mitt sällskap i någon halvtimma. Sweet. Imorgon är det julafton & vi på 7b är utan bingolotter, kör uppesittarkväll med grinchen istället! Mysigt.

Mys!

Myskväll med min sambo nallen. Sweet

Första dagen på jobbet.

Japp, idag var första dagen på jobbet, och knappt inga gäster. Sjukt tråkigt. Är ensam hemma och laddar inför imorgon, så blir det fart här uppe! Ni som är i sälen kan ju komma förbi cafeet på gustavstorget och ta en fika. Take care

Godmorgon vinterlandet!

Godmorgon! En utekväll på harrys igår. Hade en grym kväll med brudarna. Har hamnat i bäste stugan! Åh. Yes, -16grader kallt här idag. Backen känns lockande, men känner på mig att jag typ kommer bryta alla ben. Huh!

Home, sweet home.

Bye home! Vi ses snart igen.
Puss

Tänk så fort allt vänder.

Sova lite kanske?

Godmorgon, lite för tidigt för min del. Men har inte kunnat sova speciellt mycket inatt, och nu kan jag inte somna om. Är nervös inför dagens tripp. Halt och snöigt på vägarna, inte bästa väglaget alltså. Läskigt! Kommer sakna mamma med! Och alla andra förstås. Har nog inte fattat det förrän nu. Jag dör. Men alla som vill får såklart hälsa på, mer än gärna. Nu befinner jag mig i min säng i trygga lilla Vimmerby & ikväll befinner jag mig antagligen i min "nya" säng för några månader i sälen! Åh, neervöööst! Hejdå

På bilden; två framtida sambos Josephine & Jenny! Söta ju

fuerteventura med sara.


























några bilder ifrån saras och min resa till spanien! åh vilken bra vecka vi hade.♥

Finns det något kul med att köra bil ensam?!

Japp, nu har jag fått in nästan allt i bilen för imorgon drar jag mig mot Borlänge och plockar med mig Martin till Sälen! Jag är nervös över att köra bil ensam i fem timmar, jag hatar att köra bil själv. Hitta rätt väg, hålla rätt hastighet och ha full kontroll på allt , samtidigt som jag ska försöka hålla mig vaken i min ensamhet. Haha orka. Ni förstår inte hur mycket packning jag har med mig, och i eftermiddag ska jag och mamma åka och hämta mina skidor! Yes alltså. Dem ska gå in i min lilla bil med.:) klag klag, jag är aspepp på Sälen och jag tror och hoppas på att det kommer bli en toppensäsong! På torsdag börjar jag jobba med, gött! Have to go, måste städa lite och gosa med vovven. Puss

Julstämning!

Idag har vi ätit massor med julmat och julgodis! Är fortfarande proppmätt. Ligger och kollar på göta kanal 3 och laddar upp mig inför biltrippen till Sälen, ni förstår inte hur gärna jag vill dit nu. Ni förstår inte hur snygg min blivande sambo Josephine är! Fick inte upp bilden nu, men antar att ni kommer få en hel del bilder på oss under säsongen i Sälen. ;)

-

Här har vi dem! Rätt gulligt va;)

I put some new shoes on.

Har spenderat någon timma på intersport idag & på måndag får jag med mig både pjäxor, skidor och hjälm hem! Gött. Nu gäller det att köra ordentligt. Kan inte bli annat är proffs nu ju. He he. Har även hunnit med att tvätta bilen utvändigt. Nu ligger pappa och jag i soffan och kollar skidsport. Bra dag

Ischoklad & knäck-bak.

Ikväll har pappa och jag haft en riktig bakstuga. Drog till affärn och köpte en klump "stearin", några formar och lite blockchoklad. Äntligen är vi klara med baket! Nu ska jag svälta mig själv så jag kan äta mängder med julmat på söndag när mormor, morfar & farmor kommer hit.

Nyår!

Okej. En liknande klänning vill jag ha på nyårsafton! Hjälp mig att hitta den

Byter.

Tömt resväskan efter vår vecka i spanien. Bort med sommarkläderna & i med vinterkläderna. På måndag drar jag till Sälen!

i could get lost.




pic; weheartit

13dec.

Har spenderat kvällen hos bästa Allie och Jonas! Gosh vad jag kommer sakna den tjejen när jag flyr Vimmerby. Men jag är sjukt taggad på Sälen nu, om en vecka smäller det. Imorgon ska jag börja packa. Puss!

Lucia 1999!

Bild ifrån den gamla goda tiden när vi gick lucia på vena ålderdomshem.

Lucia.

Vimarskolan hade sju söta lucior & massa begåvade elever som sjöng. Lyxigt

Tåg genom kalla Sverige.

7 december på lanzarote.

Kekar på burger king och uppdaterar musiklistan! Har haft en sjukt varm och go dag här på ön. Ska snart dra oss till hamnen, köpa nagellack & brillor. Sen ta båten tillbaka till Fuerteventura! Ha det gött.

Day 4 - Vädret är med oss.

Wi-fi på båten. Flörtade in oss hos spanjorerna fick gå förbi hela kön till färjan som nu tar oss över till lanzarote!

Örn och uggle-kväll.

Day 3

Vi har det fint. Dagen har bestått av stek vid poolen. Ikväll går vi på show & imorgon drar vi till lanzarote! Pepp

Fuerteventura - Day 2.

Japp, dag nummer två var underbar, stekande sol. Jag tog till och mer ett dopp i den bokstavligt talat ISKALLA poolen, var inte ens skönt när jag konmit upp. Haha men vi har iaf solat en del idag, och jag fick bra med färg i ansiktet, känns sjukt värt!;) har varit ute och promenerat, och käkat trerätters, så nu är vi proppmätta, sega och trötta. Haha klag klag. Nä, vi älskart! Antingen ska det vara såhär, sol och värme, eller snö och minusgrader. Gillar inte riktigt det mitt emellan. Hörde att ni där hemma i Vimmerby har fått lite vitt ifrån himlen, fint!:D Näe, ska nog pallra mig i säng & hoppas på att Sara inte "ser mystiska grejer" utanför fönstret ikväll med. Hatar mörker och allt som kan vara i det. Men nu är iallafall lampan vid våran dörr lagad, jag kunde göra mig förstådd trots allt;) haha.
Peace.

Fuerteventura - Day 1

Sitter i lobbyn & hostar och snorar, känner mig fräsch! Idag har vi haft superdåligt väder, moln & blåst. kom en dam och sa att det var kallaste dagen idag för dem, men hade haft underbart väder dem övriga 6dagarna. Imorgon ska det bli stekande sol. Känns gött! Måste poängtera att vi har kommit till surfparadiset. Någon kväll tänkte jag försöka få med saris in på ett mysigt litet "ungdomsställe" och ta en öl eller två! Idag har vi iaf blivit guidade runt stället av vår söta Apollo-tjej Malin. Känns tryggt och ha henne!:) känns dock mindre tryggt att lamporna utanför våran dörr är trasiga. Så ska snart försöka göra mig förstådd på engelska så dem kan fixa't! Imorgon ska vi steka. Peace

Arlanda.

Pigga tjejer på arlanda. Hejdå Sverige! Ses snart igen.

Hello sunshine.

Sitter i en lägenhet i Stockholm. Spenderade fredagskvällen tillsammans med Freja Mia och Julia. Bra kväll med spansktalande killar och idioter på bussen. Ikväll tar jag det lugnt med Sara och hennes släkting. Imorgon drar vi till Kanarieöarna en vecka. Ska bli sjukt skönt, bort ifrån regn och blåsvädret här i Sthlm. Har blivit sjukt förkyld & har ingen röst kvar. Är hellre tyst i nuläget, även om det är rätt osocialt. :/ men jag vill kunna prata i mitten av veckan iallafall:) haha. Puss ha det fint här hemma. Kommer sakna er!

Hos Freja

En bra kväll i Sthlm!

Home!

Våran lilla vovve är hemma efter ett konstant letande i mer än ett dygn. Äntligen!

RSS 2.0