kanarieöarna.



Helgen kommer spenderas med bästa B-rudarna freja jullan och mia. och på söndag hoppar sara och jag på flyget till kanarieöarna och stannar en vecka. kommer bli awesome

Tandläkarbesök.

595spänn för ett 15minuters besök hos tandläkaren. Fy fan vad det sved.

Bedtime.

Godkväll. Har varit helt slut idag, vaknade runt halv tio imorse men var inte uppe länge förrän jag däckade i sängen igen. Har sovit bort hela dagen & är fortfarande trött. Fått halsont under loppet av några timmar och jag fryser som bara den. Jag vill ha sällis over here. Nä, time for bed, ska på tandläkarbesök imorgon. Rockigt!

Drink some Tea.

Hjälp!

Okej, just nu ser mitt rum ut såhär. Fint va? Jag. Orkar. Inte. Städa.

Bebis & jag.

Lille Wille!

Koka knäck!

Har varit i storstan och uträttat några ärenden. Röstat på kandidat nummer tre som vimmerbys lucia 2011! Körde premiär för mina nya kängor(på bilden) Tror dock att dem är lite små! Hatar att ha storlek 40 i skor, men skulle väl se konstigt ut om jag med min längd hade 36. Hehe. Dessa är strl 41 och är ändå för små. Jävla skopunkten!!!! Bilden på mitt ansikte gör håret rättvisa. Där ser ni färgen! :) Nu ska jag koka knäck. Ha det gött.

10-års kalas!

Kristin fyller 10år. Firas med ostkaka & glass en blåsig dag som denna.:)

Lunch på Ikea.

Lite kö på linköpings ikea. undra hur mycket dem får in en sånhär dag;)

Pain in my body.

Har haft en supergosig kväll med Allie & Jonas! Dem är ju för söta. Kollat idol och varit fredagsfnissiga. Vad fan, Molly fick åka hem. Kan inte världens sämsta Amanda åka ut nu, gräslig och genomtöntig tjej. Jag hade velat se robin och molly i final. Nu SKA robin vinna. Punkt och slut. Och nu ni, håll i er. idag när jag jobbat, bland annat burit barn så har jag fått känna på't ordentligt. En jävla träningsvärk. SkönT

My plans.

Läste igenom bloggen och kom på mig själv att jag aldrig är sådär personlig som jag varit innan. Finns såklart orsaker till det. Har på senaste tiden inte haft någon som helst vilja i att dela med mig av mina djupaste tankar här när det finns idioter som gör narr av det. Haha. Men kul och veta att ni klickar in och lusläser varenda inlägg;) jag gillar att skriva texter om känslor, kärlek & hat, ska kanske plocka fram det igen. Så får ni ju välja att läsa eller att inte läsa det. Men erkänner att jag i nuläget inte känner något speciellt för någon och jag har planerat att ha det så ett tag. Måste hitta mig själv igen.

Stenhårt!

Okej, jag är nog världens mest otränade människa! Armhävningar & situps, fyfasen, men känner nog nu att jag hade kunnat ta i liiite mer. Efter ett stenhårt pass kände Allie att hon var värd lite godis, så vi drog till Ica och spanade in godishyllan. Men jag höll mig ifrån att köpa något. Duktig tjej

Friskis och Svettis.

Färgning igen! Hoppas på bra resultat. Huh, nervöst! Ikväll ska jag och Allie pallra våra rumpor till Friskis och svettis! Välbehövligt för min del. Längtar till träningsverken imorgon! Åh

Bilprovning.

Andra gången gilt.. Hoppas jag!

Sara-Adelinn-kväll!

Har tillbringat kvällen med Sara. Vi har bakat och ätit verken. Känner mig som ett fetto i nuläget!
P.s Sara och Tobbe måste va det sötaste paret. Ärligt

Bakstuga!

Bakar lussebullar i dynestad med bäste Julia! Kommer spendera kvällen hos grannen med glögg & bullar. Gött

Måndagen.

Sitter på tåget hem efter att ha spenderat dagen i Växjö hos A. Körde en powerwalk på ca. 40min i morde. Skönt. Har nu i eftermiddag slagit ihjäl några timmar på stan.

Heldag på salongen!

Spenderat dagen tillsammans med Amanda, amilia och nor! Kan säga att Amanda är och kommer bli bästa frisören! Förklarar och berättar om allt som har med hår och göra. Så om ni behöver en expert, prata med henne!;) har iaf numera koppar/rött friskt och lent hår. Inte superstor skillnad emot förut, men en sjukt snygg färg. Ska inom några veckor bli mer röd i håret. Nu ska jag våga!

P.s bilden är tagen i morse.

Dear you,


jag saknar min Madde! Sommaren hade inte varit densamma utan dig. LOVE

<3

MIN ABSOLUT BÄSTA VÄN!

Powerwalk genom stan!

Efter en kortare dag än väntat på dagis kör jag en promme genom stan.

Godmorgon 07.07!

Morgonen började med ett telefonsamtal! Blir lite jobb idag med. 07.45-16.00! Bra pengar.

Välkommen vinter!

Har dagen till ära besiktigat bilen & lagat handbromsen & bytt till vinterdäcken. Tur att man har en händig far:)

Mattias varén

Reseekonomen Mattias Varén får mig att kolla på adamlive ikväll! Skånsk het kille.

Vem är Adelinn Andersson?

Adelinn är vad man här på 118800 brukar kalla för PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt! Hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skatta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålars! Mvh 118800

ALLA PADDLARNA I VATTNET!!! Bästa komplimangen någonsin. Gillar detdär gänget på 118800 !! ;D

Skidjacka - check.

Var och hämtade den lila skidjackan jag fyndade på blocket. Svårt att få fram den rätta färgen på bilden, men till mina neonrosa termobyxor kommer det bli sjukt hett!!

Hard work work!

Har spenderat dagen med bland annat Therese brorsson Ralf, charmigaste lilla killen!! Kom hem och möttes av en vacker solnedgång. Nu ska jag vila huvudet! Skönt

Ullared 12/11.

Skulle ha uppdaterats 12/11. Lite strul med uppkopplingen.

Är sjukt sega i huvudet och benen efter en dag på gekås. Jag har sett morgan, men ingen tror på mig! Så hoppas att ni gör det, mina Sanna vänner. Höhö! Skönt och få komma hem nu, vi är nöjda med dagen!

Ullared

Hello dude. Nu sitter vi fyra girls i bilen på g till Ullared. Jag Julia mamma och Ingela! Här ska det handlas;)
Ha en bra dag hörni. Puss

Doggie!

Jenna låg och sov så fridfullt när jag kom in och skulle lägga mig, kände mig elak att behöva köra ner henne ifrån sängen. Men i need space när jag sover. Punkt och slut.

Sleep tight.

Sleep tight.

Inatt har jag sovit så sjukt bra på största luftmadrassen! Min säng är oskönast i världen och man sover bokstavligt talat ingenting. Inatt ska Julia joina mig med. Guld!

Powerwalk!

Har haft en bra dag med barnen på gula avdelningen. Dem var som barn är, söta kramiga trotsiga & fulla av energi. Efter jobbet bestämde Allie och jag en träff, körde en sväng till favvostället intersport. Haha känns som att jag hänger där 24/7!!! Efter det gick vi en och en halv timmars powerwalk genom Vimmerby. En timma Känns alltid som en sekund med bästa Allie!!! Hon är bra hon

Dagis

Sitter och har rast på dagis. Är helt slut i huvudet efter bara halva dagen här. Nähä, upp och hoppa.. Nu ska jag tillbaka!!:) jobb till 16.00. Puss.

Today's!

Skinnbyxor h&m 199:-
Sitter numera som en smäck efter en liten svängom i symaskinen;)

Skinnbyxor.

Godmorgon! Kul att jag har slarvat bort min bilnyckel så jag fick ringa till tandläkaren & ställa in min tid idag. Bra jobbat. Har istället tagit tag i symaskinen och sytt in några byxor! Är sjukt nöjd med resultatet.:)

Ha det gött.

Nike.

För någon vecka sedan fick ni se en liten bild på skorna jag köpt. Men dem bytte jag in och tog istället demhär fräschingarna! 900 på intersport. Ord. Pris 1300.

En helg i Linköping.

Kör en premiärbloggning ifrån My new phone, närmare bestämt iphone 4s!!
Känns gött! Har haft en toppenhelg i Linköping. Och en mysig söndag med J & T, käkade underbar mat på Ikea och drack sjukt mycket äppeldricka! Var välbehövt efter en hård lördagsnatten. Har nog aldrig varit så bakis förut. Eh he. Igår, måndag Spenderade J o jag några timmar på Telia för att få allt klart för mig vad som gäller med abonnemang och allt. Sen körde vi en lunchmacka på subway och köpte träningsskor.

idag har vi sålt korv.


Eddie, Sandra & jag sålde en jävla massa korv och hamburgare idag på höstmarknaden. de e gutt de!

CAFÉ 48.

Började dagen med en fet frulle. tog sedan bilen in och hämtade upp therese & hennes brorsbarn tyra. Vi drog oss till café 48 och fikade någon timma eller två. Blev ca 10 teckningar & 40 updates rikare. det blev kväll och therese jag och michaela stängde på filmen dear john. fin film det där. och en jävligt fin kille som spelar john. fin dag med andra ord. imorgon ska jag stå och huttra på parkeringen under höstarknaden, underställ på. see ya!

paul walker.




Är lite sugen på att ha honom som sällis inatt. någon som kan kirra det kanske?

höstmys.


Mysig dag på höstarknaden med bästa jullan, kekade raggmunk runt ett och är fortfarande supermätt efter det.
RSS 2.0