A day off.

Yes, sov inte så många timmar inatt, så har sovit mest hela dagen. Sabine och jag kände att vi var tvungna att hitta på något. Hänkade på två tjejer till byn. Yes, tusen spänn fattigare efter en tripp till statoil, stadium outlet, systemet & Ica! Känns sådär. Men nu klarar jag mig ett tag!!

Paltor och fläsk.

En dag åt vi palt till middag. Sabine och Maja slet som djur med demdär potatisarna som skulle rivas. Gott var det, även om alla inte tyckte samma. Nu har vi iallafall ätit äkta pitepalt!

Kapten röd, Josephine & jag!

Två åk & icakort!

Hälsa icakortet välkommen in i mitt liv. Sabine och jag har vart ute i backen, två åk pallade vi med. Ha ha. Bra jobbat flickor. har jag köpt ett ton chocklad & ska precis krypa ner i soffan. Mosa!

Lunch.

Lunchhäng på wärsan! Gött

Love life.

Showtime på wärdshuset.

Showtime med jobbet.

Skilodge

Kväll på lodgen med Sandra Jessica & Matthias. Skönt gäng.

 

Vurpa i liften.

En dag i backen med väldigt bra människor. Startade ankarliften med att ramla omkull. Jenny och Therese stod bakom mig, jag hann inte undan och dem körde rakt på mig... Helt plötsligt låg vi alla tre på marken.(första bilderna) Jag dog! Hahah. Den sista bilden är på Martin som dyker ner bland soporna och hämtar sin skidstav. FräschT! Sen har vi dagens outfit på en av bilderna. Nu ska jag färga håret. Tja















Showtime, showtime vi är på gång.

snow.

Har legat inne i soffan hela dagen, sovit och varit sjukt osocial mot Sabine. Haha! Kände mig lat och drog ut på en 20minuters promenad. SkönT. Nu ska jag börja ta itu med min Klädångest. Ikväll ska vi på cafeet på showtime.

Massagetåg.

Jag bor nog med världens bästa tjejer!

Jennys dag!

Jennys dag idag. Hon fyllde nämligen 21år!!! Värt att fira en annan kväll, för imorgon är det jobb klockan 09.30 som gäller. Inte så sugen på party med andra ord. Jag Sabine & Josephine har haft dampstuga här ikväll. Fan vad jag gillar er!!!!

P.s Jenny ser inte alltid ut som på andra bilden. Haha

-

Foundue.

Första foundueaftonen & första turen i bandvagn för mig igår kväll. Mycket trevligt sällskap hade jag också!

Josephine.

Jag & världens bästa tjej !

Taggar harrys.

Slapp morgon & skön dag i backen. Har dock liiiite ont i fötterna nu. Men vad gör det om hundra år. ;) nu ska vi keka, sen ska vi börja festa. Peppar

Mysonsdag.

Mys-onsdag med Ebba och Jenny! Ebba lagade underbar mat och nu är vi sjukt mätta, matkoma i soffan!;)) ikväll är det jobb i garderoben som gäller. Tagga

Godmorgon världen.

Vilken underbar dag.

Dricks, jatack!

Jobb & 150spänn i dricks i kiosken. Asså, hur ofta händer det i en kiosk. Snälla killar. Måste ha varit ett riktig speed på mig idag pga så bra dricks. Imorgon är jag ledig! Underbart.

Tonight is the night.

Yes, efter lite tacos har jag nu däckad i soffan. Blev ytterligare en heldag i backen. Det går bra nu!:) ikväll kör vi fest! Ska sova lite först. Puss

Before i die...

Har en miljon grejer jag vill göra innan jag dör. Är just nu inne på en sån grej, säsongsjobb i fjällen. och snart inne på min andra, att iallafall försöka stå på en snowboard. Nästa mål är att besöka varmare breddgrader under en längre tid. Australien kanske kan vara aktuellt Madde?! Jag saknar ihjäl mig efter dig, bara så du vet. Åh.

P.s. En gång trodde jag att jag hade hittat the love of my life. Vi hade helt skilda personligheter och gick vid vissa tillfällen inte ihop över huvudtaget. Trots det skulle vi gifta oss utomlands, göra barn på ett flygplan & bygga hus på stranden. Vilken drömvärld vi levde i där ett tag. Sen kom mardrömmen. Men efter regn kommer solsken. ;)

sommarångest!

en lugn dag på jobbet och en ensamhemma kväll i stugan! skönT. men längtar till söndag då jag och sabban är lediga, får se vad vi hittar på. men på kvällen är det iallafall harrys som gäller. är sååå sugen på party nu så det är helt sjukt!! var en vecka sedan sist ;) haha. nämen jag är lugn, bara så himla peppad på att släppa loss på dansgolvet! livet här uppe flyter på annars, även om stämmningen mellan mig och vissa är mindre bra. allt löser sig med tiden som tur är. på tal om tiden... framtiden.. vad händer i sommar? ångesten kommer IGEN. hatart. jag kan egentligen åka vart som helst i hela världen. dags att skriva cv! yes ha det.

Hard work

Godmorgon.

5/1 2012!

Ytterligare en dag i backen med brudarna! Kekade på våffelstugan och körde en after ski! Sjukt gött. Ikväll har vi ätit en sjukt god middag här på 7b, snart blir det marängsviss! Mmmm. Ikväll är det Björn rosenström på Harrys och jag vill dit. Synd att jag jobbar 09.30. Tagga!

premiär i backen.







Snöstormen Emil är på g,

Igensnöad bil och snökaos. 10km/timmen körde jag hem igår. Värsta jag gjort på länge.

Fjället!

Kör ett kvällspass i garderoben. Ikväll har vi nämligen showtime på wärdshuset! Jag bara längtar tills jag får sitta i sällskap och kolla på showen! Ärligt hörni, jag har inte ens hunnit med en afterski. Hur illa är inte det då?! Dör. Det är iallafall action på fjället, så ni som söker det kan ju dra er hit!;) Fjällivet är inte riktigt vad jag tänkt mig, men jag gillart! Kom två poliser och växlade några ord med mig nyss. Nu ska jag äta lite kladdkaka. Söta och onyttiga grejer var inte riktigt inräknat i mitt 2012. Shit haspens. He he