OLOV ERIKSSON


kom hem för ett tag sedan, har kollat någon äcklig blodig film med rajje. den var inte döbra direkt. hehe. nu är jag typ astrött. ska bara lyssna på olov några gånger till. saknar honom på skolan. för dem som inte vet vem han är/var. olov var alltså våran musiklärare förut. DEN BÄSTA EVER! ! ! han är just nu i spanien och spelar på gatan. om han är lycklig är vi lyckliga för hans skull. imorgon ska jag vara med julllangullan. mysigt.får se vad vi hittar på. men nu är det sängen som gäller, om jag vågar släcka lamporna.
PUSS



Kommentarer
Ema

aha på så vis :) så man får en viss tid på sig att framträda med vad man nu vill framträda med. nja, jag vetifan om jag vågar ställa mig på en scen helt ensam alltså, jag har försökt många ggr men det går inte ^^

2010-03-09 @ 00:27:42
URL: http://movingforthesakeofmotion.blogg.se/
Ema

sv: usch, det var väldigt längesen jag spelade akustiskt inför folk alltså ^^ ja visst, jag kan spela gitarr vettu! haha, ja det kan jag nog också ;) yes, det är kul att spela med de där grabbarna.

puss!

2010-03-09 @ 11:11:10
URL: http://movingforthesakeofmotion.blogg.se/
Michelle

Gulle, är du i viken på fredag? :)

2010-03-09 @ 22:28:35
URL: http://michelleewegert.blogg.se/
Michelle

Sv: Okej, men jaa, jag är sugen på bio i västervik. Remember me har ju premiär, sugen? Då kan du åka med mig hem då om du vill :) Vore så himla kul! Kan jag komma till dig och se din fina lägenhet med ju!!

2010-03-10 @ 12:35:13
URL: http://michelleewegert.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0