pizza och pool.

Har haft en riktigt skön dag, dock skulle den börjat med en ridtur, om jag inte hade satt telefonen på ljudlös. ibland blir det inte som man tänkt sig, men jag hamnade i solen på balkongen istället. tog lååång sovmorgon och njöt av dunderfrulle. Mötte amanda för en glass i stekande sol. Badade i tesas pool, åt pizza (som jag ångrar nu när magen säger ifrån, att jag aldrig lär mig.) och avslutade kvällen på stadshotellet, livemusik och härligt sällskap tackar man aldrig nej till. imorgon är det jobb som gäller. nehe, dags att stryka jobbskjortan, sen sova. Ha en fin helg nu mina vänner.

sunshine.

Inatt har jag sovit riktigt gott i lägenheten, första natten sedan i lördags. nu ska jag tvätta, städa och sola. ciao

grill chill & öltält.

helgen var den bästa & sämsta i mitt liv.

Remind me.

Japp! En liten reminder om hur bra vi har det när vi är tillsammans, nyktra som onyktra. på bild nummer 2 (eller ja, vilken ordning nu bilderna kommer i.) skulle vi se nyktra ut. Gick ju bra. Inte konstigt med tanke på den andra bilden. Mycket vin vart det denna regniga kväll. Men jävligt kul hade vi. förutom att min fina kjol numera har ett vackert litet hål i sig. Shit happens liksom.

Wtf

Varför i hela helvete hamnar bilderna ALDRIG i den ordning jag vill när man använder appen? #ickenöjdtjej

Bra start på veckan!

Förra inlägget vart som ni märkte en dag försenat. Men inga bittra miner för det va?;)

Gårkvällen spenderades först och främst med 1h skivstångspass, aldrig varit svettigare än jag var efter det passet. smart då att använda ett ljusgrått linne... men vafan, när man svettas & kämpar som ett djur ska det väl synas med, right?
Efter en snabbdusch och lite återhämtning tog jag racern till västervik för en kväll med mina gamla sambosar Jonathan & Anders, hur mysigt som helst. Grillat kött med hemmagjord bea. Under to the bart! Fortsatte kvällen med vinpimpling och "karatefylla" på tv.

Det syns att dessa två killarna tycker om varandra ganska mycket va?

VM GULD!!!

en sjukt bra helg med grill och chill hos familjen karlsson/gusafsson, sällis av jullan och brygghusethäng med härliga människor. Sist men inte minst vmguld till sverige. hur bra är vi inte?!? somnar med ett leende på läpparna ikväll. Hoppas på strålande sol imorgon.

Sola lite..

Haft besök av julia en natt. Bästaste. Ätit gott, druckit vin, promenerat & varit en sväng på alv, hetaste dagen hittils! Men jag har det rätt bra.

Dansa med mig, och jag går precis dit du vill.

Haft en bad day, brytit ihop utan någon som helst anledning & bara varit allmänt nere. Kände att en promenad med linnea henriksson i hörlurarna kanske kunde få mig på bättre tankar, och helt riktigt, när "dansa med mig" började spela i öronen höjde jag volymen och dansade vals rätt uppochner på gatan. det enda sällskapet jag hade var gatlyktorna, och magkänslan började hitta tillbaka. Hoppas på att vakna på rätt sida imorgon.

Bra dag..

Ligger i min säng i en sjukt stökig lägenhet och deppar ihop. Vill inte prata med någon eller göra något. Bara ligga här helt själv och vara tyst & tänka på livet.

ikväll bryr jag mig inte om "you only live ones" för jag har fan inte vaknat på rätt sida denna onsdag.

Nu ska jag lyssna på tomas ledin. Tja

...

Jätteroliga dagar på jobb, ca 200pers & ösregn. Deppig tjej!

Helgen.

Har varit en riktigt bra start på sommaren. Grillat, druckit vin & kört en premiär på stadtshotellet. Vimmerby är bra fint.

-

Supernanny.

Här om dagen tog jag mitt första dopp i poolen & låg och stekte i en solstol tills solen gick ner. efter att brännan satt sig där den ska va tog vi räcern bort till två små busungar där jag, micha och tessi barnvakt. Lekte med gubbar & kastade gris mest hela kvällen. Myspys!

Lastpall.

Och här kära vänner har ni mitt nya (gamla) soffbord. saknas dock hjul & en skiva uppepå. Men annars är jag sjukt nöjd.

Introdag.

Dagen bestod av introdag på sommarjobbet. Känns skönt att vara tillbaka. Dagens ända negativa är min förbannade pollenallergi. Är inte i mode någonstans med den, varit sjukt osocial hela veckan. Inte alls likt mig. Gick hem och sov en sväng sen tog jag mig i kragen ut på en pw och kände att jag var tvungen att vara social och pratglad mot någon idag, så hamnade på ica. Handlandet avslutades med ett härligt snack med kassörskan. Skönt! Nu ska jag sova, imorgon ska jag tvätta och göra klart mitt bord.

Inspo.

Projekt; soffbord.

Dagens projekt kom jag dessvärre inte längre på än sågning och slipning. På måndag ska jag inhandla bets & hjul/ben, sen fortsätter resan mot mitt nya soffbord.

Dansa med mig.

Jag bara älskar när dagarna flyter på utan att man egentligen gör något speciellt. Allie och jag startade dagen med 1h på hästryggen, fortsatte med att sluka i oss årets första twisterglass, sittande i solstolar insmorda i cocosolja. Doften är ju underbar. Med röda kinder & ett par fräknar rikare drog jag mig hemåt till föräldrarna & fick i mig lite grillat. Efter middagen drog jag med hunden på en 60min lång promme. Livet är ju bra fint ibland.

Så ta för dig, solen skiner idag.

Valborgsmässoafton bestod av träningsvärk efter veckans skivstångspass, flyttkartonger, soffor och sängar som lyftes 4(!!!!) trappor upp. gött för benen som knappt hängde med.;) på kvällen drog jag mig bort till bästa allie som stod och fixade en riktig finmiddag. Och som pricken över i;et drog vi med oss ett par cider och några filtar och trotsade blåsten med att sitta ute. Man får ju passa på liksom. Underbar kväll med härligt sällskap.

När det närmade sig läggdags drog jag mig hemåt och avslutade dagen med att sova första natten i lägenheten. Detta blir bra!

Åh, jag har så fina vänner!

RSS 2.0