skogspromme.

hemkommen ifrån jobbet & asmätt i magen ska jag nu ge mig ut på en promme ute i skogen! känner att jag kan behöva´t! är själv hemma inatt och imorgon är det jobb igen, liiiite pepp ju.

longboard vs inlines.


hade tänkt dra mig till intersport och inhandla mig ett par inlines, men nu är jag kanske mer inne på en longboard! beslutsångesten hälsar på igen.

beautiful day.

En jävligt bra dag på jobbet med jennifer! sen bjöd hon mig på en after-work middag på shalom. underbart. efter det satt vi i flera timmar och stekte på stan. en bra bra bra dag. imorgon ska sofie och jag dra oss till nossen och ta ett after-work dopp i sjön! gött

allt flyter på. äntligen.

i love the way you lie.

midsommar 2011.











en liten smygtitt på midsommarbilderna. blir nog inte fler än såhär tyvärr. men en mysig kväll hade jag iallafall! och en midsommar utan midsommarkransar i håret funkar ju inte! ;D
puss



dagen efter midsommar!

hade en superbra midsommar ute i skogen med bra människor. har sovit gott i carros säng & nu ska vi gå och äta frukost! hoppas eran midsommar var great. pusss

premiär på shalom i vimmerby!




med världens bästa madde!

fri som en fågel.

sitter hemma hos therese helt själv i hennes stora hus. har sovit några timmar och tagit igen sovtimmarna jag förlorade inatt. Igår vart det fest iallafall, drog på mig långklänningen & korkade upp vinarn. hade det gryymt kul! sjöng karaoke och drack några glas extra bara för att jag är ledig idag. så jävla skönt! chaplins i vimmerby, the place to be en onsdagkväll känner jag! alltid händer det något oväntat! nu ska jag sova lite till, sen fixa mig och dra mah iväg till stan en sväng. ha det fint, det ska jag ha! PUSS

.

jobb på g, igen!

Jag vill åka till öland på midsommar. kul att alla jag vill dra med jobbar... jag hatar jobb ibland! Ikväll ska jag, madde och två små grabbar ut och keka mat, sen blire quiz på chaplins. kommer bli en bra kväll känner jag. men först är det jobb som gäller 11-17. när det regnar & det är lite att göra står jag bara och tänker på massa onödiga grejer, så idag hoppas jag på solsken så vi får lite kunder! nu ska jag fixa mig då va! ha det gött.

sista kvällen som 19åring!

 


ikväll har jag suttit på altanen och njutit av min sista kväll som 19åring.
nu ska jag sova så jag pallar med jobbet imorgon. Godnatt!

you would.

Måndag 13/6 idag.

..OCH IMORGON FYLLER JAG 20ÅR!! så jävla gött.

10juni 2011

10/6 och dagen på våfflan var lugnare än lugnast. imorgon blir det andra bullar, så nu ska jag gå och försöka få lite skönhetssömn! hard work work. JAG VILL VARA LEDIG. åh.

är det nu...

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

berg-och-dal-bana.

hej vad mitt liv går upp och ner, som en berg-och-dal bana typ. ena dagen är jag världens lyckligaste tjej och har allt under kontroll. andra dagen vill jag dö och har noll koll på livet. hjärtat spelar ett spel med hjärnan och jag vet inte om jag vill vara med mer. jävla känslor. allt är kaos i mig. bak och fram, upp och ner och åt sidan! önskar att jag kunde läsa andras tankar, men så är ju inte fallet... och då är det inte alltid så lätt. känns ju dönice. eller...

godnatt!

kvällen bjöd visst på quiz!

jobbat idag med.. så efter en dag med hard work begedde jag mig hemåt med therese för ett litet svalkande dopp i poolen, sen vidare flötig och fettig(efter våffelhuset) till chaplin för en välförtjänt öl och lite häng med folk som spelade quiz! imorgon händer det grejer. jag är lite taggad faktiskt. puss och kram!

första doppet!

min lediga dag har varit great, fan vad jag njöt! plockade upp ricky och drog med honom till alv en sväng, kollade in emil & pippi typ, sa hej till alla och drog sedan till höksjön och tog ett dopp!! första sjö-doppet iår skedde alltså 6juni. så jävla skönT! imorgon är det jobb igen, peppad till tusen typ! hoppas att det är dåligt väder. haha.
Ta hand om er. puss

6/6


sitter ute och steker idag, njuter av ledigheten till tusen! fan vad man uppskattar lediga dagar nu alltså. våffelhuset är inget att leka med hörni. ni får en bild helt random på bästa mamman med världens sötaste bebis, tindra!

och jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss.



melissa horns låt beskriver nog min livssituation ganska bra just nu. Och petters & veronica maggios låt väcker väldigt djupa känslor. kanske dags att tänka lite längre, inse fakta, gråta och deppa lite för att sen peppa på 20-årsdag & gå vidare. lyssna, ta in och njut av låtarna.
RSS 2.0