REGN HOS MIG.

Varit några timmar på jobb, inget folk och ösregn. kul. kvällen har bestått av att försöka fixa den här himla designen.men nu får ni stå ut med detta ett tag till, får psykbryt på detta snart. ehm, vill bara säga att jag är glad att jag har mina fina vänner som förgyller vardagarna. ni är guld värda. imorgon åker anneli och jag till malmö. kommer bli supermysigt, hoppas nästan på att det regnar då! :) på lördag är det rocktema på litemer här i ystad. kommer bli rockigt.
 
godnatt.

ALL I WANT.

LOVE + LETTERS
 
 

MOTVIND

 
Har nu varit en vecka nere i skåneland. trivs som fisken i vattnet. Bor för tillfället hos Anneli och det har funkat hur bra som helst trots att vi bott två pers på 19kvm. Om en vecka flyttar jag vidare till ett rum hemma hos Paula. Det kommer bli great tror jag Saknar er där hemma, alv-folket & familjen. Åh som jag saknar er. Idag har jag varit ledig. Gud öppnade himlen och det har i stort sett regnat hela dagen. Vad passar inte bättre än en städ & tvätt dag då? motvind - anna hertzman hjälper mig på traven.
 
p.s.som ni ser har jag ändrat lite design med. men långt ifrån nöjd.

My friend.

Hawaiian tropik är min vän idag. Satan vad jag brände mig igår. Kan nästan gå utan överdel utan att det syns att jag inte har bikini på mig. Haha laddar inför första jobbdagen, pirrigt men kul!

Lång sammanfattning.

Hallåja. Ett tag sedan nu, men har haft mycket i tankarna. Har varit studenter hit och dit, hunnit fylla 21, haft underbara vinkvällar, käkat middag med fina människor, festat järnet, dansat så jag svettats och njutit till tusen. Men har innerst inne känts ganska ledsamt med, att splittras ifrån alla igen. Har varit tårögd och gråtfärdig när jag kramat om alla hejdå. Jobbigt att lämna Astrid lindgrens värld, har ändå spenderat några somrar där. Men, till nuet - har anlänt till Ystad. Finare sommarstad får man leta efter alltså. Mamma och jag körde hit i söndags, hade ett boende men efter mycket om och men med det är jag numera inneboende hos Anneli. Jag är så rackarns lyckligt lottad som har så fina vänner omkring mig. Har sovit en natt här och jag är ganska nervös över hur sommaren kommer se ut. Måste hitta ett boende så fort som möjligt så man kan sprida ut sig och slippa känna att man tränger sig på hos någon annan. Men Anneli tar väl hand om mig och jag trivs superbra med den tösen. Hej världens längsta inlägg!! Haha. Idag har Jessica Josse och jag legat i solen med ett glas rosé och stekt som bara den, det syns och känns på kroppen nu. After sun är rätt gött! Anneli ligger här brevid och leker med ringsignalerna på telefonen, sådär som man gjorde på 90-talet när det inte fanns så mycket annat att göra på dåtidens tegelstenar. Imorgon är det premiär på jobbet och vi ska rocka stället! Puss och godnatt. här kommer lite bilder ifrån senaste veckorna.

Mamma, jag älskar dig.

Långbrössle it is.

Bra kväll hos maddie tillsammans med tjejerna! Gud vad jag uppskattar sådanahär kvällar!

tequilarace.

Dagen bestod av bal i gamleby. Bror & Rebecca var så fina så! Dans bjöd de på med, helt fantastiskt. Kvällen erbjöd tequila, drinkar & amarulla! Tesa är hemma, Malin fyllde år och kvällen var mer än bra! Tackar alla för det. Kärlek till er.

Normala!

Är och firar kussen till studenten! Grattis Kristian!!

oh happy day

Lockat håret och fixat kläder inför kussens student idag. Nu ska jag dra upp brorsan ur sängen och ta med honom till dressman för att fixa studentskjorta! kooooom igen

"hellre ångra något man gjort än att ångra det man inte gjorde."Efter pepptalk till melissa horn har madeleine ännu en gång fått tillbaka mig på banan igen. som jag har saknat dessa kvällar i bilen med dig maddo. En vecka kvar innan ni flyger tillbaka till australien & eran verklighet, och jag åker till ystad för att tillbringa ytterligare en säsong med josephine. det kommer bli great! och mina planer för den närmsta framtiden känns helt okej. ♥

Där sagor blir verklighet.

.

blödig tjej.

Nu har vi hunnit med premiärfest på alv också. VAD JAG GILLAR ALLA MÄNNISKOR HÄR. det är så fina personligheter överallt, jag känner mig mer än trygg och just nu känner jag bara att jag skulle vilja stanna hemma i sommar. samtidigt som det skulle båda mig gott att åka här ifrån...igen. för mycket minnen, bra som dåliga gör att jag ibland bryter ihop när.som.helst. jag vill inte ha det så och jag vet att bara jag kommer här ifrån och slipper vistas i samma stad som vissa så är det ur världen. Men för första gången är jag är rädd för att ta mig här ifrån, rädd för att flytta till en helt främmande stad, anta mig helt nya utmaningar och lära mig allt nytt. ett nytt liv helt enkelt. kul och spännande på ett sätt såklart. Men jag gråter jag bara tänker på att åka här ifrån. inte likt mig. Har haft en superbra dag, jobb 08-15 & efter det hookade carro & jag upp för lite kvalitetstid. länge sedan man såg henne. åh vad hon är fin! nä, nu blir jag lite blödig. have to go. ta hand om er så ska jag göra detsamma. PUSS!

right now.

The lucky one.

The notebook är världens bästa film enligt mig. innehåller allt en film ska innehålla. Nu är dethär mitt nästa projekt. The lucky one, med snyggaste & sexigaste killen ever! snälla gud, låt mig hitta någon som han. hittils har killarna inte ens varit i närheten av zac efron. rawr
RSS 2.0