hultsfred 2010

rest in peace. fan fan fan, jag som har peppat ett år inför det här!!! åååh,
men nu peppar vi emmaboda istället, typ inget band jag vill se men vafan, skit samma. jag vill på festival

PUSS

P.S det löser sig!

sitter i köket hemma i vimmerby & gluttar runt på fb. äntligen får jag skriva ett lite längre inlägg om vad som händer i mitt liv, ååh jag har saknat det! just nu är det mycket tankar som far omkring i mitt huvud, såsom boende kärlek vänner pengar jobb framtid. usch vad jag hatar ordet framtid just nu, när man inte ens vet vad man har för framtid. allt jag vet är att jag nu dem närmsta åren ska uppleva saker. mia och jag åker troligtvis till norge i september och jobbar ett tag! sen efter det kommer jag hem, har förhoppningsvis lite nya ideér om vad jag vill göra med mitt liv...men kommer nog inte ha kommit fram till något så jag drar nog ut och reser lite, skaffar kontakter och njuter av att vara ung...fast ung är man ju ända fram till 45 typ så tid har jag ju... ca 26 år ! haha, det hinner hända mycket tills dess hörni. gäller att tänka positivt. får hoppas på att jag har skaffat mig några barn med. så himla mysigt! skulle kunna skaffa barn när som helst om jag inte hade varit så impulsiv & nyfiken. men allt kommer ju med åren, det löser sig! mamma och jag satt och pratade förut och kom fram till att jag in the future kommer vara en skejtande 50 åring! HAHA,. näeva? så blire nog inte döh.

nu tillbaka till verklighet & sanning...jag ska upp klockan sju imorgon och jobba! hårda bud, haha. puss och godnatt.


P.S. på måndag åker emma och jag till öland några dagar och steker, sen är det hultan näst nästa vecka! D.S

stop giving me hope



we should not allow ourselves into something that we don't tolerate.

You should not respond my feelings for no reason... you giving me hope. it's been more than six months and I can't get you out of my head, and it's your fault. if you want to, just take me, I don't wait forever (i think)...and if you don't want to, please stop kissing and hug me the way you do. 

bäste prillan, bäste korpa med bäste emma!

HAHAHA, snusen under läppen. nu kör vi. näevars, fan vad äcklig jag är! haha, bäste bruden kanske?
Har haft en riktigt stekig dag på korpa med min babe emma och några andra stekare. imorn gäller det igen, upp tidigt och dra en frulle på klipporna. härligt väder vi har här i viken ;D
pusss

hejdå vimmerby, hej viken

hej förkylning & näsblod all the time. vad händer? orka
men nu ska jag iallafall dra ma till västervik och ge mig ut och steka lite tror jag.

här får ni en studentbild med...

adelinn



foto: bäste therese hasselkvist

min nya bästa vän

skulle bara meddela att massagestolen på jobbet(astrid lindgrens värld) är min nya bästa vän. haha.
nu ska jag kila iväg och jöbbe, första dagen i sommar. have a nice day in tha sun babes.

studentveckan kort och gott i ord

BÄSTA & SÄMSTA VECKAN EVER!

har haft en sån sjukt bra vecka, och studentdagen var den bästa i mitt liv. även om det vart en hel del tårar. fyfan vad jag kommer sakna alla. :'/

sista inlägget på LÄNGE!

nu är det såhär att jag lämnar ifrån mig min kära dator som jag hängt med i tre år nu! sorgligt med sant. ska försöka fixa en så fort som möjligt så ni får följa lite av min sommar med mina vänner.

nii får denna som ett litet farväl.



PS. jag tar studenten på fredag!!!!!!!!!!!!!D.S
KOMMER SAKNA IHJÄL MIG EFTER BÄSTE ELEVERNA PÅ ÖSTRA. :'/

19år, den bäste åldern! he he



drog ihop några bilder. äe men nu ska jag sova så jag pallar med morgondagen hörni. Ha det fint.
PUSS

FÖRESTÄLLNING PÅ BRYGGAREN!

bilder tagna av hilda!


















PUSS!





puss på de bäste grabbarna

har haft spelning på bryggaren idag! gick rätt hyffsat, inte supernöjd men ah det gick fint! KOMMER SAKNA IHJÄL MIG EFTER DEM BÄSTE GRABBARNA & FREJAAAA när vi tar studenten på fredag. fyfan vad jag hatar det här. jag vill inte!!!!!!

nu ska jag gråta&deppa lite, och sen sova. puss

HETASTE PARET EVER!

seriöst!!!!!!! jag vill HA HONOM.


bild tagen av/från rikauteliggare.

det bäste

när jag kom hem förut slet jag av mig kläderna och drog på mig det här. måste va det bäste!

BRYGGAREN & DAGENS OUTFIT!

en rätt darrig fotograf dock. men ni får stå ut, man ser ju vad det är på bilden! haha.







dagens^^


ge ma!



kan inte någon ge ma en utomlandsresa! JATACK

nu ska jag plugga och kolla på rep. ciao.
PUSS!!!

hej torsdag!!

.....dagen består utav plugg plugg & rep på bryggaren! fin torsdag

femhundraelva gånger!

ska läsa igenom historiahäftet ca 511 gånger till, sen är jag redo för prov imorgon! måste säga att jag är sjukt varm inombords nu när jag fått så himla mycket fina ord av alla genom framförallt facebook!! åh, ni är världens bästa och jag behöver ert stöd mer än ni anar för att jag ska våga satsa.  P.S. ska bara skriva ett personligt litet meddelande, att om du läser här så hoppas jag på ditt sällskap här så snart som möjligt! ta taxiiiiiiiin vafan, det är värt det!  D.S

sweet dreams darling. 

smart-tjej.com

hej! jag är världens smartaste tjej. köpte ett sommar busskort för några dagar sedan, skulle lägga upp det i slåpet över diskhon & jag tappar det i vattnet! hoppas att det funkar fortfarande. Har inte ens haft premiär än ju.
NU SKA JAG PLUGGA NATURKUNSKAP. yes, älskar't

puss!

"GIVE ME A SIGN"

Inte världsklass på låten, rätt B faktiskt!
men tänk på att det är min första & jag gör verkligen så gott jag kan. :)


NY LÅT!

har gjort min första låt ever!!!!! och ni ska få vara dem första som hör det. känns så sjukt gött att skriva:
text,musik&komp. av Adelinn. wey! ska hitta min kamera så jag kan få in klippet i datorn. sen ska ni få njuuuta och kommentera! ;)

vill du veta....

...HUR JÄVLA TRÖTT JAG ÄR PÅ SKOLAN JUST NU. ååh, såhääääääääääääääääääääääääääär trött typ. :( hatart. nu ska jag ta mig i kragen och vara så glad, För the botten is nådd. hur långt kan man gå? hur lågt kan man sjunka? hur kasst kan man må? kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän, om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

ye, godnatt alla fnask!

är det det livet går ut på?


en fresch bild ifrån helgens morgonpromenad ca kl. 05.30!

kom precis hem, tog en dusch och lite food. nice va! har haft sexualkunskap i skolan...väldigt givande vad det gällde ekonomi iallafall, det är inte billigt med barn hörni!  fyller 19år på måndag, ca 10 år (eller mindre) kvar till jag går där med en söt liten bebismage! huh, livet känns väldigt kort just nu och innan jag ska ta det klivet att skaffa barn så vill jag hinna med så sjukt mycket. ska säsonga, resa, uppleva, träffa människor och leva livet!

ingen som vill hänka till norge i höst, eller någon som har andra planer?
Jag är öppen för förslag

PUSS !

har precis haft "prov" i religion. yes alltså vad bra det gick. höhö. eller?....



TAGGA inför helgen nurå.

fredag 11juni: musikföreställning på bryggaren
lördag 12juni: party hos jullan
måndag 14juni: my birthday! 19år

they say...



Love is something wonderful, so they say. And I've trusted them, until right now.

How come I haven't experienced what everyone's talking about? "It comes when it comes," my very-much-in-love-friend said with a smile. "I didn't search for it, it came to me." She flashed another smile. Those two sentences felt like a knife through my chest. So, I'm just supposed to wait? I don't want to wait no more. I've been waiting and searching for almost 19 long years. I want to be able to feel, touch and taste the "love" that is supposed to be out there. Because love, that is what I've answered when people ask what I think life is all about. But now I don't know anymore. Because I can't keep hoping, waiting and praying for it to appear forever. Because then I will die without having to experience life, since the whole meaning with life is just that- love. It hurts for me to realise that love is all around me but somehow I'm not even allowed to have a tiny, small piece.

Should I give up on love, or die trying?

sandaler, 175kr

köpte dessa för inte så länge sedan. men har insett nu att guld inte är min färg riktigt!


någon som är sugen på att köpa dem?! :)
175kr
 
 - aldrig använda
 - sjukt sköna (har ett par likadana fast i svart)
 -strl. 40

sweet tischa & jeansshorts

gårdagen: en störtskön kväll @klts övervåning, palladium & en soluppgång hemma hos dem bäste grabbarna.
bra kväll som inte vart riktigt som planerat, skulle åkt till vimmerby och varit med på premiärfesten på sommarjobbet, men klantig som jag är missade jag bussen och fick vara kvar i viken. men jag gjorde det bästa av situationen och fick en kanonkväll faktiskt! :)helt oplanerat gick jag in på palle i en vit sweet-tischa och jeansshorts. haha. gillart'! men man kan ju inte vara uppklädd jämt. orkaa. he he. nu har jag precis käkat lite, ska bege mig till klt och köpa sommarkort så jag kan åka emellan. :) hihi. hoppas allt är bra med er annars då, kanske får tag i några bilder ifrån kvällens bravader, jag ska försöka. men det ser inte lljust ut assåå. puss!

for christmas

all i want for christmas is you!
jävligt lång väntan dock, jul är ju inte än på ett tag. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.... eller?

hörs

västervik

vart en stekig dag i viken! mötte upp lina och vi drog oss till skatelokalen liite för sent. missade hela skiten. lite surt! men vi fick iallafall se martin måla lite & solen stekte på rätt rejält. gött. nu ska jag snart möta upp fia. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! :D skulle åkt till vimmerby dock, men missade bussjäveln. jag måste vara den bäste på att passa tider alltså. he he. not.

puss på DIG
dagens: one life one chance. nu kör vi!

jag saknar dig



kom hit ida.

nu drar jag ut och steker hörnii! :D



haft en helt ok dag, var fan kallt idag på morgonen så vart att ha tights på mig. men nu på hemvägen vart det barbent, jag gillart! blir nog chill med några härliga brudar ikväll. :) imorgon ska jag dra mig hem till vimmerby någon gång på dagen. kanske kollar förbi på någon skatetävling först, men får se hur det blir mä't´. skulle ju va kul o se lite kidz skata. kanske kan visa dem några glid! hahah, dem är nog 10 gånger bättre än mig, så lycka till adelinn! kommer nog sluta med att jag ligger på båren om jag ger mig på rampen! HAHA. men nu ska jag ge mig ut och steka. pyss

pöss ju!



3 juni, korpa med freja!

tisdag


fuck you, för nu drar jag till sthlm över dagen. ska köpa en SUPERSNYGG studentklänning! deni
traditionen är ju att ha en vit, men gud så tråkiiigt. får se vad det blir för färg......

på bild: tott
RSS 2.0