grekland 2011

ni får två bilder ifrån en ö vid namn Thassos i grekland. njut!

update

förlåt, sämst uppdatering. men har iallafall hunnit ta tjuren vid hornen och kommit en bit på vägen till något bra. sen har jag varit i grekland, thassos närmare bestämt. stekt varje dag i en vecka, badat i havet & åkt jeep i greklands berg. Och nu i två dagar har jag festat & shakeat loss i öltältet på en parkering i vimmerby! bra helg. ni ska få se lite bilder här snart med. lovar!

tänk efter före.

har ingen tid eller lust att blogga nu. kommer tillbaka när jag är pepp på´t!
har annat att tänka på. oseriösa handlingar som leder till något jag aldrig kunnat ana.

10maj.


10 maj & det är sommar. jag bara älskar´t! idag bestämde tesa och jag oss för att köpa gymkort. en privat instruktör ska vi ha med. hur fett? ;) haha. ne okej, inte privat..men han/hon ska iallafall hjälpa oss med träningen så vi vet vad vi ska göra när vi kommer dit. jag ska träna bort fettet på låren & magen, någonmerstans behöver jag inte ha bort fett. så om jag lägger all vikt på dem ställena så kommer det vara borta inom kort. :) perfekt! haha, oj vilket utseendefixerat inlägg det vart, ber om ursäkt för det. men vafan, ett sånt lite då och då gör inget känner jag, om ni har något emot det kan ni ju faktiskt skriva en rad ;) inte för att jag kommer bry mig speciellt mycket.. men bara så att jag vet hur ni tycker och tänker! alltid kul med små kommentarer. på fredag ska jag jobba, längtar faktiskt dit. fan så peppad jag är!
puss & hej.

converse


lite glad tjej. igår fick jag converse av världens bäste jonte, i perfekt tajming då mina gick sönder igår. vilken tur man kan ha! nu ska jag åka & lämna in min dator. ha en fin dag. njut

svensk mark.

jag är hemma på svensk mark & det känns underbart. längtar efter att få se vad denna sommaren har att erbjuda. Efter en vecka hemma har det hänt mer än vad det gjort på 4 månader i norge.

i helgen var jag & tesa hos hennes bror & hans familj på en utsökt middag, vinprovning, shottar och knekt-spel. sen när vi blivit lite runda om fötterna lade tom varsin öl i våra händer och körde iväg oss till stan. väl framme vid chaplin hade jag den roligaste och mest onyktra kvällen på länge. somnade gott runt tre & var mer än nöjd med kvällen. igår hade vi lite kubbspel i källängen, mysigt men kallt! och nu ligger jag här i solen och steker, ska göra en backup på datorn så jag kan få den fixad snart. nu ska jag gå till min resväska & välja kläder i en evighet. alltid samma problem!

ha de.

sista dagarna i halden.


idag har jag detta på mig, har varit en sväng på stan och kollat in lite butiker. jag är rastlös. Men nu ska jag packa, och imorgon ska jag vara en "söt jente" i en kortfilm, sen klockan 17-23 blir det jobb. och på fredag ska jag jobba mina sista timmar i halden på barnehagen igen mellan 8.45-15.45, efter the work styr bilen & flyttlasset hem till sverige!! nu måste jag verkligen packa.. städa,skura,tvätta.. och allt annat man måste göra när man ska flytta! ;) hihi. PUSS

barnehage

har haft en slitsam dag på barnehagen. var ute på tur på fästningen med 20 olydiga ungar som utmanade ödet genom att gå utanför staketet där det är typ 1000meter ner till marken (berg). inte nog med det alltså, dem sprang ner till vattnet och skulle utmana ödet där också genom att gå så nära kanten som möjligt. slitsam men rolig dag med supermysiga barn(när dem lyssnade och var snälla). :) nu ska jag ska sova, imorgon ska jag packa! 5dagar till jag åker hem nu.
puss

hej på dig min vän.

en bild på sofie ifrån visiten på gina tricot. måste bara berätta för er att jag och den här tjejen har kommit varandra asnära under min vistelse i halden. delat allt och kissat i kors. en asbra jente som man kan snacka med vad som helst om. fan vad du är bra sofie! im gonna miss you.♥
RSS 2.0