servitris.



hej å hå.
Ger mig nu iväg på mitt första jobb-uppdrag. Ska servera på en tillställning där dem "firar" att en bankchef ska avgå. önska mig lycka till nu. jag är nervös.
puss

hej.

en kärlekshistoria.


sämsta jävla livssynen.

hej. sitter uppe och kollar big brother. och FYFAN vad jag hade rykt ihop med rodney om jag hade kommit in i huset. JÄVLA IDIOT!!! Han ger bara människor en enda chans, om dem sumpar den så är det så & i hans ögon är dem mindre värda typ. herregud säger jag bara, ingen bra livssyn. citat ifrån rodney ".'jag gillar att någon ställer sig emot mig för jag vet att jag alltid kommer vinna oavsett", "-klart jag är smartast här inne eftersom jag vet att jag är ett geni." "-hora kan jag säga till vem som helst rakt ut." aaaaaaah. vad fan är det för fel på killen?! nu ska jag lyssna på någon bra musik och lugna ner mig lite så jag sover gott.

(klippet är borttaget ifrån min sida för det gick igång automatiskt & var skapligt störigt. haha)

15.50 in i klippet kan ni se världens mest idiotiska & patetiska disskussion
.

äe förlåt, FAAAAN VAD JAG STÖR MIG PÅ HONOM! så, nu är jag nog klar.
känns så jävla skönt att jag är bättre än honom då. eeh heeehe
peace

stekte fisk för första gången i mitt liv.


idag har jag lagat mat, första gången jag stekte fisk någonsin, och gud vad bra det blev. är värsta nöjd. jag är typ king i köket nu! dökul.

godis


ehm, vill bara meddela att nu kom våran vän emd massa godis igen. F.A.N.
han är en geek

biblioteket.

 

Har precis varit på biblioteket här i halden. fick med oss hela 11filmer därifrån, så nu har jag att göra i helgen medan ida & sofia är in sweden. Drog på två feta kartonger på hemvägen med. aousch, har lite ont i svanken nu. he he. På måndag ska jag servera också. svarta byxor, vit skjorta & fläta i håret blir min outfit då. fint!

I wanna say that I'm sorry for a thousand things

länkar.nu

har utökat mina "LÄNKAR" här på sidan. verkligen värda en titt.

godmorgoooon


eeeehm, ida & jag har en vän som är dum och köper massa onyttiga grejer till oss. usch! dehär är inte bra förmin kropp. har iallafall varit ute & gått en sväng. duschade nyss och nu fryser jag som ett as. duktig jag är va?

the good old days.

Har suttit här hemma i halden och spelat gitarr & sjungit hela kvällen. är helt öm i fingrarna. sådanahär såkallade "mindre-bra-dagar" passar det utmärkt att sitta med papper, penna & gitarr. fick ner mina känslor på ett papper & det känns mycket skönare i kroppen nu. Är en tjej jag lärt känna här som vill dra igång ett litet projekt med mig, så jag hoppas att det går vägen nu. ni får veta när vi sätter igång med det. så himla spännande. jag är taggad! ni får ett litet klipp från the good old days...

Inte världsklass på låten, rätt B faktiskt!
men tänk på att det är min första & jag gör verkligen så gott jag kan. :)





ursäkta,


när mamma och pappa var här fanns det ett tangentbord i en av påsarna. så gött! på min bärbara funkar nämnligen inte t,o,y..och några till. så ursäkta jävla jobbigt. kanske var för att jag spillde mjölk över datorn? eh he heee.

PLÅSTER PÅ HAKAN.






today.i.wear.this.in.30min. haha.
Har ett plåster på hakan med. nu passar jag ju in i "kan du vissla johanna"-gänget. nivet detdär programmet som går varje julafton?! jag hatar det samtidigt som jag inte kan slita mig ifrån tvn när den lilla filmsnutten kommer. är så himla fint när gunnar(heter han så?) har lärt sig vissla och får vissla för sin morfar på begravningen. så fint! :') jag har lagat mat idag med, och fan så duktig jag är. cred cred cred till mig!

Ha det bra mina vänner. och glöm inte visa mig att ni lever.

vit skjorta.

har fått mitt första riktiga uppdrag här i norge, på måndag ska jag servera. YES!
in & rota i garderoberna efter en icke-genomskinlig skjorta. kan bli svårt.

som en nål i en höstack.




hur fan lyckas alla filmregissörer alltid skapa en man som jag blir totalt förälskad i ?

- ibland så vill man att verkligheten ska vara sådär som på film.

- det är ju så. dem måste ju ha tagit det någonstans ifrån. klart det kan va så om man hittar rätt.

- ja om man nu hittar rätt, tror det e typ som att hitta en nål i en höstack.

- jag tror att jag har hittat den nålen isåfall.

love and other drugs.


Har haft ytterligare en filmkväll med ida & sällskap. Den här filmen är bra. som alla andra kärleksfilmer. Och hur lyckas filmregissörerna alltid att skapa en man som jag blir totalt förälskad i. döda mig.

gym1.



Har lagat mat till mig & ida, ikväll hoppas vi på att vi får vara med & kolla på när grabbarna-grus spelar fotboll! jag är grymt sugen på det alltså. är sugen på att börja träna med. Fick en förfrågan av en dude om jag ville hänka på till gymmet, den killen vet inte vad han ger sig in på, att va med mig till gymmet är inte lätt! haha, när något blir jobbigt kommer gnäll-adelinn fram. gäller att jag går med någon som verkligen kan peppa mig alltså. så om du kan det marius, då hänkar jag! haha.

Tog en bild på våran pannband-samling med. fin va?

amanda & tindra









Har gjort några olika headers åt amandas blogg. vilken gillar ni mest av dessa? Dem är ju väldigt lika, men lite skillnader syns väl? haha. Hjälp mig, jag behöver tips på hur jag kan göra. har fått fria händer av amanda.

Puss

lila.


Har redan hunnit fixa ett konto & hämtat ett test så jag kan jobba på barnehage här i norge. Gjorde nyss klart pannbandet med, får se vad nästa färg blir. kanske ska börja sälja sånnahär? haha. Mitt nya projekt, sticka massa pannband. ha ha. herregud, jag kommer ju bli proffs på't! ;) Nu ska jag göra dedär himla testet och se om jag blir Godkänd. huh, i hope so!

Hoppas att ni mår bra.
tja.

it hurts.

jag saknar er där hemma i sverige.
det gör ont i hjärtat.
bara så att ni vet.

the other side.




dagens klädsel.
termo-tights kan vara det bästa som har uppfunnits alltså, varmt&skönt. Ikväll har vi kollat på the notebook igen, åh den är så bra! dör. Gjorde klart mitt andra pannband också, lila fick det bli. Inte lika brett som det här jag har på bilden. Men fint vart det. Ni får se imorgon. Nu ska jag läsa alla fina sms jag fått ifrån the other side of the planet så att jag sover gott inatt. Puss osånt. godnatt.

stickat pannband.

 
Ida har lärt mig sticka, men när jag väl hade börjat så kunde jag inte lämna det halvklart, hur trött jag än var igår kväll. Gjorde premiär med mitt första stick-verk idag. vart inte så jämt i kanterna men jag är grymt nöjd. gillar färgen!

så sätt igång & sticka hörni, man tjänar pengar på det & dessutom blir det unikt! ni kan nästan vara säkra på att ingen har ett likadant. kör bah köör!

musikalitet är sexigt.





tyler ward


jag är kär i den här killen. så jävla snygg, & att han är sjukt musikalisk gör inte saken värre. waah.

hotellfrukost!

 
Började dagen med hotellfrulle med mamma&pappa, inte alls lika bra frukost som i sverige men de var gött ändån. Var kul att träffa dem, men nu är dem hemma i sverige igen. Idag har jag stickat mitt första pannband, typ stickat för första gången i mitt liv överhuvud taget. haha! det vart fint, blågrönt! mycket nöjd! :D nästa pannband blir lila. nu ska jag fortsätta kolla bigbrother. är fast.

Big Brother.


Big Brother Live.

lördag.

 
Har städat & stått i här i lägenheten medan ida har sovit & vilat upp sig efter en hård natt på jobbet. Idag kommer som sagt mamma&pappa hit & säger hej.

bär inte på gårdagens bördor för de hör gårdagen till.

lite impulsivitet.

Har ätit en god middag & sitter nu här i soffan med en bit choklad. Imorgon kommer visst mina föräldrar hit till halden och hälsar på. Pappa är den mest impulsiva personen jag känner, där ifrån jag fått min impulsivitet. det är en bra egenskap tycker jag. Men han är kanske liiiite väl överdriven. han kan komma en morgon och säga "Nu om fem minuter ska jag åka till Linköping, ska någon med?". svaret han får: "eeeh, ahvisst.. hinner jag klä på mig först?" eh he eh. Aja, kul att dem kommer hit iallafall.. tråkigt att resten av familjen inte kunde följa med. Åh, jag ringde albin och han ville att jag skulle komma hem istället, för han orkade inte åka bil i så många timmar. gullet! imorgon får jag en SÄNG med, äntligen! har hittils sovit på en madrass mestadels, och några nätter mellan ida&sofie. hihi. På måndag får jag reda på hur jag ska jobba med, åh vad kul! det ser jag verkligen fram emot. Så kanske jag har en barnehage på g med. ser lovande ut & jag äääälskar barn. åhå. det går lite bra nu iallafall. ska börja powewalka nu med när mamma&pappa kommer med skor och en bra jacka till mig. ida, du får peppa mig nu.. annars kommer det aldrig funka.

saknar j med, han är en rätt stor del av mitt liv nu och jag vill veta allt som händer i hans liv. Dem har lite otur där borta i australien, men jag tror att deras otur har vänt nu and i'm happy for him.  
U.N.D.E.R.B.A.R.T.

nu ska jag äta choklad.

if...

 

I was born this way.


http://www.youtube.com/watch?v=HIekOkkepTw


http://www.youtube.com/watch?v=lL2IxuUKZ-c&feature=related

TVÅ UNDERBARA VERSIONER AV LADY GAGAS - "BORN THIS WAY".


movienight.



Har kolla på the proposal, sjuk bra film och sjukt snygg kille. dröm-mannen helt klart.

17feb.




man blir så himla glad av färger, nu fattas bara brännan. ge mah sommar.

beslutsångesten är min största ovän.

jag hatar att välja.

-en sommar med ida i norge.
-ytterligare en säsong på astrid lindgrens värld(hemma) 
-en ny upplevelse på böda sand(öland) 
-eller ska jag chansa & hoppas att intervjun om rhodos-jobbet går bra.



Men right now, jag har jobb!!!! en 50% stilling än så länge, men det kan bli mer. På en inte så fräsch bensinstation, men jobb är jobb & jag är mer än glad. Vi har precis kollat på filmen "taken", riktigt bra faktiskt. men hemsk. nämen hörni, jag har noll inspiration så ska dra mig.

Hade, som man säger i norge.

by me.





foton: Adelinn Anderss0n. personerna på bilderna har inget med texten att göra. they're just friends.

Åh, när jag har råd ska jag köra mig en systemkamera och fota massa kärleksbilder. Min framtida boyfriend får inte vara rädd för kameran. he he.

one.zero.zero



Idag är det 100 dagar sedan jag stod och kramades på en tågstation någonstans i sverige. Och 100 dagar sedan jag satt och grät på tåget hela fyra-timmars-resan hem.

life is hard sometimes.

Just for you guys.

En liten uppdatering just for you här nudå, så ni vet vad som händer här borta i landet ingenstans. he he.
Nämen jag trivs & just nu har jag inga planer alls på att åka hem. jag vet inte vad mina planer är egentligen. vet knappt vad som händer nästa vecka.. och har ingen aning om var jag håller hus i sommar, är så öppen man kan bli. Men för att ni ska få en liten inblick i allt som sker i nuet så bor jag hos ida & sofie i norge-halden, det är mysigt och dem är världens sötaste som låter mig bo här. Jag söker jobb såklart.(är ju därför jag är här) Har varit på några intervjuer & har fått jobb som servitris på fotbollsstadion, men det sätter inte igång förrän i mars tydligen..... MARS?!! det är ju en månad kvar, jag måste ha ett jobb nu. Inväntar besked ifrån några andra ställen med. Men dem flesta ställena söker folk som kan jobba halvid, och det suger lite. jag vill jobba hela tiden. men man får väl ta det man får, grejen är bara att jag är så j*vla kräsen. även om jag ser det positiva framför det dåliga så är jag är aldrig nöjd. (nu förstår jag vad min mamma har snackat om i 19år. ha ha.) det är så jobbigt att vara kräsen. Men jag vill göra något jag tycker är kul och något jag trivs med, annars kommer jag inte göra bra ifrån mig alls. thats it. Jag vill tjäna ihop pengar så att jag kan göra allt som snurrar runt i huvudet. visst, I have time. Men man vill ju göra allt sålänge man är ung, även om jag kommer att vara ung tills jag är 40bast..minst. haha. ajuste 40år liksom.. det är ju 20år tills dess. gud vad jag ska hinna med mycket! :D

Har även börjat bygga lite på mitt sociala nätverk här i halden, i helgen har jag träffat massa snälla människor. Jag har även bestämt mig för att följa med en kille ut & gå med hans hund. jag saknar min vovve så himla mycket så jag måste ju ta ut den kärleken på någon. varför inte en annan hund? ;D och vet ni? jag börjar faktiskt gilla det norska språket mer och mer. det är rätt sweet. kanske inte förstår det så bra än, men hey.. google och jag kommer rätt bra överrens & jag är även rätt bra på att fråga om det är något jag inte förstår. :) om man inte frågar så lär man sig ju inget.

hjärtan.

Det är alla ♥-ans dag & jag vill ge...
-massa kärlek till alla mina vänner.
-en kram till min familj hemma i sverige.
-en puss till j i australien.

14 februari.


alla ♥-ans dag & jag skickar lite kärlek till er.

in heaven.

 

värsta dagen ever, sprängningshuvudvärk hela dagen. men en fika över halden var inte helt fel. ida vet hur man behandlar halvt döda människor.

filantrop

Jag vet vad jag är....

En filantrop, människovän, är en individ som oegennyttigt verkar för förbättring av sina medmänniskors levnadsvillkor. En individ som utövar välgörenhet kallas likaså för filantrop.

en annan del av norge.

   

hade en grym kväll i halden. skönt med en ny stad & nya människor. här skulle jag nog kunna bygga upp ett helt nytt liv. jag trivs.

P.S ida är bra. ♥



Hey ho, lets go !


ikväll är det idas & min tur att köra all in. hejhej, nu ska jag fixa mig.
Ha en bra kväll mina vänner.

freeeeedag.


nu ska jag ge mig ut i snöyran på lite ärenden. ciao

tre.


så snyggt. så sugen.

-vi kan bara va dem vi är.


.but if the words come from a friend. then it hurts.

you can buy happiness.





från h&m.
jag. vill. ha. alltihop.

p.s såg i någon norsk tidning igår att de var en miljonär som glömt bort namnet på sin fru/flickvän. kan hon heta adelinn kanske? he he

drömde om sommaren & vaknade upp mitt i vintern.

 

F.A.N

den morgonen!

 

längtar till den morgonen kommer då jag kan dra på mig enbart klänning & converse.
sommar, sol & bruna ben. ge mig.

hej!


Lade precis på telefonen, har pratat med j. förstår inte hur långt bort han egenligen är. andra sidan jorden.

yes!


Hej.
vill bara meddela att jag har få jobb på fotbollsstadion i fredrikstad.
uppdatering: det började tydligen inte förrän i mars. (sucks)

plus-minus-noll.

 

Hej å hå. Är ashungrig & har fullt upp med intervjuer och beslut hit och dit. huh. hårt liv man lever alltså. Nu ska jag vara en snäll vän & hämta ida på djobbet. sååå kände jag att hon var skyldig mig en tjänst, så lånade hennes canon en snabbis. nu ska jag köra bil i norge. tja.

-


foto:therese hasselkvist.

mat mat mat

söndag=slappdag. (städdag egentligen.)
Har haft världens bästa söndag med mens & mensvärk. fan vad jag älskar det. eller inte. Har kolla på dear john. så jävla bra. förstår inte hur dem kan få fram allt så bra på film. nu är jag ashungrig, så vi ska lage mat.
pusss

och jag grät mig till sömns efter alla dagar.


Igår hade jag & sofie myskväll här hemma & kollade på "ciderhusreglerna". en underbar film med ett fint budskap. Fick livstecken ifrån j också. Grät mig till sömns typ. nu ska ida & jag laga mat. är sjuuuukt hungrig.
En tjej jag träffade i magaluf har fixat en tävling där jag är med. tjaoo

Om tiden vill ifatt.

foto: therese hasselkvist

Det gick så sakta, tog sån tid, varenda vecka var ett år
Vi ringde ibland för att fråga hur vi mår
Tills jag sa "Väntar du på nån eller vill du bli min?"
Du sa "Vad svarar man på sånt?", jag sa "Man svarar nog ingenting".

Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt.

middag med bäste ida.

 



I feel a kind of fear



I feel a kind of fear when I don't have you near
Unsatisfied, I skip my pride, I beg you dear

p.s. här ska jag gifta mig.

Fredag!

  
med en kopp te & en av världens bästa filmer inleder jag helgen. mamma mia är det som gäller ikväll. ska drömma mig bort till grekland & tänka på j lite extra mycket ikväll! åh. 

P.S the notebook, p.s i love you & titanic står också under rubriken "världens bästa filmer."

pippi långstrump!


vaknade med flätor & gick ut med flätor. fint va?

steker osånt.


fick visst med mig sofies brillor in, var tvungen att visa hur stekig jag var när jag var ute och raggade på vägarna förut. Hade glömt hur kul det är att köra bil!

"pangkakoooor"

 
idag lagade vi pannkakor. kekade med sylt och grädde till. onyttigt & gott!

Vad du ser är vad du får.


expert på att vara expert.


Har varit på intervju på "expert",och jag känner inte just nu att jag skulle kunna bli expert på tekniska prylar, säga till kunderna varför dem borde ha just den dyra telefonen, fråga om dem vill ha en tv när dem ändå är i farten, eller säga att om dem köper en grej får ni en till grej för endast 2000kr, och dem tjänar 500 på't. he he. nja! menmen, kul med erfarenhet och det skulle vara fett om jag verkligen blev expert på att sälja! men tyvärr, jag har nog inte den egenskapen. :( men allt går ju om man vill!! solen skiner och nu taggar jag iallafall till dagens andra intervju som är på fotbolls-stadion i fredrikstad, restaurangjobb. skulle va gött!

nu står soffan i köket o lagar PANGkakor ;) (jag vet att jag stavade fel. haha), ska ut o hjälpa henne iallfall. PUSS

upp och hoppa 06.40.

Vart väckt på ett sätt man inte vill bli väckt på en sånhär viktig dag. ida kom skrikandes att vi hade försovit oss. så det var bara att hoppa upp ur sängen, klä på sig närmsta plagg och springa ut till bilen. Jag har redan hunnit kört vilse i norge & nu taggar jag jobbintervju. wish me luck. Ciao.

det här vore ju något?


imorgon ska jag upp klockan 06.15 för att köra bil i norge för första gången, ska skjutsa ida till jobbet. hur snällt? sen åker jag hem själv och sover lite till.. upp och hoppa i tid och fixa mig inför mina intervjuer. och det är inget sånthär jobb som killen har på bilden som jag ska på intervju till iallafall. fyfan, han ser ut o frysa. men visst va han söt? haha. :D

svart på vitt.



Idag har jag varit och sökt jobb, typ ett café, haha. orkade inte gå till fler så jag sprang in på adecco istället och frågade hur det gick för dem. mitt cv vart utskrivet och hamnade på skrivbordet, nu går det framåt sa hon! positivitet tycker vi om!! Plus att jag ska på två intervjuer imorgon. nervöööös. men det är ju bara att gilla lalala läääget liksom.

ida ringde nyss och sa att hon var i sverige. vafasen? jag vill med till sverige o smsa med alla mina kåååmpizar som jag saknar dömycket. synd för mig. ska tända lite ljus och tröstäta choklad nu. tja

u.n.d.e.r.b.a.r.t

ska bara meddela att ingen behöver ta tag i pistolen och skjuta mig, datorn är fixad!!!! skönt för er va? haha. tusen tack till Petter på expert i vimmerby. jag är världens lyckligaste typ. var bara att klicka på (Fn) & (F9) samtidigt så funkade det. tydligen två knappar som stänger av och på toutch-plattan. huh, vilken tur jag ska ha jämt. men det är ju bra? mina dagar börjar dåligt och slutar bra typ. u.n.d.e.r.b.a.r.t.

Peace

skjut mig.



KUL ATT MIN DATOR ÄR TYP PAJ! fan. nu får ni stå ut med att jag inte kommer uppdatera så mycket. det här suger. jag är i norge och min dator är cp. ingen dataexpert som kollar in här? är så att pilen på tangentbordet vägrar röra på sig. vad fasen ska jag göra? hjäääälp!

Min hund Jenna.



Hej. ville bara säga att jag saknar dig. och du vovven, glöm mig inte!
Saknar när du kom springades emot mig ylande och skällande varje gång jag kom hem, även om jag bara varit borta en timma. så sjukt hur mycket man kan fästa sig vid djur. blä, fäller nästan en tår när jag skriver det här. hur töntigt? Hon är inte dödalltså, även om det verkar så på mig. haha. vi är bara i två olika länder.

Nu ska vi snart sova. godnatt.

snygg tjej & bra låt!



Katy Perry – Teenage Dream

Godmorgon världen, här kommer jag.

 
Idag vaknade jag upp i den här stoora sängen. Drog på mig soffans mysiga tofflor (tack för lånet sofie ;) haha.) Kollade ut och såg att det ösregnade. gött! Men när ida kommer hem ska jag nog se till att pallra mig ut iallafall, söka jobb! Imorgon ska jag upp vid nio och ge mig ut i stan och springa in på några caféen och snacka in mig lite. låter bra va? Dessutom har vi ett berg av disk, sååå det ska jag ta tag i nu. tja
RSS 2.0